AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
Gidenin arkasından koşmayı bırak kendine odaklan belki de evlenmek için yeterince hazır değildi
Kadınlara acıma. Eğer seversen terkedilirsin, eğer merhamet edersen eninde sonunda ezik görürler.
Gelmiyorsa boşanma davası aç kavgasız belasız kurtul
Teşekkürler. Kavga edilecek bir durum olduğunu halen düşünmüyorum :)
Hiç samimi değil bunun senin gibi böyle ağzı iyi laf yapan erkekleri biliyorum. Ben meleğim eşim durduk yerde evden gitti gibisinden anlatmışsın olayı ama kim bilir ne oldu.
Anlattığımdan 1 kelime fazlası yok. Ayrıca ben de eşime zaman ayıramadığımı belirttim. Lütfen feminist yorum yapmayalım.
kaç yaşındasınız siz
Ben 27 eşim 25
Burçlarınz ne
hata yapıyorsun. kendi hayatına bakmaya çalış bir şekilde
Onunla yaşanmaz abi birak bence pesinden kosarak belki de egosunu sisiriyorsun
Eğer çocuk yoksa boşanın bence. Sizi istemeyen bir insanla bi ömür geçmez.
Boşanmandan önce sigortasız bir işte çalış nafakdan kurtul sonra gøtüne tekmeyi bas gitsin
Ayrılma sebebi evi terk etmiş boşanma sebebi
Gidenin yolu Açık olsun her daim..
Fazla naz aşık usandırır tamam boşanalım de bak nasıl kıçına vura vura koşarak gelir
hepsini okuyamadım
maddi durum yaşuyorum demişsin
bu yüzden bıraktıysa seni dönmez ki
Hayal ettiği gibi olmamıştır evlilik. Üstüne gitme.
Çok zor bir durum açıkçası ben sizin yerinizde olsam bosanirim ama tabi hayat sizin karar sizin
Hakkınizda hayırlısını dilerim
Yani seni sevdiğini sadece su an kızgın olduğu için seni terk ettiğini düşünüyorsan devam et
Allah yardımcın olsun reis ne diyim inşallah mutlu olursun
çok boş yapmışsın karı seni istemiyor para istiyor büyük ihtinmal ytaktada doyuramamışsın. bırak gitsin kafa ütüüleme.
Para istediği kesin fakat cinsellik açısından bir problem yoktu, sadece son zamanlarda isteksizleşmeye başladı
Ne yani yatakta doymayan her kadın evi mı terk etmeli, bu kadın resmen dolandırıcı
@Agresifhatun25 Dediğin gibi bir sebep olsa, zaten bu kadar çabalamam ama çok ufak sebeplerden olunca insanın gücüne gidiyor.
sal onu paradan da kurtarabildiğini almaya bak
Aynen paranı al bosa bes kurus da verme hakkını savun
Korkuyor insan böyle durumlardan çok zorr. Allah yardımcınız olsun abi. Allah kolaylık versin inşALLAH YA ERHAMERRAHİMİN AMİN
Kocanın ailesi ile olan ilişkisi hep evliliği bitiriyor hep benim kocam da öyle getirdi onları burnumun dibine evleri tam karşımda bende boşanmayı düşünüyorum sırf bu sebepten dolayı
Benim ailemle pek fazla görüşülmezdi 2 ya da 3 akşam yemeğe davet ettik 9 ayda sadece. Kendi ailesi her hafta bizdeydi neredeyse :)
Sanırım seni takılar ıcın dolandırmıs gecmıs olsun
:(
Insallah alırsın takıları, o zmn yine haber ver bize 😊
Daha sen yazmadan anladim ev islerinde yardimci olmadigini. Klasik türk erkegi iste. Esin beni gezdirmiyorsun vs. dedigine göre senden bekledigi caba da o yönde olmali. Bir yerlere davet et.
9 aylık evli bir çift ve çocukları olmamış. Erkek sabah işe gidiyor akşam evine geliyor. Maddi durumundan ötürü ek iş yaptığını bile söylemiş. Kadın çalışmıyor. Evde ev hanımlığı yapıyor. Sende ev işlerine yardımcı olmuyor klasik Türk erkeği diye cinsiyetçilik yapıyorsun. Bu çocuk eve gelince öğlene kadar yatan eşine akşam yemeği hazırlayıp ardından bulaşıkları mı yıkayacak?
@Sesindekuşlaryaşıyor Emin ol ki calisan bir kadin olsaydi dahi ev islerine yardim etmezdi :) siz klasik türk erkekleri calisinca evde bardaginizi bile kaldirma lüksüne girmiyorsunuz oysaki calisan kadinlar eve gelip yemek yapmasini biliyorlar yani demek ki o kadar da zor bir sey degilmis. Kadinlara hizmetci muamelesi yapip, kendi ailesini ve hatta arkadaslarini bile karisindan daha üstün tutarsa olacagi da buydu :) karisini duygusal olarak tatmin etmemis ama konu sevismeye gelince ucarak gelen klasik türk erkekcikleri sizi :)
Baban ve erkek kardeşlerinden böyle gördüysen bilemem ama cinsiyetçilik ve genellemek hoş değil.
@Sesindekuşlaryaşıyor ya haci birak bu isleri türk toplumunun bence tahminen yüzde 98i böyle :) evlilik özellikle calisan kadinlara büyük bir yük cünkü parayi bile kadin eve getirince kocanin bir fonksiyonu kalmiyor pek
Eğer eve kadın bir para getirmiyorsa bir zahmet dizilerden instagramdan çıksında eve çeki düzen versin onuda biz yapacaksak niye evlenelim bu hayatta kadınında bir sorumluluğu olsun insanlık olduğundan beri kadın evi çekip çeviriyor erkekte para yemek ne ise onu getiriyor son 100 yılda kadınlarda iş hayatına girdi doğal olarak kadında diyor ki sende ev işinde yardımcı ol hakkımı hakkı ama çalışmayan kadın bunu isteyemez
@Sıradan33 ya yürü git surdan kadin calissa da calismasa da karilariniza ysptiginiz tek muamele hizmetci muamelesi. Calisiyor bile olsan o bardagini karina karsi kibarlik namina kaldiracaksin ama siz iyice ayiya bagliyorsunuz. Karin gidip her gün o tuvaleti temizlese bile gidip o tuvaletin kapagini bile kaldirmadan isinizi yapiyorsunuz. Killariniz banyonun her yerinde ama sizde bir utanma bir cekinme bile yok ki o killari bir zahmet esiniz görmeden temizleyesiniz. E haliyle kadin sizin pis islerinizi bile yapmak zorunda kalinca be romantizm kaliyor ne baska bir sey. Siz düsünceli ve kibar adamlar olsaniz kariniz zaten seve seve size bakar ama bir kadin kaba muamele görüyorsa o bardak bile ona batar. Sizler karilariniz calissa da yanina bir de bebek baksa bile gecelerini uykusuz gecirse bile hala „aman sen ne yapiyorsun ki bütün parayi ben getiriyorum“ diye basa kakan tiplersiniz. Sizin yüzde 98iniz böyle klasik türk erkegi. Türk erkegi ile evlilik cok zor cok.
Sana yabancı bulalım o zaman bak orada düzgünce yazmışım eğer kadın çalışıyorsa hakkı var diye sen anlamayacak kadar at gözlüğü takmış doğmatik bir insansın
@Sıradan33 ben de sana diyorum ki nice calisan kadinlar gördüm ev isindeve cocuk bakiminda kocalarindan en ufak bir yardim bile alamayan. Anlamiyorsan seninle ugrasamam klasik türk erkegi. Kadinlar ölürken de sesini bu kadar cikarip kadin haklarini savunuyorsundur umarim. Hadi sana bye
Senin anlamadığın herkese aynı yaftayı yapıştırman bende sevgilimle 1 yıl beraber yaşadık kız o dökülen saçlarını banyodan hiç toplamıyordu başkası vardı allah var evi düzensiz gördümü çıldırıyordu ben diyormuyum bütün kızlar böyle her koyun kendi bacağından asılır
@Sıradan33 sen kadinlarin bir istisnasina denk gelmissin ama ben erkeklerin kaidesini anlatiyorum. Türk erkegi budur. Ataerkil toplum budur. Türk erkegi cekilmez. Hepiniz lafta cok farklisiniz biriniz de cikip demez zaten benim söyle söyle kötü huylarim var diye :) her türlü serefsizligi yapip hakim karsisinda takim elbiseyi giyen sahtekar bir cinsten insan ne bekler ki.
Yav tamam sen genellemeye devam et kadınların hepsi melek sen hariç 😂😂
@Sıradan33 haci erkekleri savunacagina git bir cevrene bak önce :) bu enerjini bence hayvan haklarini savunmak icin harca cünkü onlat erkeklerden kat kat daha iyi :)
Kedi köpeklerle teyzeler yeterince ilgileniyor sahil dolu mama😂😂
Türkiye'de kadınlar sadece koca boynuzlama fantezisi yaşamak için evleniyor artık...
Gardaşım geçmiş olsun öncelikle avukatla görüş bu durumu anlat o kadından sana eş olmaz bu birincisi ikincisi hakkında ki iftiralara karşın dava aç uzak dur
Vallahi hepsini okumadan yarısında diyorum ki kurtulmussun ortada cocukda yok boşan manyaktan aynı şey bizdede vardı kardeşi 3 yıl oldu hala kurtulamadi boş ver kardeş boşan çekilmez bu
Yazık günah kardeş yapma bunh kendine gerçekten boşa gitsin
Tüm hepsini okudum be önce şunu sormak isdiyorum alkol alıyor musunuz ve hiç darp hakaret oldumu sizden taraflı
Hanım efendi sizi gerçekten sevmiş olsa gitmezdi üzgünüm
Hayır sigara bile kullanmıyorum. Şiddete kesinlikle karşıyım hayal bile edemiyorum.
