Adaylık Döneminde falan iyiydi bize karşı Adaylığı bitti asaleten atandı atandığı ilçenin Kaymakamı ilede evlendi zaten o kadar hızlı evlendi ki bir anda oldu herşey düğün bile yapmadılar Vali'nin makam odasında Belediye Başkanı nikah kıydı Vali ile Başsavcı nikah Şahitleri oldu hepsi bu makam Odasında evlendiler yani sonra aynı gün savcıların apartman lojmanını boşaltıp Kaymakamlık Konutuna taşındı. (Onlar Dayalı döşeli Villa oluyor) İşte o günden sonra artık nerdeyse yüzümüze bakmıyor hele son zamanlarda telefonlarımızı bile açmadı ya davetteyim ya dışardayım ya da işim var diyor Bazense hiç açmıyor hatta Kocasının babasıda Vali başka bir ilin Valisi. Onların soyadını Aldı komple ki eniştem iki tane kullanabilirsin dediği halde Attı komple soyadını. Yani savcı olur olmaz Kaymakam eşi Ve Vali gelinide oldu çogu zaman kocasının kırmızı plakalı makam araçlarını şöförünü korumasını kullanıyor hatta şikayet bile olmuş bunla ilgili. Uçuk kaçık bişey oldu izinlerde bile Kocasının babasının Vali olduğu ile gitti Hemde tek başına yani bizim yerimize onlara gitti bir zamanda babamı azarladı bir konuda eşim bilmem kaç bin nüfüslu yeri yönetiyor yürütme makamı ben adli yargı makamıyım bir imzam insanların saygınlıklarını hayatlarını yerle bir edebiliyor dedi aynen böyle çok üzüyor gerçekten bizi görüşemiyoruz bile artık çok ağır bişey bu neden böyle oldu? Ne yapmalı?
Cevabın nedir?
+1 yılbir söz vardır. "bir insanı iyi tanımak için ya onunla iş yapacaksın, ya da makam vereceksin." o zaman nasıl bir insan olduğu ortaya çıkar. ablan da aynen böyle bir insan. para ve oturduğu veyahut yaşadığı hayat onu tamamen değiştirmiş ve sizden soğutmuş. 3 kuruşa değişen ucuz bir ablanız olduğunu üzülerek söylüyorum. lakin yarın öbürgün oldu da adam valilikten düştü, iş konusunda iflas etti vesaire diyelim, ablanın döneceği yer sizin ev değil midir? o zaman hangi yüzle gelir merak ettim doğrusu. umuyorum da böyle bir şey başına gelir. bence ablanız sizden utanıyor ve bulunduğı makamı çok yükseklerde görüyor. en sevmediğim kadın tipidir. sonradan görme. bence arayıp sormayın. bağlantınızı da koparın. karaktersiz bir insan için de üzülmeye değmez. allah korusun birinize bir şey olsa, son gelecek insandır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ablanız artık bir protokol düzenine dahil olmuş. Evet gerçekten bu düzende gerek yaptığı iş, gerekse eşinin konumundan ve bu konum dolayısıyla yapılması icap eden gerekliliklerden ötürü boş vakit bulması gerçekten zor. Tabi bu aileye vakit ayrılmayacak anlamına gelmiyor fakat aile içi yaşantıda kendini baskı altında hissetmesi veya değer verilmediği hissiyatı oluştu ise bu sebepten dolayı kendisini biraz geri plana almış olabilir. Ne yapmalı konusunda ona destek olunmalı, içerisinde bulunduğu konun biraz olsun anlaşılmaya çalışılmalı, çok fazla sıkmadan açık kapı olduğu hissettirilmeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılTelefonlarımıza bile çıkmıyor ya
- +1 yıl
Aile içi geçmis yaşamından dolayı bağ zayıflamıştır. Değersiz hissetmiş belliki kendisini. Evlenmeyi kurtuluş olarak nitelendirmiş ve nitekimde kendince öyle olmuş. Çok sık boğaz etmeden bayram, yılbaşı, doğum günü gibi günlerde arama veya mesaj yoluyla unutulmadığının hatırlatılması yararlı olacaktır. Onun dışında kendi içerisinde tekrar özlemi duymalı ki iletişimi kendi gerçekleştirsin.
