Arkadaşıma yanliş yaptım :(?

Benim 6 yillik arkadaşım vardı herşeyimizi birbirimize anlatırdık hatta evlerimz baya yakın okula bile beraber giderdik o yakınlık yani sonra birden aramıza soğukluk girdi konuşmayı kestik o başkalarıyla mahallesinden bi kızla yakın olmaya basladi benim Baya kötü olduğum zaman yanımda olmadi bende ozmn ona karşı kinim vardı baya sinirliydim ona sonra bunun eskiden konuştuğu bi çocuğun arkadaşına bi kaç bişi söylemiştim ama yalan şeyler de değildi konuyu kapatmıştık kız bilmıodu anlattıgımı arkadaşımla barıştik biz sonra çocukla konuşmaya başladı çocuğun arkadaşı çocuğa ssleri atmıştı çocukta arkadaşıma atmıştı baya tartıştık kızla işte kız hep yüzüme vurdu sonra 3. Kişileri araya koymuştu konuşmayı kestik ama yaptığımdan dolayı pişman olduğumu dile getirdim özür diledim konuşmak istemedi benimle o kızla tekrar yakın oldu herşeyini beraber yapuolar en yakını o oldu artık ama ben çok özledim onu yaptığım dan dolayı da pişmanım arkadaşımın yanındaki kız hep onu dolduruşa getirio benle konusmak dahi istemıyo ne yapicam bilmıyorum en yakınım oydu benim tek güvenebildigim kişi oydu nasıl tekrar yakin olucam bilmıyorum ya
Arkadaşıma yanliş yaptım :(?