Bence de seven insan hatalarıyla sevmeli. Benim hiç hatam yok demiyorum, yeri geldi bende mesafeli davrandım çevreme edilen hakaretler küfürler dolayısıyla. Çok yoğun olduğum zamanlarda eşime zaman ayıramadığım illaki oldu.
Üzüldüm sizin adınıza
Umarım iyi insanla karşılasırsınız
Avukata anlatır gibi anlatmışsınız
Muhtemelen bu şekilde anlatırdım heralde :)
Ve bu erkekler yanlış kadını seviyor adaletsiz dünya
Doğrusuna denk geldiğimi sanmıştım. Teşekkürler.
Seni hiç sevmemiş okuduğum kadarıyla
Bende öyle zannediyorum.
Yaşım senden çok olgun biri olarak tavsiyem bu kadar uğraşma gerçekten değmiyor.. bence boşan ve seninle birlikte mücadele edebilecek ağır başlı vakur birini bul.
Parayı bul karıyı boşa zor gününde yanında olmayan hiç olmasın zaten para bulunur
iyi hikaye yazmışsın da burada algı yapma birde kadından dinlemek lazım ne yaşadı ne yaşattın
Burada algı yapmak ne işime yarayacak hanımefendi? :) Teşekkürler.
Hiç bir kadın mutlu yuvasını bozmaz bilginize.
Bozabilir, belki de rahatını bozmak istemiyordur
Aynen aynen bozmaz ne iğrenç midesiz kadınlar var size göre her haltı sadece erkekler yer ne ne kadar bencilce bir yaklaşım
Hiç bir kadın multu olduğunu yuvanı bozmaz. Kıt mısınız? Ben eşimle ailemle mutluysam neden bozayım bunu anlayamıyor musunuz. Demek ki mutlu olmadığı şeyler var.
Doyumsuz kadından bol ne var öyle de bir bozar ki sen sadece kendi ırkını koruyorsun objektif olmayı dene bu benim senin demenle olan bir şey değil milyon tane iğrenç kadın da var iğrenç erkek te var ama bunu anlayabileceğini sanmıyorum devam edebilirsin inandığın yolda
Kıtmışsın anladım. Sana ayırdığım sürenin sonuna geldim bays sjebjsbwhsbsnnzhsjs
Onun için yaptıklarımı bilseniz... Ona seni bu dünyada kimse mutlu edemez derdiniz. Derdi paraysa bir tek bu yönden mutlu edemedim.
Mutlu edememişsin demek abicim ne yapayım ben şimdii. Bak cidden mutlu huzurlu olan insan yuvasını bozmaz. Sen ne yapsan da bazı insanlara yaranamazsın gozleri hep yükseklerde olur
Boşan kardeşim boşan inan yapacak bişey yok. Baksana o kadın seni gözden çıkartmış bile çoktan. Hayırlısı değilmiş diye bak olaya.
Hadi boşan gitain uğraşma
Teşekkürler.
Gidene dur deme...
Teşekkürler :)
Seni kafandan silmiş vazgeç
Teşekkürler.
Oooww müge anlıya git
:(
İyi yapıyorsun abi kadınlar ilgi gördükleri yerde açarlar
Helal olsun dürüstsün.
Kesinlikle bırakın hayat kısa kendi değerinizin farkına varın hayatınızı anlık yaşayın geçin
Çocuk yoksa hiç uğraşma boşa gitsin bu karı seni ilerde katil eder başını yakar.
Ufak tefek nedenlerse koşmalısın. Ama gözü dışarıda olan bir kadın asla içeri girmez
Pesinden koşma eger dediklerin dogruysa bosan kendi hayatina bak bu kadar
Maddi gücünün zor olmasına rağmen evlenmen saçma olmul iştediği basit bit şeyi bile alamayacaksanız evlenmeyin sonra çocuk yapıp bakamayacaksınız
Aceleye getirmek maalesef karşı tarafın fikriydi.
Sınırsız nafaka ödeyecen mi
Haklı gözüktüğü bir sebep yok ki.
Kaç kaç kaç kaç kaç
Arama yazma simdilik uzak davran
Koşmayı bırakırsan gelir
Uğraşmıyorum artık
konuştuğu biri var.
Zannetmiyorum. İnşallah öyle değildir.
var.
Eğer öyle ise bir kadın için bu mide bulandırıcı değil midir. Hayatını eşine adamış bir erkeğe bunu yapmak :(
Boşan tazminat al
Pazartesi avukatımla görüşeceğim. Prosedürleri hiç bilmiyorum bakalım.
Bunca masraf bunca duygusal sosyal eziyet
Sevseydi seni terk etmezdi
hayırlı eş olsa işe girer senle beraber kalkınırdı
Bilmediğin yaptığın hata olabilir
İllaki hatalarım vardır...
Zamanla gelecektir
1 ay boyunca gelmediyse...
Aldatıyordur
Zannetmiyorum. İnşallah öyle değildir.
baska birini bulmasa niye gitsin
Soğumuş gibi
Parayı bul