Bu devirde kadınlar genelde hem evde, hem işte çalişiyorlar bir de çocuk bakıyorlar. Genelde yani. Yardım eden erkek çok çok az gördüm ikisi de tam çaliştigi halde
@cansu_231 Öyle yük görürsen mutlu olamazssın ama niye boş olsun kadın erekek için erkekte kadın için yaratılmış sonuçta sevmesini bilemezseniz asıl yük ozaman binecek omuzlarına
eğer esin seni sevip değer veriyorsa ve üzülmeni asla istemiyorsa genel ihtiyaçlarını karşılıyorsa evlilik güzeldir yani kısacası bir es ya senin cennetin olur ya da cehennemin karakterle alakalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bence dünyanın en güzel duygusu
doğru insanı bulunca evlilik güzel
evlenmek için evlenmemek lazım yani bir nedeni olmalı..
Erkekler için daha güzeldir herhalde
Bu devirde kadınlar genelde hem evde, hem işte çalişiyorlar bir de çocuk bakıyorlar. Genelde yani. Yardım eden erkek çok çok az gördüm ikisi de tam çaliştigi halde
Ben yardım ederim sana evlenmeye niyetlimisin
Valla bilemiyorum içinde bulunmadığımiz her şey güzel gelir içinde olunca da iyi ve kötü olur ikisi beraber
bir ömür geçireceğin kafa dengi insanı bulunca hayat iki kat daha güzel oluyor.
Ankete bakıyorumda kızlar evliliğe daha karşı neden aceba
çünkü boştan boşa yükün altına girmek istemiyoruz
@cansu_231 Öyle yük görürsen mutlu olamazssın ama niye boş olsun kadın erekek için erkekte kadın için yaratılmış sonuçta sevmesini bilemezseniz asıl yük ozaman binecek omuzlarına
Kiminle evlendigine bağlı. Evlendiğiniz kişi size ya cenneti ya cehennemi yaşatır
doğru insanla evlenmek kadar güzel bir duygu yoktur
Guzeldir uyumlu kafa dengi hos sohbet her yeriyle her seyiyle guzel biri olunca:)☺😊😀
eğer esin seni sevip değer veriyorsa ve üzülmeni asla istemiyorsa genel ihtiyaçlarını karşılıyorsa evlilik güzeldir yani kısacası bir es ya senin cennetin olur ya da cehennemin karakterle alakalı.
Nasip olmadı kanka fakat insan aşık olduğu kişi ile evlenirse güzeldir de hangi aşık kavuştu ki 😏
Bekarlık iyi sanki herseyin sorumluluğu sende maalesef oyuzden
Doğru kişiyse evet
Daha önce evlenmediğim için bilemicem
Evlendiğin insana bağlı
Bekarim ama guzeldir evlilik bi yuvan esin
Çok güzel evlenin
Bilmem hiç yaşamadım
Hayalim
Resmi olarak şevişiyosun başka olayı yok
seks adranalin
Evlen tabi 😂
Kişiye göre değişir