Ailem evden gitmemi istiyor ne yapabilirim?

Yaşım 23, geçen sene askerden geldim. En son işte çalışıyordum çıktım, asgari ücretin 7 bin TL altında ve sigortasız bir şekilde ailemin zoruyla 7 ay çalıştım. 13 yaşımdan beri ciddi psikiyatrik hastalıklarım var ama ailem bir kez olsun doktora götürmedi. Ben hep kendim gizli gittim ve hep bu yüzden kavga ettik. Geçen doktor randevum vardı yol parası istedim en basitinden banane git nereden bulursan bul dediler. Depresyon ve diğer hastalıkalar yüzünden evden pek çıkmıyorum zaten gelişmemiş bir ilçede yaşıyorum. Arkadaşım da yok öyle. Sırf bu yüzden her sabah hakaret ediyorlar, yüzüme tükürüyorlar, beni dövdürmekle tehdit ediyorlar. Ya da polisi çağırıp zorla beni hastaneye yatırmakla tehdit ediyorlar. Bana git Çok yaşa diyorlar. Ben de sinirlenip küfür ediyorum sonrasında. Sınava çalışmaya başlamıştım yks için, malum psikiyatrik sebepler yüzünden başaramadım geçmişte. Ama bu seferde okumak bitti, senden bir halt olmaz diyorlar. Ev sobalı ama diğer odayı hazırlamıyorlar bana da izin vermiyorlar. Buz gibi oda. Kütüphaneye gidiyorum bu sefer de bana slak slak gidip bizi rezil ediyorsun diyorlar. Buradaki sağlık ocağındaki doktoruma gidiyorum bana doktor manyağı diyorlar her şeyi anlatıp bizi rezil ediyorsun diyorlar. Ben sadece sınava hazırlanmak istedim ama bana hiç destek olmadılar. Hasta değilim gibi davranıyorlar. Ne yapabilirim kalacak yerim ya da tanıdığım da yok.

Ailem evden gitmemi istiyor ne yapabilirim?