+1 yılAramiyorsa aramayin.
ciddiyim madem size boyle sirt donmus gun gelir anlar elbet kiymetinizi bosverin kolay degil elbette ama bunlari hepsi bahane is falan degil resmen kurtuldum moduna girmis02 Yorumla
Soran+1 yılİşte niye böylr bir moda girdiğini anlamadık ki zaten
- +1 yıl
Bulundugu meslekten oturu..
bir bankacilar birde adliyede mevki sahibi olanlar...
ikiside kendini bir sey zannediyorlar ciddiyim.
bu durun ablanda da mevcut iste...
Bir de eniştenle mi konuşsan acaba. Hani sen ikna et bize getir falan diye. Öyle tekrar yaklaşsa size.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
30Cevap
+1 yılişte biz böylelerine sonradan görme diyoruz :) Genel de dar gelirli ailelerden gelip yüksek mevki makama ulaşan insanlar babasını bile tanımazlar. Aynısı bizim akrabalarımızda da oldu kızla birlikte sırtımızda fındık çuvalı taşıyoduk çocukken sonra bu da aynı şekilde savcı oldu tanımadı bizi asıl kötü olan bende okudum mevki makam iş güç. sahibi oldum :D Hani ben ben ondan daha aşağıda olsam neyse ne diyeceğim ama öyle de değil hatta aksine toplasan ben ondan daha fazla kazanıyorumdur. Lakin gel gör ki öyle işte insan ezik bir psikolojiyle yetişince böyle oluyor. telefon açmamak ne demek? Ulan bırak savcıyı başbakan bile ses kayıtlarından görüyoruz günde binlerce insanla görüşüyor. İlerde anlayacak yaptığı yanlışı pişman olup ayaklarınıza kapanacak.
00 Yorumla
+1 yılCingene yetki vermişler ilk önce babasını kesmiş hesabı. Savcılarda hukuka göre iş yapmak zorundalar sağlam bir avukat onun paçasını aşşağı indirebilir, ve inanki ben dayak yiyen savcıyıda gördüm hemde birkaç kez. Ablan yetkisine ve makamına çok güveniyor belliki ama bilmediği şey şu aile herşeyden önce gelir. Ablan biraz ne oldum delisi olmuş. Boşverin siz aile görevinizi yine yerine getirin ve kendi haline bırakın onu. Ve ne demiş alim: İnsanda yok İse EDEP neylesin medrese mektep, okusa alim olsa yine merkep, Yine merkep..
00 Yorumla
+1 yılBazı insanların yapısı zayıftır. yükseğe çıktı mı inmez aşağı. yukardan bakmak alışkanlık yapar. bir savcı tanıdığım var. berberde tıraş oluyordu. arabasını parketmişti biyere. içeri hışımla biri girdi bağırarak arabayı çekmesini söyledi. savcı hiç kibre bürünmeden tamam çekiyorum şimdi dedi. halbuki istese adama özür dilettirip savcı olduğunu söyler. ama yapmadı..
ablan da çiçeği burnunda savcı.. bir süre yalnız kalsın. aramayın. bigün bir ailesi olduğunu hatırlayıp o sizi arayacak.. aile demek herşeydir.. insan bişekilde yaşar hertürlü ama ailesiz yaşamayamaz. ailenin kıymatini zamanla anlar ancak... sabredin.10 Yorumlagerçekten ne yazık ki makam mevkinin büyüsüne kapılmış yahu bu ailedir 7 cihana hakim olsan ne yazar. Senin yerinde olsam beni istemeyeni ben hiç istemem derim ve asla aramam sormam. Ben yeterince aradım sordum beni insan yerine koymadıysa keyfi bilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay değil ki bazı Şeyler hadi beni geç annemin babamın kızı evladı o kadar kolay mı silmeleri
Sadece ablan mı, Burada yorum yapanlar bile öyle olur. Hatta sen bile öyle olursun. Belki eski bir arkadaşın şu an çöp topluyor, konuşuyor musun. Sosyal statü bu.
