EVDEN KAÇMAK İSTİYORUM SİZCE NE YAPMALIYIM?

18 yaşındayım konyada yaşıyorum hayatımın en güzel yılları olması gerekirken çok bunalmış hissediyorum ailem çok baskıcı ama hani normal bir baskı değil bu küçük yaştan beri beni tarikat yurdunun birine yolluyorlar sözde hoca olacakmışım okulumu bile okutturmadılar yeri geldi günlerce şiddet gördüm telefonumu elimden aldılar en sonunda yurttan çıkmak istediğimi söyledim babam çok kötü tepki verdi yine ama reşit olduğum için bir şey diyemedi ama çalışmana izin vermem dedi evde otur koca bekle demek istedi yani... ben çok bunaldım yani bu şekilde bir hayatım olsun istemiyorum babam gibi biriyle zorla evlenmek istemiyorum evden kaçmak istiyorum ama yeterli param yok nenem vefat etmeden önce bana bir çift küpe almıştı o var sadece onu bozdurabilirim. Ailem çevremde tek bir arkadaşımı bile bırakmadığı için yardım alabilileceğim kimsem yok. sizce ne yapmalıyım? Gerçekten kimin ne yaşadığını Allah bilir ve ben böyle devam ederse yaşamak bile istemiyorum lütfen bir şey söyleyin ben ne yapmalıyım?
EVDEN KAÇMAK İSTİYORUM SİZCE NE YAPMALIYIM?