Hep erkek için soruluyor 😆 hadi bakalım şimdide evsiz arabasız bir kadın ile bu devirde evlenilir mi diye tatlı tatlı seviyeli tartışalım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeklerin buna takılacağını düşünmüyorum.
Kadınlar evcimen olsun, dürüst olsun, ahlaklı olsun, güvenilir olsun, vefâlı olsun, sadâkâtli olsun, merhametli vicdanlı olsun ama EV ya da ARABA yoksa evlenmem, anası sevsin diyor bir çoğu.
Bu zaman da bazı kadınların duruşları kişinin Cüzdanı olmuş.
Ama gençlik gidince ve hoyratça yaşadığı yıllar sonra yüzüne hazan mevsimi sararıp buruşturacak. Sonra da belirli bir yaştan sonra da ideal birini bulmak için beyhude yaşayacaklar.
Genel durum bu. Bana bakma ben Şen Dul'um kızım ve oğlum var. Benim için evlilik ufukta ki kara parçası gibi uzak.
Rabb'im herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah. Ama herkes kendi ekmeğini yer
22 Yorumla
Soran6 ayAmin
Benim sorum ciddi değildi biraz gülmek istemiştim- 6 ay
Bayağı saçmalamışsın, kadınlar cüzdan arıyor da erkeklerin hepsi babasının hayrına mı evleniyor zannediyorsun? Erkeklerin çoğu, evde iş yapacak bakıcı arıyor. Eş değil. O yüzden pasif, evsiz, arabasız olması daha hoşunuza gidiyor, elinde bir meslek/iş/eğitim bağlamında daha yüksek statüde olmasın isteyen bazı erkekler var. Gerek cüzdan muamelesi çeken kadınlar (ki onlar da evi arabası olmayan insanlar ya da bu psikolojide yetişmiş aterkil insanlar) gerek ise bu tarz erkeklere itibar gösterenler sorun.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
m 6 ayEvi ve arabası olan için evlenen kadın ya da erkek. Birgün bir hastalık da yalandan yere yanın da olur. 10 yıl sonra bir hastalık çıkar arabayı satar evi satarsın belki. her şey için sağlık olsun şükür dersin. Ama o kişi sonra başlar arabası evi olanı aramaya o yüzden her şey para değil. Bir şekilde kazanacak geçim kafar yeterli. Üstünü düşünen kişiler hep bir fazlasını biraz ilgi görünce para görünce rotasını değiştirir benden uzak olsunlar istediğine bulassinlar
00 Yorumla
6 ayİşte kadın ve erkek eşitliğine dair bir soru
Hep erkekler mücadele ediyor bu konuda ve erkeklerden bekleniyor
Eşitsek eşit olmalı bence
Ama ben kendim için diyorum mecbur kalmadığım müddetçe istemem de kullanmamda14 Yorumla
Soran6 aySiz karakter sahibi nadir adamlardansınız tebrik ederim
- 6 ay
İnce düşünceniz için
Çok çok teşekkür ederim
Soran6 ayRica ederim
Güzel yorumunuz icin ben size tesekkür ederim- 6 ay
😊😊
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Normalde kadının evine arabasına benim ihtiyacım yok. Beş kuruşu bile olmasa sorun değil, ben hepsini sağlarım.
Ama onun da evi arabası varsa, o da iyi yani. Denk oluruz.15 Yorumla
Soran6 ayOyuncuya benziyorsunuz 🙈
Yorumunuz için teşekkür ederim
Soran6 ayRica ederim
Soruma geldiğiniz için ben size teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik, aslında dışarıdaki materyallerden çok daha fazlasını içeriyor. Evsiz ya da arabasız olmak bir insanın karakterini, sevgisini ya da hayata olan katkısını tanımlamaz. 😊 Birlikte güzel bir hayat kurmak, sorunlara omuz omuza çözüm bulmak, sevgi ve anlayışı ön planda tutmak çok daha değerli, inan bana. Bu devirde bazen maddi detaylara fazla odaklanıyoruz ama dönüp baktığında mutluluğu sağlayan bunlar değil. Önemli olan; aynı yolda yürüyebilecek, aynı düşleri paylaşabilecek biriyle birlikte olmaktır. ✨ Halbuki hayat paylaştıkça güzel! ❤️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
104Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayErkeklerin bir çoğu hatta büyük bir kısımı kadınların maddiyatına dikkat etmiyor, önemsemiyor. Yani en azından yaşadığım ülkede böyle. "Ben maddi durumu iyi olan kadınla evlenmek istiyorum" gibi önceliği olan bir erkek görmedim, bilmedim, duymadım ejjwjsnsjsnjs. Ama olanlarda vardır eminim ki
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı.
6 ayEvi arabası olmayan kadınla işim olmaz. Kadın dediğin babadan mal varlıkları olacak. Zamane kadınları fazla maço ıyyy.
18 Yorumla
Soran6 ay😅😅😅
- 6 ay
@Asafdg Hıhhh bu devirde 50-60 bin maaş alan kadınla da işim olmaz. Ona şey derim ''senin maaşın benim arabamın ayllık mazotuna yetmez fakirrr''...
Soran6 ayHahahahah çok iyi
- 6 ay
@Aylamartı En çirkin kız arkadaşımın sana 10 bastığına eminim. Şu yazdığın yoruma bakınca en düşük zekalısının bile senden 10 kat daha zeki olduğuna şüphe yok zaten. Okuduğunu dahi algılamayan, ironi nedir, bilmeyen kekonun birisi olarak bana böyle bir yorum yaparken utanmadığına da eminiz zaten.
Ne evim var ne arabam daha 23 yaşındayım okulum bile bitmedi ☺️
Bence ilişkiler de böyle bir tabu olmamalı ne kadın ne erkek için maddi konular ama maalesef kira fiyatları yüksek olunca böyle konular gündeme geliyor
Maddiyat eve bir nebze rahatlık sağlıyor ama biz karşı tarafın maddi gücüne bakarak seçmiyoruz
Uyumlu çift miyiz eğitim seviyemiz, zeka kaliteli vakit geçirme vs
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ayBenim evim var arabayada ihtiyacım yok çünkü motorum var. 😎
Benim için evlilikte ev, araba tarzı maddi şeyler değil sevgi, saygı ve sadakat gibi değerler önemli.
Yaniiiii soruya cvp veriyorum evet evlenilir. Fakat 2 aday varsa hepimiz evi ve arabası olan adayı seçeriz 😅😂🤣🤣🤪
00 Yorumla
6 ayfark etmiyor sizde ev araba olsa yine evde kalırsınız bu kafa bu ilişkiler bu ahlaksız yaşam ile genel görüşüm üstüne alınma
@yaralıdavsan yetkili biri bana yazsın aranız da en zeki olanı oy ile seçin bana yollayın mümkünse yoksa anlaşamayız bir namus davası varda :)
ban kalkmamış dışminakların oyunu bu 🙄
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı. Tabıkıde evlenilir ki zaten kadından yana öyle bi beklentim yok sonucta benım bı kuralım var kimine göre doğrudur kimine göre yanlıs ama benim fikrim bu bakamıcagın kadını istemiceksin babası nasıl gözü gibi bakıp büyüttüyse bende gözüm gibi bakabilmeliyim çalışabilir bu kendi seçimi zorla olmamalı ben ev araba gibi konuları çözmek zorundayım ama bu keyfi değil bence bi erkek adına umarım herkesin hayalindeki gibi bi musmutlu yuvası olur hoşçakalın 🌺🤗
00 Yorumla
6 ayValla toplumsal norm kadına oyle bi rahatlık verdiki kadının evi olması arabası olmasına vs onem vermiyolar kadın degerli bi varlıktır diyolar fakat erkek evi olmayan calışmayan maddi durumu iyi olmayan arabası olmayana ne kız verirler nede promosyon olarak anasını verirler
00 Yorumlaİnsanları malına mülküne göre yargilamak saçma.
Birgün sevdikleriniz kötü duruma düşerse siz de malinizi mülkünüzü satıp o kişiye bakmak zorunda kalirsiniz bu sefer siz sevgi bekleyen, olduğunuz gibi karşılanmak isteyen insan pozisyonunda olursunuz.
00 Yorumla
6 ayKadınlar gibi düşünme başlandı artık, ekonomi ön plana çıktıkça evsiz arabasız işsiz kadınlar yük olarak görülebilir, bu baştan kadınlar tarafından yanlış yorumlandı yok varlıklı eş arayışı bir gelenek oldu sanki buda aslında kadınların aleyhine işliyor gibi, artık kadınlarında geçim stresi altında olduğunu gösteriyor, genetik kodlara uygun olmasada polulizm sürüklüyor insanları
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,7b cevap paylaştı.
