Arkadaşlar dostlukla ilgili bir şey yazdım yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar benim bir tane dostum var Ben eşimle de çevremde de çok sıkıntılar yaşıyorum işte benim herkes dalgın olduğu Masraf oldu mu saf kalpli olduğumu uyanık olmadığıma işte panik hareketlerin falan filan bunları biliyorlar bu dostum da benim akrabam gibi bir şey benim Eşimle ilgili neler yaşadığımı da biliyor Benim eşimin Narsist olduğunu da biliyor bazen hak veriyor bana bir şeyler yapmadığım zaman kızıyor mesela iyi niyetli olarak ama bir şeyleri söyleme şekli çok kırıcı bir şeyleri dile getirme şekli uyarma şekli insanı çok kırıyor Ben de bunu sürekli ona söylüyorum Hatta bir tane olay anlatayım size ben ona bir tane resim attım WhatsApp'tan o da prizde benim şarj aletimi görmüş bana diyor ki kanka çok rahatsınız ben prizde şarj gördüm işte Nasıl bu kadar rahatsınız işte 30 yaşına gelmiş kadınsın falan filan böyle aşağılanmış gibi hissediyorum kendimi uyarmasına bir şey demiyorum söyleme şekline sonra ben onu uyardım zamanda Kanka bırak şu alınganlığı Ben sana kötü niyetle demiyorum biliyorsun diyor sonra o kötü hissediyor kendini işte engellerim yazma öyle diyor ben hiç ona öyle bir şey yazmadım bu zamana kadar engellerim falan filan niyeti ne olabilir Biz aramıza mesafe koyduk bu sefer böyle kendimi kötü hissettirecek arkadaşlar istemiyorum dedi yine engellerim dedi yine yazma dedim Ben de en sonunda patladım Ben de dedim ki tek derdim sen değilsin engellemek istiyorsan engelle artık benimle baş etmek zorunda değilsin benim derdimi çekmek zorunda değilsin Kendi haline bıraktım seni ister arkadaş ol ister arkadaş olma falan gibi şeyler yazdım en sonunda ağır laflar konuştum sonra daha yazmadın bana o da bana yazmadı şimdi bu kız niye böyle baskıcı bana karşı ve benim yaptığım doğru muydu ona karşı
Güncellemeler
9 ay
Ve arkadaşım bana karşı çok saygısız Yani bir sınır yok tamam kardeşi gibi görüyor uyarıyor beni ama yaptığı saygısızlık bilmiyorum aşağılıyor küçük düştüğü gibi hissediyorum söyleme şekli çok beni kırıyor ve Bana Kendimi çok kötü hissettiriyor ve özgüvenim de gidiyor olan özgüvenim de gidiyor Zaten Özgüven de yok fazla bir yandan iyi hissettirirken bir yandan da ruhumu çekiyor
Arkadaşlar dostlukla ilgili bir şey yazdım yardımcı olur musunuz?