Eşim gurbette çalıştığı için evli olduğumu düşünmüyorum artık. Nasıl boşanabilirim?

4 yıllır evliyim. Ilk evlendiğim zaman bu gurbetteki mesleğini yapmiyordu. Zaten hep gurbette olacağını bilseydim evlenmezdim. Neyse ilk 3 yil çocuk olmadi. Sonra 1 tane oldu şu an bebek ve hâla benim eşim uzakta. Bebek 2.5 aylıkti gittiğinde geldiğinde 8 aylık olmuştu. Anlayacağınız ben bu evlilikten birsey anlamiyorum. Hersey para degil bunu kendisine anlatmaya çalıştım defalarca söyledim ben uzakta böyle yapamıyorum ihtiyaçlarım var ben daha gencim. Cok yoruldum. Ben nasil olsa vazgeciremiyorum bu meslekten bari Rabb'im tez zamanda boşasin bizi yoksa cok kötü seyler olacak gibi. Sorum şu nasil boşanabilirim?

Güncellemeler
8 ay
Bilgi aktarımı yapan kişilere teşekkür ederim. Diğerleri icinde Allaha emanet diyebilirim. Şu Türkiye şartlarında zaten burada dert anlatmak ve gidişatı bilgili insanlarda dinlemek yanlış hata gibi birsey. Ben böyle bi hayat için evlenmedim. Ailem beni mutsuz olayim diye büyütmedi. Anlaşamıyoruz boşanma kararı aldım gidişatı da öğrendim simdi soruyu siliyorum.
Eşim gurbette çalıştığı için evli olduğumu düşünmüyorum artık. Nasıl boşanabilirim?