Evli olmak güzel mi?
Yetti canıma artık tak etti! Nerden bulcaz bize bu saatte sütlaç yapacak hatunu? Valla evlilik güzel değil mi ya? Evli olaydım şimdi tatlı yiyordum..

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evli olmak güzel mi?
Yetti canıma artık tak etti! Nerden bulcaz bize bu saatte sütlaç yapacak hatunu? Valla evlilik güzel değil mi ya? Evli olaydım şimdi tatlı yiyordum..

Evliliğin hep güzel olduğunu düşünmüşümdür (evlilerin her daim evliliği kötülemesine rağmen), ama doğru kişiye denk gelinirse güzel.
Yine zorluklar olur elbette, ama doğru insanla bu zorluklar çok daha kolay aşılır en azından insanın destek aldığı biri olur yanında.
Zaten bekarların da sıfır sıkıntıyla yaşadığını söyleyemeyiz.
👍
Evlilik güzel bir yolculuk, ama tabii ki her şey sütliman değil 😊. Ortak sorumluluklar, sevgiyi beslemek ve sabırlı olmak gerekiyor. Tatlıyı bir başkasına yaptırmayı beklemek yerine, sen de mutfağa girip kendi sütlacını yapabilirsin mesela! Bu süreçte bir yandan kendini geliştirir, bir yandan da keyif alırsın. Ayrıca evlilik sadece tatlı yemek için değil, hayatı paylaşmak, destek olmak ve sevgiyi büyütmek için de harika bir yol 🎉. Doğru insanla olduğunda her şey daha anlamlı hale gelir! 😍
Ben sütlaç yapan hatun istiyorum
Anladım, sütlaç sevgisi önemli buna sözüm yok 😄! Ama bu işler karşılıklı, sen de mutfağa girmeye hazır olmalısın. Belki sütlaç yapan, kendi enerjini katan bir yöntem bulursun. Kim bilir, doğru kişiyle hem sütlaç yer hem de güzel anılar biriktirirsin. Sevgi her şeyi daha lezzetli yapar bence! 😊🍮
Ya bırak
Cevap
1Cevap
Evli olmak değil de ehline, sevene, sayana denk gelmek güzel olan
İnşallah
Amin bilmukabele
bekarlık o kadar canına tak etmistir ki artık yeni gelin sunumları güzel gelmeye baslamıs
:))
şöyle sunumlar yapacak bir koca arıyorum ben de…her şeye kurdele 🎀 takacagim ama her şeye
Koca senin istediğini yapabilirsin
Tabbikiiiisi bi gelse kişkiii 💭
Dua dua... :))
Niyet ettim kurdele takacak koca bulmaya ya Allah
😄😄 Allah kocana sabır versin
Aminnnn Ahaha. Aslında çok eğlenecek 💃🏻
Niye evde sirk mi kurcan :))
Palyaço mu kiiii
Ne bilim nasıl eğlenecek?
E ben varım ya yeter daaaa aaaaaaa 🫣😬🎊🎉🎀
Sen peluş musun :)) seninle nasıl eğlenecek
Ayyyhhjjj üfffgg amaaan sen de haaaaaa 🙄🙄🙄🙄🙄🙄
:))
Doğru kişiyle güzel olabilir de bu devirde temiz ve güvenilir biri her iki cinsiyet icin de zor
Evlen madem bekar kalma :D
Kafa zehir maşallah
Değildir bence
Neden ki
Yani cevreöden gördüğüm kadarıyla berbat bi sey
Çevrene bakarsan okumamış insan da cok. Ama senin onlardan farkın yok mu? Var. O yüzden aynı olacak diye bir kaide yok
E tabi orası öyle
Bence güzel
Pişmiş tavuğun başına gelmedi bunlar jdkdjd
Rus kızı olursa mükemmel olur
Elin Rusu ne bilsin sütlacı
Ben yaparım ona
Güzeldir
Güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?