AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
340Cevap
Ben sana talibim
Ciddi ilişki isriyorum bana bir şans verir misin
Ciddi ilişki niyetin varsa cevabını bekliyorum
Evde kalmadın mutsuz evliliklere hapsolmaktansa evlenmemen en iyisi. Herkes 30 dan önce evlenmeli klişeleri de tarihe karıştı bence. Negatif insanları at hayatından
Hayır evde kalmış kelimesinden nefret ediyorum sadece Türkiye'de var bu pis durum kişi istediği yalta evlenir erkeklere kimse evde kaldın yaşlandın demiyor gerçekten bu ülkede yaşanmaz
Aynı şeyi düşünüyorum ve istediğim halde evlenemiyorum.
Evlenmek istiyor musun
@gizliiiikızz0 evet istediğim halde olmuyor
@gizliiiikızz0 yaş kaç senin
23
Yorumu mu beğenmezsen evet kalma ihtimalin var :)
Kariyer yapmışsan geleceğini düzenini kurduysan karşına anlayışlı bir insan çıkarsa geç kalmadın
Ben 20 yaşındayım bana evde kaldın diyorlar sen düşün yani bu zihniyetten kaynaklanan bir şey bence. Bu konunun bu kadar büyütülmesi ve tartışılması bana çok saçma geliyor
Bence bir kadın olarak daha 2 yılım var evde kalmış sayılmak için
Erkekler ergen liseli çocuk sevdiği için kadını tarihi olan eşya görür evde kaldın yani tarihi geçtin derler
Evde kalcan tabi dışarda mi kalcan knk hahahhahh evde kalmak diye bişey yok hayatım evlilik tercihim değil de gec
Evde kalmamıştır ne alaka insan kısmeti ne zaman ise o zaman evlenir bunlar kısmet işi sizde biliyorsunuz
Bence evde kalmak yanlış düşünce kadının evde kalma gibi düşüncesi olmaması lazım çünkü o düşünceye kapılıp yanlış kararlar hayatını zindan edebiliyor
Evde kalmış sayılmaz. Ama seçenekleri kısıtlıdır. Prime dönemi bittiği için seçen değil seçilen olur. Yüksek değer bir beta ile mutlu olur.
Ne diyon yapram
Üzerine bir de terbiyesizlik ve kültürsüzlük var. Geri aldım sözümü. Düşük değer beta ya da alfaya layıksın.
Sensin beta. Soruyu soran da ben değilim. Bi de alfabetateta tayin ediyo kafasına göre 😀 Biz her zaman seceniz evlenmeye değer gormezsek de evlenmeyiz. Sapsiniz diye kıskanmayın evlenen erkekleri. Bilmediğin çık şey var
Eskiden öyle idi de şimdi değil bence zaman değişiyor çağ ilerliyor. Yani büyükler der dert etmemek lazım. Bu ekonomi ile daha çok evde kalırız biz
Bizim milletimizde neden evde kalma diye saçma sapan bir şey var? İnsanların kararlarını neden „evde kalmış“ olarak görüyorsunuz?
Yoo hayatın tecrübesini kazanmış ve ona göre hayatının yolunu çizecek kapasitede bir yaştasın evde kalmak senin için bir dinleniş.
yoo ne alaka ben 39 bekarım daha uzun yıllar var önünde merak etme
O gibi düşünceler eskiden kaldı artık her yaşta evlene bilirsin sorun yok yani
Hayır kalmadın bence doğru kişi doğru zaman doğru kişi olmadıktan sonra evlenmenin ne anlamı var? belki evlenirsin daha.
Köprüden önceki son çıkışı kaçırmışsın. 45 yaşındayım. Ben bile 33 yaşında bir kadınla evlenmeyi düşünmem.
45 yaşında 18 yaşında birini mi istiyosun 😂😂
Yoo. Hiç evlenmem daha iyi
Hayır tabi ki. Ben de 32 yaşında bekarım. Hazır hissetmeden yanlış evlilik yapmaktansa evlenmemek daha iyi
33 yaş yaşlı bir yaş değil gayet olduğun bir yaş ayrıca yanlış tercihle mahvolan bir evlilik yerine kendini istersen 50 yaşında hazır hisset farketmez
Bence hayır karşına iyi bir adam çıkarsa evlen bende 19 yaşındayım bir kac yil sonra 30 lu bir kadinla. evlenmek hoş olurdu
Evet evde kaldin ama evlilik zaten heveslenmemen gereken korkunc bir kafes aslinda. O yüzden sükret bence.
