Ilgisiz adam yoktur, isi gucu olan adam ve hayatta en onemli seyin kendisi oldugunu sanan ilgi manyagi kadin vardir.
O kadindir ki, kendisine en fazla yilisiklik edenin en evla erkek oldugunu sanir, o ilginin kendisini ikna etmek icin o kadar abartildigini, kendisinin o kadar da ilginc olmadigini fark etmez, er ya da genc erkek icin ilgi gostermek bir zorunluluk halinden ciktiginda da bu totosu fozana kalkmis ablamiz ilgi ister. Ama adam artik ilgilenmemektesir. Ilgisini uyandiracak bisey de yoktur zira.
Kadini basta ilgi manyagi yaparken is gucc yok mu acaba sonradan mi oldu gecerli bir aciklama değil bu bana göre ilgi icin is güç zaman bir bahanedr sadece kadinlar cunku 24 saat ilgi beklemezler sadece gunde bir kac defa hatirlanmak onemsenmek yeter onlara
Kendine gore haklisindir ama bu kadin icin guven eksikligi verir basta tanidigi adamla sonraki adam arasinda dunya kadar fark olusur aklında ve aldatilma duygusu agir basar ve sonundada hakli cikar :)
Bunun yegane sebebi kadinlarin, ozellikle bizim milletin kadinlarinin asiri secici ve erkeklere kapali yapisi, toplumumuzda erkeklerin niye bu kadar yilisik oldugunu dusundun mu? Cunku kadinlarimiz tuhaf bicimde kendi egolarini oksayip bir taraflarini tavana vurduran erkek istiyorlar.
Haliyle erkek mecbur kaliyor buna, baska sansi yok, ama hayati boyunca bunu yapamaz biryerden sonra bunu birakiyor.
Ustelik kadinin bu kriteri erkegin kendisine olup bittigini, onsuz yapamayacagini falan sanmasina, kosaca deluzyonlara kapilmasina yol aciyor, aslinda ortada gercekten guclu bir iliski bile yokken 'askim bir tanem, sonunda buldum adam gibi bir erkek hede hodo' diye asirj gaza geliyorlar, ama kazin ayagi oyle olmuyor.
Ustelik, asiri dengesiz talebin de varligiyla kadinlarimiz genelde kendini gelistirme ihtiyaci da hissetmiyor. Her tarafta kendisinin gozunun icine bakan bir yigin erkek var. Haliyle egitimli biriyle arasinda ucurum oluyor ve saglikli iliski olmuyor.
Cahil insanlardan da yogun kucuk hesap adami nufusu oluyor. Bir kizi kandirip yataga atip marifetmis gibi arkadaslarina anlatan tipler burdan cikiyor. Durum daha da acmaza donuyor.
ben sevdiğime ilgi gösterdikçe hoşuna gittiğini sonra ilgiyi kesmez devam edersin sonra cevap vermesin umursamaz hava sergilesin kendini suçunu görmeden bir bahane ile kolayca terketsin.
Elbette karıştırmamak gerek fakat yazımda belirttim ilgimin hoşuna gittiğini söylerdi aynı düzeyde ilgim devam etti aynı zamanda anlayışlı olduğumu söyleyende kendiydi ama sonuç ortada
Ben bir kız olarak önce kendime soruyorum ilgisini kazanacak ne yaptım? Sonra bakıyorum bir şey yapmamışım. Sonra tekarar soruyorum o benim ilgimi hakedecek ne yaptı diye? Bakıyorum ki o da bişey yapmamış :) arkadaşlar ilgi karşılıklı olan bir şeydir eğer bir yerde eksik giden bir sey varsa orada ters giden bir şey vardir ;)
Oylesinide arayip yazmaya hic gerek yok canım yalnizlik daha mantikli o durumda en azindan sevgilim yok derdim yok varligi rahatsizlik veren insanin yoklugu en iyisi :)
Çok ilgilenince de ayrılan kızlar vardır buna ne diyeceksin yüz üstü bırakıp kaçıp giderler felan böyle s. i. k. t. i. r B. o. k tan bir durum da kalır adam !!
bak canım her erkek gördüğün diğer erkeklere veya duyduğun anlatılan her erkeğe benzemez kafanda bizim hakkımızda kurgular yapma ön yargılı olup çok boş da konuşma ve ayrıca bu anlamsız göz kırpmalardan da vaz geç 1 elin 5 parmağı bir mi?
Aylardır benden hoşlanan kızın Whatsapp profil resmi :D
İlgiyi hak etmeyen kadınlar çok olduğu için bu söz tam olarak doğru değil. :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yok yok ilgilenen erkek vardır ama kız bunu görmez ya da gormemezlikten gelir. Sonra erkek ilgisizlesmeye başlar bu sefer kız benimle ilgilenmiyorsun tribine girer. Siz siz olun her zaman elonizdekilerin kıymetini bilin sonra is işten geçince pişman olmayın. ..
Misal bana yazacak zamani buldun ama sevgilin varsa eger ona yazmak icin cok mesgul ve cok yogunsun demi? Iste mesele bu konusmak istersen kırk yol bulursun konusmak istemezsen bin bahane...
O zaman o erkek değildir tamam herkese kendi adıma genelleme yapmam doğru değil ama yine de kendi cinsimi tanıdığım kadarıyla genel konuşmak gerekirse biriyle birlikte olduğu halde illa ki başka bir kıza bakar belki güzel belki çekici ya da başka bir nedenle ama illa ki bakar
Herkesin bildiği bişeyi saklamaya gerek yok bence ama şu da var illa ki baktığı kişi için çok ileri şeyler düşünüldüğü anlamına gelmez sadece ilgisini çeker bakar geçer
Ama benim bu paylastigim durum her erkek icin gecerli die bir dipnot düşmedim bir yazip iki gun aramayan sonrada arayip bebegim cekenler icin gecerli ki bu durumdada yazdigimin aksi iddea idilemez.
En İyi Cevaplar