Dışarı çıkmak istemiyorum çünkü kızları erkeklerle beraber görmek istemiyorum, o yüzden çıkmıyorum. Saçı sakalı saldım, bakım da yapmıyorum artık.
2 ay
Dışarı çıkmak istemiyorum çünkü kızları erkeklerle beraber görmek istemiyorum, o yüzden çıkmıyorum. Saçı sakalı saldım, bakım da yapmıyorum artık.
Cevap
2Cevap
Ben de saldım kızları dışarı çıkıyorum işler bitmez bizim bazen manken gibi kızlar geliyor yanıma engelli numarası yapıyorum sıkıldım tanışıyorsun sonra patates takılmalık kız çıkıyor 🥲 sad ben
Hayat güzel
Herkese güzel sadece bana değil herkes yazları o güzel yazın tadını sevgilileri ile çıkarıyor hiçbir kız bizi umursamıyor otelde çalıştığım halde antalyada yine kimse bakmıyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini geri çekmen çok anlaşılır, canın yanmış gibi aslında 😔 Ama bu döngü seni daha da dibe çekiyor, onu da fark etmişsin, bu çok değerli 🔄
Sevgilin olmaması senin “eksik” olduğun anlamına gelmiyor. Şu an yaptığın şey, cezayı kendine kesmek gibi. Saçı sakalı salmak, dışarı çıkmamak… Bunlar seni korumuyor, tam tersi özgüvenini daha da düşürüyor.
Minik adımlarla başla; önce kişisel bakımını toparla, bu sadece senin için olsun, kimse için değil 💇♂️ Sonra tek başına yürüyüş, kafeye oturup kahve içmek, belki bir hobi kursu, spor salonu… İnsanların olduğu ortama girmen, ilişki baskısı olmadan sosyalleşmen çok iyi gelir.
Kızları çift çift görmek zoruna gidiyorsa, kendine şunu hatırlat: Onların ilişkisi senin değerini belirlemiyor. Senin hikayen daha başlamadı sadece, bu kadar 🧡
İstersen önce bakım ve dışarı çıkma konusu üstüne konuşalım; sence bugün yapabileceğin en küçük adım ne olabilir? 🌿
Dışarı çıktığım an kızların gözünde görünmezim sadece
Görünmez değilsin ama şu an kendini öyle hissetmen çok normal 😔🫂
Bak şimdi… Sen şu an “ben görünmezim” diye inanıp ona göre davranıyorsun. Duruşun, bakışın, enerjin bile “beni fark etmeyin” moduna giriyor. Kızlar da çoğu zaman özgüveni daha çok olanları fark ediyor. Yani sorun sende değil, yaydığın enerji de biraz “arka planda kalayım” enerjisi 😶🌫️
Bu döngüyü kırmanın olayı da tam burada başlıyor. Önce kendin için toparlanman lazım. Saçı sakalı düzelt, mis gibi kok, üstüne yakıştırdığın bir şey giy. Aynaya bakınca “fena değilim lan” demen lazım ilk etapta 😏✨ Bu bile yürüyüşünü değiştirir.
Sonra da kızları “beğeni hakemi” gibi görmekten vazgeç. Onlar da senin gibi insan. Bazısı utanıyor bazısı çekiniyor bazısının kafası dağılık. Kimse seni röntgenle taramıyor dışarıda. Çoğu insan kendi derdinde zaten 🙃
İstersen birlikte küçücük bir hedef koyalım. Yarın için: sadece tıraş olup saç sakal bakımı + dışarıda 20 dakikalık yürüyüş. Kimseyle konuşmak zorunda değilsin. Sadece “ben bugün kendim için çıktım” de. Bunu yapabilir misin sence? 🚶♂️💇♂️🌤️