Tabii ablanın durumu birazcık farklı, çünkü kan bağı olan ailesine karşı tavrı ilginç.01 Yorumla
Soran+1 yılYani telefonlarımıza bile çıkmıyor
samanyolundaki hikayelere donmus bir pisman olup donmesi kalmis. demek ki yetistigi ortami sevmiyormus kurtuldugu gibi silmeye calismis gecmisini. ya da burnu kaf dagina varmis da sizi mi kucuk goruyor/utaniyor. zor bisey elinizden bisey gelir mi bilmiyorum tek avuntunuz mutlu olmasini umit etmek olur heralde. uzuluyorsunuz ama kendi haline birakin bence. insallah gec olmadan bu davranisinin farkina varir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok Üzücü bir şey bu aile için
- +1 yıl
birbirinizin degerini daha iyi anliyorsunuzdur artik. en gec cocugu felan oldugunda o da anlar simdilik kendi haline birakin ustune gitmeyin. evlilik kariyer felan derken ailesini ihmal edebilir insan. hepiniz icin kotu bir donem ama bunu da atlatirsiniz biraz da rahatlat aileni ve kendini o da eskisi gibi olur
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçık konuşmak gerekirse benim aklıma eskilerin söylediği bir söz geliyor;
" S... kimi keserim yine de kasaba minnet etmem! "
Ne demek azarlıyor? Civciv çıktığı kabuğu mu beğenmiyor? Kim takar yürütmeyi, yargıyı? Aile her şeyden önce gelir. Saygı esastır.
Açık konuşmak gerekirse...
Benim huyum pistir. Direkt atarım köprüleri...
Ama bu senin vereceğin karardır saygı duyarım.02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem babam kızı ile Köprüleri atabilir mi? Onların evladı o benim ablam
- +1 yıl
Açıkçası saygı her şeyden önce gelir. Kurallar katıdır. Kimse kimsenin gururu ile oynayamaz. Savcı isen savcılığını bil sonuçta. Benim sevgilimde hakim ona bakarsan. Yani meslektaşlar. Ama bugüne bugün bir terbiyesizliğini görmedim. Ama tabi benimkisi Rusya vatandaşı ve orada mesleğini yapıyor. Bu ne oldum deliliği özellikle bizim ülkede var galiba. Özellikle doktorlar ve hukukçular arasında yaygın bir hastalık olsa gerek. Doktorlarda aynı... Tamam beni iyileştirdin güzel... Ne bu burun böyle havada? Madem o kadar iyisin git gir bir morga oradan bana bir ölü dirilt o vakit tapayım sana Allah diye... Voodoo büyücüsü müsün sen? Onlarda sadece akmakta olan ama yatağından çıkmış bir dereyi yeniden yatağına sokuyorlar fakat kurumuş bir dereyi veya nehri tekrardan akar hale getiremiyorlar ama ne oldum delisi olabiliyorlar.
Tabi bu dediklerim bütün doktorları ve hukukçuları kapsamıyor. Ama geneli böyle...
Ama tabi bu kişilik meselesi. Burada karar verecek olan ben değil sizsiniz.
yapmanız gereken tek bişey var... ona sahip olduğu herşeye rağmen sizin yanınızda bu sahip olduklarının değersiz ve önemsiz olduğunu ona gösterin... hala ısrar ederse onunda artık değersiz olduğunu tavırlarınızla gösterin... bunun etkili olduğu defalarca test edildi...
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl hissettirecez ki görüşemiyoruz bile nerdeyse
- +1 yıl
bende onu diyorum... hiç arayıp sormayın... ilk zaman biraz üzülürsünüz... lakin size değer veriyorsa yaptığını anlar... hiç bişey olmamış gibi işine geldiğinde yanınıza gelirse siz o yokmuş gibi hayatınıza devam edin... hayatınızla ilgili hiç bişey paylaşmayın... kimse sahip olduğu şeyleri paylaşmadan sahip olduklarının ne havasını atabilir ne keyfini yaşayabilir... seni arasa dahi telefonunu açma... en etkili yok görmezlikten gelmektir...
Aile & Toplum konusunda 897 cevap paylaştı. Evlenmeden önce ailen ona çokmu kötü davrandı ki sizi artık hiçe sayıyo anlamadım? Bu işler birazda karekter meselesi. Belkide sizin ona hiç yararınız olmayacağını düşünüyo ve yararı olacağını düşündüğü kendince daha önemli kişilerle konuşuyo artık. Yani iş bulduktan ve evlendikten sonra çıkarcı birine dönüşmüş olabilir ablan. Mevki makam kazanıp insanlara tepeden bakan çok kişiler gördüm ama ailesine de aynı muameleyi yapıyosa ya ailesiyle dargındır ya da karekteri nedeniyle vefasızdır.