6 ayKadının toplumda geç başlamasından kaynaklı aileden miras kalmadıkça kadın ev araba alacak düzeyde değil bu yüzden evlenip birlikte kazanilip alınabilir diye düşünüyorum
18 Yorumla
Soran6 ayBenim ki biraz mizah amaçlı da senin düşüncen çok hoşuma gitti
- 6 ay
Teşekkür ederim Türkiye'nin bazı gerçeklikleri var maalesef bunu kabul etmeliyiz
Soran6 ayEvet çok doğru
Ben teşekkür ederim- 6 ay
Rica ederim bu da farkındalık sorusu olsun bence ☺️
Soran6 ay🥲 maalesef her üye böyle kibar mantıklı cevap veremiyor
- 6 ay
Herkes özünü yansıtıyor insanları zorla bir kalıba koyamayiz karakterler ve düşünceler değişken olmalı yoksa insanlar bir birinin aynisi olurdu
Soran6 ayorada da haklısın da soruma gelen pislikler de vardı küfür edenden tut sadece lafı cinselliğe bile ceken onlar için demişti
- 6 ay
Anlıyorum onlar hiç bir zaman bitmez toplum olarak dar dusunceliyiz bizleri onlardan ayıran özelliğimiz karakter ve düşüncelerimiz biri övgü alırken diğeri lanetleniyorsa olay burada bitiyor
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Aylık 1 milyon dolar maaşı olursa ben hallederim onları sen raahat olsana yaa :D
11 Yorumla
Soran6 ayTabi ya mantıklı
Bana başlık parası da vermesi lazım yoksa imkanı yok😅
14 Yorumla
Soran6 ayAhh bunu nasıl unuttum
Soran6 ayHahahh o şanslılar dan biri ben değilim
- Aile & Toplum konusunda 8,4b cevap paylaştı.
6 ayEvlenilir. Ev araba para mal mülk bunlar edinilebilir şeyler.
11 Yorumla
Soran6 ayTabii
Erekler aç ve toplum da ata erkil, bu nedenle nefes alsın yeter diyen milyonlarca erkek var.
14 Yorumla
Soran6 ayMaalesef haklısın
Soran6 ayNe mutlu sana
6 ayMadde ve maddi bir arayışım hiç olmadı.
Madde ve maddi arayışı olan biriyle de işim olmaz11 Yorumla
Soran6 aySüper yorum
Bu devirde dağda evin olsun daha huzurlu olursun
13 Yorumla
Soran6 ayMis gibi bence de ama hayvanlardan korkar insan ya yılan falan
Soran6 ayÖyle bir yerde mi yaşıyorsun
6 ayNe kadar adi bir düşünceymiş 😂 farkindalik sorusu oldu
11 Yorumla
Soran6 ay😀 umarım senin gibi anlayan kişiler olur
Gizli Üye(25-29)6 ayBu kadına bağlı. Eğer kadının huyu güzelse hoşuma gidiyorsa davranışları. Sktr et evini barkını sütyen markasını ayağında ki ayakkabıyı vs derim... Eğer huyuma gelmiyorsa o zaman biraz daha dikkat ederim biraz daha bana yakın... Yani benim ev araba varsa onunda arsa bir şeyi olsun gibi.
01 Yorumla
Cevap sahibi6 ayben onları edinene kadar o sadece bızırını okşamışsa işim olmaz gitsin okşamaya devam etsin öyleyse. Az dengeli olmak lazım bende 2 varsa onda yarım olsun enazından.
6 ayKadın kadın olmalı. Ev araba bunlar saçma sapan şeyler. Mal mülk bunlar dünyayı seven insanlar için. Eğer evlilik düşünüyorsanız sadece eşiniz için evlenin malı için değil. Bir gün hepsi gider eşinizle kalırsınız. Hiçbir şeyin garantisi yok
10 Yorumla
6 ayşu an etrafıma bir göz gezdirdim de arabasız kadın neredeyse yok. Varsa da araba surmeye korkanlardır 😄
Liseye giderken neredeyse bizim sınıfın hepsi araba ile gelirdi. 17 yaşına basınca hep beraber ehliyet sınavına girmiştik üniversite imtihanı gibi 😂
10 Yorumla
6 ayBence de yaaa eğitimli ve kariyeri olan biri kendi seviyesinde biriyle evlenmeki yani ev kızı ya da öğretmen va kendisinden düşükle evlenmemeli çok gıcık okuyorum öyle uyanık tiplere canım
11 Yorumla- 6 ay
Ben de ama ne çare
- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
6 aymaddi olarak erkekle denk olması ilişkinin avantajıdır. erkekte yoksa kadında da olmayabilir, evlenilir yani. ama erkekler yine de çok bakmaz kadının neyi var diye. kadın zaten kendisi bir evdir.
00 Yorumla
6 ayİnsan Sevdiği için evleniyor ve aşık olunca da o kadar ayrıntıya gerek kalmıyor ki , zaten illa ev araba vs olacak diye bir kaide yok insanı mutlu eden her zaman ekonomik huzur olmuyor. El birliği ile Ev , araba alınabilir ki benim de öyle oldu
00 Yorumla
6 ayKadın temiz olsun geçmişi güzel olsun güzel olsun bakımlı olsun meslekli olsun evi olsun arabası olsun peki şimdi sormak isterim böyle bir kadın neden senin olsun?
013 Yorumla- 6 ay
Ondan aşağı kalır bir yanım olmadığı için
- 6 ay
Ben aşağı kalır yanları olanlar için söyledim sen neden kendi üzerine alınıp savunmaya geçtin o zaman?
- 6 ay
Valla sevgili hemcinslerinin çoğu böyle maalesef namaz kılan Rihanna istiyorlar
- 6 ay
Keşke herkes benim gibi kendine odaklı olup kendini eleştirebilseydi ya
- 6 ay
Valla cinsiyetçilik konusunu elestirmeye kalksam inan içinden hiç çıkamam. Bizzat kendim yaşıyorum kadın olmayı ve inan doğduğun evde tut birçok şeyde kadınlara yapıp yapmayacağı işler belirlenmiş başkaları tarafından. O erkek ona namus yok ama kadına en çok namus yakışır zihniyeti yüzünden erkekler her istediğini yaparken üstelik evleneceği zaman da kendine el değmemiş kızı hak görmesine destek veren bir zihniyet. Ben bütün erkekler böyle demiyorum ben genele bakarak söylüyorum bazı şeyleri. Elbette efendi düzgün kendini geliştiren ve bilinçli erkekler de var onlar da tabii ki kendileri gibi kadınları hak eder.
- 6 ay
İnşallah.
6 ayAhaha bu soruyu gördüğüm için minnettar olmalıyım. Daha bizi tanımadan insanlar ev araba soruyor. Oysa bunları beraber yapmak daha güzel şeydi birliktelik için 🙂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
6 ayEv de istemem araba da istemem kadından. Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü zarif giyimli edepli ve inançlı olsun yeterli. Bir de mümkünse üniversite mezunu...
00 Yorumla
6 ayNe erkek için ne de kadın için böyle şartlar olmasına karşıyım. Ha diyelim ki tamam onlarsız olmuyorsa sevgili kalınır ve bunlar alınınca evlenilir. Bu kadar basit.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evsiz adamla evleniliyorsa evsiz kadınla da evlenilir. İki tarafta da ev olması artırır bama yoksa da genel uyuma, sevgiye para harcama azmine bakmak mantıklı olan..
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
6 ayAaaa yıl 2025 evsiz arabasız kadın mı olur yaa, evsiz arabasız kadın kendine kadınım demesin lütfen şfdşidif
00 Yorumla Valla hic gözümde yok beni sevsin bana değer versin herseye bedel şimdiye kadar asla bir kadının evine arabasına bakmadim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 769 cevap paylaştı.
6 ayhttps://www.youtube.com/embed/KW4yu9aDAuIgalbi sakat olmasın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
6 ayBak bak evi, arabası olan da kendinden kat kat zenginini arıyor, hay ben sizin adalet sisteminize ya...
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 358 cevap paylaştı. Olsada olmasada fark etmiyor he zaten varlikli aileler birbirini buluyor iki tarafdada oldugu icin sorun yok zaten
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hiç bir şeyi olmayan kadınla evlenilir ve yaşanır. Ama evi ve arabası olsa tabi ki daha bir rahat yaşanır
00 Yorumla
6 ayKadın her türlü bulur birini..
Erkek bulamaz. Araba ve ev şart onlarda ! İlla erkekte olacak bunlar.. :)
00 Yorumla
6 ayYok be yaa o kendine bakamamış evine kocasına hiç bakamaz 🤣
10 YorumlaYok evlenilmez evi arabası yatı katı tarabya da villası olması lazım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şahsen en az bana denk olmasını istiyorum maddi manevi…
10 Yorumla
6 ayŞükür ikisi de var smksmsk
21 Yorumla
Soran6 ayMaşallah 🤩
6 ayYani genelde zaten hep evsiz arabasiz kadinlarla evlenmiyo mu garbim zavalli erkejler shshshshshh
01 Yorumla- 6 ay
Kadini mutlu eden ev araba maddiyat. Erkegi mutlu eden ise sicak bir yuva aile. Bu yuzden erkekler evlenirken ev araba gozetmez. Ama asgari ucretli bir adamin kizi ise. 200k maasi olmayan evi arabasi olmayan la evlenmem der. Dedigim gibi. Kadini mutlu eden sey para. Erkegi mutluneden sey bir yuva aile.
- Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı.
6 ayEvi, arabası güzel de maaşı olan kadın neden evlensin 😂
00 Yorumla
6 ayBen fazla konuşmamaya karar verdim, konuşunca bişey geliyo başıma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 aySenin harikalığın yeter , gerisi olur olur gider 😊🌹
00 Yorumla
6 ayAtaların çadırda/at sırtında yaşardı. Evlenmeselerdi bugün yoktun.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
6 ayErkek çok zenginse evlenilir dicem de çok zengin erkek de durumu olmayan birine bakmaz
00 Yorumla
6 ayHayır asla olmaz züğürt bi kadını niye alıp besleyeyim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Benim için makbul olanı 'diyebilirim' değil, derim...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 aySadece evi olmadan belki ama arabasız zor bence ama yinede bu bulduğun kişiye bağlı
00 Yorumla ben evlenirim, hayat para ve mal mülk değil, onlar gidebilir, ama sevgi gitmez :)
00 Yorumla
6 ayBiz kadınlar gibi eşinizin maddiyata bakmayız
00 Yorumla
6 ayEvim var üst model arabam var beni alacak adam karun kadar zengin olmalı
01 Yorumla- 6 ay
Karun mezara gireli çok oldu araki bulasın
6 ayEv araba olunca değişiyormu birşeyler ikinciyi alacam bence bunlar anlamsız
00 Yorumla
6 ayEvlenilir , koca da kadının ömrünü yiyor nolcak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı.
6 ayBen vazgeçtim artık evlilik şartlarından dolayı evlenmekten.
Evlenenlere hayırlı olsun 🤲 aminn00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayEvsiz ve arabasız kadınla ben evlenmem arkadaş. Olur mu böyle şey. Hele bu zamanda.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. Umarım bulursun artık bu is samanlıkta iğne aramaya benzedi
08 Yorumla- 6 ay
Nasıl yani
- 6 ay
@Geologicalengineer yani şöyle söylemek istedim bu devirde evi ve arabası olan erkek bulmak zor kızlar evlenir mi belki sonra yanlış anlamış olabilirim sorun yok
- 6 ay
Yok yok kızlar için sorulmuş yani erkeklere sorulmuş kızım ev arabası olmazsa diye
- 6 ay
@Geologicalengineer işte sen söyleyince tekrar okudum anladım hayatta evlenmem. 😂😂🌹
- 6 ay
Aa neden😂
- 6 ay
@Geologicalengineer fakir kadınla olmuyor zengin kadın bulmak lazım fakir kadın bulup da fakirlikten öleyim mi 😂😂🌹
- 6 ay
Tecrübeyle sabit mi diyorsunuz o zaman😂😄
- 6 ay
@Geologicalengineer tabii ki oldu mu şimdi erkek kız muhabbeti bence güzel oldu ha bu arada seni takibe aldım haberin olsun
6 ayYani erkekler prenses olduğu için artık bize düşüyor evsiz arabasız da olmaz ahajshha
00 YorumlaEv araba değil de geliri olması önemli genel olarak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. kadinin d-ami var dmemesi var ne gerek eve arabaya..
00 YorumlaBu devirde evi arabası olan kadın mı var anca giyim ve makyaja yapsınlar yatırımlarını
00 Yorumla- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem