Üvey ailemden nefret ediyorum 2 ay nasıl dayanırım?

Arkadaşlar 13 yaşımdan itibaren temizlik yemek kardeşimin bakımı bende yani kocasız ev hanımıyım bir taraftan da okudum şimdi 21 yaşındayım okumak istedim bu yıl şans verdiler annem babam ayrı annem evlendi üvey babamdan nefret ediyorum ailesi iyi ama annesi sürekli ev topla şunu yap ki sürekli yapıyorum ev temizliyorum yemek yapıyorum onun iğrenç oğlunun yemeğini bile veriyorum kardeşime de bakıyorum ve ders çalışmaya zaman kalmıyor her gördüğünde nasılsın demiyor ne iş gördün diyor nefret ediyorum herkes temizlik onlara hizmet etmemi bekliyor kimse git gez gençliğini yaşa demiyor anneme dedim ben kardeşimi alıp babama gidicem dedim
Ağladı en azından babam kızım sofra serili kalmasın yeter mutfak toplu olsun yeter işten gelince gerisini ben yaparım diyor kardeşin ve kendi dersine odaklan diyor bazen hatta sen git çalış ben kardeşini çalıştıririm diyor ya da ben çocuğa bakayım sen gez gel diyor ki babamın yanında da temizlik yemek gücüme gitmiyor severek yapıyorum canım babam iyi ki var 2 aya gidicem babama 2 ay nasıl dayanabilirim
Üvey ailemden nefret ediyorum 2 ay nasıl dayanırım?