hayatım iş, çalışmaktan ibaret olmuş. istediğim maddiyata çıkana kadar canım ne sosyalleşmek ne de flört vs istiyor. aslında onları istemiyor sayılmam ama istediğim maddiyatı sağlamadan yapma hevesi yok
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
10 ayBunu birçok erkek yapıyor çünkü her şey tam olsun yaparım diye düşünmek daha derli toplu, güzel geliyor. Sırf bunlardan dolayı sevgili yapmayayım demek bana hep saçma gelmiştir, sırf bunlar yüzünden sevgilisinden ayrılan erkekler var, şimdi kim ne derse desin hem kadın bir güvence ister hem de erkek, sevdiği kadına bunu sağlamak ister burası doğru, fakat yine de bu yüzden ilişki kurmamak bence yanlış, elbette bazı şeyler önemli ama zaten seni gerçekten seven bir kadın da sana psikolojik olarak, ruhsal olarak vs destek olacaktır.
05 Yorumla
Soran10 ayseven terk etti 1 sene önce demek ki sevmiyorlarmış... ondan sonra kendimi iş güce verdim işler de şu anki rayında gidiyor
- 10 ay
Neden terk etti? Konuyu tam bilmeden bir şey diyemem.
Soran10 aymaddi nedenlerle değil öyle diyim bşr hata kısaca
- 10 ay
Maddi nedenlerle değilse yine seni sırf maddiyat için sevmiş olmuyor zaten. Bir uyumsuzluk ve toksiklık oluşmuştur vs
Soran10 ayzihniyet farkı sorun oldu
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)10 ayMantıklı adamın hâli başka oluyor :) En doğru yoldasın. Sevdiğin kızla bir gelecek istersen maddiyat olmadan olmaz. Ailesi vermez, hep bir gurur kırıcı hareketlerle karşılaşırsın. Evlenmeye gücü olmayan, karısına çocuğuna kol kanat geremeyen, muhtaç eden kimse bir kadının hayatına girmemeli.
05 Yorumla
Soran10 ayevlenmeden önce basit bir arabanın olmaması 25 ten sonra batmaya başlıyor. benim bi kuzi vardı nasıl 40 küsür yaşına kadar araba almadı valla helal olsun. evlenince aldı arabasını o yaşında hala evi falan yok. 40lı yaşlarda ev arabam olucak haftada 4-5 gün çalışacağım ailemle vakit geçireceğim bir hayat istiyorum. bakalım nolucak. hadi ev işi uzayabilir de araba kesin şart kafasına gelmeye başladım
Cevap sahibi10 ayKesinlikle doğru bir kafadasın aile kurduktan sonra birikim yapması cok daha zor oluyor
Soran10 ayçoğu kişi çocuk büyüyene kadar sefilleri oynuyor. çevremde 500 600 lirayı çok gören insanlar var. ama bir markete girince kaç bin lira tutuyor
Soran10 ayevliyken de bunlar mecbur harcanmslı. sonra sonuç belli
Cevap sahibi10 ayKesinlikle👍
10 ayBence ne için yaşadığınızı düşünün. Mesela bir kızla tanışıp evleneceksiniz ama neden? Bir çocuğunuz olsun istiyorsanız neden? Sadece ortalama bir aile olmak, maddi zorluk çekmeden yaşamaksa hepsinin cevabı çok yanlış bir yoldasınız. Hayat paradan ibaret değil çünkü.
04 Yorumla
Soran10 aysevmek sevilmek istiyorum ama bunlar para yokken zor. istediğim gibi birisini bulup param yoksa bunlar yüzünden evlenememek, evlensem bile Türkiyedekş hayat pahalılığı yüzünden sabah akşam çalışmak zorunda olup ailemle daha az vakit geçirmek zorunda kalırım. evlenene kadar yapabildiğim birikimi yapıp evlenince azıcık çalışıp ailemle vakit geçirmek istiyorum
- 10 ay
Ama sevginin anahtarı para değil ki. Bence çok zengin de olsanız, paranız yokmuş gibi davranın tanıştığınız ve evlilik düşündüğünüz kişiye. Çünkü sonsuz bir imkan verirseniz sadece paranız için de sizinle kalabilir ve sizin için mi yanınızda, maddi gücünüz için mi anlayamazsınız. Size imkansız ya da uzak bir hayal gibi gelebilir ama paraya odaklı yaşamayan sevgi dolu ve uzun ömürlü çok aile var.
