AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
Allah yardımcın olsun yaaa. Rabbim hayırlısını versin
Çok haklısın. Mahkemeye bunnu anlatınca zaten boşar sizi merak etme
Kocalık vazifesi yapmıyor diye dava açabilir sin ve haklısın
İnternetten takıl biraz rahatlat kendini sonra düşün boşanma işini
Bence boşan olmuyorsa zorlaya gerek yok sende aldattın mı
Sende haklısın ya zor bence izin verme gitsin erkek dedinmi eşinin koynunda olur omu boş bırakmaz
Sen neden yanına yasayamiyorsun, işi yurt dışı olduğu için süre vs mi var.
Sana danışmadı mı bide konuştun mu böyle olmuyor diye
Kötü şeyler olmadan boşanman hakikaten iyi olur, haklı iken haksız durumuna düşme derim.
Karşına alıp konuşacaksın farkına vardi vardı yoksa aç davayı görür ebesinin kefeni kaç metre
E sen git onun yanına? Madem bu kadar istiyor ve yanında istiyorsun?
Nasıl kötü şeyler olacak hormonlar çok mu zorluyor seni?
Belkide lohusa psikolojisi yaşıyorsun iyi düşün tabiki zor uzakta bende yapamam ama bazen maddi imkanlar zor oluyor cocugun cok cok küçük gerci yine tek bakıyorsun ama karışık bir durum büyüklerine danıs arkadaşlarına falan
Lohusadan çıktım ya 9 aylik bebeğim
Gönlüne göre olsun hersey ne diyeyim zor bir sürec
Evli biri olarak sana çok hak veriyorum evli genç bir kadın Üstelik bebeğiyle bir başına bırakılmaz
🍌🍌🍌 ihtiyaç tabi..
Çok benzer bi anlan var bırda, ondan akıl al, nası boynuzu takmış
Avukata veriyorsun boşuyor yani nasıl boşanabilirim diye sormak garip
Böyle şeyler aldatmakla sonuçlanıyor.. o gurbette aldattığı için uzaklık sorun olmuyor
Çok bir durum, avukatla görüş aç mahkeme nasıl bosanabilirim ne demek onu anlayamadım.
*Çok zor bir durum
Ailesi ile konuş arkadasım
Mesleginide yazsaydın keşke.
Şirket ortagi
Neyin hangi şirketin ortagı?
Niye bu kadar sehir dışında
O seni boşamaz senin gidip avukat tutup dava açman lazım
Çalıştığı yere taşın bence. bosanmak kolay bu zamanda.
Yalnız yapamazsın yaşayamazsın ihtiyaçların var Avukattan destek al
En doğru kararı verdin Allah yardımcınız olsun
Çok kötü şeyler olacak dediğin de sanırım aldatacaksın...
Eşin anlayışsız biri gibi davranıyor seni düşünmüyor.
Zor bir süreç. dediğin gibi her şey para değil. bi ev hayatının olmaması cok kötü
Yani sen ve çocuk daha iyi bir hayat yaşasın diye gurbette sonuçta
Bu işin sonu belli ya o seni boynuzlar, ya da sen kocanı. Allah esirgesin
onun gurbette var ki baska karısı bu kadar rahat. insan karı olmadan nasıl dursun o kadar.
İşin zor yanı. Bende askerim mümkün olduğunca evden ayrılmıyorum. Seninki ne iş yapar
Dava açabilirsin bunu iyice etraflıca düşün. Bir avukata başvur. Geçerli sebep bul. ya da . En kestirme anlaşmalı boşanma
Dava acsan mahkeme seni hakli bulur bosanmazsan sonu aldatmaya gider zaten
eşin gurbette ise zaten formalite evlisin snede bir gelecek iki tılayack evlilik mi bu))))
Her şey para değil ama ihtiyaçları karşılamaya yardım edeceksen gurbetten gelebilir. Belli ki sabit giderleriniz var. Ya da gittiği yere sizi de götürecek
Evliysen bu uygulamayı kullanman ne kadar doğru abla bir sorunun varsa oturup eşinle konuş anlat derdini ara veya zor bir şey değil
Evlenince anlarsın o işlerin öyle olmadığını
Yeni bahaneniz mi evliler olarak? Yazık.
Evlenince böyle olmam abla bir derdim varsa eşimle oturur konusurum ailemin özelini buralara taşımam burada her türlü insan var kötü niyetli veya iyi niyetli
@elifcetin3441 aynen katılıyorum dediklerine, burada bir sürü kişi bir şey söyler iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var. Başka arayışlar içerisine girebilir
Yok yani herkes boşan yazıyor belki eşiyle konuşunca bosanicagini vs söyleyince adam duzelicek belkide insanın kafasını karistiriylrar yuva yıkanın yuvası olmaz ki burdaki insanlar çıkarı için iyi davranıyor olabilirler
Tamamen doğru ve haklısın. Öncelikle bu durumu kocası ile konuşup bir çözüme kavusturmalı ama belki de kocası ile konuştu ve kocasının umrunda olmadı bilemeyiz ki
Ailesiyle konuşsun veya gerçekten yapamadığını vs soylesinn buraya taşımaya gerek olduğunu dusunmiyorum bu benim fikrim kimsenin evini bilemem düşüncesini bilemem
Kadın gizli sormuş. Bazen insan çıkmazda hisseder. Yakınına anlatamaz. Ve tanımadığı insanlara sormak iyi gelir. Eğer ki açıktan sormuş olsa sıkıntı derdim. Niyeti kötü çok
Sürekli konussun ailesiyle kocasiyla demissinde kuzum adam boşanmaktan yana degil elinde tutmaya çalışıyor. Dava acarsan seni de çocuğu da öldürürüm diyo
bence eşin geldiğinde yüz yüze otur konuş eğer ordan buraya gelmezse boşanmak istediğini söyle kabul etmezse ailenle konuş ve boşanmak için ilk adımı at uzakta çalışan birisiyle evlilik geçirmek gerçekten çok zor
Bence haklısın böyle evlilik mi olur kendi nasıl duruyor cinsellik olmadan aylarca
Aldatiyor demekki birkaç defa tlf da oyun aracılığıyla görmüştüm. 40 yaşındaki evli kadına evli değilim demişti. 5 aylik hamileydim bu olayın olduğunda
Niye bosamadin yakalayınca nafaka da alirdin
Hamile halimle cesaret edemedim
Çok kötü şeyler dediğin aldatmak gibi mi? Seni de anlıyorum bi tanıdığımda böyleydi kadın en sonunda soluğu koynumda aldı
Çok değişik eşinin gidip gelmemesi bunda başka şeyler var gibi bana kalırsa derin araştırma yap eşin hakkında baktın Cidden çalışıyor para için aldatma yok testini cek ya ben ya gurbet hayatı diye seni seçerse devam secmese bitir
Kendin diyorsun dayanamıyorum diye sen bile dayanamıyorsan o hiç dayanmaz erkek milleti asla dayanmaz zaten aldatıyordur kesin keşke çocuk yapmasaydın boşan kurtul
Dışarıda çalıştığını bilmiyormuydun bakarken
Ilk tanışip evlendiğimizde ayni şehirde işi vardı evlendikten 4 ay sonra dışarı macerasi başladı.
Seni aldatıyor bile olabilir hiç kendini suçlama Boşan evlilik bu değil her zaman yanında olmalı her anlamda işi sennden ve küçücük bebeğinin den daha önemli değil
Kadınlığını yaşayamadığın evliliği nasıl idare ediyorsun?
Hayırlı olsun. İnşallah tez zamanda kesin rahata kavuşursun.
Zaten olacağı bu o ordan başkaları ile kendi işini görüyordur. Ondan öyle boşan herkes yoluna baksın
Anlaşmalı bosanicaksin ya gurbet işi ya ben diyeceksin başka yolu yok zaten
Bu durum çok zor olmalı senin için
Direk söyle ya işi bırak ya da ben boşanmak istiyorum de hiç çekinme
şu an para herşeyden önce geliyor sabırlı ol
Olmazsanda boşanma
Boşan kız benimle evlen valla pişman olmazsın 😊😊😊❤️
Yuva yıkanın yuvası olmazz kardeşşs
Adam kadını yapmıyorsa bizim suçumuz ne kanka kadının ihtiyacı var adam bu konuda çok yanlış madem yapmayacaksın o zaman evlenme o kadına da yazık günah
Saydığınız sebepler yasal olarak tek celse de boşanma sebebi ama ahlaki değil
bilerek gidiyor bence gittiği yer kalcagı yerden daha cazip olmalı
Nerede calisiyormus? Seni niye yanina almiyor? Bu sekilde zaten yürümez. Adamin orada aylarca kadinsiz durduguna inaniyor musun sen?
olur mu canim yazik adama geçim sıkıntısı icin gitmis olacak şeymi
Geçim icin gidiyorsa bizi de alsın yanına ben neden tek başıma bakıyorum bu çocuga tek mi yaptim
Kardeşim burada dangalakça konuşan bazı ahlaksızların boş laflarına bakma. Otur eşinle tekrar konuş ve bu şekilde olacaksa ben yokum de.
Şunu sakın unutma insan bu dünyada namusu, şerefi ve onuru için yaşar.
Allah yardımcın olsun.
Böyle evlilik olmaz illaki yakınlık ister insan tam tersi olsa erkek kesin kaçamak yapar
Boşanma davası açacaksın, nafaka tazminat almayı unutma, ziynetleri talep edebilirsin, nafaka da iste tabi, avukat ın yoksa yardımcı olabiliriz
Ne iş yapıyor bu şekilde olmaz zaten bebeği tamamen sen büyütüyor gibisin ayrıca cinsel yönden bekardan ne farkın var
Eve gelmesini bekle geldiğinde tüm düşüncelerini anlat
Ve bu durumlar yüzünden ayrılmak istediğini söyle
Önce eşine urumun ciddiyetini anlatacak birilerini araya soksan konuşsalar?
Teyzem konuştu benimle aynısını gidip söyledim fakat değişen bise yok
Yok yok eşin üzerinde etkisi olan biri ile konuşsan
Babasi var o da kalpten gider adam
anladım walla bilemedim o zaman daha fazla tanımadan anca bu kadar :) yorumlayabildim
Kadınlığını unutmuşsun sen bu süreçte. Seni yormuş belli ki. Farkında değil mi bu durumun
Degil demekki hala elinde tutma derdinde boşanmak gibi düşüncesi yok
Nasıl elinde tutacak bu şekilde şimdiye kadar iyi dayanmışsın
Dayanamıyorum ki
Peki aranz nasıl sana karşı ilgisi ona bunu hissettirdi mi bitmesi gerektiğini
Bişey sorcam
Ilgi yok. Örnek vereyim. 2 yıldır doğum günümü kutlamadi. Uzakta bile olsa bi cicek hediye vs yok yani
Tabi sor