@Ausserirdisch neden
@sohbetmuhabbet2856 ask ve heyecan bitince esinden bikiyorsun hele bir de birlikte yasamayi zorlastiran rahatsiz edici huylarini sonradan görmeye baslarsan cok pisman olursun
Sen bosandin mu
@sohbetmuhabbet2856 hayir evliyim coluk cocukluyum haci
@sohbetmuhabbet2856 dostum bosuna bana takilma ben mutlu da olsam mutsuz da olsam kimseyi aldatacak kadar alcalmam. Üstelik kimsenin evlilik hayati mutlu degil zaten sadece insanlar mutsuzluklarini iyi saklamayi biliyorlar
Nerden biliyorsun herkesin arasını
@sohbetmuhabbet2856 insan evladi doyumsuzdur ulastigindan hevesini aldi mi daha fazlasina özenir ve hep kendinde olmayani ister
Doğru maalesef insanlar doymuyor veya alışkanlık oluyor
Evde kalican tabi nerde kalican başka deyişik deyişik sorular bakın evlnen evde kalır bekar insan kalamaz akıllı başinda biri evlenmez
Yaş sadece rakamlardan ibaret bir şeydir evlilik ise hangi zaman diliminde hazır olduğun ile alakalıdır.
Evde kalpmak tabiri neye gire kime gore tam tersi evlenmemisken gezip egeleniyorsin kafana gore takilirsin evlenince evde kalirsin
evlenen kadınların zekası daha düşük ömrüde kısa olduğu kanıtlandı
Asıl evlenenler evde kalıyor ev iş çocuk derken dışarının yüzünü göremiyoruz
Kimse ev kalmaz beklentilerine cevap olacak onu anlayan dinleyen doğru kişiyi bulamamıştır.
evde kalma diye bişey olduğunu düşünmüyorum illaki kendine göre birini bulur
Her gün illaki şu soru soruluyor. Evet hemcinsim evde kaldık. Gerçek bu
Bende 30 öyle düşünme salla gitsin evlilik her şey değil
evde kalmak tabiri evlilik için acele eden istekliler icin geçerli bence
Ne alaka kötü biriyle evlilik yapmaktan iyidir. Sen buradakilere aldırış etme.
Kalmadın mesela benim bir yakınım var 40 yaşında ve yeni evlenecek
Güzel bir haberim var benimle aynı kaderi paylaşıyorsun ikimizde evde kaldık 🤣
Evde kaldın mı bilmem ama, olgunlaşmışsındır:)
Yoo zaten artık birsürü insan evlenmiyor bunlar takılacak şeyler değil
Artık evlilik yaşı çok değişti kendini ne zaman hazır hissediyorsa o zaman doğrudur bence
Evde kalmışlar soruda toplanmış birbirlerini teselli ediyorlar 😀
Hayır her malın bir alıcısı vardır her zaman
40 yaşında evlenler var o yüzden bence pek takma kafaya
Yooo 40 yaşında evlenen var ama fikrimce kişi gençken duygularını dahs yoğun yaşıyor.
Evde kalmadın ben 35 ye evlendim itten köpekten pişmanım kocam suoer ama kaynananm bir *
Yok canım kalmamıştır tabii ki kaldı kendini böyle unutma
Pisman olacagin bir evlilik yapacagina hep evde kal daha iyi
Her yaşın bir evde kalmışlığı vardır. Dolayısıyla herkes evde kalmıştır.
en evde kalmadın ev sende kaldı. şimdi onlar düşünsün.
Yok kız ben alırım seni Antalya'da tatil yaparsın Benimle ölene kadar
Sanki açılmadan iade olacak paket gibisin :)
öyle görünüyor
40 larında bir talip çıkarsa anca
Yani evet bundan sonra evlensen ne olur hayatı yarıladık
Hayır ama evlenmelisin bence yaş geçtikçe daha zor oluyor
Evlenmek bir zorunluluk değil ki, kafana göre takıl işte
Hiç ilişkin olmadıysa
dua et itibarlı, durumu yerinde biri bulunca evlen gitsin. Bence🤷🏻
Evet evde kalmış kız kurusu olarak ölüp gidecen 😆😆
Valla bende 44 yaşındayım bekarım evde kalmış olunmuyor neden olsunki
Üzgünüm ama evet. 28'e kadar evlenilmezse öyle olur gibi
Bende 33 yaşındayım ama evde kaldığımı hissetmiyorum kalmadın yani