Soran10 aybeni görsen dilenci zannedersin yakın çevre harici kazancımın çok olduğundan kimsenin haberi yok
- 10 ay
İyi o zaman bilinçlisiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Onları yaptıktan sonra herkes seninle olmayı kabuk eder önemli olan senin hiçbir şeyin yokken seninle olmak isteyen işte ozaman yarın basın sikissa cebinde para olmasa yanındakine güvene bilirsin
17 Yorumla
Soran10 aybana öyle bakanlar çok oluyor da bana şuana kadar bakan kızların hep ailesi maddi olarak iyiydi. aileleri kızlarına araba almaya düşünüyordu. babalarının arabalarını kullanıyorlardı. ev falan alıcak ailelerdi. bendeyse daha ehliyet yok. böyle kızları dolmuşla mı gezdiricem? fakir kızlarla anlaşamıyorum. genelde bana bakan kızlar okumuş etmiş kariyerli kesimden oluyor
Soran10 ayyarış zaten kendimle var hep aynı işleri yapmak sıkıyor. hep yeni bir şeyler başaramadan pek mutlu olamam. ev almak, araba almak, çocuklarına iyi anne baba almak, isteklerini hayallerini gerçekleştirmek, 45 50 yaşlarında erken emeklilik birikimi yapıp 3 4 gün çalışmak falan benim için başarı böyle şeyler. 45 50 den sonra hala çocuklar için köpek gibi çalıştığım bir hayat istemiyorum. ya da kirada süründüğüm. babamdan hiçbir şey kalmadı. hiç arkamda durmadı. aynısının yaşanmasını da istemiyorum
Soran10 ayben böyle iken hep sevgililerim arkasında dağ gibi babaları vardı
- 10 ay
Düşüncende ve hedeflerinde gayet haklı sebepler ve olması gereken. Bir erkek için en olması gereken şeyler. Ama zamanla kendini kasmadsn. Yalnız. Karşındaki kızların arkasida dağ gibi babası olması. Onların zengin olmasi. Bunlarin hepsi senin bir noktada kendinle savaşın bittiğinde yetersizlik hissine sebebiyet verecek. O insanlarla ölcüsemezsin. Zaten yarın bir gün konu hep maddiyata gelecek. Evinde olsa arabanda
Soran10 aymaddiyat beklentim öyle çok değil arabasız olmamak, evimin olması erken emeklilik için de 1 ev biraz da arsa toplamak. bunları 40 gibi sağlayıp 4 gün günde 4-5 saat çalışmayı düşünüyorum evime de bekarım o sayede
- 10 ay
Evine tabiki bakarsın. Sen erkeksin. Hayalin ev araba rahat kafa olmasj Cook çok normal. Ama karşındaki kişilerin standartları bunlar olamaz. Bahsettigine göre. Onlarla ölcüsemezsin. Bu doğru değil soru sordun ya doğru mu diye bunu kendin için yap. Ve bence çevreni daha makul kişilerden oluştur.
Yapay Zeka Cevapladı
Beni çok haklı bir yerden yakaladın 🌻. Maddiyat insanı özgürleştirdiği gibi rahat hissetmemizi de sağlıyor, bu yüzden böyle düşünmen çok doğal. Ama sürekli bu hedefin peşinden koşarken kendini, ruhunu ve hayatının güzel yanlarını ihmal etmek seni zaman içinde yorar. İstediğin hayata ulaşmak için çabalarken, şu an yaşadığın zamanı da sevdiklerinle, yeni insanlar tanıyarak ya da kendine güzel anlar biriktirerek keyifli hale getirebilirsin ❤️. Sevgili ya da arkadaşlık gibi ilişkiler aslında seni motive edebilecek bir güç de olabilir. Hayat sadece maddiyat değil, içinde biraz nefes alacağın, keyif alacağın şeyler olsun 🌿.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
15Cevap
10 ayBen 3 sene önce, 19 yaşımdayken evlendim. Evimizde yerde bir yatak bir masa iki sandalye vardı. Şu an çok şükür kira da olsa bir evimiz var eşyalarımız tam dünyalar tatlısı bir bebeğimiz var. Araba almayı planlıyoruz her şey zamanla olup gidiyor. Önemli olan sıfırdayken yanında kim olduğu her şeyin varken herkes yanında olur zaten
10 Yorumla
10 ayKendini çok sıkıyorsun böyle konularda sıkma akışına bırak gez toz eğlen öaddiyatına göre yargılamak kadın senin yanımda yerı olmasın hiçbir zaman.
01 Yorumla
Soran10 ayYaş etkisi var. zaten bu yaşıma kadar çok yaşadım hayatı
Muhtemelen sorun ev ve arabadan başka bir şey, ertelemenin altında sadece maddiyatın olduğunu sanmıyorum
06 Yorumla
Soran10 ayev araba olmadan bağımsız bir hayatın olmuyor. maddi kaygıların varken tam istediğin gibi kadınlarla birliktelik kuramıyorsun. ünideki exlerimin hepsinin ehliyeti vs vardı ben daha araba kullanmayı bilmiyorum. içgüveysi gideceğim ilişkilerden sonra böyle olmuş olabilirim
Soran10 ay28 yaşından sonra kadınlar mala mülke gelirine bakıyor. 18-25 ilişkileriyle bir mi tutuyorsun? o yaşta yanında 1 simit yiyip yemekhane yemeğiyle seninle olan otobüsle gezen kızlar vardır ama 28 de bunu yapana boş ver çekerler
Soran10 ayfakir kızlarsa daha da çok maddiyata bakıyor. bakmayanı var da muhtemelen çoğuyla anlaşamam bile
Soran10 ayfiyat değil benim birlikte olduğum kızların babası hep paralıydı. öyle kızlar en azından babası gibi çalışkan, geliri olan erkekleri istiyor. eski sevgililerimin ehliyeti varken kendi arabaları varken babaları onlara ev alıcakken ben kızları dolmuşla gezdiriyordum birkaç sene önce. daha 25 gibi gözüme batmaya başladı bu durum. en azından bir arabam olsun diyorum. maaş gelir işini hallettim ama arabasız olmak rahatsız etmeye başladı. evlilik vs işleri için de ev istiyorum. eşim zorunluluktan çalışmasın evde yatma seçeneği olsun
Gizli Üye(18-24)10 ayÇok doğru yapıyorsun bence evlenmek isteyen kişinin kadın olsun erkek olsun belli bir malı olmalı çakışmakta kurtarmıyor bu devirde ekstrem durumlar olabilir çalışılmayacak örneğin pandemi veya hastalık bu sefer olan çocuklara oluyor ailelere oluyor
05 Yorumla- 10 ay
Evlenecek kısının bellı bır malı dediğin ne mesela
Cevap sahibi10 ayGüvencesi gibi bir şeyi olmalı hayatta her şey oluyor
- 10 ay
Ev araba ıs yeterlimi ve dıploma
Cevap sahibi10 ayFarketmez zora düştüğünde elinin altında değerli bir şey bulunsun yeter bence mağdur olmamak adına
Soran10 ayama ev araba yükü çok fazla. araba almadan ilişki düşünmüyorum. ev almadan da evlilik olmaz. bakalım 30 yaşında olup 35 lerime kadar bekleteceğim gerçekten sevene denk gelebilecek miyim
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayBöyle devam edersen daha da yalnız kalırsın hayatına biri girdiği zaman akraba gibi gelir artık yaşını bilmiyorum ama vakit kaybetme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayo zaman yap tutan mı var kanka? al evini arabanı neyi bekliyosun milyoner olmayı mı? olamıycaksan hayatı da kaçırma boşuna
11 Yorumla
Soran10 aygeçen yaz mezun oldum. bedelli paramı çıkardım. şimdi araba parası biriktiriyorum. bir yandan da işleri daha da arttırıp bazen neredeyse haftada 70 saat çalıştığım oluyor sen düşün
Gizli Üye(18-24)10 ayHedef odaklı birisin demek ki. Enerjini dağıtmak istemiyorsun. Bu durum seni bunaltmıyorsa hiçbir sorun yok bence.
11 Yorumla
Soran10 ayev iş ev iş arada spor derken bunalıyorum. aileyle yaşamak gerekiyor birikim için kazancın %80 90 ını biriktirmeye çalışmakta zorluyor. 5 sene bu şekilde devam ederim de ondan sonra ne olur bilmiyorum. 2 seneye 0 araba altıma çekerim ondan sonra belki ilişki düşünmeye başlarım
Gizli Üye(30-35)10 ayev araba ne alaka? adi araba biraz desek. kredi vs ödüyorsan tamam da. diğerlerinin bunlarla alakası yok gayet sosyalleşilebilir
02 Yorumla
Soran10 aykredisiz 5 senede ev araba almak istiyorum reis öyle diyim. araba 1-2 senede altıma çekerim. araba çekmeden ilişki düşünmüyorum
Soran10 aysosyalleşme de vaktimi çalıyor bir işe yaramıyor. herkes boş gezen burada 10dk yanlarında otursam vaktimi çalarlar. dün akşam özel dersten 11de geldim mesela. boş boş dolansam 3 saat fazladan özel ders parası gelmezdi
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
10 aySeven insan seni sevsin mal varlığını değil.
00 Yorumla
10 ayAynen dostum oyleyiz ama iş işten mi geçiyor bişeyler oluyor olan bize oluyor
00 Yorumla
10 ayYa kardeş sen kendin alışın zaten kendini belli eder kendin ol Yeter öz güvenli olmak aslında öyle çok zor bir şey değil kendin ol bitti bu kadar bir de bence en önemli şeyi milletin onayına ihtiyaç duyma kendi bildiğini yap
00 Yorumla
10 ayBir süre depresyondan çıkamaz hale gelirsin...
