Arkadaşlarr birisi var beni cepte mi görüyor çözemedim şimdi buna nasıl davranıcaz nasıl ters köşe edicez onu bu konuda yardımm edin görmezden mi gelsem ters ters konuşsam mıı ayrıntı isteyenlere anlatırımm
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ya hepsini hallederiz ama yorulucam yazarken ederken çok basit şeyler
Yorulmazsınn lütfenn
Arayabilirsen ara yazarak çok zor cidden uğraşılmaz.
Simdi arıyamam i, n , s , t varsA yarın
Instagram ver fake hesaptan konuşuruz ararsın nick ne at bana
Direk yazmasaydin iyidi yorumunu ya da benim sorumu silerler
Silmeszler merak etme , yardım amaçlı burdayız flört etmiyoruz sevgili modu değiliz, amaç yardım KS bunu anlayışla karşılar. Sorun yok bul beni ben İzmir çocuğuyum icinden geçtim hayatın
Direk başka uygulama ismi söyleyince silmiyolar mıydı ya neyse yazdim
Sorun yokk
boş ver elalemi sen evde kalmassin umarim. ilerde. safsin baya
Nedenn
Olay çok uzun mu. Kısa ise anlat söyliyim
Uzun yazdım bi arkadaşa ama sana özet geçiyim eski sevgilim geliyor bir kere adam akıllı barışalım sen de istersen gibi çok samimi duygularla geldi gerçekten benle mutluysan dedi ben de değildim çok üzüyodun dedim ondan önceleri de gelmişti ama istek atıyor napıyosun diyor gjbi neyse reddettikten sonra kesin dille yine hemen her ay ya da 2 ayda bir yazıyor saçma sebeplerden ya da geçmiş olsun basınız sağolsun gibi sebeplerle ama ne görüşelim diyo ne hatalarımı düzeltiyim diyo öyle eşiğe gelip zile basıp yok içeri girmiyim der gibi en son takipleştik beni çıkardı şimdi de bir hafta sonra geri takip etti beni neden çıkardın diye mesaj atmış daha önce yapmadığı şey değil hiç cevap vermesem mi artık
Seni kullanmak istiyor gibi geldi. Ciddi bi erkek böyle fıldır fıldır olmaz. Salla onu
Hiç cevap vermiyim o zaman görüldü bile atmıyım
Ararsa acmıyım gt de yapmıyım
O seni uzun süre tetikleyecek ama sürekli gelecek. Senin de şans vermeye canın isteyebilir. Hiç bir oluru yoksa ki yok gibi görünüyor, engelle gitsin onunla mı uğraşçaksın. Ya daha olgunlaşmamış bi çocuk ya da seni gerçekten sevmiyor.
Evet oluru yok biz rüya gibi bir aşk yaşadık üniverste zamanı benim için bir çok şeyde yaptı beni üzecek bir çok şey de yaptı ne seviyosa bunu neden yaptı sevmiyosa bunu neden yaptı desirten türdeydi o zamanki kişiyle şimdiki kişi aynı değil ya da ben kördüm yahu çocuk 25 yaşında ve fidanatalay diye bir kadın var sisyal medyada onu takip ediyor ne beklersin yani gerçekten iğrenç bu kadar aşağıda olamaz bir insan hayır zevkin bile bir adabı vardır esc beğenmek nedir üstelik 50 yaşındaki kadını hiç bir şey olmaz benim exten zamanında çok başkaydi gibi çok iyi kamufle etmeyi becermiş
Senden hevesini almış başkasına geçmiş olay bu. Engelle knk engelleeee hiç bekleme
Sorun ne ise acik acik olgun insanlar gibi konuş.
Yani sorunları defalarca konuştuk ara ara gelip napıyosun ne ediyosun diye yoklayan biriyle ne konuşabilirim görüşelim buluşalım yok anca her ay belirli aralıklarla mesaj atıyor saçma şeylerden ben de geçiştiriyorum ve sohbeti kesiyorum hemen hiç cevap vermemeli miyim
Kendi hayatina bak sadece. Sevse zaten dandirik sekilde konusmaz senle.
İlk firsatta herseyi acik acik konus , soru sor cevap al ona gore yoluna bak. seviyonmu beni de , evet derse , tamam o zmn gel adamakilli birbirimize sadik kalalim de mesela.
Ya diyicek ki evet seviyorum gel sadık kalalım derim gelir ama kalmaz beni yine tüketir sorun orada ben şu saatten sonra onla yapamam sanırım zaten güvenimi de hiç etti ondan hiç bir şey olmayacağını anladım artık dediğin gibi sevse beni istese böyle gelmezki geçmişteki sevgime üzülüyorum bana yaptığı şu dındirik muameleye bak gerçekten bir kere sadece adam akıllı konuştu geldiğinde çok pişmanım beni sen adam ettin gel tekrar olalım falan sorunlar düzelmediği müddetçe olamayız dedim düzelrieim vs de demedi zaten
Sadakat konusunda yamuk yapti ise senin Şu an muhatap olman buyuk bir sorun.
Aldatma falan yok ama o güveni vermiyodu
Baska kizlarimi ekliyodu ya da baska kizlarimi begeniyodu instadan falan
Evett şimdi en son aşırı net geldi cevap vermeyince ben konuşmamız lazım diye bu sefer çok farklı olucak diye ama sözde değil gerçekten ciddi duruyor ya evet de ya hayır annem şehir dışında gelince yolluycam falan baya darladı ya evet diyiceksin ya da hayır olmuyir böyle hayır dersen engelliycem her yerden yapamıyorum böyle dedi evet dersen her şey istediğin gibi olucak diye büyük yeminler etti sevdiklerinin üzerine çok canım gerçekten o dönemlerim geçti olgunlaştım falan dedi ben de bekletiyorum şu an kafam karışık biraz zaman ver dedim bir hafta kadar
Jsjsjsusus 2 haftada olgunlasti ha
Yaw kardes etrafinda birilerinin pesinde kosuyordu onlardan tekmeyi yedi sana geldi.
Birde sana kalmis, bence seni kullanicak ki kullaniyor zaten.
Sor bakim
Benim eski sevgilim bu kişi çook hatalar vs yaptı sonra ayrıldık bir seneye yakın oldu ayrılalı biz ama iletişim hep vardı yazıyodu cevap veriyodum hep geç de yazsam zorla konuşuyomus gibi de konuşsam hep cevapladım sonra sohbeti havada bırakıp cevap vermeyip bırakıyorum hemen her ay ya da 2 ayda bir böyle geliyo mesaj atıyo saçma bir sebepten ya da hayatımda bir şey olduğunda başsağlığı vs gibi ben de ona geçmiş olsun içjn yazmistım bir kere o zaman bana net geldi baya uzun zamandır konuşmuyoduk 4 5 aydır o da pişmanım bir şans ver ama hiç şu bu sorunları duzelticem demedi bile benimle mutluysam devam edelim dedi ben de seninle mutlu değildim dedim çok üzüyodun dedim ondan sonra hiç ilişki anlamında net gelmedi napıyosun falan yaziyor hani geliyor eşikten zile basıyor içeri girmiyor gibi ben burdayım diyo o kadar ne olursa hangi sorun giderse oluruz bi kahve içelim oturalım demek yok en son geldiğinde takipleştik uzun süre sonra kabul etmiştim storylerine bakmıyorum diye sinirlendi galiba takipten çıktı sonra bir hafta sonra takip etti geri ve beni takipten niye çıkardın diye mesaj yazdı ben bu defa hiiç cevap bile vermesem mi diyorum beni cepte görüyor sanırım böyle eşikten bakıp bakıp gidiyor canı isteyince takipten çıkarıyor geliyor napıyosun vs yazıyor ama hic bir icraati yok
yağcılarda inecek var
Anlat
Yukarıda iki kişiye anlattım ordan okuyabilir misinn
Onlardanda mevcut