Karım evi terketti 4 ay oldu gelmiyor?

Yaklaşık 4 aydır eve gelmiyor çocuğumuz var 6 aylık annesinde kalıyor. Eve ihtiyaçlarını eşyalarını almak için bile uğramadı gelmek istemiyor hep benden istiyor eşyalarını şunu bunu getir diye. Arayıp sorduğu yok sadece bunun için arıyor. Konuşuyorum yanaşmıyor sürekli beni ailemi suçluyor. 3 aydır arayıp sormadım en son gittim niye arayıp sormadın dedi ben seni çok seviyorum bunu görmüyorsun dedi bir arada olmayı istediğimde aileni istemiyorum bunun yüzünden gelmiyorum diyor. Ne zaman ağzımı açsam birşeyle suçluyor. Boşanalım diyorum beni istemiyorsun sevmiyorsun artık sen diyorum ona da yanaşmıyor böyle davrandığın için uzak duruyorum istemiyorum diyor ne yapmak istediğini çözemedim. Konuşsan konuşulmuyor zaten en son yaptığı davranış bende herşeyi bitirdi. Benden habersiz işe başlamış benimle insan gibi konuşup insan yerine koymuş olsa idi zaten bir şey demeyecektim böyle yapması beni insan yerine koyup bu konuyu istişare etmemesi beni çok üzdü. Seviyorum diyor yanımda değil beni hiçe sayıyor ailemi istemiyor aileme çocuğumu göstermiyor. Bu süre içerisinde yuvamı yıkma taraftarı olmadım yapıcı olmaya çalışıyorum ama yaptığı hareketler karşısında sabrım tükendi artık. Boşanacağım ona da yanaşmıyor en başta insan gibi oturup konuşamıyorum ne yapmam gerek? Her gün bunları düşünerek kendi başımı yemeye başladım psikolojim alt üst oldu. Bekar hayatı gibi yaşıyor kendi kafasına göre sanki ben yokmuşum gibi evli değilmişiz eşi kocası değilmişim gibi. Kendimi çöpe atılmış gibi hissediyorum. İnanın hergün ölümü düşünür oldum.

Karım evi terketti 4 ay oldu gelmiyor?