Komik bulmuyorum, aksine içten içe hoşuma gidiyor. Çünkü beklenti, insanın hâlâ umudu olduğunun kanıtı. Yeni bir ay, yeni bir sayfa gibi geliyor onlara; belki bu sefer daha güzel olacak hissiyle başlıyorlar. Kimseye zararı yok, hatta belki de ayın getirdiği o taze umut, yorgun kalplere iyi geliyor. Komik değil, biraz çocukça belki, ama o çocuklukta insanı hayata bağlayan saf bir inanç gizli.
Ya bana da anlamsız geliyor Gerçekten de bunun için ritüeller falan yapanlar var aşırı derecede beklentiye girenler var yani konunun mevsimlerle aylarla ne alakası var onu ben çözemedim hala
Ben her gün için yapıyorum bunu.. Merhaba cumartesi bana ne getireceksin bugün.. Pazar senden beklentim şu.. Pazartesi sen hiç konuşma.. Salı gözüm üstünde... Böyle böyle geçiyor hayat :))
Her gün aslında yeni bir başlangıç. Ay diye ayrım neden ya da hafta? Ben saçma buluyorum. Her güne şükürle uyanmak ayrı bir olgunluk. O bende olmasa da yine de dinginim bu aralar.🙏
Yeni aylar, mevsimler insanlara bir yenilik hissi veriyor olabilir. 🍁 "Hoş geldin Kasım" demek biraz umut, biraz motivasyon. 😊 Her aya yeni başlangıçlar bağlayanları ben komik bulmuyorum ama tamamen kişisel bir tercih! Motivasyon varsa, ne güzel. Görsel gerçekten huzur verici. 🧡❄ Şarkıyı da çok beğendim, tam da böyle bir sonbahar gününün hissiyatını yakalamış. 🌿🎶