Sizce arkadaşıma ayıp mı ettim?

Biraz uzun lütfen vakti olan okusun. Benim birkaç senelik yakın bir arkadaşım var evlerinde felan çok kaldım o bize pek gelmez ama. Her neyse ben bundan 2 sene önce burun estetiği ameliyatı oldum burnumda sorun vardı o da düzeldi şans eseri gibi bir şey. Bu bana 3 sene önceki fotoğrafımızı attı. Ben de vay be zaman ne kadar çabuk geçiyor felan dedim. O da burnuna bak yazmış. Ben de ben güzel bir anı görüyorum fotoda sen burun mu görüyorsun dedim cevap vermedi. Aradan 2 gün geçti Twitter a bebeklik fotomu koydum altına bu sen olamazsın burnun öyle demiyor demiş. Ben de yorumu silemedim direk gönderiyi kaldırdım ve ona mesaj attım mesaj da hemen hemen şunlar yazıyor “ben burnumdan rahatsız olduğum için ameliyat masasına yattım sırf bu lafları artık duymayım diye ama görüyorum ki pek işe yaramamış. Eskiyi tekrar neden gün yüzüne çıkarıyorsun o yorumu sevgilim görebilir veya başka insanlar görebilir?” Dedim. Bu da böyle düşündüğümü bilmediğini bir daha kesinlikle yapmayacağını söyleyip takipten çıkmış. Sonra aradı beni “senin kendine özgüvenin yok, ne var yani ameliyat olmak kötü bir şey mi, ben sabahtan akşama kadar çalışıyorum böyle şeyleri dert etmiyorum benim de kusurum var ama bunları düşünmeye vaktim yok!” Diye beni azarlayarak işsiz oluşumu yüzüme vurmaya çalıştı. Ben de herkesin aynı olmayacağını ve senin gibi gamsız olmayacağını söyledim. Yani zaten ne alakası var ihtiyacın varsa tabiki çalışacaksın. Benim şükür ihtiyacım yok çalışmıyorum öğrenciyim daha. Herkes aynı hayatı yaşamak zorunda değil. Ne yani rahatsız oldum ama durumum iyi diye ameliyat olmayım mı? Üstelik rahatsız olmam ameliyat olmamdan belli olmuyor mu nedir yani? Sizce ayıp mu ettim bu şekilde konuşarak? Diğer arkadaşlarım yumuşak bile davranmışsın dediler?
Güncellemeler
+1 yıl
İşsizim ama kısmi part time işlerde çalışıp kazandığım paralarla ameliyat oldum :) hala daha laf işitiyorum. Siz siz olun, arkadaşlarınızı iyi seçin
Sizce arkadaşıma ayıp mı ettim?