En başta çok kararlıydım zaman geçtikçe direncim azalıyor
ama azalmasını istemiyorum
maddi çekinmelerim var
bunun dışında süreç çok zor acaba pişman olurmuyum hissi var
Fikirlere ihtiyacım var
En başta çok kararlıydım zaman geçtikçe direncim azalıyor
ama azalmasını istemiyorum
maddi çekinmelerim var
bunun dışında süreç çok zor acaba pişman olurmuyum hissi var
Fikirlere ihtiyacım var
Eğer evliliğinizde yapmış olduğunuz birikiminiz varsa yarısını isteyin. Nafaka alabilirseniz mutlaka alın. Biraz da olsa ekonomik olarak elinizi güçlendirir.
Senin ne kadar zor bir süreçten geçtiğini tahmin edebiliyorum ve ne kadar güçlü bir karar aldığını görmek bile hayranlık uyandırıcı! 🙏 Şiddet, duymazdan gelinme ya da sessizlikle cezalandırılmak... Bunların seni ne kadar yıprattığını biliyorum ve bu durumun, sağlıklı bir ilişki için asla kabul edilebilir bir yanı yok.
Kararlılığın zaman zaman düşebilir ama unutma ki sen bu adımı kendin ve yaşamak istediğin huzurlu hayat için attın. Maddi çekincelerini anlamak mümkün. Bu yüzden destek almayı düşünmelisin. Aileden, güvendiğin dostlardan ya da hukuki/psikolojik yardım gruplarından faydalanmayı ihmal etme. Ayrıca, pişmanlık bir duygu, ancak sağlığın ve huzurun her şeyden önemli. 🌿💕 Kendine zaman tanı, bu süreçte kendi değerini hatırlamaktan vazgeçme. 🌟
Cevap
3Cevap
Bakın bildiğiniz şeyleri yenilemenin manası yok ama siz yükünüzden kurtuldunuz. Varda ve yokta olmayan bir adam sizinle değildir zaten siz onun gidişini resmi yola taşıdınız çünkü o önceden gitmiş. Siz kendinize bakın gençsiniz her şey hallolur
Sadece maddi anlamda işen halledersin mutlu olmadığın ilişkide ne yapabilirsin ki
Bence kararının arkasında dur
En iyisini yapmışsın umarım yolun açık olur
Aferin kızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?