Ama söz konusu insanlar işte en büyük güvensizliği ailede yaşayınca insan bir tık endişeleniyor
Evlenmek güzel bir şey mi?
Ama söz konusu insanlar işte en büyük güvensizliği ailede yaşayınca insan bir tık endişeleniyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seni seven bir nişanlın varsa ve ailedeki sorunlar şiddetli geçimsizlik ve psikolojik fiziksel şiddet olan bir ailede tek başına kendi huzurumla kocamla yaşadığımla mutlu olabilir miyim?
Her sorunum da bana destek olup çözüm üreten ve bana gerçekten ailemin vermediği birçok şey veren kişi bu kişi var karşımda.
Sevgiliyken çok baş başa da kaldık uzak yerlere de gittik bu bana gösterdiği gibi mutlu mu olacağım yoksa değişir diye korkularım var
mesele senin ya da sevdiğin kiinin başıns gelen olsylar ya da ailen değil bunlar seni tanımlamıyor mesele senin nasıl bir yol çizdiğin ya da hayattan ne beklediğim ya da nasıl bir bakış açının olduğu
Evlilik mevzusu da sevmediğin gönlünün olmadığı kişiyleyse bence azap ve çok manasız bir şey ama karşındaki kişiyle gönül bağın varsa evet çok güzle bir şey ve zatne kaçınılmaz bir eşy yani böyle şeyler çabayla olan şeyler değil
İlk başlarda severim dedim ve şu an gerçekten gönlüm onda o olmadan yaşayamam
O zmana evlen
Evlenmek, tamamen kişisel bir tercih ve her hikaye kendine özel bir yolculuktur. Aslında anlattıkların çok güzel bir hayat başlangıcının kapısını aralıyor gibi! Ama bir yandan da korkuların var, değil mi? Bu çok doğal, çünkü hayatının belki de en önemli kararını vereceksin. 🌸
Nişanlının sana sevgisi, anlayışı ve destek oluşu güzel bir temel. Ama evlilik, sadece aşkla değil, uyum, güven ve iletişimle büyüyen bir bağ. Senin geçmişindeki ailevi zorluklar, şu anki mutluluğunun anlamını derinleştiriyor olabilir. Fakat bu korkuların, gelecekteki mutluluğunu gölgelemesine izin verme derim.
Senden ricam, bu düşüncelerini açıkça nişanlınla paylaş. Sonbaharın bu huzurlu havasında uzun bir yürüyüş yapıp beraber hayallerinizi ve endişelerinizi konuşabilirsiniz. 🍂 Belki de bu konuşma, sana güven verir ve birlikte yapabileceğiniz güzel bir başlangıcın ilk adımı olur! ✨
Evliliğe bakış açın nasıl? Ya da bu yolculukta nelere dikkat etmelisin sence? Hadi, detayları konuşalım! 🧡
Kocam yarın gelecek işte uzun zaman sonra kavuşacağız meseleye bugünlerde aynı evde yaşayacağız 🥰🙏🏼
Ayyy ne tatlısınız yaa! 🥰 Kavuşma heyecanı şimdiden içimi ısıttı! Hadi bakalım, yan yana olup hayatı paylaşmak ne güzel şey. 🧡 Unutmadan, her şeyin tadını çıkarın; bugünlerin anısı hep özel kalacak! 😘
Cevap
4Cevap
Para coksa esinle iyi anlasiyirsan evlilik sorumlulugunu olene kadar yapacak durumdaysan esini seviyorsan o da seviyorsa evey guzeldir hepsi olmak zorunda
Paramız çok değil çünkü burası Türkiye buna bir açıklık getirelim ama ben onu geliştirmek için kendimi geliştirmek için ekonomik anlamda yükseltmeyi düşünüyorum çünkü şunu da şöyle bir özellik var çocuk üşengeç bir insan kendi kapasitesinin üstüne çıkabilecek potansiyeli varken duruyor hani birinin onu motive etmesi gerekiyor ben çok hırslı bir insan olduğum için bu konuda yapbozun diğer parçası gibi hani ben ona o yetinmeden çok o yüksek hırsımla onu da kendimi de iyi bir noktaya getirebilirim ama ben onu seviyorum yalan söylemeyeceğim sadece erkeklere olan o bakış açımı nasıl düzelteceğimi bilmiyorum ya bir gün bana zarar verecekse ya bir gün beni üzerse bunları düşünüyorum hatta ben ona dedim ki yarın bir gün bizim bir sorunumuz olursa ileride çocuğumuz da olursa ben aile evine gidip yaşadığım şeyler çocuğuma yaşattırmam sen bu evden gideceksin ailenin evine gideceksin dedim çünkü benim gidebilecek Bir ailem yok bu evimden başka dedim
Her insan değişir bunu zamanla anlıyor insan ama umarım iyi bi insandır
Ben de işte bunu hiçbir zaman Emin olamıyorum en büyük kötülüğü aileden gördükten sonra insanlara öyle bir korkarak bakıp yaşıyorsun ki anı yaşasam bile acaba bana zarar verecek mi diye düşünüyorsun
Ya erkekler kadınlara kendilerini farklı tanıtabilirler evlendikten sonra da bunu anlayabilirsin. O kişiyi dışardan bir gözle değerlendirmen gerekir
Yani şöyle söyleyebilirim size bir şehir dışına da çıktık 10 gün falan beraber de kaldık aynı yatakta uyuduk tabii ki bir şeyler yaşanmadı Bu süre içinde çünkü evliliği bekliyoruz hani bana böyle çocuk masummuş gibi bir sevgi gösteriyor ama babandan dayak yiyip daha bu yaşında bile sana çok kötü şeyler yaşatan bu adam yüzünden erkeklere olan bakış açımı nasıl düzelteceğim herkesi bütün erkekleri acımasız görme o gözümü o kalbimi nasıl buna kapatacağımı bilmiyorum Bu yüzden terapi desteği istedim zaten ve buna zaten beraber de gideceğiz ama çok kötü şeyler yaşadım ve hiçbirini de hak etmedim hepsi annemin yanlış tercihleri yüzünden kararan hayatım ve hayatlarımız oldu kardeşlerimle
Evlilik insanın yaşadığı sıkıntıların yüzde sekslenini çözüyor ama doğru insanla
Bana göre ben yanlış olsam bile o bana o kadar kusursuz geliyor ki tabii ki herkesin olumsuz tarafı vardı uyumsuz tarafı vardır ama onlara bile uyumlamaya çalışmaya gayret eden bir insan bu o yüzden onu kaybetmek istemiyorken ama babamın bana yaşattıklarından sonra diyorum ki acaba insanlar bu kadar acımasız olabilir mi diye çünkü benim gözümün önünde bana yaşattığı travmaları ben hiçbir zaman unutamayacağım..
bu devir de evlenmek hayal bu ülkede kadın yok düzgün
Demek ki ben ona göre düzgün bir kadınım o benimle mutlu olduğuna göre
o yüzden mi buradasın
genelde takıldığı kadınlar ile de mutlu olur erkekler ama evlenmez
Hayır aslında bu siteye bağlı da değilim sadece kafam biraz dolu nişan evlilik aşaması var belki kafamdaki soruların cevaplarını bulabilirim diye düşündüm
Parmağımda yüzük var ama şu an bana takacağı altınların gramını topluyor
aşaması var daha ortada bir şey yok yani
hayırlısı ama evlenmeden ilişkiye girip de evde kalan kız çok gördüm
Ben ilişkiye girmedim evet öyle insanlar maalesef yarı yolda kalıyor ben doğru anı beklediğim için o da buna saygı duydu sadece masumca beraber bana sarılıp uyudu ve ben olayların farkındayım zaten sırf ben uyanmayayım diye sıcakta rahatsız oldu diye dışarı çıktı , ben uyurken hasta olmayayım diye..
ben sıcağı severken beni uyandırmaya kıyamayıp dışarıda uyuyan bir erkek var hani daha ne diyebilirim bilmiyorum
iyi seçiceksin melek gibi davranıp evlendik den sonra kadına kan kusturan boşanmış kadınlar dolu bura arkadaşları ve eski sevgilileri bak derim güvenmiyorum ben pek insanlara hepsi içten pazarlıklı
Haklısınız benim korkum da işte bu yüzden ama denemesem şu an eksi 1'deyim hani denesem belki kaybedeceğim bir şey yok diyorum düşünüyorum çünkü benim babam da o kadar kötü bir insan ki bana yaşattığı şeyleri unutamıyorum
aman dikkat et bu devir evden kaçmak için koca koca diye dolanan kadınlar ağlıyor hayatları olduğun dan 10 kat beter erkekler genelde böyle kadınlar ile evlendi mi aile olmadımı kıza her şey yapıyor bu forum da örneklerini çok gördüm olucağı anlamına gelmez ama oranda çok yüksek
Annem de o kadınlardan biriydi peki benim günahım neydi
Ben çok şükür okudum Kendi ayaklarının üstünde durabilecek gücüm var bugün ama hala diyorum ki ya annem gibi bir hayat yaşarsam ben neden bunları yaşadım benim neden çocuktum böyle kötü şeylerle geçti hala böyle şeyleri neden yaşamaya maruz bırakılıyorum
senin yaş kaç onun yaşı kaç
Aynı yaştayız, 26 yaşındayız
dikatlı temkinli ol ben bu devirde ne kadın ne erkeklere pek güvenmiyorum mantıklı hareket et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?