8 ayYa lütfen bu soruları sormayın neden çünkü evlilikte bir tercihtir... evde filan kimse kalmadı ama kadınlar için maalesef bir olgunluk yaşındaki var.. ve doğurkanlıkları azalıyor. Bu yüzden birisi böyle nir şey söylediyse aldırma ama evlenmek istiyorsan erkekler ile kadınlar bedensel fiziksel ve ruhsal olarak çok farklı varlıklar. Bu yüzden bir erkek için sorun olmaz ama bir kadın için doğurganlık belli bir yaştan sonra azalıyor... bunu iyi düşünmek gerekir evlenmek istiyorsunuz istemiyorsunuz çünkü bu soruyu düşünmemiz gereken bir soru bu soruyu ya da durumu erteleyerek bir yere varamayız bir erkek farklı düşünür bir kadınnfarklı düşünür kadınlar da bu doğurganlık durumunu bilirler bunu söylemeden geçemedim geçkalmadım ama geç kalacak olabilirsin bir süre sonra doğurganlık yok olucak bunu kabul edersen evlenmek sorun değil... mesela ben çoçık dünyaya getirme konusunda düşünüyorum şu an...
Bu bile zor bir karar...
Sen şimdi birde bu açıdan bak...
Çoçuk istemeyen bir eş bulmak ya da istemek zordur.
Düşün düşün... dır işin...😆03 Yorumla- 8 ay
Yumurtalıklar dondurulabilir sıkıntı yok 😂 yemin ediyorum tıp gelişti ama şu algıları taşıyanlar bunun babaanne düşüncesi olduğunu anlayamadı. Yazsan bile fayda etmiyor. Kaldı ki evlilik ve çocuk sahibi olmak herkesin harcı değil. Dünyanın en zor sorumluluğu. Romantik düşünceler bu gerçekleri görmeyi engelliyor. Bir de insanlar bu dünyadaki hiçbir şeyin kendilerine ait olmadığı gerçeğini asla anlamıyorlar. Her şey geçici ve bu dünyada sana verilen hiçbir şeyin asıl sahibi değilsin be insan anla işte 😌
- 8 ay
Yumurta dondurmaktan bahsetmişsin ama bu işi yapan 2 kişi gördüm. 1 akrabam ise 45 yaşında evlendi ve hormon tedavisi gördü ve kalp ve kanser hastası oldu.
Ve şimdi gerçekten çok üzülüyor, hatta eşi ile birlikte psikolojik tedavi almaya başladı. zor bir süreç, 35 yaşına kadar olması gereken oldu olmadıysa yavaş yavaş bunu kabul etmek gerekiyor çünkü hastalık kaçınılmaz oluyor.
Hormonlar tedavisi bile insana hasar veriyor. - 8 ay
Tıp gelişti. Herkeste aynı şey olmuyor. Kaldı ki evlilik çocuk vs bunların olmaması önemli değil. İnsanlar yalnız kalmaktan korkuyor ya da baskı hissettiği için evleniyor. Gerçek anlamda kendini tanıyan, ne istediğini bilen yüksek benliğe sahip insanlar az ne yazık ki
En İyi Cevaplar
Ülke kültürünü vede geleneklerini düşünürsek, evet. Soruna teşhiş koymak önemli.
Bunu kafaya takmak sana baglı.
Ülkemizin geleneklerine göre evlenme genelde çiftleşme ve çogalmak için yapılıyormuş, düzenli bir hayatları olsun, evini bilsin felan.
Ülkemizde dini vede milli kültürel degerleri bilen halk şehirlerde kalmadı, bunu bilmeyen çoçuklarınada bunu veremiyor. Tek dileğimiz saygı vermeleri ki bununda verilmedigi kadın cinayetlerinden belli.
Çiftleşmek şuanda çok kolay, her köşe başında yapılıyor.
Çogalma kimsenin umrunda degil daha çok çiftleşip, çogalmama!