02 Yorumla
Soran+1 yılBabam biraz fazla azarladı onu oda hep Evlenip gidecem buralardan kurtulacak senden derdi çok küçükken bile böyleydi Hatırlıyorum sonra Savcı oldu gitti zaten Gittiği yerde evlendi aynı hesap nerdeyse
- +1 yıl
Zaten ailesinin kendisine karşı tutumundan hoşnut olmayanlar gittikleri üniversiteden tanıştığı biriyle ya da iş bulduktan sonra iş çevresinden tanıştıkları biriyle hemen evlenmek istiyolar. Birazda güzelseler zaten üst makamlarda çalışan kişiler onları kaçırmak istemezler. Evlenmesi felan bunlar normal şeyler. Ama evlenmekte bu kadar acele etmesinin nedenini de sen söyledin. Babanı görmek istemiyo o. Yani baban onun kalbini çok kırmış ve o kadar sert biriyse zaten kızından özür de dilemez. Anlattığın şeyleri yaşayan çoğu çocuk evlenmeden önceki kavgaları unutup siler ve anne babasıyla konuşmaya devam eder. Ama ablan bu olaydan çok etkilenmiş gibi görünüyo.
+1 yılYapabileceginiz hiç birşey yok gibi görünüyor. Artik kendi degil gibi gozukuyor. Neoldum delisi olmus. Birde siz bekleyin bakalım napicak. Sizin adınıza üzüldüm. Umarim tez zamanda normale döner.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Bak hukuk okumak başlı başına zaten belalı bir iş. ve gün içinde o kadar pislik işlerle, kişilerle uğraşıyor ki, duyuyor, görüyor ki aklın şaşar. Sizde biraz rahat bırakın, bırakın kız bir nefes alsın.
00 Yorumla
+1 yılLütfen söylediklerimi yanlış anlama, ablan sanırsam paranın aşkı için ailesinden ve sevdiklerinden vazgeçti gibi görünüyor. Görev süreleri bittikten sonra görmelisiniz kendilerini :)
00 YorumlaSıkıntılı bir durum var. Isteyerek evlenmediği düşüncesindeyim
16 Yorumla
Soran+1 yılNe anlamda nasıl yani bu kadar ani hızlı olması bizide şaşırttı ama tabi bize hesap vermediği için tanıdım sevdim evlendim beklemek istemedim dedi sadece
Soran+1 yılEvet telefonlarımızı bile açmayan kıza rahatça soru sorabiliyoruz zaten
Soran+1 yılBen gerçekten ne demek istediğini anlayamadım özür dilerim ama biraz daha açık yazabilirmisin?
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılYaz kızım... İşi ağır ve stresli. O yüzden oldugunu düşünüyorum. :):
11 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
Aile & Toplum konusunda 710 cevap paylaştı. Kimi insana fazla para yaramiyor
Ben abim ile esenbogada kokpit ici guvenlikden sorunlu mudur olduktan sonra gorusmeti kesdim.00 Yorumlaazgin sonu felakettir. snne babaua of bile demeyon diyor. abalsn savci olmus ama adam olamamod. az yskindir sonu sabir ile bekleyinnn
00 Yorumla
+1 yılKibir cok kotu bisey duzelir birgun anlar hatasini ama cok gec olmaz insallah
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Kibirli, gözünü para hirsi bürümüs, gtü kalkik biri demek ki. Uzak olmasi daha hayirlidir sizin için.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle kolay mı ki annemin babamın evladı kızları benim ablam çok üzüyor bu bizi ve biz eskiden gerçekten böyle bir aile değildik ben ablamla yatakta yastık Savaş'ı bile yapardım şöyle düşününce sanki bunlar hayalmiş hiç yapılmamış gibi duruyor sinirlendiğimde elbiselerini keserdim ağlardı sonra yine barışırdık o Günlerden bu günlere
Soran+1 yılKeşke arkadaşım ya aile için çok zor bişey bu durum inanki yani bizde eskiden normal bir aileydik o günleri hatırlayınca şu an yaşadıklarımız çok Saçma geliyor
+1 yılAblanın nasıl savcı olduğu belli oldu iyi yere kapak atmış. Bu ülkede hukuk kadar onursuz bir meslek yok.
