Boşanmayı düşünüyorum son kez düşünmek için aileler zaman verdi lütfen akıl danışmak istiyorum?

Arkadaşlar yuva soncuçta saçma yorum yapacaksanız yazmayın. arkadaşlar eşimle bir hafta önce tartıştık yani önceki evliliğin ilk süreçlerine nazaran düzelme vardı her şey yoluna girmişken eşim tekrardan eski düzene doğru gitti ağzını bozuyor ailem iyileştiriyor vs vs dayanamadım buna en son bana götüm dedi bu iğrenç cümlesinden sonra ben bir haftalık gebeydim stresten tartışma anında zaten düşük riskim vardı yani düşük yaptım ve tartıştık beni o halde biliyordu düşük riskimin olduğunu bıraktı dışarı gitti sabaha kadar gelmedim ben de mecburen o halde anneme gitmek zorunda kaldım ve sonrasında artık ciddi net bir karar vermek istedim boşanmak istedim benden altınları istiyor yani bebek daha tam düşmedi ama benden altınımam mülk tarı der onları istiyor diyorum ki bak diyorum bebek tutarsa zaten tutacak tutmazsa da bana direk daha da tutmasın ki aldır MİT’te bulandı ondan sonra dedim ki boşanalım dedim yani o onu dediğim üzerine zaten fırladı öfkeyle evden aldığım paramı geri getir halbuki benim kartlarımı falan hep eksiye çekiyor diğer seferlerden alıştığım için yatırmıyor diyor ki elindekini git bozdur öyle yatır ve bu kart eksiler de hep onun parası petrole gider kendisine para atar falan ben de evden çıkarken onun bir miktar Doları vardı aldım çıktım ya çok büyük 1 $ değil yaygara yaptı abimin yanına gitti vs kız kardeşim paramı aldı çıktı diye ondan sonra abim durumu düzeltmek adına son kez benimle de konuştu bak dedi eşini inatlaşma eşin seni arayınca al her şeyini evine dön dedi anahtarı benden istedi bir önceki gün yani abimin yanına gitmeden önce anahtarı ona verdim hani ertesi gün bekledim abimle konuşmasından sonra gelir der ki ya hadi evine dön falan anahtarı sana bırakayım hayır şu an sessiz duruyor ben de ona yazmadım bol oldu iki gün ve benim deyken ve tartışma anında bu adamın ağzından ta ben evden çıkmadan önce bundan sonra özgürsün dedi yani bir erkek nasıl eşine bunu der bilmiyorum seni tutmayacağım artık özgürsün gidiyorsan git bütün her şeyini topla git falan ya bence dönmezdi de Doları falan bende olduğu için döndü öyle tahmin ediyorum hatta gel boşanalım dedim son aldığım hediyeleri falan getirip vereceksin vs yok bilmem paraları getireceksin diyorum tamam paranı vereceğim kartım eksi de onu düşeyim mi yoksa sana aldığım hediyeleri de settir de altınları da vereceksin yani hâlbuki evlilik birliğinde olan bana ait yani şu an sizce niçin bana yazmıyor olabilir evin anahtarı da onda ben o kadar alelacele hastaneye gitmek zorunda kaldım ki evden hiçbir şeyimi almadım
Boşanmayı düşünüyorum son kez düşünmek için aileler zaman verdi lütfen akıl danışmak istiyorum?