Sanırım ülkemizin insanları genel anlamıyla hep boşdu ve derinlikleri yokdu (enazından 80lerden buyana zira öncekiler donanımlıymış)
Sanırım dünya dijitalle sınıf atlarken biz bu derinsizligin sorunlarıyla yüzleşip, boguşuyoruz.00 Yorumla
Bence yaşın sadece bir sayı, evde kalmak diye bir durum yok aslında. Hayat herkesin farklı zaman çizelgesinde ilerliyor ve ilişki, evlilik, çocuk gibi şeyler herkes için aynı anda gelmek zorunda değil. 33 yaşında olmak, hâlâ kendini keşfetmek, hayatı istediğin gibi kurmak için mükemmel bir yaş. Önemli olan çevrendeki beklentiler değil senin ne istediğin. Belki aşkı daha önce bulamadın ya da farklı önceliklerin vardı, bu normal. Kendine yüklenmek yerine hayatına odaklanırsan, doğru insan ve doğru zaman geldiğinde her şey yerine oturur.
10 Yorumla
8 aySeninle yaşıt sayılırız, aslında çevremize göre bazılarına göre doğru, kimine göre yanlış yaptık. Fakat doğru olan tek şey mutlu musun onun cevabını kendine ver. Zaten bi zaman sonra çocuk sesine, top oynuyoruz diye kızan amcalara hak veriyorum. Gürültülü geliyor ve kavga ya da yanlış olacak şeylerden uzak yaşıyor insan. Erkek olarak zaten kişinin en büyük yakınlığı sadece ailesi oluyor. Bilgin olsun
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay ✨ Öncelikle, evde kalmak gibi bir kavram artık pek de geçerli değil. Önemli olan senin iç huzurun, mutluluğun ve hayattan ne beklediğin. Toplumun belirlediği takvimlere göre değil, kendi istediğin zamanda ve şekilde hareket etme özgürlüğün var. 33 yaş, hayatın olgunluk ve keşif dönemi 🌿 Özgürsün, kendini dinle yeter. Her şey tam zamanında olur. ❤️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
335Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,7b cevap paylaştı.
u 8 ayevde kalmak diye bir şey yok
40 Yorumla
8 ay30+ kadınlara bakmıyorum bilmiyorum kalmış olabilirsin 🙄33 yaşa kadar yüz tane sevgili bir çok ilişki sonra evde kaldım diyen kadınlar dolu genel görüşüm sen üstüne alınma onla yat bunla yat sonra neden evde kaldık diyen kadın çok burada tabi düzgün onlanları da çıkabilir ama çok az sonra da babası yaşın da adamlar ile görürsün bunları 30+ dönüp bakmam ya veba gibiler her şeyleri genel görüşüm sahneyi terk ediyorum :)
017 Yorumla
Soran8 ayNedense 30 una kadar onla bunla yatıp kalkıp 30dan sonra evlenen erkekleri söz konusu yaparken bu lafları söylemiyorsunuz. Ben 33 yasındayım sana sümüğümü atmam selam yazsa herhangi bir 30+ yas kadın direkt evlenme teklifi edersin hala ben bakmam dıyosun sana bakan var mı sanki
- 8 ay
Çok var dert etme sen :) evde kalmış kız kurusu sümüğümüş güldüm ya sen kimsin senin gibi çar çöp ile ne işim olur
- 8 ay
gizli den çık o maymun suratını merak ediyorum
- 8 ay
Deli misin bilader 30'dan sonra bir erkeğin evlenmesi daha zor. Kadın yine bulur bir şekilde erkeksiz kalmaz. Zaten senin yaş gelmiş 34'e sen kesin evde kalmışındır mümkünatı yok seninle evlenmek isteyen kadının kalması
- 8 ay
@yaralidavsan babası yaşındaki adamlarla oluyorlar derken kaç yaş farkını kastediyorsun hocam? Erkeğin zaten kadından biraz büyük olması lazım. Yaşıtım erkeklerle olacak halim yok. Ben en az 10 yaş büyük erkek tercih ederim mesela. 20lerimde de 30larımda da evlenecek olsam tercihim bu yönde ama 10 yaşı bile büyük bulanlar var. Kaldı ki sen de 20lerinde bir kızla evlenmek istediğine göre senin de evleneceğin kişiyle aranda biraz yaş farkı olacak demektir.
- 8 ay
@NoluyooFuat 10 yaş son sınırım benim alt olabilir katılıyorum burada 20 yaşın da kız da gidip 40 50 yaşla takılıyor sorular da görebilirsin 10 yaş dan sonra bence sorun
- 8 ay
20 yaşındaki kız için 30luk adam yeter. 40 ise çok spesifik bir erkek modeli olursa kabul edilebilir. Mesela Sadettin Saran ile Bade İşçil arasında 20 yaş vardı. Öyle adamın 20 yaş küçük biriyle olması absürt değil. 50 çok fazla ama olmaz yani.