14 Yorumla
Soran+1 yılKocasıyla tanışmadan önce savcı oldu canım oraya savcı olarak atandı o ilçenin Kaymakamı Kocası orda tanıştı
- +1 yıl
Bu ülkede şu anda nasıl savcı oluyorsun sen benden daha iyi bilirsin. Ya da bu ülkede nasıl kaymakam olunduğunu.
Soran+1 yılHa Kocasının kaymakamlığı tamamen kast sistemi baba Vali oğul Kaymakam o doğru evet ablamda torpil aradı Haklısın ama kendi buldu Kocasının ki tamamen kast sistemi
- +1 yıl
Bu şekilde haksızca iş buluyorlar ve sizi aşağılıyorlar ha asıl sizin buna tepki koymanız gerekirken üzülüyorsunuz. Öbür dünyada yenilen kul haklarının hesabını veremeyecekler.
Ablan makam sevdasına kapılmış yapacak bişey yok bir gün ayağı kayar da aklı başına gelirse ancak o zaman arar sizi ben söyleyeyim.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum artık ama bizim için çok zor bir durum
- Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılablanın gözünü bir perde kaplamış, kendi haline bırakın belki sizin sevginizi hatırlayıp arar sizi
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle olur
Geçmiş olsun ablan ne oldum delisi olmuş. Tez vakitte düzelir umarım
11 Yorumla
Soran+1 yılOrtak temennimiz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizi umursamayanı siz neden umursuyorsunuz anlamıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin babamın kızı benim ablam yetmez mi
+1 yılBisey yapamasin sen bu duruma ablan fazla havlanmis g... havaya kalkmis
01 Yorumla
+1 yılSizi gözden çıkarmış, telefonu açmıyorsa müsait oldugunda arayabilirdi üstüne soyadını bile atmış.
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte bizi neden gözden çıkardı bunu anlayamıyoruz ki ne oldu annem babam için bu çok zor bişey hadi beni geç onların kızı evladı ya ki ben ablamla yatakta yastık savaşıda Yaptım sinirlendim elbiselerini de kestim ağlattım o günler şimdi hayal gibi geliyor sanki hiç yaşanmamış gibi mutlu bir aile sayılırdık ya normal iki kız kardeştik yani
- +1 yıl
Ablan yogun olabilir ama bir insan yogun diye seviyorsa eger ailesinden kopmaz boş zamanlarında arayamasa bile mesaj atar senin ablanı gözüne perde inmiş.
Parayı görünce 360 derece dönmüşte babanın azarlaması haddini iyice aşmış kocası tekmeyi vurduktan sonra kuyruğunu kıstırıp gelir baba ocağına baba ben yaptım sen yapma diye.
00 Yorumla
+1 yılSenin ablan nerenin savcısı gülüm. Baya şatafatlı hayatı varmış.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. Herkes, öldüğü zaman mezarda eşittir diye boşuna denilmiyor. Boş verin, umursamayın hatasını anlayacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
+1 yılMakam sahibi olmak yaramamis sizi gözden cikarmis, sizden utaniyoda olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum artık
+1 yılOkumus ama adam olamamislardan kervanina katilmis ablan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPara güç insanı şımartıyor işte ablan dünyanın yalan güzelliklerine kapılmış :/
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldayıma da olmuştu para insanları değiştiriyor galiba..
00 Yorumla
+1 yılAblası savcı ona göre yorum atın.
21 Yorumla
+1 yılDayali doseli villa mi kaymakam mi?
00 Yorumla
+1 yılBeyler bir doz özet alabilir miyim?
12 Yorumla- +1 yıl
Gıdasını almıştır. İplemez
Üstüne fazla gitmeyin. O onun ayıbı.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama bu ayıp çok üzüyor yıpratıyor bizi
Anladık ablan savcı. gözümüze sokmana gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılDotu kalkmis degmez pisman olur doner
00 YorumlaAdam olamamış ama.
00 YorumlaOzetlersek
01 Yorumla
Soran+1 yılOkursak
Gizli Üye(30-35)+1 yılGö tü kalkmış belli
10 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ablamın Savcı olduktan ve evlendikten sonra ki bize karşı aşırı Değişimi çok üzülüyoruz? Neden böyle oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler