Gizli Üye(18-24)1 yılAmaan Bekarlık sultanlık demişler.
017 Yorumla- 1 yıl
Yapma be nereye kadar öyle
- 1 yıl
Rahibe gibi yaşamak mantıklı mı
Cevap sahibi1 yılEvlincede çok ararsın bekarlığını.
Cevap sahibi1 yılBekarım diye niye hayatı kendime zehir edeyim ki.
- 1 yıl
Sanki sen 10 yıl evlimiş gibi konuşuyon
- 1 yıl
Neden zehir olsun ki düşünsene eşinle beraber geziyorsun, yemek yiyorsun, birliktesin yani ,
- 1 yıl
Başka ne isteyebilirsin ki hayattan éşin yanınfa oldugu zaman birde buna çocuk eklediginde daha tatlı ve heyecan oluyor
- 1 yıl
Tm bekarlık sultanlıkta ama biryere kadar insan birazda eş istiyor yani önemli olan senin gibi kafa dengi ve elektrik uyuşması lazım hayatım
Cevap sahibi1 yılYa yanlış kişiyse senin için, hayatı sana zehir eder anca
Cevap sahibi1 yılBu dediklerini herkes yaşamak ister ama doğru kişiyle
- 1 yıl
Evet doğru kişiyle
- 1 yıl
Ama herzaman poztif düşünmek lazım
- 1 yıl
Evlilik biraz çabalamak ve emek harcamak lazım
Cevap sahibi1 yılOrası öyle aşkım ama Çocuk oyuncağı değil bu evlilik işleri. Sonunu çok iyi düşünmek lâzım. sonra işin yoksa uğraş / yok boşanma davası, mahkeme. çocukta varsa sap gibi ortada kalır. Sadece oda değilki neysee
- 1 yıl
Evlilik büyük sorumluluk dediğin gibi ama güzel bir şey hayırlı birisi çıkar inşallah
- 1 yıl
Ama sen hep olumsuz tarafı düşünüyorsun
Cevap sahibi1 yılBakma sen bana ya. Ben istemezmiyim ikimizde mutlu olalım. Hayırlısı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet güzel bir şey
0161 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadınlarda adet dönemi kadına göre değişiklik gösterebilir. Yani günleri değişebilir. Kadının sağlıklı olup olmadığıda önemli.
- 1 yıl
Ozaman dedigin gibi sevişme ve oral olabilir yani
Cevap sahibi1 yılTamam evlilikte cinsellik serbest olabilir ama şunu demek istiyorum. Adam beş vakit namazında niyazında biridir. Ve hergün seks yaparak nasıl ibadetini yapacak. Zor... Çünkü boşalıyosun cünüplük meydana geliyor. iki taraf içinde // Birde ramazan ayı var. Hergün seks ilişki olursa. Nasıl oruç tutacaklar zor. Bunlar hergün ilişkiye girip boşalırsa oruçlarıda bozulmuş olacak. Çünkü.
- 1 yıl
Ilk 3-4 ay hergun olabilir ama diger aylar haftada 3 kere falan olur iş yorgunlugu falan işte birazda kızın istegine bagli yani kıx istekli ise her şey olur yani
Cevap sahibi1 yılOruçluyken nasıl istediğinde aç susuz kalabiliyorsun. Oruçta zaten bize bunu öğretiyor. Gerektiğinde açlığa sussuzluğa katlanmayı. Müslümanlık bize bunu öğretiyor nefsine hakim olmayı. Haramlardan sakınmayı uzak olmayı
- 1 yıl
Oructa olmaz zaten iftardan sonra olur yani sahura kadar onu diyorum
Cevap sahibi1 yılBen dini açıdan böyle söyledim sadece. Yoksa karı kocalar yani ne yaparlarsa yapsınlar banane
- 1 yıl
Adet doneminde iliski ve anal haram oldugu icin sevisme olur kadin oral yapar boyle idare eder bence süreç böyle işler
- 1 yıl
Senin acidan nasil olur mesela
Cevap sahibi1 yılEşin anlayışlı sabırlı biriyse seni anlar zaten. illa yapalım diye zorlamaz. Günler çuvala girmedi sonuçta dimi.
Cevap sahibi1 yılBenim için gündüz olmazda gece olabilir sevişme. Ama seks başka bir şey özel bir şey. Hergün olmaz saçma.
- 1 yıl
Ikimiz sevismedigimiz icin bilmiyorum buna nasil emin olabiliyorsun saçma oldugunu yaşamadan bilemezsinki
Cevap sahibi1 yılHergün cinsel ilişki olursa 100 tane çocuğum olur. Çok affedersin. Ben o kadar çocuk istemiyorum.
- 1 yıl
Sacmala ya ne alaka ya hergun yasayan surekli cocuk mu oluyor
- 1 yıl
Haplar dogum kontrol yontemlrri var baya yöntem var
Cevap sahibi1 yılKadınların özel günü var. Nasıl seks isteyeceksinki. Birde Kadın istemiyorsa zorlayamazsın kanka.
- 1 yıl
Gündüz leri neden sevmiyorsun mesela izinli günün cumartesi pazar diyelim
Cevap sahibi1 yılKim uğracak haplarla doğum kontrolleriyle. Ayrıca ben öyle bir eş istemiyorum. Valla Kendine hakim olamıyosan benimle evlenmezsin. Gider garsonluk yaparsın daha iyi.
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Nasil. korunacan ozaman hap kullanmazsin
Cevap sahibi1 yılGündüzleri sevebilir ama dozunda olmalı. Yani prensesler gibi. Pamuklara sarmasına gerek yok.
- 1 yıl
Tam benim kafadasin kanka
- 1 yıl
Ortak yonlerimiz var
- 1 yıl
Pamuk sarmayi anlayamadim
Cevap sahibi1 yılYani çok fazla sevmesi... sevmekte aşırıya kaçması.
Cevap sahibi1 yılO anlamda yani
- 1 yıl
Aşk varsa cok sever yani sen istemezmisin
Cevap sahibi1 yılistesemde sıkar biryerden sonra.
Cevap sahibi1 yılHerkes Hoşlanmayabilir olabilir kanka saygı duymak gerekir.
- 1 yıl
Saygi önemli ama olmalı cok fazla sıkmamalı
- 1 yıl
Benim istediklerim şunlar kadindan
Cevap sahibi1 yılSöyle bakalım
- 1 yıl
Wc gidip. geliyorum hayatim
- 1 yıl
Napiyon kanka
- 1 yıl
Uyudun mu
Cevap sahibi1 yılYok daha yatmadım
Cevap sahibi1 yıl11 buçuk gibi yatarım
Cevap sahibi1 yılBenim istediklerim şudur kadından diyodun... buyur bakalım?
- 1 yıl
Kadin istekdiklerim şunlar
- 1 yıl
Burdamisin
- 1 yıl
Bakire, temiz, namuslu , saygili, edepli , konuşmasını bilen , allah korkusu olan, istekli, zeki, kültürlü, anlayışlı, sabırlı, empati kurabilen
- 1 yıl
Bir erkegi zirveye yukselten kişi kimdir?
- 1 yıl
Eşidir. o yoksa liderlik, güç yoktur
- 1 yıl
Guçlü erkegi arkasinda zeki bir kadin arkasinda olandir unutma sakın
- 1 yıl
Oturmasini ve kiyafet giyinisi ailelerinde arasinda konusma tarzi oturuşu herşeyi bunlar önemli benim için
- 1 yıl
Parada gözü olmayan birisiyle bazilari akli fikri para askim bu boyle olsun askim su soyle olsun sevmem oyle şeyleri
- 1 yıl
Güzellik ve boy pos önemli merhamet onemli
- 1 yıl
Güzellik ve tip. ama gelip gecicidir bunu unutma onemli olan öbür dünyaya ne kazandirdigindir. ahiret yani
- 1 yıl
Eşinle herseyi yasabilmektir helalinle tabi
- 1 yıl
Elektrik ve uyum cok önemli birbiriyle anlaşabilme bunlar anahtar , püf noktalar
- 1 yıl
Uyudun mu burdamisin senin görüşlerin ne
Cevap sahibi1 yılAnladım kanka. Benim erkekten çok beklentim yok aslında. Kimseylede parasal anlamda güçlü diyede evlenmem. Evlilikte aşk ve sevgi benim için çok önemli. Senin Anlattığının benzeri işte. Zeki güçlü ahlâklı /saygılı / adam gibi adam olan bir eş istiyorum.
- 1 yıl
Bazi kızlar para icin evleniyor yok arabasi evi olsun 10 tane bilezik olsun baya istekleri var kizlarin
- 1 yıl
Gunaydin kanka
Cevap sahibi1 yılÖyle kızlarla evlenilmez kanka çünkü onlar aynı zamanda saf / canım erkekleri bile tercih ediyolar çünkü kullanmak için. Eğer yeteri kadar uyanık değilsen
Cevap sahibi1 yılS. alak olucaktı
- 1 yıl
Cok var kanka bakire deyip geziniyorlar ama analdan yapiyorlar oral yapiyorlar bazilari diktiriyor hersey var bakirelik oyle birsey degil farkli birsey
- 1 yıl
Sende boyle şeyler yoktur inşallah
Cevap sahibi1 yılBen öyle kızlarla takılmam zaten. Genelde çakal olur. öyle kızlar. kesinlikle iyi niyetli değiller maalesef.
- 1 yıl
Cok var piyasada anal yapan ve diktiren kimseye güven yok ben anlamiyorum neden yapiyorlar
- 1 yıl
Sence neden tutamiyorlar kendini kanka
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum kanka ama bence sen gayet uyanık birisin. Efendi saygılısın.
- 1 yıl
Uyanik derken !! nasil yani
- 1 yıl
Mesela ne
Cevap sahibi1 yılYani Herşeyin farkındasın. Gözü açık birisin. Saf / s. alak değilsin anlamında
- 1 yıl
Herkes oyle degilmi
- 1 yıl
Mesela sen erkegi nasil istersin bakir ve temiz mi istersin ya da iliskisi olmuş , tecrubeli mi istersin
Cevap sahibi1 yılHerkes öyle değil. Çoğu çakal şeytan
- 1 yıl
Nasil. yani detayli anlatabilirmisin
Cevap sahibi1 yılBen Bakir ve temiz erkek isterim tabiki ama tecrübelide olsa iyi olur.
- 1 yıl
Tecrubeli nasil yani?
Cevap sahibi1 yılCinsellikten anlayan. Beni doyuma ulaştıracak biri
Cevap sahibi1 yılCinsel anlamda da marifetli olmalı
Cevap sahibi1 yılBaşımı belaya sokmayacak. Güvenilir... tecrübeli. deneyimli. Doğru erkek.
- 1 yıl
Basina bela sokmayacak derken nasil yani
- 1 yıl
Doyuma mastta ulasamiyormusun kanka
Cevap sahibi1 yılboş ver kanka
- 1 yıl
Kanka hem bakir hem tecrubeli nasil olcak kadin cok iyi olmasi lazim surekli agriyor ve acıyor derse erkek uzaklaşır bilgin olsun kanka
Cevap sahibi1 yılEvet haklısın saçmaladım... bakir olsun ama acemide olmasın diyorum. Seksten anlasın.
Cevap sahibi1 yılZevk versin doyuma ulaştırsın.
Cevap sahibi1 yılCinsellik anlamında da kendini geliştirmiş. Bilgin olmalı
- 1 yıl
Dedigin dogru ama oral yaparak ulastirabilir ama erken gelme olayi olabilir ilk iliskisi olacagi için normal birsey
Cevap sahibi1 yılKanka tekrar aynı konuyu açmak istemiyorum. Ama Sana o gün söylediklerimden dolayı ben gerçekten üzgünüm. Bilmiyorum içime dert oldu. Yani o söylediklerimin hiçbirini hak etmedin sen / Benim canım sadece. Kusuruma bakma tekrar.
Cevap sahibi1 yılBenim aptallığım yüzünden yani
- 1 yıl
Hiçbir sıkıntı yok tatlım
- 1 yıl
Sen gayet akıllı ve iyi birisin
- 1 yıl
Sana yanliş birşwy dediyse. Özür dilerim
- 1 yıl
Hayatında benim yerim ne kadar önemli?
Cevap sahibi1 yılDürüst olucam. Sana karşı hoşlantı ya da aşk yok yani hissetmiyorum... Sana sadece sempati duyuyorum o kadar.
- 1 yıl
Bende sana sempati duyuyorum ve sanal hoşlantı duyuyorum
- 1 yıl
Reelss karsilassak hoslanti olurmuydu?
Cevap sahibi1 yılSanal hoşlantı ne demek oluyor. Açıklarmısın?
- 1 yıl
Sempati gibi
- 1 yıl
Reelss karsilassak hoslanti olurmuydu
Cevap sahibi1 yılAnladım kanka
- 1 yıl
Hayatında başka biri olsaydı, bana söyler miydin?
Cevap sahibi1 yılBelki bilemiyorum
- 1 yıl
Ben söylerdim
- 1 yıl
Kar yagiyor orada
- 1 yıl
Burada yagiyor
Cevap sahibi1 yılKanka seni sorularıma davet etsem gelirmisin. Sonra yani
- 1 yıl
Herzaman kanka🌹🌹🌹🎁🎁
Cevap sahibi1 yılAh şu link atma işinide yapabilsem. Sen atabiliyomusun link.
- 1 yıl
Yok kanka
- 1 yıl
Günaydın kanka
Cevap sahibi1 yılBen sanal aşk'a ya da hoşlantıya inanmıyorum... belkide sadece sıkıntını gidermek için yazdığın basit bir şahsım.
- 1 yıl
Aman boş ver takma kafaya
- 1 yıl
Nasip bu işler bir bakarsin reelde tanişiriz aşk öyle başlar hayirlisi diyelim
Cevap sahibi1 yılHayır senin bana karşı his beslemene inanasım gelmiyor sadece. Ve tek taraflı olmasınada şaşırıyorum. Ben sana bir şey hissetmediğim halde, sen bana karşı boş olmadığını idda ediyosun. Ee buna göre sen, birini karşılıksız sevebiliyosun demek oluyor bu
- 1 yıl
Aman boş ver platonik gibi
- 1 yıl
Nasılsın
Cevap sahibi1 yılTerastayım misafir gelmiş, Gidip bir onları karşılayayım.
- 1 yıl
Güzel misafirleri karşıla bakalim
Cevap sahibi1 yılMisafirler gitti kaldık başbaşa
- 1 yıl
Nasılsın tatlım
- 1 yıl
Gunaydin tatlim
Cevap sahibi1 yılAynı
Cevap sahibi1 yılDün gece polisiye bir rüya gördüm. Rüyamda polisle seks yapıyodum. Böyle Fiziği gayet düzgün. Yakışıklı biriydi. Baya etkilendim. Çok zevkliydi
- 1 yıl
Islanma ve bosalma olmustur dus alsaydin
- 1 yıl
Ruyanda nasil goruyon baya isteklisin galiba
Cevap sahibi1 yılNe biliyim gördüm işte. Nadirende olsa bizde rüyalanabiliyoruz... sonra gusül abdesti aldım temizlendim.
- 1 yıl
Islaklik ve bosalma oldu mu bizde oluyor
Cevap sahibi1 yılBöyle bir rüya ilkez başıma geldi
Cevap sahibi1 yılAslada unutmam
- 1 yıl
Nasil yani daha önce görmedin mi
Cevap sahibi1 yılEvet ıslaklık vardı
- 1 yıl
Görmeni nedeni şudur belki bayadir mastürbasyon yapmiyorsan ondan olabilir kac gundur mastürbasyon yapmiyorsun?
Cevap sahibi1 yılYa sana ne diyorum. Kadınlar erkekler gibi değil. Bizde sizin kadar rasltanan bir şey değil. Genelde Nadir görülür.
Cevap sahibi1 yılRüyalanma yani
- 1 yıl
Kadinlarda niye nadir görünsün ki iki seçenek ya da bayadır mastürbasyon yapmiyordur ya da boşalamiyordur ondan birikir vucutta ruyalanmaya sebep olur sen belki fazla mastürbasyon ya da bosalma durumu olmuyor galiba
Cevap sahibi1 yıliki haftadır yapmıyordum. şöyle oldu rüyamda boşaldım. Sonra uyanınca tekrar mastürbasyon yapıp rahatladım. Ardından gusül abdesti aldım
- 1 yıl
Bosaldiysan tekrar niye mastürbasyon yaptin
- 1 yıl
Genellikle 2 hafta sonra mi yapiyorsun mastürbasyon
Cevap sahibi1 yılBizde dışarıya atılması gereken birşeymi varki. Bizdeki zevk suyudur // sizde birikmiş spermi atmak için görüyosunuz yani ihtiyaç. Görmek zorundasınız çünkü sizde sperm üretimi devamlı olduğu için. Ya mastürbasyon yoluyla ya da rüyalanarak spermlerinizi vücuttan bu şekilde atıyosunuz.
Cevap sahibi1 yılAdı üstünde rüya gerçek değil. Uyanınca gördüğüm rüyanın etkisinden dolayı yaptım.
Cevap sahibi1 yılEvet genellikle iki hafta sonra yaparım.
- 1 yıl
Cinsel bilgin baya iyi yani🎉
- 1 yıl
Ama libidon düşük gibi 2hafta uzun bir süre degil mi
- 1 yıl
Sizde ıslanma =zevk suyu mu oluyor
Boşalma nasıl oluyor ayni degil mi sizde
Cevap sahibi1 yılHayatım Bizde meni sperm yok ki. Nasıl aynı olsun.
- 1 yıl
İslanma ve boşalma nasil oluyor sizde nasil farkliklar var ve tepkiler ne?
Cevap sahibi1 yılBizde genelde boşalma ruhendir. ıslaklık olur sadece
- 1 yıl
Ruyani anlat bakalim detayli bu kadar etkilenmissin
Cevap sahibi1 yılAklımda kaldığı kadar anlatırım.
Cevap sahibi1 yılCinsel bilgim iyi sayılmaz aslında. Öğrendiğim kadar sadece
Cevap sahibi1 yılRüyamı sonra anlatırım. Şimdi siteden çıkıyorum. Sıkıldım // hadi öptüm
- 1 yıl
Olur
- 1 yıl
Yemek yedin mi
- 1 yıl
Geldin mi
Cevap sahibi1 yılRüyamda bir polis memuru evime gelmiş. Adres sormak için. Bende buyrun içerde konuşalım diye davet ettim kabul etti. Ayrıca bana baygın baygın bakıyodu VE Bana evde yalnızmı yaşıyosun kimin kimsen yokmu dedi. Bende ailem var aslında ama onlar başka şehirdeler. bende burada kendi çapımda geçiniyorum dedim. Oda yaa benim lavoboya gitmem gerek bana lavoboyu tarif edermisiniz dedi. Tabiki dedim. Tam o sırada kolumdan hafifçe çekerek beni yatak odama götürdü. Yatağa attı beni. Sonra üniformasını çıkardı. Ardından Benide soydu. Karşı koyamadım bir şey diyemedim. Çünkü beni hiç ürkütmedi korkutmadı. Aksine etkiledi. Sonra yarım saat boyunca seks yaptık
Cevap sahibi1 yılNasıl Seksi tam hatırlamıyorum ama zevkliydi
Cevap sahibi1 yılSeks'ti olucaktı
- 1 yıl
Zorla. yapmis senin fantezin biraz hardcore gibi tecavuz. fantezisi seviyon galiba
Cevap sahibi1 yıliyide Ben ilişkiye hazırdım ve istekliydim yani rüyada öyleydim
- 1 yıl
Baya etkilemiş seni polis kaslıymıydı
- 1 yıl
Seni tutunca hemen yataga atiyor zorla degil mi
Cevap sahibi1 yılBana tecavüz gibi gelmedi hiç bilmiyorum. Benim rızam vardı çünkü.
- 1 yıl
Ilk defa mi böyle ruya gordun cinsellikle ilgili
Cevap sahibi1 yılBen aynı rüyayı tekrar görmem ki. Cinselikte olsa. Herkes benim gördüğüm rüyayı görmüyor sonuç itibariyle.
- 1 yıl
Onu demiyorum genellikle ruyada bosaliyoraun onu demek istiyorum
- 1 yıl
Ruyalanma yani cinsel seyler yasamak ya da ilk defa oluyor boyler şey
Yapay Zeka Cevapladı
Evlenmek, tamamen kişisel tercihler ve deneyimlerle alakalı bir şey aslında. Herkes için farklı anlamlar taşıyabiliyor. Kimileri için evlilik, sevdiğin kişiyle hayatı paylaşmak, büyümek ve beraber bir aile kurmak demek. Kimileri ise özgürlüklerine ve bireyselliklerine önem veriyor, evlilik fikrini pek çekici bulmuyor. Ama en önemlisi doğru kişiyle ve doğru zamanda bu kararı almak bence 🌸 Hayatta her şeyin bir zamanı var ve belki de senin için doğru zaman gelmemiştir. Ayrıca, evlilik sadece fiziksel bir birliktelik değil; sevgi, saygı ve uyumla birlikte gelmeli. Seçim senin! 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı.
1 yılBen de bilmiyorum
01 Yorumla- 1 yıl
Hiç evlilik düşündün mü
Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel güzel
01 Yorumla- 1 yıl
Ne gibi yanları güzel mesela
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet
019 Yorumla- 1 yıl
Bazı çiftler mutlu olmuyorlar (aldatma falan çok oluyor
Cevap sahibi1 yılBunlar varsa maalesef evlilik bitiyor zaten
- 1 yıl
Güzel dedin ya ne gibi yanları güzel mesela
- 1 yıl
Sen evli misin
Cevap sahibi1 yılYani her şey ortak hep berabersin vakit geçiriyorsun muhabbet sohbet ediyorsun daha iyi taniyorsun birbirini
- 1 yıl
Bunlar güzel birsey benim olmadıgı için bilmiyorum
- 1 yıl
Başka ne gibi güzel şeyleri var mesela
- 1 yıl
Sen evlisin galiba
Cevap sahibi1 yılYani en temelde bu
Cevap sahibi1 yılEvetevliyim.
- 1 yıl
Sence 25 yaş erken mi evlenmek için
- 1 yıl
Ne gibi büyük sorumlulukları?
- 1 yıl
Ben aldatma şeyinden çok korkuyorum bende evlenince olur mu diye şimdikiler herkes gizlice birşeyler çeviriyorlar ozaman neden boşanmiyorsun degil mi
Cevap sahibi1 yılKorkunun ecele faydasi yok belli bir sürelik ilişki oldun mu evlenme devreye giriyor
- 1 yıl
Nasıl yani anlamadım
- 1 yıl
Sürekli iliski derken?
- 1 yıl
Bilmiyorum ya beni aldatir mi diye düşünuyorum maddi ya da cinsel olarak
Cevap sahibi1 yılKardeş yapacka olan her anlamda yapar yani bunun önüne geçemezsin bazı şeylere kendini alıştır hayatta insanlar neler yaşıyor ama hayatına devam ediyor
- 1 yıl
Aldatma neden oluyor
(Para yönünden mi)
(Cinsellik yönünden mi)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım