Gizli Üye(25-29)7 ayeğlenemeyen kızların sebebi aska ve erkeklere olan takıntıları.
erkekler 10 konu konusur sacma sapan konu olsa bile konusur havalar nasıl vs diye ama kızlar havalar nasıl desen çok sıkıcı olur ekonomiden konussan siyasetten konussan çok sıkıcı olur ne yaptıgından konuşsan gene işin içinde aşk yoksa sıkılırlar yani aşka ve erkek ilgisiine takıntılı yasamak ruhu daraltıyor ve belirli süre sonra kıskanclıklara da yol açıyor. bunun sebebi de maalesef kızlar olarsk ilgi bağımlısıyız ben mesela genelde kıskanç bir yapıya sahip degilimdir en fazla imrenirip özenebilirim ama iyi manada ve arkadasım benden iyi hatta ulasırsa ona özensen bile kötü niyetle kıskanmam onun mutlu olduğu için çok sevinirim. ama uzun süreli arkadasım olnuyor genelde cünkü bana sey diyorlar hic ask hayatın yok yani hic sevgilim yok flört yok benim hoslandıgın yok eskidende olmadı baska akraba aile kavgaları da yok sosyal medyada yok kısacası sıkıc8 buluyorlar beni 🥹 . neyse ama kızlarla da çook eglenebiliyorsun hatta iyi kıza denk gelirsen erkeklerinkinden de eglenebilirsin. söyleki eğer ki seni rakip görmüyorlarsa gene kendilerinin gercejten asık oldugu sevgilisi varsa ve sana yürüyen bir erkek varsa o eekekle senin aranı yapmaya calısan kızlar oluyor hatta hiç knk olmadıgın halde knk olmaya çalısan ara yapmak için kızlar oluyor gene kızlarla oturup çok güzel dedikodu yapıp alışveris yapılabiliyor yani kadınların duygusal oldugu ivin zorlugu vardır ama emin ol iyi yönleride var 🌷🌸
ve gercekten iyi kadınlar iyi erkeklerden daha da iyi olabiliyorlar 🌸
unutmaki bizde kadınız ve bunu degistiremeyiz 😘♥️
13 Yorumla- 7 ay
Abla ne anlatıyon be
Cevap sahibi7 ay@maraşbeyefendisi çok süper cevap 😉
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)7 ayÇünkü bizim gibi takıntıları yok rahatlar biz kızlar mekana gider gitmez ilk yaptığımız şey ayy kanka benim surda fotoğrafımı çeksene demek oluyor 1 saat fotoğraf çekme ile geçiyor. Fotoğraf çekimi bitince de herkes gelip toksik ilişkisini anlatıyor 🤦🏻♀️ enerjim düşük dönüyorum bazen eve sırf bu yüzden
21 Yorumla- 7 ay
😂
7 ayBence erkeklerin bir araya geldiğinde daha çok eğleniyormuş gibi görünmesinin sebebi, ortamın daha rahat olması. Genelde birbirlerini fazla kasmadan, lafın gelişi şakalaşarak, konu ne olursa olsun gülüp geçerek takılabiliyorlar. Bu da dışarıdan bakınca daha eğleniyorlarmış hissi oluyor kadınlar bir araya geldiğinde ise sohbet daha derinleşebiliyor, ilişkiler, hayatın detayları, duygusal konular daha fazla açılıyor. Bu da bazen ortamı ağırlaştırabiliyor ya da yanlış anlaşılmalara daha açık hale getiriyor. O yüzden sanki ortada bir fesatlık varmış gibi algılanıyor ama bence bu tamamen iletişim tarzlarının farklı olmasından kaynaklanıyor şöyle düşünüyorum Eğlence ya da samimiyet aslında cinsiyetten çok ortamdaki insanların enerjisi, güveni ve iletişim biçimiyle alakalı. Erkekler genelde daha basit ve hızlı bir etkileşim kuruyor, kadınların iletişimi ise daha derin ve detaylı oluyor. Her iki durumda da samimiyet var ama biçimi farklı olduğu için dışarıdan algı da değişiyor.
00 Yorumla
7 ayBence bunun sebebi erkeklerin basit şeylerden bile keyif alabilmeyi bilmesi, yani erkekler genelde birbiri ile buluştuğunda her şey plansız ve dogaçlama gelişir, amaç anı yaşamak olur illa lüks mekanlara falan gidip yüksek beklentilere girmeye gerek yok, yolda gördükleri herhangibir şeyi bile eğlence malzemesi yapabilirler. Kızların genellikle beklentisi çok yüksek illa lüks peşindeler ve nerdeyse olabilecek her konuda hassaslar yok şunun şakası yapılmaz yok bunun şakası yapılmaz e böyle nasıl eğleneceksin ki? Tabi her erkek ve kız ortamı böyledir diye bir şey yok, soruya göre konuştum.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! Bu konu aslında toplumsal normlar ve beklenmiş rollerle çok ilgili. Genellikle erkekler grup içinde kendi küçük “matrak” dinamiklerini kurabiliyor ama bu her zaman “daha eğlenceli” anlamına gelmiyor. Kızlar arasında bazen daha bireysel konuşmalar ve sakin bir sosyalleşme tercih ediliyor; bu da belki dışarıdan sıkıcı görünebiliyor. Ama aslında mesele, kimseye biçilen eğlence kalıplarını aşmakta. Herkesin kahkahası, keyfi farklı yansır! 😊🎉
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u 7 aykişiye göre değişir bu
30 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çünkü hakaret edince sevinen varlıklar erkekler. Misal "Hüso senin aklına tüküreyim, ne yedik laa geçen öylee ıhahahah ııhhhahaha" diyebilirken daha komik karşılık alır bu cümle... Biz kızlarda "aşko o renk oje sana olmamış yhaa" deyince ortalık karışır djdjdj. O oje tepeye geçer jsjd
23 Yorumla- 7 ay
😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayKadinlar eglenmesini bilmiyorki. Kadinlar cogu seyi dpgru algilamiyor. Mesela eglenme deyince zikkimlanip sarhos olmak ya da sogara icmek olarak algiliyirlar. Mesela vucud bakimi diyorsun yuzunu boyamak olarak algiliyorlar. Makyaj bakim degil.
24 Yorumla- 7 ay
Dogru tespit
- 7 ay
Ben mesela yurtdisinda geziyorum hemen otelin rahatlik seviyesini sorguluyorlar. Oteli dusunsem niye taa nepale tokyoya havanaya gideyim ki. Temiz olsun rahat uyuyayim yeterli yani. Evlenmk istiyorsun, erkekler evlilikten huzur bekler, sakinlik dinginlik bekler. Kadinlar ise evlenip mutlu olmak yerine mutsuzluk yaparak yasamayi tercih ediyorlar. birisi bisey giymis illa ondan iyisini giycek, ondan degisik olcak, bissuru sey yapilip kole gibi odenecek. Onu da gectim alt tarafi bir isteme olayini bile abartip mutszlukla tahrik oluyorlar. Erkekleri bir salin ya. Huzur verin
- 7 ay
Ya iste öyle olmayanlarda var kıymetini bilen e denk gelmek gerek
- 7 ay
Ebet bu seferde sen haklisin. Ama sans kader imkanlar falan buna izin vermiyor maalesef. Birbirine denk gelmesi gerekenler denk gelmiyor
7 ayEglenmedigimizi nerden çıkardın kadin girdiği heryere eğlence sevgi samimiyet götürür. Erkekler kendi ortamlarinda ortak çıkar olduğunda kapkaççı alkolik esc bagimlisi , tacizci AKP'li CHP'li MHP'li hepsini bulundurup iki dk sonra erkeğim erkeğim diye kavgaya tutusabilecek tipler. Anneme küfür ettin diye kavga çıkartıp şakayla da olsa birbirinin annesinin bı yerinden şey yapabilirim diyen insanlar. Onlarin eğlence anlayışı kendilerine göre bizim eğlence anlayışımız da bize göre. Daha kafa yapımıza uygun ortak noktanın fazla olduğu kişilerle eğlenmeyi severiz. Samimiyet ve eglenebilme anlayışı ortak nokta bulduğun kişilerle mümkün. Diger türlü koloni gibi toplanıp her türlü saçmalığı yaparsın adına da eğlence dersin.
10 Yorumla
7 ayÜf ne alaka be kessss senin arkadaş ortamın sıkıcı diye herkesin öyle değil ben arkadaşlarımla buluştuğumda eglenmekten sarhoş gibi oluyorum resmen ve gülmekten çenem agriyo 😂😂😂😂 siz sadece ojeden makyajdan erkekten konuşursanız tabikide sıkıcı bir ortam olur
24 Yorumla- 7 ay
Erkeklerde kıskançlık yok diyen slklar bagirtacak şimdi 😂😂 ortamlarda laf olsun diye üstünlük olsun diye şu kadar kızla beraber oldum muhabbetlerini yapan benim zaten ahahshahsh 😂 yalan dolan hikâyeler anlatıp olm en erkek benim siz tercih edilmiyorsunuz lan diye algı yapan benimmzaten
- 7 ay
Şu yorumlarda ki ağıza bak bu bile yeter insanların senden uzak durmasına senin olduğun ortam nasıl güzel olabilir ki. Kelebekler saçmiyor ateş kin nefret saçıyorsun resmen. O yüzden anlattıkların inandırıcılığı nı yitiriyor
- 7 ay
Yaw he he teyze siz ancak evlilikten kocadan konuşursunuz ay senin inanmaman bana çok dokundu 3 rulo peçete ıslatacak kadar aglicam şimdi üf 🥺😢😢👏
7 ayKim demiş alakası yok. Ben kız arkadaşlarımla görüştüğümde delicesine eğleniyoruz kimsede telefona bakmıyor sohbet muhabbet pişti okey güreş bile tutuyoruz. ::d
25 Yorumla- 7 ay
Maşallah
- 7 ay
yorum ve nick uyumu 💅😝
- 7 ay
@ZodyakBeyi yalnız olmakla yalnız hissetmek farklı şeylerdir. İnsanlarında hakikatinde iki yüzü vardır.
- 7 ay
Var mı arttıran? Arttırıyorum. hm yanlız olan hem hisseden. İnsanların 3. yüzünü yarattım.
- 7 ay
@ZodyakBeyi o kadar yaratıcı bir gücün varsa önce kendine bir beyin yarat. Zira sen yokluğunu aramasanda dışardan çok fark ediliyor.
- Aile & Toplum konusunda 389 cevap paylaştı.
7 ayBir kız diğer bir kızın aldığı nefesi bile kıskanabiliyor çünkü
41 Yorumla- 7 ay
He bide o tipler var
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayben niye üç tane donlu herifi hamamda yıkanırken izliyorum diye bir sorguladım ama aşırı sarıyor, izlemeye devam edicem sjsjs
23 Yorumla- 7 ay
Bende basta sıkılırım sandım izledikçe güldüm çok komik geldi bana
- 7 ay
Tellak bi vuruyor çat pat 😂🤣
- 7 ay
Hic boyle şeylere gülmezdim ortam komik
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kızlar Instagram'da yaşıyor da ondan. Sevgilimle tatile çıkınca ben anı yaşama derdindeyim, o foto çekme derdinde. Kendi çekim derdinde olan da haliyle başkasının çektiğine de takılıyor. Anı yaşayın kızlar, anı olsun diye 3-5 foto çekmek yeterli. Binlercesine gerek yok.
10 YorumlaGayet güzel eğlenen kızlar da var bence sen denk gelmemiş olabilirsin genelleme yapmak doğru olmaz ben gorseldeki kızların oturduğu şekile benzer şekilde oturan erkekleri de gördüm hatta bazen kendim de denk geldim en son demiştim beyler telefonlarıniz güzelmiş te ben telefonlarınızı değil yüzünüzü gormeye geldim kaldırin şu telefonları da iki lafın belini kıralım
00 YorumlaErkekler olarak her zaman eğlenmeyi ve mutlu olamayı iyi biliriz ufak şeylerle de mutlu oluruz sohbet ederiz eğleniriz kendi aramız da kıskançlık ya da çekememe gibi bir durumumuz asla yoktur
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
7 ayErkeklerin gerçekten anlaşamadığı tek canlı kadınlar kadınları mutlu etmek çok zor yoruyorlar hep 😅
15 Yorumla- 7 ay
İlgi istiyorlar heralde
- 7 ay
Bazen ilgide mutlu etmiyor 😅
- 7 ay
Ne istediğini bilmeyenler sürüsü ya da yalancilar
- 7 ay
maalesef 😅
- 7 ay
Ne istediğini bilmeyen hem kendini ziyan eder hem karşındakini
7 ayBu devrin kızları algısını sosyal medyaya vermiş durumda sürekli yarış halinde... ama bir gün anlayacaklar hayatı yaşayanla izleyen arasındaki farkı...
10 YorumlaKadınlar genelde birbirleriyle yarış, çekiştirme çekişme, çelişme içindeler de o yüzden 😆😆
İstisnaları elbet vardır ama onlar çok Nadide yetişen çiçeklerdir. Endemik bitkiler misali o çiçekler kendi başlarına eylencelidirler 😅😅10 Yorumlayoo biz eğleniyoruz fena t.. sk muhabbeti döner en basitinden bi uno oynarız HANGI KH., PE KAZANDIYSA O BAŞLASIN diye bağırırız kazanan o k. pe benim deyip atar lfksflksdklf arkadaşlarının karakterine bağlı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 897 cevap paylaştı. Çünkü bir eğlenmek sohbet muhabbet etmek için bir araya geliyoruz.
Telefonları atarız bir kenara dönüp bakmayız bile.
O an gülüp eğlenmek, birbirimizin dertlerini dinlemek, güzel vakit geçirmek daha önemli bizim için00 Yorumla
7 ayBuna da dil uzatmazsiniz artık ya arkadaş siz kafayı mı yediniz tabiki mutlu olacaklar ne kadar saçmasıniž bide neden diyorsunuz başka işiniz gücünüz yok mu cidden.
03 Yorumla- 7 ay
Dil uzatmadm abla onların adına mutluyum bi sakin ol
- 7 ay
Ablası
- 7 ay
Bir kız olarak ben arkadaşlarin yanına gidince o slklar telefona gömülüyor çünkü hepsi slk nedenini bilemem ben sohbet muhabbet isterim ama onlar öyle değil. Cidden erkekler diye başlayan herşeyden sıkıldık o yüzden bu tepki
Çünkü erkek naz yapmaz trip yapmaz imalı imalı konuşup laf sokmaz kıskançlık krizlerine girmez kim ne giymiş ne takmış takıştırmış ilgisini çekmez diye daha uzatılabilir bunlar
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayErkek konusundan başka konu konuşan kız yok neredeyse. Nasıl eğleneceksin?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayErkekler genelde kızlar kadar alıngan ve takıntılı olmadıkları için sakalaşmalarini filan daha ağır yapabiliyorlar. Bir de erkeklerin daha fazla ortak noktaları oluyor sanki.
10 Yorumla
7 ayKimse biz erkekler gibi eylenemez. cünkü kızlar şartlı sever arkadaşı bile olsa erkekler koşulsuz severiz arkadaşlarımızı. bu yuzden daha samimiyiz daha çok eylenebiliyoruz.
10 Yorumla
7 ayevet ya cok komik oluyolar erkekler.. kız arkadaşların hepsi fesat..
21 Yorumla- 7 ay
maalesef
Mizah egkence detaylaea takilio fafkli anlamlar cikarmama gibi seykerin etkisi var mesela ben doger kizlarin dedikodu ve erkkeler disinda adam akilli shbet ettiklerini gormedim he bir de aikevi problemler var bunlar agirlkta heo ama erkkeler her seyde egeknecej bir sey bulup ve bubtarz seyleri umursamaz sanirim indan kaynakli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayEpey sarıyor muhabbetleri çünkü yani bizim gibi değiller arada kıskançlık yok vay ya sen bunumu yaptın diyip eğleniyorlar bizde ise ayy sen onumu yaptın bende çok istiyorum ama sen kalkıp yapmışsın hımmm iyiii diyoruz ve gün zehir
010 Yorumla- 7 ay
Is yerimde çoğu kisi kadin bir türlü anlaşamıyorlar daha cok mutlu olmaları gerekirken çoğu küs ya da huzursuz
Cevap sahibi7 ayKıskançlık var çünkü arada
- 7 ay
Ve ben kıskançlık nedir bilmezdim eski bi ev arkadaşım sayesinde ögrendim. Tabi benim jeton 2 yil sonra düştü
Cevap sahibi7 ayŞöyle diym sana erkeklerde yok bu yani arabalarını bile kıskanmazlar hep derler vay ya ne güzel var yapıyon bizde yok bizde kıskançlık gani biri bizden güzel olamaz bizden iyi olamaz
- 7 ay
Bide kizlar hep ilgi bekliyor erkeklerle iletişimde olmayınca hayattan kopuyorlar hep telefondalar.. sjj
Cevap sahibi7 ayBak 1 arkadaşım vardı mesela eski sevgilimm askerdeyken benle can çiğerdi ben tehditede uğradım sözlü şiddete uğradım ayrıldım beni 1 kere arayıp yazıp sormadı ama kendisinin sevgilisi askerdeyken hapise alındı ben kaç kere aradım yazdım ama kendi başkaları ile samimi oldu kanka oldu bende yeni arkadaş edindim mesela demiş hemen beni saatı işte unuttu ama erkekler öyle değil hemen konuşuyorlar yıllarca görüşmeseler bile
- 7 ay
Evet doğru tespit
Cevap sahibi7 ayKadınlar değmez bence
- 7 ay
Maleseff çoğu öyle boş yere başımı agriyiyorlar ya eski sevgilisini anlatıyorlar ya da diğer anlaşamadigi kadınları. Yani konuşacak o kadar konu var hep geçmişe takılı kafaları
Cevap sahibi7 ayBiz iki arkadaşız mesela her gün diyoruz tımarhaneye kaldı sonumuz bu muhabbetlerden😂
- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
7 ayÇok normal siz oksijeni dedikodudan alıyorsunuz.
Biz makara yapıyoruz.
Gerçi o da kalmadı artık.13 Yorumla- 7 ay
Sadece demedim lütfen.
Çoğunlukla.
- 7 ay
İstisnalar neyi bozmaz?
7 ayErkekler genelde anı yaşıyor ucuz geyik muhabbeti yapıyoruz kadınlar daha çok analiz ediyor. Eğlence farkı biraz buradan
10 Yorumla
7 ayErkeklerin arkadaslıklarına hep imrenmişimdir
11 Yorumla- 7 ay
Bende
Kızlar çok işgüzar o yüzden erkeklerde o yok. Kadınlarda cekememezlikte var
20 YorumlaHep boy ölçüşme vardır kıskanma dedi kodu vs erkekler de o asla olmaz. kadınlar çok kötü mahluklar dir
00 Yorumlaçünkü erkekler eğlenmesini biliyor erkeklerin anlaşamadığı tek şey kadınlardır
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Telefonu bıraksanız belki siz de mutlu olursunuz. Bir de acayip huylarınız var. Taktı mı takıyosunuz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 921 cevap paylaştı.
7 ayNefsinin kölesi olmuslarin hepsi kadın erkek farketmez aklı hep ette olur. Ruhsal olgunluk alamamış kisilerdir
00 Yorumla Harbiyiz, içimizdekini dışarı vuruyoruz. Haa, kavga da ediyoruz yeri gelince ama eğlencesi de harbi olmaktan kaynaklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayKızlar genelde birbirlerini kıskanıyorlar, onların eksilerini görüyorlar, Devamlı kafalarında olumsuz bir sürü işler oluyor.
Erkeler ise o an ne ise mutlu oluyorlar, her şeyi kafaya takmadıklarından eğlenebiliyorlar.00 YorumlaErkekler çoğunlukla birbirini kıskanmadığındandır ajdjakd
11 Yorumla- 7 ay
Kesinlikle. Kızlar sevmediği kızlarla bile hakkında ne olup bitiyor öğrenmek için bile buluşur
Erkekler riski sevdiklerinden anlatacakları çok macera oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayErkekler birbiriyle iyi geçiniyor kızlar birbirini çekemiyor ondan
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Kızlar birbirini çekemiyor ve çok kasıyor gibi sanırım az rahat olun relaxxx
10 YorumlaErkekler ortamlarda natürel olur yani 5 yaşında gibi cıvır eğlenir birbiriyle alay eder kimse kimseye alınmaz üzülmez fakat eğlence zamanı bitince herkes 40 yaşında gibi ciddileşir.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayKafadan biraz çatlaklar sjbwjsbs ve asla büyümüyorlar ondan
10 Yorumla
7 ayHer kız öyle değil ya ben 32 diş sırıtıyorum fotoğraf çekilirken 😂😂 arkadaşlarlaysam
10 Yorumlasizden daha içten daha samimiyiz sizde kıslançlık fesatlık gibi şeyler daha çok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayBiz öyle değiliz aşırı eğleniyoruz kızlarla her bir bahaneye parti yapıyoruz lunapark havuz kiralama yat tutma son yaz olan aktivitelerimizden
13 Yorumla- 7 ay
Maşallah ne güzel ama yinede erkekler gibi olmuyor ortamları başka.. doğaçlama bir ortamda bile bol kahkaha atıyorlar Aslnda mevzu mekan degil frekansları uyumları bol bol kahkaha atmalari😂
Cevap sahibi7 aySenin çevren kötü olabilir biz gayet bol kahkahalıyız her hafta buluşuruz öyle tartıştığımızı da bilmem tabi bazı kadınların çevresi kötü oluyor onlar da erkeklere özenip duruyor biz öyle değiliz
- 7 ay
Pek inandırıcı gelmedi. Ama inşallah doğrudur bol eğlenceler
Konuşacak konu çok karı kız futbol alkol parti
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Cünkü dedekodu yapmiyorlar baskalarin hakkinda önemli olan bu bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı. Çünkü erkekler aradı geyik sağlamdır
Telefona bakanı da dışlarız00 Yorumla
7 ayBen bi ortama giriyorsam mutlaka eğlenceli ve güzel geçer kizlara da bağlı bence
00 Yorumla
7 ayBiz adrenalinden zevk alıyoruz diye sürekli güreşiyoruz sizde durum biraz daha farklı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kanka 100 bin tl veriyolar galata kulesinde... siz bubu eglenceli bulmazssiniz 😁😁
11 Yorumla- 7 ay
Benim kastettiğimi n seninkiyle alakası yok. Basit bir örnek video var güncellemede illa cok para harcamak gerekmiyor. Kastettiğim şu her ortamda frekanslarnz uyuyor yabancı bir erkek olsa bile şakalaşıp selamlaşıp ortam kurabiliyor olmanz
Gizli Üye(18-24)7 ayErkekler herseyden keyif almayı bilip vurdumduymaz olabiliyor çünkü ama kadınlar herşeyden keyif almıyor ve kafaya takıyor
10 Yorumla
7 ayKadınlar genel olarak haset. Dedikodu yapmaktan birbirini suzmekten kiskanmaktan eğlenmeye vakit bulamıyorlar. Ama erkekler öyle değil. Düz mantık. Ne için toplanildi eglenmekmi. Egleniyolar. Enerjilerini bosa harcamiyolar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
7 ayKızlar duygusal davranıyor sanırım çabuk küsüyorlar trip atıyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayKim demiş onu? Bizim kız grubu dünya üzerindeki en eğlenceli yerdir 🥳🥳
10 Yorumla
7 ayErkekler yapmacık değil çünkü.. En azından bana göre öyle
10 Yorumla
7 ayErkekler herkesle dost olur aga olur. Yakınlıktan çekinmez. Ortam kalitesi arkadaş grubuna göre değişir. Yakınlık erkeklerde daha fazladır kızlara göre
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayçünkü kızlar zevksizdir o yüzden erkekler eğlenmeyi bilir zevkleri daha iyidir
14 Yorumla
Cevap sahibi7 ayyani zevkleri çok düşük düzeyde erkeklerde hep aksiyon hep konu farklılığı var ve kızlar çok basit düşünüp hemen birbirine trip atabiliyorlar erkeklerde birbirine küfür bile etse sıkıntı olmuyor
Cevap sahibi7 ayona bir şey diyemem çünkü cinsiyetçiliğe giriyor kimi kadın çoğu erkekten zeki kimi erkek de çoğu kadından zeki
7 ayÇünkü kızlar gibi alıngan ve kompleksli değiller
40 YorumlaFarkında mısın yorum yapanların %80 i erkek. Çünkü ortalama bir kız soruyu aptalca bulur. Herkes cinsiyle daha uyumludur. Senin monoton ve yeterince eğlenceli olmayan arkadaş grubundan kaynaklı tecrübelerin ile "erkekler daha çok eğleniyor yaaa🥺" triplerin çok komik. Yani sorunun mantığı aptalca herkes %100 eğlenemez, bahsettiğin eğlence cinse değil gruba özel bir şey. Git erkeklerle eğlen sen pickme su biz mutluyuz
03 Yorumla- 7 ay
Gizli Üye(25-29)7 ayÇünkü eglence anlayışlarımız farklı 😀😀hsahah
00 YorumlaKim demiiiş bence kurduğunuz ortama göre değişir bir durum.
20 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat