Arkadaşlar 13 yaşımdan itibaren temizlik yemek kardeşimin bakımı bende yani kocasız ev hanımıyım bir taraftan da okudum şimdi 21 yaşındayım okumak istedim bu yıl şans verdiler annem babam ayrı annem evlendi üvey babamdan nefret ediyorum ailesi iyi ama annesi sürekli ev topla şunu yap ki sürekli yapıyorum ev temizliyorum yemek yapıyorum onun iğrenç oğlunun yemeğini bile veriyorum kardeşime de bakıyorum ve ders çalışmaya zaman kalmıyor her gördüğünde nasılsın demiyor ne iş gördün diyor nefret ediyorum herkes temizlik onlara hizmet etmemi bekliyor kimse git gez gençliğini yaşa demiyor anneme dedim ben kardeşimi alıp babama gidicem dedim
Ağladı en azından babam kızım sofra serili kalmasın yeter mutfak toplu olsun yeter işten gelince gerisini ben yaparım diyor kardeşin ve kendi dersine odaklan diyor bazen hatta sen git çalış ben kardeşini çalıştıririm diyor ya da ben çocuğa bakayım sen gez gel diyor ki babamın yanında da temizlik yemek gücüme gitmiyor severek yapıyorum canım babam iyi ki var 2 aya gidicem babama 2 ay nasıl dayanabilirim
Ağladı en azından babam kızım sofra serili kalmasın yeter mutfak toplu olsun yeter işten gelince gerisini ben yaparım diyor kardeşin ve kendi dersine odaklan diyor bazen hatta sen git çalış ben kardeşini çalıştıririm diyor ya da ben çocuğa bakayım sen gez gel diyor ki babamın yanında da temizlik yemek gücüme gitmiyor severek yapıyorum canım babam iyi ki var 2 aya gidicem babama 2 ay nasıl dayanabilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yoğun ve meşgul görün
Kafa dağıt
Gerekirse formalite olarak kursa git yani
Bu gün misafir geldi sohbetimizi gizlice dinlemiş ve herşeyi yanlış dinlemiş bana kızıyor bıktım ya ona baba demedik diye fazlasıyla kızgın
Dinleyen biriyse bida gelmesin size
Bu arada çok dolusun galiba
Evet doluyum çünkü hayatımı maffetti
Anlatmak istersen detaylı dinleyebilirim
Çok teşekkür ederim kimseye anlatamadım paylaşmak çok iyi gelecek
Olur bekliyorum