KADIN BEDENİ ile ilgili yorum yapma HAKKINA sahip olduğunu ZANNEDEN erkekler?

Hanımefendi kişiliğiminden ödün vermeden tüm bu sinirimi, satırlara "kibarca" nasıl dökebilirim bilemiyorum. "Çirkinleşirsem" şimdiden kusuruma bakmayın özür diliyorum. Her neyse, konumuza değinelim. Bazı kendini bilmez şahsiyetler -ki bahsettiğim topluluk, genellikle erkeklerden ibaret oluyor-
KADIN BEDENİ ile ilgili söz söyleme hakkına SAHİPMİŞ gibi davranıyor. Açık giyinen, evlenmeden önce cins33llik yaşayan, gelenekçi yaşam tarzına sahip olmayan, kendi hayatlarını yaşayan, boşanan veya evlenmeyi tercih etmeyen kadınları hedef alarak "N*mussuz, ahl*ksız" şeklinde yakıştırmalarda bulunuyorlar. Ve bu dar zihniyetlerinden ötürü bir gram utanmaları olmuyor. Aksine göğüslerini kabartarak böbürleniyorlar. Bakın... Belki evlenmeden cins33llik yaşamayı tasvip etmeyen birisinizdir veya gelenek göreneklerinize bağlısınızdır.. Saygı duyarım. Saygı duyulmalı. Her ne olursanız olun fakat size aykırı gelen yaşam tarzını benimsemiş KADINLARIN, N*MUSUNA kolayca dil uzatanlardan OLMAYIN. Bir KADIN, size benzemiyor, sizden farklı diye "N*MUSSUZ" değildir. Veya bir KADIN, tıpkı erkekler gibi, cins33lliğini yaşıyor diye "NAMUSSUZ" değildir. KADINLARA ETİKET TAKMAYI BIRAKIN.
Güncellemeler
1 yıl
HİÇBİR KADININ HAYATI, BİR ERKEĞİN İĞRENÇ YAKIŞTIRMALARINA KONU OLACAK KADAR UCUZ DEĞİLDİR. ÖNCE İNSAN OLMAYI BECERİN. Özellikle kadınları baz alan bu toplumsal TABULARDAN aşırı SIKILDIM. Erkeklerin istekleri, talepleri, beklentileri olabiliyor fakat kadınlar, cins3l herhangi bir şeyin yanında yamacında bulununca "namussuz, orspu, hayat kadını" deniliyor. BU CİNSİYET AYRIMCILIĞINDAN, BU GERİ KAFALILIKTAN ÇOK BUNALDIM. BİR KADINA LAYIK GÖRÜLEN KAHROLASI ETİKETLERİN HEPSİNDEN ÇOK SIKILDIM.
KADIN BEDENİ ile ilgili yorum yapma HAKKINA sahip olduğunu ZANNEDEN erkekler?