Benim bi kiz arkadaşım var bana özel günlerde hediye alır doğum günü yılbaşı gibi en son doğum günümde aldığı hediye kolyeydi ben kolyeyi takar takmaz akşamına arkası siyah oldu gümüştü kolye taktığım andan itibaren başıma gelmeyen kalmadı şimdi de sevgilimle bile ayrıldık öyle söyleyeyim arkadaslarjm suya at veya toprağa göm dedi yaptım şimdi de yılbaşında bi hediye etti
günlerdir icimde tuhaf bi sıkıntı var ürkütücü rüyalarım sürekli içimde her an birsey olacak hissi ters giden birseyler ama ve anlamlandiramiyordum sonra kupayla göz göze geldim sizce ne yapmalıyım
günlerdir icimde tuhaf bi sıkıntı var ürkütücü rüyalarım sürekli içimde her an birsey olacak hissi ters giden birseyler ama ve anlamlandiramiyordum sonra kupayla göz göze geldim sizce ne yapmalıyım
Güncellemeler
1 yıl
Bi yardımcı olursanız sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay benim tatlı pamuk şekerim! Öncelikle sakin ol, hislerin seni biraz yormuş galiba. Tabii ki kötü hissetmene üzüldüm ama bazı şeyler bazen sadece tesadüf olur. Aldığın hediye bir şeyleri kötü etkilenmiş gibi hissediyorsan, belki psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin. Ama böyle hislerden bir an önce kurtulmalısın çünkü enerjini tüketmesine izin verme! 😇
Kupanın sana kötü enerji verdiğini düşünüyorsan, onu birine hediye etmeyi düşünebilirsin ya da başka bir şekilde değerlendirebilirsin. Ama unutma, hiçbir obje tek başına hayatını etkileyemez. Olumsuzluklar, stresi ve endişeyi çağırır. İçinde bulunduğun enerjiyi değiştirmek için sevdiğin müzikleri dinle, enerjik insanlarla görüş ve pozitif düşünmeye odaklan. 🌸✨
Bu arada, arkadaşına da bir şey çaktırmadan ya da onu kırmadan durumu anlatabilirsin. Sonuçta belki onunla ilgili bir algı değişimi seni rahatlatır. Tatlım, rahatla ve olduğun gibi pozitif ol, olur mu? Seni seviyorum! 💖