- 8 ay
@NoluyooFuat biraz kızlar bu durumun bkunu çıkarmış gibime geliyor 19 yaşın da kız bana yürüyor mal deyil :D risk altındayız
- 8 ay
Artı 30 kadınlar seni napsin
- 8 ay
@NoluyooFuat bu büyük konuşa konuşa artı 40dan sonra evlenmeye kalkar kimse varmaz buna
- 8 ay
@Elaizmireela 19 20 24 yaşın da kızlar yazıyor :)
- 8 ay
Ay ne büyük sey
- 8 ay
@Elaizmireela laf sokan sensin açıklama yapıyorum
- 8 ay
Ya bi git Allahını seversen 2 gündür bıktım senden
- 8 ay
@Elaizmireela günleri de sayıyorsun fark etmedim zamanın nasıl geçtiğini benden bu kadar hoşlandığını bilmiyorum 🙄
- 8 ay
Ya sen narsistmmisin
- 8 ay
@Elaizmireela yio ama burcun aslan ondan olabilir 🙄
8 aybence hiç dert etme.. emin ol kendin gibi niceleri vardır insan kendisi nasılsa öyle birini bulur elbet o yüzden evde kaldım deme.. kendini gelistirmissindir diye dusunuyorum bu yașa kadar meslek sahibisindir yani erkek dedigin ne ki illa bulunur önemli olan hayırlı olması yok çok seciciyim diyorsan bu da senden kaynaklı kimse kusursuz kalmiyor illa insanlar hata yapar ve hatalarıyla güzeldir ders çıkarabilmek erdemliğe giriyor. umarim ahlaka göre seçiyorsundur çünkü dıș görünüș bir hata degildir.
00 Yorumla
8 ayGünümüzde evlilik yaşı o kadar değişkenlik gösteriyor ki 25-26 yaşındaki insanlar bile acaba evde mi kaldım diye kendine soru soruyor? Ayrıca evde kalma lafı bana göre çok itici bir kalıp yani evde kalmadın, kendi hayatını inşaa ettin ve kendi hayatını yaşıyorsun sadece bu hayatı paylaşacak biri girmedi hayatına. Hem 40'larından sonra bile ilk evliliğini yapan insanlar varken bu kadar çok kafana takmamalısın.
Daha o kişiyle tanışman için doğru zaman gelmemiş demek ki.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok be o kadar da kafanıza takmayın
Evlenenler kadar boşananlarda var hayatta
Evlenipte mutlu olan insan sayısı bayaa az
Çoğu evli cift rahatım bozulmasın diye boşanmıyor
Size altın bu tavsiye vereyim
Sakın değerinizi bilmeyen biriyle evlenmeyin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayHayır, evde kalmadın.
Ama çocuk istiyorsan biyolojik saat gerçekten hızla ilerliyor — doktorların dediği gibi, “erken plan, sağlıklı adım”.
Geç değil, ama bekledikçe seçenekler azalabilir. Karar senin, ama zaman da sessizce ilerliyor.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayNiye evde kalasın ya. Herkesin ilişkileri oluyor ya da başından evlilik geçmiş oluyor vs. Yalnız kalmak da bir tercihtir ve insanlar bu şekilde zorbalanamaz. Saçma sapan insanlarla beraber olup başımıza iş almaktansa mantıklı davranıyoruz hepsi bu.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 776 cevap paylaştı. Tercih meselesi ben de 33 yaşındayın evlenmek gibi bir düşüncem de yok zaman zaman yalnız hissediyorum ama bununla da başedebiliyorum. Gerçekten hak edebileceğini düşündüğüm biri gelirse hayatıma (Hiç sanmıyorum umut da etmiyorum çabam da yok) O zaman düşünürüm...
