Selam
komsunun biri beni haksiz görmüs erkek tarafi geri cekilmistir herhal demis bunu kibarca ona Nasil dile getircem? Niye beni haksiz gördü diye?
Selam
komsunun biri beni haksiz görmüs erkek tarafi geri cekilmistir herhal demis bunu kibarca ona Nasil dile getircem? Niye beni haksiz gördü diye?
Merhabalar kimse ilgilendirmez ki bu durum bu milletin ağzı torba değil ki büzesin Sizi ne ilgilendirir ya eğer haksız görmüşse hiç ağzını açma susmak daha büyük erdem
Yani senin için çok önemli bir aile değilse açıklama yapmak zorunda değilsin olmuş bitmiş gitmiş bir şey
Mekanı cennet olsun annenizin. Siz bilirsiniz bence bir açıklama yapmak zorunda değiliz
Arzu, komşular bazen duyduklarından ya da gördüklerinden kendilerince bir yorum yapabiliyorlar. Ama bu durum seni üzecek veya huzursuz edecek bir şey değil. Eğer seninle ilgili böyle düşündüğünü öğrendiysen ve konuşmak istiyorsan, tatlı bir dille merakını dile getirebilirsin. Örneğin, "Geçtiğimiz gün nişanlımla ilgili konuştuğunuzu duydum, beni haksız görmüşsünüz, sizinle biraz konuşup yanlış bir anlaşılma varsa açıklamak isterim" diyebilirsin. Empatik olunursa karşı taraf da genelde hoşgörülü olur, rahatça konuşabilirsiniz. 💖🌿
Cevap
8Cevap
:) görsün ne olacak sanki. belki de haksızsındır.
boş şeylerle uğraşma
:) komşunun fikrinin ne önemi var.
Salla herkesin ne düşüneceğini takma kafana sen ne anlatsan da onlarin düşüncesi değişmeyecek
İpleme bişe ispat etmek zorunda değilsin
Yav he he de geç. Hayatta daha önemli şeyler var
Yav çok mu mühim sanki.
Desin ne yapacaksın. Tüm mahalleye tek tek uğrayacak mısın?
Ona neymis kendini aciklamak zorundamisin
ya insanların ne dediğini ne takıyorsun :D
Neden ayrıldınız?
Komşun ne duymuş acaba birileri senin hakkında farklı şeyler falan mı konuşmuş
Bildiğin çamur atmaya çalışmış desene
Böyle demişsiniz size çok kırıldım diyebilirsiniz
Giriş cümleniz bu olsun
Komşular bunun için var umursama
Komşu bu dur seni gıcık eder
Kızı istemişler demek
Kadın işsiz kapacak öyle böyle vakit geçirecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?