Sanki herkes eslesmis açıkta kalmış gibiyim😕 herkesin bir en yakın arkadaşı var 3. kisi olmak çok kötü bende senelerce ayrılmayacağım guvenebilecegim herseyim diyebileceğim arkadaşım olsun istiyorum ama herkes önceden eslesmis gibi. Cevrem çok kalabalık tanıdığım çok ama ne zaman sadece en yakın hissettigim kişiyle takılmaya baslicam muameleden insanları hayatımda tutmicam dedim o günden beri kimsem yok😑Herkes tarafından popüler bir imajın var onun çok arkadaşı vardır benimle takılmaz gibi bı profil herkes bunu söylüyor ve yaklaşmaktan çekiniyor berbat bı durum😖Açıkta kalan eslesmemis kişi varsa besti olabiliriz😅
Güncellemeler
+1 yıl
İzmirde 18 20 yaş kız arkadaş aranıyor?😅Ciddi kaynasip matrak ikili olabiliriz
Aynen, uzun süreli arkadaşlığım hiç olamadı ya taşınma ya da başka nedenlerle hep bağlar koptu teni cevreye gittim sosyal biriyim çabuk kaynasip adapte oluyorum ancak senelik arkadaşların arasında yeni eleman olarak samimiyet kurulmuyor onlarınki kadar seneliklerin ilişkisini hep kiskanarak yanlarında durmak çok sinir bozucu onların anıları geçmişi gündeme gelince öteki hissettim hep
Öteki hissetmen çok normal çünkü arkadaşlardan birisi eminim seni dışlamaya kalkmıştır ya da dediğin gibi eskileri açıp seni kıskandırarak uzaklaştırmaya çalışmıştır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boş ver onları bence
Herkesi bosvererekte olmuyor samimiyetsiz ilişkiler kurmuyorum zaten, yakın bir arkadaşım olsun istiyorum sadece
Gerekirse yanlız kal ama sakın 3. Kişi olma berbat bir şey
Aynen, uzun süreli arkadaşlığım hiç olamadı ya taşınma ya da başka nedenlerle hep bağlar koptu teni cevreye gittim sosyal biriyim çabuk kaynasip adapte oluyorum ancak senelik arkadaşların arasında yeni eleman olarak samimiyet kurulmuyor onlarınki kadar seneliklerin ilişkisini hep kiskanarak yanlarında durmak çok sinir bozucu onların anıları geçmişi gündeme gelince öteki hissettim hep
Hep yeni kız oldum
Öteki hissetmen çok normal çünkü arkadaşlardan birisi eminim seni dışlamaya kalkmıştır ya da dediğin gibi eskileri açıp seni kıskandırarak uzaklaştırmaya çalışmıştır.
Biliyor musun ne kadar kolay yazsanda yaşadıkların gerçekten çok zor şeyler hele o zamanki yaşında olan bir çocuk için
Bizim aramiz iyi olsada onların ilişkisine imreniyo insan
İmrenir tabii ki, kim olsa imrenirdi emin ol
Açıktayım😑