00 Yorumla
8 ayHayır evde kalmak diye bir şey yok doğru kişi gelmediyse gelmedi nasip kısmet bu işler birde sırf evlenmedin diye kötü bir insan olmadın böyle düşünenler cahilin önde gidenidir
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEvlenen evde kalır evlenmeyen gezer dolaşır istediğini yapar ama evlenince öyle mi? Çoluk çocuk derken hayat geçip gidiyor bitiyor hayatını yaşa boş ver 38 de doğurdu annem kardeşimi çocuk isterseniz tanışır görüşür evlenirsiniz 1 de çocuk yaparsınız yeter 🙂
30 YorumlaDoğru kişiyi bulmak önemli sana şiddet gösteren değer vermeyen azarlayan çocuğuna baba olamayan bir adamla olmak mı yalnız ve hala arayışta olmak mı
Hiç evlenmemiş ve evde kalmamış bir dostun50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAlakası yok ama yaş ilerledikçe de pek insanın hiçbir şeye tahammülü kalmıyor oyüzden ya erken evleniceksin ya da hiç evlenmiyceksin yaşın geçti mi evlensen bile 35 ten sonra 1 cocuktan fazla çocuk yapmiycan artık belli bı süre sonra dediğim gibi hele bide böyle bir ülkede insanın kafası kaldırmıyor
10 Yorumla
8 ayevde kalmışsın maalesef teselli verenlere inanma belli ki taliplerin isteyenlerin oldu ama reddettim başka bir anlamı olamaz biraz az seçici ol çok fazla şey isteme evlen 33 olmuşsun daha ne bekliyorsun aq
02 Yorumla- 8 ay
erkekten ebesinin nikahına kadar şey istiyorlar parasiydi eviydi arabasiydi meslegiydi tipiydi boyuydu vs e bulamıyorlar bunları duyan adam kaçıyor evde kaliyonuz sonra
Soran8 ayBilmıom
8 ayBaydınız gerçekten. Toplum seni evde kalmış olarak etiketliyorsa o toplum teyzeler ya da dedeler topluluğudur kdj Ciddiye alıp gelip burada soruyorsunuz şaka mısınız?
24 Yorumla- 8 ay
@Gkey991 bende 29 oldum ama asla toplumun bana biçtiği elbiseyi giymedim… bir insan özel olarak yaratılmış yukarıdaki bana seçme şansı vermiş toplum kim ki bana yaş sınırı koyuyor bana etiket biçiyor? Hatice annemiz 40 yaşından sonra evlenmiş… islamda desen böyle kadına etiket biçme yok keza canım Atam kadına bir sürü değer verip eğitim alın demiş. Zamanın gerisinde kalmış hatta dini bile anlayamamış insanların vasat düşüncelerini neden takayım?
- 8 ay
8 ay40 yaşına kadar yolu var bence evliliğin ondan sonra hiç olmayacağını düşünürsün bence bu yaşlar sana bir fırsat olabilir nasibin seni ne zaman bulacağı bilinmez ama karamsar olma 😉✨
20 Yorumla
8 ayKadınların adetten kesilme gibi bir özelliği sebebiyle yaş ilerledikçe bebek yapma tohum tutma gibi durumlarda azalma görülebilmektedir. Çok fazla vakit kaybetmemek lazım. Sapık olmayan bir koca bulup evlenmekte fayda var. Hakkında hayırlısı olsun.
00 Yorumla
8 ay33 yaşında kimse evde kalmaz merak etmeyin. insanlar 40'ta da evleniyor 50'de de evleniyor. çocuk düşünüyorsanız Bunun için bana göre maksimum yaş 35. Çocuk düşünmüyorsanız zaten bunu dert etmeyin :)
00 Yorumla34 yaşında bekar biri olarak diyorum evet büyük ihtimalle evde kaldık. bu saatten sonra evlenilir belki ama hem ideal zamanı kaçırdık hem de 20'li yaşlara göre çok daha zor olur o noktaya gelmek.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Şu söze gerçektende %100 katılıyorum; Bir evlilik erken olup pişmanlık olacağına geç olup sağlam olsun çok daha iyi. Mantıklı olanda budur zaten. O yüzden kafaya takma sağlam bir evlilik ve ilişki kurmaya çalış. Naçizane tavsiyem 😊😊
00 Yorumla
8 ayEvlılık bir yaşa kadar zorunlu yapılması gereken bir eylem değildir. Hayatınıza sizi hakeden ve sizin hakkettığınız kişileri alın. Baglılıgınız olmadan yapılan yanlıs kararlar canuk hüsrana goturur. Hıc bısey ıcın gec kalınmıs degıldır
00 Yorumla
8 ayHayır ne alaka ya evlilik nedir ki boş bence kendi paranı kazan evini tut çalış yaşa Zaten insanlar bir düzen kuramadığı için evleniyor özellikle kızlar kendi evi düzeni olsun diye evleniyorlar Kendi parası olsa kendi tek başına evi olsa işi olsa emin ol evlenmez zaten
10 YorumlaEvde kalma kadınların bir an önce evlenmesini teşvik için söylenen bir sözdür toplumun çoğalması için bu tarz sözleri ihtiyaç olmuştur ancak günümüz toplumunda doğru yapılmayan evlilik büyük bir hata olduğundan eğer kendinizi iyi hissediyorsanız mutluysanız 33 yaşın evlenme veya evlenmeme ile bana göre hiç bir ilgisi yoktur
10 Yorumla
8 ayBir keresinde bir yakınım evlendiğinde bize “sakın evlenmeyin, evlenmeyenler değil, evlenenler evde kalıyor; hayatınızı yaşayın” demişti. Bence geç kalmadın, evde de kalmadın. Şu an yanına birini arıyorsun, yine de bu dönemde çok seçici ol; devir devir değil çünkü
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayevde kalmazsın ama boşanmış ya da çocuklu erkekler çıkar karşına
ama şu var şimdiye kadar neden yuva kuramadığında önenli11 Yorumla
Soran8 ayBeyaz atlı prens olmassa erkeğe erkek demiyorum da ondan
- Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı.