Hobi bulmaya çalış, günde 1 saat yürüyüş yapsan bile iyi olacak.01 Yorumla
Soran10 aygünlük ortalama adımım 18 20 bin civarı. tatilim evde yatmak. hep dışarıdayım. dün akşam 11 de eve geldim
Ev araba olunca daha fazlasını istemez misin? Biraz zamana bırakmak gerek
14 Yorumla
Soran10 ayev araba olunca iş kurup 4-5 gün çalışacağım rahat bir hayat kurmayı düşünüyorum. kazancım aileme bakacak kadar olur biter. şimdi çokta çalışıyorum. haftalık iş saatim 60 70 vardır
Soran10 ay30 a yaklaştıkça hayatın pek tadı kalmıyor ki. uzatmalar bundan sonra
10 aySeven her haliyle sever de ama biraz da maddiyat şart gibi
Kolay gelsin sana 🌸00 YorumlaAkp oy vermeden önce düşüncektin.
10 Yorumla
10 ayHaklısın tatlım doğru yoldasın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Param olmadığı zamanlar ben
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 716 cevap paylaştı. Yanlis ulkede herkes zengin degil sonucta
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayVur gec bro, kasma. Relax
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBazı erkeklerde bu neden var
18 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@jojo27 mesela bi çocuga ilk adım atmıştım geçenlerde tanışmak için benden hoşlandığını zannediyodum çocuk ben şu an öyle şeyler düşünmüyorum seninle alakası yok dedi kendi hayatımda düşünmüyorum dedi. Çocuğun işi falan yok boşlukta gibi bi hayatı var ondansa eğer. Ama beni istemedi diye düşündüm aldım bu cevabı tabi ben.
Cevap sahibi10 ay@jojo27 bana bakislarindan ruhlu sandim daha ölsem kimseye harcamam zaten bana ders oldu put gibi olcam bakmicam da kimseye
Cevap sahibi10 ayBi adam maddiyat yüzünden reddediyosa zaten ruhsuzdur di mi
Cevap sahibi10 ay@jojo27 kesinlikle
Gizli Üye(18-24)10 ayHata yapıyorsun evet çok saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 aykendine yetecek kadsr calıs ne dşye boğgaz bakcan
00 Yorumla
10 ayNe güzel işte sorumluluk sahibisin.
18 Yorumla
Soran10 aysorumluluk sahibi olmak başka vergiler yüzünden ot gibi yaşamak başka. vergiler olmasa dhaa şimdiden son model araba almıştım ayrı eve çıkmıştım
- 10 ay
Üzüldüm sizin adınıza. H
Soran10 aysizin böyle dertleriniz yok sanırım. tr gençlerinin ortak derdi lonelybunny olmak gerçi bizden lonely gargamel olur ama olsun kfjfnf
- 10 ay
Var maalesef olmaz mı? Sağlık problemlerimde var. Ama işte
Soran10 aySağlık dhaa önemli tabi. Bende de kafada olan sağlık pek kalmadı ev iş ev hayatı delirtmek üzere
Soran10 aygeçmiş olsun umarım büyük bir sağlık sorunun yoktur
- 10 ay
Troidlerimde nodül, rahimde kist var
Soran10 ayAllah yardımcın olsun. inşallah kötüleşmezler
10 aydoğru değil
01 Yorumla
Soran10 ay25 sonrası hayat bundan ibaret ev iş ev iş. sevgili varken azıcık vakitte ona kalıyor
Hiç doğru değil.
02 Yorumla
Soran10 aybilemiyorum şimdi sevgilim olsa dolmuşlarda gezmek istemem. küçük bir ilçede yaşıyorum her yere yürüyerek mi götürteyim. merkeze gitmek için otobüsle birlikte gitmek falan da ters geliyor
10 ayYanlız yaşlan madem
01 Yorumla
Soran10 ayparayı bulunca yalnız niye olayım 5 sene dişimi sıksam erken emekli olurum keyfi 3-4 gün çalışacağım işimi kurarım. keyfi işte özel ders vermek. yorulma da olmaz
doğru değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. sende haklisn
00 Yorumla
10 ayBiraz yürüyüş yap, kafanı dağıt, iyi gelir
00 Yorumla
10 ayAferin böyle ol
00 Yorumla
10 ayDoğru değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Bir tür kompleks.
00 Yorumla
10 ayDoğrusunu yapıyorsun
00 Yorumla
10 ayÇok doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEv araba olursa tamammı yanı
01 Yorumla
Soran10 aybağımsız bir hayatım olsun evlilik düşünürüm. sevgililik içinse bir arabam olmalı en azından
Gizli Üye(36-45)10 ayEvet biraz doğru
00 Yorumla
10 ayyanlış
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evim ve arabam yok diye sosyallikten, sevgili ilişkilerinden kaçıyorum. Bu ne kadar doğru?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne