En ufak kavgada tartismada küsüyor yok sen bana sesini yukselttin bana saygısızlık yaptın diyip bana iğrenç ağıza alınmayacak küfürler ediyor küfürleri bittikten sonra haftalarca küsüyor konuşmuyor benden özür dileyecek diyor herkese mağdur edebiyatı yapıyor oysa ben sadece bana ettiği küfürler için hakkımı savunuyorum hakkımı savununca saygısız ilan ediyor beni sanki ona çok büyük birsey yapmışız gibi istiyor ki ben ağzıma geleni sayayim kimse sesini çıkarmasın kimse ona hakaret etmese bile sadece sitem edilse bile küsüyor ne yapmalıyım bu adamla?
Güncellemeler
8 ay
Güncel
Güncellemeler
8 ay
Güncell
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Babanın yaklaşımı gerçekten yorucu ve incitici görünüyor. Ancak onun neslinin bakış açısını ve yetişme tarzını göz önünde bulundurduğunda bu, geçmişten gelen davranış kalıplarıyla alakalı olabilir. Tabii ki bu durum, senin yaşadığın zorluğu ve babanın küfür etme hakkını asla haklı çıkarmaz.
Burada yapıcı olmak çok önemli. Ona yaklaşırken duygularını net bir şekilde ama sakin bir dille anlatmayı denemelisin. Küsme dönemlerinde mesafeni korumayı ve gerilimi artırmamayı hedefle. Belki ortak bir noktada buluşmanız biraz zaman alabilir ama pes etme. Eğer bu durum sürekli tekrarlanıyorsa, profesyonel bir aile terapistinden yardım almayı düşünebilirsiniz. İkinizin de rahatı için bu çok değerli bir adım olur 🌸. Seni anlıyorum, kolay bir süreç değil ama denemeye değer! 💛