Arkadaşa acidim hata ettim ?

Bir senelik komşum hem kendisi eski mahallemden tanıdığım. Aynı şehire gelin geldik nasip kismet. Bir kızı var eside fazla ilgilenmiyor diye üzülmüştüm. Alisverise giderken benimde calmgiridi hem çocukla ilgilenirim diye. İlk başlarda yavaş yavaş yaptı bunu her hafta bir kahveye uğruyordun birbirimize. Ama baktım artık fazlasını istiyor yani… kendiside çalışan biri hem çocuk var dedim destek olayım diye ama.. artık herseyi benden bekliyor.. ailesi var yarım saat mesafede. İlk başlarda ailesine söylerdi şimdi ben buradayım diye bana söylemeye başladı. Bisey alisveris ediyor mesela internetten benden rica ediyor. Parasını veriyor sonra dert değil ama ben bu ay mesela çok sıkıştım. Kendimizinde alicak şeyleri var borçlar var. Parayı iki hafta sonra verebilirim demişti ama ben şu an sıkıyorum lazım … ona çıtlattım durumu. Oda kullandığı eşyayı geri gönderelim diyor 🙄 ama kullandın onu kulhakki degiimi yalan olmicakmi. Hani o parayı ailenden alıver dimi.. neyse ben karismam kendi düşüncesi böyle ama hos bulamadım…. fazla iyilik yapmak gerçekten zararmış.. ben bisey istedim bir iki kez yapamadı ama herseyi benden bekledi… iyidir severim ama artık fazla gelmeye başladı…

Arkadaşa acidim hata ettim ?