m 8 ayBu işler nasip kısmet 23 de evlenip 33 de mutsuz olan da var. Herşeyin bir zamanı ya da olmuyorsa olmuyoru vardır.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evde kalma diye bir şey yok. Evlenmek istediğin insan kaç yaşında karşına çıkarsa evleneceğin yaş odur. Sırf evde kalmayayim diye evlenmek zarar getirebilir
03 Yorumla
8 ayKanka 33 yaş evde kalmak değil 🙈✨
Artık ne istediğini bilen, olgun bir dönem 💫
Doğru kişi çıktığında yaşın değil, gönlün konuşur; aşkın vakti yok 😉❤️00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı.
8 ayİnsan hiç evlenemeyecek gibi hissediyor değil mi?
Herkes evlenecek diye bir şey. Temiz geldin temiz gitmek önemli bence.
Evde kalma diyede bir şey kalmadı artık dünyada.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayTercih etmedin sanriim. Hiç mi seni beğenen hiç mi görüşmek isteyen hiç mi ilanı aşk eden olmadı
02 Yorumla
Soran8 aySacmalama 6 tane sevgilim oldu
- 8 ay
Teknik olarak evde kalmamış sayılıyorsun. Hiç isteyeni olmayanı sevgilisi olmayanı evde kalmış sayıyorlar
8 ayBende 33 yaşındayım evdemi kaldım 😊 yoo hayır nasip kısmet 25 yaşına kadar 2 kere evlilik yapıp boşananlarda var tek kez evlilik yapıp son nefese kadar gidenlerde var, yani Öz'ün sözü bir kez evlilik yapıp son nefese kadar gitmek en iyisi yaş sadece bir sayı
00 Yorumla
8 ayBence 33 yaş evde kalmak için çok erken bir yaş. Ben 34 yaşında bekar bir erkeğim ve şunu söyleyebilirim; hayatın temposu herkes için farklı. Doğru insanı bulmak bazen biraz zaman alıyor ama bu, geç kalındığı anlamına gelmiyor. Önemli olan gerçekten mutlu olacağın kişiyi bulmak. Yaş sadece rakam, asıl mesele doğru zamanda doğru yerde olmak. Ama işte bu gerçekleri bildiğin halde moralini yüksek tutmak zorluyor insanı
00 Yorumla
8 ay37 yaşındayım, ben de bekarım. Ha, dersen ki "cinsiyet farklı", yaşıtım veya yaşıma yakın bekar kız arkadaşlarım da var çevremde. Sıkıntı değil yani. Çevre baskısını kafana takma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayHerkes evlenmek zorunda değil ya
bunlara üzülme
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı.
8 ay27 ye girdim bana demeye başladılar bile ahah evlilik herkes için aynı yaşta olmalı bunlara göre
10 Yorumla Şu sıralar hep 30 yaş grubunun bu sorularına maruz kalıyorum. Ülkece bir evde kalma var gibi 30larinda olanlarda.
10 YorumlaBende 32 lütfen evde kalmak falan ayıp oluyo hala çıtırız 😂 Spor yap vücuduna bak mutluluğun önemli ruhun önemli gerisi boş
10 Yorumla
8 ayÇok fazla zorlama kendini böyle şeyleride takma kafana
Bi gün gelir evlenirsin herşeyin vakti zamanı var sadece senin daha zamanın gelmemiş 😉10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
8 ayEvlenenlerde zaten hergun şampanya patlatmıyor evlenince hayatın sırrıda çözülmüyor oyüzden nasipte varsa olur olmassada demekki kendi kendine yetebilen birisindir yola devam edilir.
20 Yorumla Erkek evde kalmıyor, kız kalıyor bu da adaletsizlik.
12 Yorumla
Soran8 ayErkekde kalıo
Gizli Üye(25-29)8 ayTürkiye de düzgün erkek yok ki. Çoğu iki yüzlü, her sevgilim bir kere versin karım bakire olsun kafasında olan insanlar bunlar. O yüzden evde kalmadın tatlım
26 Yorumla
Cevap sahibi8 ayevet, gerçekler bu şekilde. Sevgili yaptıkları zaman kızları nasıl yatağa atarım diye kızları manipüle etmeye çalışıyor hepsi
Cevap sahibi8 aykimsenin dış görünüşü hakkında asla aşağılamam ama zihniyet olarak çok kötü insanlar
- 8 ay
Tamam da arkadaşlar bakın Her zaman şunu söylüyorum yine söylüyorum herkese aynı kefeye koymaktan vazgeçin bugün Eğer ülke ayaktaysa toplumun kaliteli insanları sayesinde ayakta ülkede kadınıyla erkeğiyle kendini yetiştirmiş hiç insan yok mu olmazsa şu an zaten ülke dağılır giderdi sadece toplumun bir kesme Biz ona Çarşı serserileri niteliğinde değer vermediğimiz kesimi bütün bir 85 milyona yıkmak ne kadar doğru hayatında çalışmayı yüzü görmemiş ekmek kazanmanın ne olduğunu bilmeyen sadece ana baba parasıyla hava atan hayatı sadece eğlenceden ibaret olduğunu sanan bir kesmeyi lütfen herkese yıkmayalım bunu her yerde de söylüyorum
Cevap sahibi8 ayya herkes değil elbet nadir insanda var ama nerede bulacaksın işte
- 8 ay
Benim çevrem dolu bu yanlış anlama senin için Bilmem herkesin muhatap olduğu takıldığı insan kesimi ile alakalı bir şeydir
Mutsuz bir evliliktense evde kal daha iyi inan bana
20 YorumlaNe alaka bu eski kafalarin uydurdugu birsey... mutsuz bi evliliktense bekarlik guzel bence
20 Yorumla
8 ayBen 30 yaşındayım hiç öyle düşünmüyorum bu işlerin yaşla alakası yok kısmet nasip işleri
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı.
8 ayHayır kalmadınız tabi ki. Bunların hepsi algı, toplumun dayattığı beklentiler..
Son soruma göz atabilirsiniz ahah 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayŞu sorular milyon kez sorulsa sitenin sessiz elemanlarının da sesi çıkıyor. Evde kalmadın ya seçtin ya da mecbur kaldın. Sormuş kaybolmuşsun o da garip. Bu tepki alacak soruların bazen üyeler tarafından sorulduğunu düşünmeyen çok bende dahil:D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayİnsanların evlenmemesinin veya çok geç evlenmesinin nedenleri;
- Ekonomi
- Gelecek kaygısı
- Bazı adamların eşine şiddet uygulaması
- Aşk denen saf ve temiz duygunun sadece paraya/sadece cinselliğe indirgenmesi.
