Kendi bâkir olmaz ama bâkire kız ister.
Kendi küfreder ama biz de buna karşılık anasına küfredince zoruna gider. ( Bunun örnekleri sitede var.)
Örnekleri daha vardır ama benim aklıma gelmedi. Sözü size bırakıyorum, hanımlar.
Kendi bâkir olmaz ama bâkire kız ister.
Kendi küfreder ama biz de buna karşılık anasına küfredince zoruna gider. ( Bunun örnekleri sitede var.)
Örnekleri daha vardır ama benim aklıma gelmedi. Sözü size bırakıyorum, hanımlar.
Cevap
4Cevap
Niye kadınlar kısa boy fakir şişman haliyle zengin uzun boylu yakışıklı erkek isterken sesiniz çıkmıyor
Niye o zaman erkekler şişko, kel , göbekli , fakir hâliyle gidip manken gibi fiziğe sahip güpgüzel kızları ister?
E o zaman sorunun cevabını kendin vermiş oluyorsun.
Biri dış görünüş biri karakter meselesi iken ikisi aynı şey değil. Ki Müslümansa o erkek hakkı da olmuyor bakire kız.
Herkes layigini bulsun.
Genel olarak insan kendinde ne yoksa onu arar karsidakinde.
Amaclari kullanmak hepsinin ayni
Amin.
Var afganlar kdjd
Afganistan şeriat ülkesi ise zina günâh ve zina edene İslam hukukuna göre 100 sopa var. Biraz zor yer totoları orada.
Celiskiler yumagi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Toplumumuzda maalesef böyle tutarsızlıklar olabiliyor. Bazı erkeklerin beklentileri, kendilerinden beklenen sorumluluk ve davranışlarla örtüşmeyebiliyor. Toplumsal normlar, bizi çocukluktan itibaren şekillendiriyor ama bu, davranışlarımızı sorgulama ve geliştirme sorumluluğunu ortadan kaldırmaz. İnsanların karşılıklı saygı ve eşitlik temelinde bir ilişki kurması çok önemli. Empati yapmayı öğrenmek, başkalarının bakış açısını anlayabilmek bu önyargıları yıkabilir. Zamanla bu yaklaşımın değişeceğini ümit ediyorum. 🌸✨ Şimdi kendi değerlerini bil ve bu anlayışların seni asla yormasına izin verme! ❤