yeni parmak ve ellerinin yük taşıma kapasitesini kontol et. örnek eline bir kupa al boş olanı parmaklarınla dolu olanı ellerinde tutmaya çalış bakalım ne kadar süre tutabiliyorsun birde ince işlerde becerin nasıl mesela? iğne oyası ya da benzer ince işleri denemeni öneririm
Yanlış yere gelmişsin birde denedin mi benimde fikrimi sorsaydin acaba senle konuşmak istiyor muyum bence hayır hahah o yüzden başka kişide şansını dene iyi günler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Bence daha dikkatli kullanmayı dene
Olmuyor
Benım ıkıncı abımde oyle sjsj elını dokundugu esya bozulur hayır gelmez elı ugursuz sende oylesın demek kı snsb
Valla öyleyim
Seni bilmem de görseldeki tatlı şeker bala bayıldım
Ben de tamir ediyorum bak
Canın sağolsun eşyalar insanlar icin
bak görseldeki abla gözlük takmanı önermiş
Olur arada bir de hep üst üste gelir
Bende tamirde iyiyimdir
Muhtemelen eşyalar eskidir sana patlıyordur
Dead bacım
sakarmısın?
Evet haha
el ayak koordinasyonunda sorun var mı?
yürürken düşer misin takılır mısın?
Ben daha cok esyalar arasinda yaparim
yeni parmak ve ellerinin yük taşıma kapasitesini kontol et.
örnek eline bir kupa al boş olanı parmaklarınla dolu olanı ellerinde tutmaya çalış bakalım ne kadar süre tutabiliyorsun
birde ince işlerde becerin nasıl mesela? iğne oyası ya da benzer ince işleri denemeni öneririm
ne gibi mesela
bende bozardım ama benimkisi meraktan. televizyon, müzik seti. fırın vb. babamdan çok dayak yedim :) nasıl çalışıyor diye bakrdım.
Nasılsın?
Bura soru cevaplama yeri konuşma yeri değil sen uygulamayı çok yanlış anlamışsın haha
Ben mesaj atmayı denedim zaten kapalıydı sohbet etmek için geldim ben valla 😁
Yanlış yere gelmişsin birde denedin mi benimde fikrimi sorsaydin acaba senle konuşmak istiyor muyum bence hayır hahah o yüzden başka kişide şansını dene iyi günler
İşte fikrini sormaya geldim dostum 😁 istemiyorsan yazmam zaten bende gurursuz birisi değilim Allah'a emanetsin ☺️🌹
Bir süre evi terk et