- Kişisel tercih00 Yorumla
8 ayYani biraz ama hala eşini bulabilir veya çocuk yapabilir olmuyor ise de gerçekçi düşünüp sadece hayat arkadaşı isteyebilir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı. Yok canım evlilik yaşı kriz nedeniyle 5 yilotelendi sen tam evlilik çağındayız daha 5 yılın var birini kafaya al
00 YorumlaKaldık artık bi önemi yok nedeni niçini ama sebebi belli ne zaman islamiyete bu toplum sırtını çevirdi işte bu hale geldk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayÇirkinsen issizsen zengin degilsen evet. Hele ki bakire değilsen hayatta evlenemezsin gerçi erkekler 24 üzerinin %99 unu bakire olmadığını düşünerek hep gençlere yöneliyor kısacası bir an önce zengin olmaya bak
07 Yorumla
Cevap sahibi8 ayVar ama kullanmak için ben ortamlarındaym hepsi kullanmak için yapıyor iş ciddiyete gelince bakire bulup evleniyorlar bide yaşı 30 üstü çok kişiyle yaptığıni dusunuyorlar hayatta evlilikte erkekler seçmez bu kadını seçecek kişiler hiç sevilmemis sıkıcı erkekler anca onuda aldatirsiniz sıkılınca öyle tıp erkekler. Kadının geçmişine takılmayan erkekler karılarını başka erkeklerle görmekten çekinmeyen hatta zevk alan tiplerdir fantezi gurubu yani onlarla mutlu olabileceğinizi saniyorsaniz o başka 😆
Cevap sahibi8 ayErkekler böyle dusunuyor sadece siz düşünmek istediginiz şekilde düşünüyorsunuz sonra gerçeklerle karşılaşınca yine aklınız başınıza gelmiyor
Cevap sahibi8 aySizin kafalar hep böylemi çalışıyor bizim 150-200 kişilik telegram gruplarımız var çoğu ortamada giriyorum erkekler size yansıtmiyorlar yansitirlarsa cinsellik için aşık numarası yaptıklarını öğreneceksiniz bu yüzden ayrılacaksıniz bu yüzden aşk adı altında cinselliği yaşıyorlar ciddiyet başlayınca bakire bulup evleniyorlar. Benim hiç muhafazakar arkadaşım yok hepsi zengin ortamci bakirelige takılmayan geçmişi takmayan tipler ama sözde öyleleler evlilik uzun süre düşünmezler 35-40 a kadar düşünüyorum diyenler bile yalan söylüyor. Amaçları su geçmiş önemli değil derler cinsellik mecburiyeti var erkeğin onu yaşarlar yaşarlar tadlarini çıkarırlar yaşları ilerleyince bakire bulup evlenirler siz erkeklerin benimseme kafasını anlamak istemiyorsunuz erkeklerin kafası sizin ki gibi çalışmıyor. Hepsi geçmişe bakiyor sadece bakmıyormus gibi role burunuyorlar bende öyleyim asla bakire olmayanla evlenmem ama zevgilim bakire değil her hafta yatıyoruz çünkü benim ihtiyacım var bu yaşlarımda o zevkleri yaşamak zorundayım. Seviyorum da evlenelim dese hayatta evlenmem manyak mıyım evleniyim. Bedavaya veriyor zaten ne diye evlilik yükünü alacağım. Yaş 35-40 Lara ulaşınca bakire temiz illa karşılaşacağız zaten
Şaka veya troldur umarım bu soru. Evde kaldığınız falan yok. Bu moda sokmayın kendinizi, yazık hiç yoktan yere.
00 Yorumla
8 ayHayır tabii ki, genç evlenip de mutsuz olanlar var, belki de hayatının aşkını 40 yaşında buşacaksın, bilemezsin
00 Yorumlakadınlarda bir üst sınır var yani biyolojik saat açısından evet gerçekçi olmamız gerekirse kaldın
#Hükümdar00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 ayHayır tabii ki 👍 sevdikten, saygı duyup - saygı gördükten sonra yaşın hiç bir önemi yok. Kalbimiz ne derse doğru olan o dur..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayYeter ama yaa, 30 yaşındayım evde mi kaldım, 25 yaşındayım evde mi kaldım, 15 yaşındayım evde mi kaldım.
38 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@çiğdemsii Ya her şey insan için. 20 yaşında evlenip boşanabilirsin veya 50 yaşında evlenip mutlu da olabilirsin. Çocuk sahibi olursun, pişman da olabilirsin, mutlu da olabilirsin. Mesele hayata nasıl baktığındır. Bu işler kısmet işidir.
Cevap sahibi8 ay@çiğdemsii Evet zaten her yaştan bir sürü bekar insan var. Kasmaya gerek yok.
Cevap sahibi8 ay@çiğdemsii evet
8 aySokakta kalacak halin yok ya bdhshdh şaka bir yana hayır kalmadın
10 YorumlaYok ya ne evde kalmasi 60 yasina kadar yolu var
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
8 ayHayır bende seneye tam 34 olacam nasip kısmet bu işler
10 Yorumla Hayır abla. 55 te de evlenebilir insan. 75 tede. Şahsen hiç evlilik düşünmüyorum.
11 Yorumla- 8 ay
8 ayElbette hayır sadece daha seçici olur çünkü çok kriteri vardır
10 Yorumla- Devamını Gör (441)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler