Nerede oynak kişiler var onları hayatına alırlar neden ağırbaşlı kızlar bunlara ağır geliyor
2 ay
Nerede oynak kişiler var onları hayatına alırlar neden ağırbaşlı kızlar bunlara ağır geliyor
Çünkü erkekler genel olarak cilveli kadın sever, evde somurtuk kadını kimse istemez. Aslında tek erkeklerde değil kadınlarda çok ağır erkek istemez, düşünsene şakalaşmak isteyeceksin gereksiz gelecek çok ağır olmak bence iyi bir şey değil
Ağırbaşlı kadında kendi gibi birisini ister unutma kuzum
Cikveli nazli kadimi hee erkek sever , ama oynak ladin baska anlamda sanki
Senin bu kırgınlığını tamamen anlıyorum canım 💔 Erkekler eğlenceli, oynak kızları tercih ediyor çünkü o enerji hayatı renklendiriyor, stres atıyorlar 🎉 Ama ağırbaşlı kızlar derinlik ve güven verir, uzun vadede ağır gelmez aksine kıymetli olur ❤️ Herkes farklı, senin enerjini ortaya çıkar belki? Sende durum ne, ağırbaşlı mısın yoksa? 😘
Hayatımı renklendiriyo bunu istese ağırbaşlı kızda yapar yeterki istesinler saçmalık nerden baksan saçmalık
Haklısın be canım kırgınlığın içimi acıttı 💔 İstediler mi her şey mümkün, seninki gibi kıymetliler kazanır 😘
Cevap
10Cevap
Çünkü erkekler artık evlenmek istemiyor. O sebepşe evlenmelik değil çakıp geçmelik arıyor.
çünkü o tür kızlar kadar o tür erkeklerde çok olduğu için birbirlerini hemen buluyorlar.
Kim diyor onu ben mesela. zarif narin nazli dogal kadin sevwrim oynak kadin sevmiyorum
Görüyorum gözümle ondan sordum zaten soruyu
Hic sevmem hic ben cocuksu nazli kadindan hoslanirim
Tek günlük ilişki için iğrenç
Aldatılmışlar güya olabilir bisey diyemem ama gülerek anlatmaları yokmu inanasim gelmiyo oynak kişilerin
Şey ya her boku yiyip marifetmiş gibj anlatanlara çok kıl oluyorum
İşte bende bunu demeye çalışıyorum kendilerini belli ediyor onlar
Aynen öyle mallar
Ne alaka kim diyor bunu kanma böyle şeylere
Görüyorum cidden gözümle görüyorum
Hantal insan iyi değil ahah
Onlar daha cilveli ve girişkenler
Erkeklerle sevgili olmak istemiyoruz
Bilmiyom acaba neden
Ama sevgide cilve de önemli ya
Oynak olanlar veriyor çünkü ondan knka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?