AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Bak sunu diyorsan sevgili olma sevgilinle. Ben standartlarimi dusurup senle sevgili oluyorum. Olma o zaman. Birde herkes kendini cok guzel saniyor. O erkege gore demekki oyle degilsin.
Kanka tipe bakmıyorum işte kalbe bakıyorum ama yanlış kalbe bakmışız tipe de illa ki bakıyorum ama kalp daha önemli
Bak aslinda boyle diyorsunda mantiken standartlarini dusurmus olmuyor. Senin kriterin veya standartin iyi kalpli ve birazda tipi olan erkek. Sen kriterine gore sevgili bulmussun. Birde ayrildiktan sonra standartlarimi dusurmusum gibi sacma seyler soylemeyin lutfen. Ayni ergen gibi degilmi ama haksizmiyim. Ya madem oyle neden sevgili oldun guzelim. Degilmi
Ya bak çıkarken iyi biri sanıyorum ama öyle olmadığını zamanla anlıyorum sonuç olarak gözümde kötü ve yetersiz oluyor hayalimdeki gibi biri olmuyor
yaşamadan bilemedim
Cikarken iyi biri saniyorsan ne diye "standartlarimi dusurup sevgili oluyorsam " diyosun.
Ya abi tipe çok değil karaktwrw bakıyorum diyorum sana tip kariterimi düşürüyorum karakter için anlamıyo musun q gidip yunan tanrısıyla birlikte olup karakteri olmadıktan sonra skym öyle işi
kriter* kedimle uğraşıyorum yazamadım :/
Tamam guzelim sana tavsiye , bundan sonra kriterlerini dusurup seni haketmeyenlerle sevgili olma. D.
Sagol kanka tavsiyen için 3-5 erkek feyz alsa bundan yeter yorumlarda bile pislikler kendini belli etti okuyunca görürsün
Ben dalgaya almistim ama bunu ciddiye alacak kadar egon var.
Seni haketmeyen biri oldugunu dusunmuyordun en basta , ama sonra isler degisicinde ayrilik oldu. Ama sen sonra ne dedin , zaten beni haketmiyordu en bastan. Bak iliski sonunda veya icinde bunu fartmketmedin en basta farketin , senin yalanin ve egon burada ortaya cikiyor. Ya ilk basta iyidi sonradan kotu oldu desen neyse. Ama sen diyorsunki zaten en bastan kotuydu, madem en bastan kotuydu sevgili olup burada aglama.
Guzel kardesim benim" cikarken iyi birisi saniyordum " diyorsan senin kriterin olan "iyi erkek" ozelligini es gecmemis oluyorsun. Es gecmedigin icinde standartini dusurmus olmuyorsun sevgili olurken. Standartimi dusurupte senle sevgili oluyorum demen celiskili. Standartini dusurmedigini sana kanitliyorum senin dedigin seyler ile. İki lafindan biri yalan , celiskili. Bana beyinsiz demeden once kendine bak. Bu sohbeti baska biri okusa keşke oda farkeder celiski oldugunu.
Bak en bastan kotu degildi diyorsan demekki standartlarini dusurmus olmuyorsun. Bunu sen kendin dedin , kendin kabul etmiyorsun
Sadece adam gibi adam olan adam tek kadınla yetinmeyi bilir. Demek ki karakterleri sağlam değil ve zaaflarına bağımlılar.
Düzgün bir kadın bulamadığımız müddetçe, biz de “Neden düzgün kadın yok?” diye genelleme yapıyor olacağız 😂
Abi bende böyle yazacaktım 😅
Ama gel gör ki bizim millet 1,2 kişi kötü çıkınca hemen erkekleri kötülemeye razı
Maalesef kardeşim 😄
😁😄
Haklısın cidden öyleler ama ben düzgününü buldum sanki diye düşündüğümde bile gene olduramadım ona yanarım 🤣
Sana bir tüyo daha vereyim.
Bekar erkek kendini tek eşli sanır. Sen bunu bekarlara değil evlilere sor 🤣
Tüm erkekler böyle tek eşli değil.
Tek eşli erkek aramak bence gereksiz bir çaba.
Benim çevremde çok var isteyen kızları gerçekten tanıştırabilirim ama düzgünler sadece boyları 160 tipsiz göbekli kel asgari ücretliler olur mu
Parantez içinde yani diyor ki sanatçı burada ( zengin erkek neden yok)
Okumak zorunda mıyım?
Okumuyosan yorumda yapma yorum yapmak için yapma isine bak
Keyfimin kahyası değilsin. Sitenin amacı cevap yazmak ve ben de istediğimi yazmışım rahatsizsan kaldır ya da engelle boş yapma yani burada. Çemkirme boş boş.
Çevreniz problem o zaman değiştirin genel analiz yapmak için her kişiyi görmen veyahut bilmen lazım
#Hükümdar
Düzgün erkek de kızda var ancak azınlıkta, doğru kişiyi bulmak yolunda yanlış kişilerle karşılaşabiliriz
Az da olsa illaki vardır iyi sadık erkek hepde yanlış insanlara denk geldiğimiz için yeni insan tanımaya hevesimiz kalmıyor
Yanlış insan ya da yanlış erkek işte genelde size çekici geliyor erkeksi özellikleri fazla bunların çünkü
Düzgün erkekler daha az erkeksi oluyor pijlere göre kıyaslarsan
@millibirlikcaddesi doğru erkekde yanlış kadına denk gelebilir ama
Yanlış kadın doğru erkeği çekici bulmaz zaten
evet gerçekten öyle ben aldatıldım ama :) Mayıs ayında falan yakaladım ama geçenlerde öğrendşm ki 8 aydır berabermiş kızla. aklımı oynayacaktım çünkü biz o sürede görüştük ve her şey normal iyiydi.. zoruma aşırı gitti, dedin ya 2-3 ay sonra gözleri başkasına kayıyor diye o kızı da aldatmış bi nevi benimleyken ama hâlâ onunla.. bunu anlayamıyorum işte, tam da bahsettiğin iğrençlikte ama nasıl onunla ilişkisini sürdürüyor
umarım kızın haberi olur. Eğer haberide varsa bu nasıl bi mide mk
haberi var ve devam ediyor, bundan sonra daha bi yapıştı çocuğa.. yanımda olsunda naparsa yapsın gibi
Kadinlar kuma olmayi bilr kabulediyor aldatan erkegide gercekten kizlari anlamakta zorluk cekiyorum
@Sankiskizzzz299 doğru söyledin onu ama cidden inanamamıştım yani
Önemli olan senin neden hala vasatlarla takilman?
takılmıyorum artık. Bu tecrübeyle anlattığım şeyler. Yaptığım genel bir analiz
Kız uzak dur aman aman bi yerde görmüştüm atayım sana reels videosu
olur
at
www.instagram.com/.../?igsh=MWEwMXExeXlxdWV5NA==
Senin peşinden kossun
Sen de bak kriterlwrine üzüyorsa işte tipidir kulturudur genel hayat karşı tutmuyor filan parası işi gücü erkekligi çevresi ve aile dengesi ugraslari o zaman tamam dersin onun haricinde uzak dur kaç boş ver boş spermseyleri yani herkesten adam olmuyor kadın erkek farketmez
hersey cok dengesizlesiyo benim pesimden kosan ama istemediklerimde oldu çok fazla güven problemi yaşıyorum artık ilişki yapmak zorlaştı benim için baya hani.
Hazır olduğunda yap
Acelesi yok sürekli ilişkide olmaz insan
Insnaligini kendini hayatını hedeflerini yalnizligini yaşa hayatını yaşa boş işler sonra
Teessüf ederim ama hanımefendi onlar senin karşına çıkanlar niye herkesi aynı kefeye koyuyorsun çok ayıp
Düzgün insan yokki düzgün erkek olsun.
ben mesela kimle arkadaş olsam maddi ve manevi kullanmaya çalıştılar beni maalesef.
Günümüz insanı bu şekilde.
Ben şu yaşıma geldim bence hâlâ yok. Çok da dert değil.
Düzgün erkek değil düzgün insan kalmadı. Kadını da erkeği de çok bozuldu maalesef.
Erkeğin ya da kadının düzgünü kötüsü olmaz insanın düzgünü ya da kötüsü olur
Ben evliyim eşim de iyi cok seviyoruz da bir birimizi ama haklisin gercekten. Ve ilkini bile mutlu edemiyorlar yetmiyorlar da buna ragmen baskasini ariyor gozleri
Kadınlar evlendikten sonra kendini salıyor ve yatakta çuval gibi duruyor herşeyi etkekten bekliyor
@Çapkınkurt34 neye dayanarak bunu tüm kadinlara soylediniz? Benim çevremde kadinlar eslerinden rahatsizlar yetmiyorlar eşlerine anliyormusunuz?
Siz kadınlar yanyana gelip eşlerinizle yaşadıklarınızı anlatyotsunuz ama hiçbir erkek karısını başka etkeğe anlatmaz
Ve sonrada birbirinizin kocasına asılıyorsunuz
Çok denk geldim senin karın oral seks yapmayı sevmezmiş sen onla nasıl yaşıyonlara
Ve çok kadın gördüm kocasına sınırlı ve real veya sanaldaki sevgilisine tüm kapıları açıyor
@Çapkınkurt34 abi sen ne yasiyorsun ya. Nasil bir ahlaksizlikdan bahsediyorsun. Cevren baya bozulmus cevreni ve eşini degistir tavsiyem bu sadece:) iyi gunler
Sabahtan beri çevrendeki tüm kadınlara kocasının yetmediğini söyleyen sensin
@Çapkınkurt34 dogruya siz erkekler okadar guzelliek onem veriyonuz ki tek derdiniz seks yapsin guzel olsun genc kalsin sonr akizlara tipe bakma diyorsunuz
valla haklısın çabuk sıkılıyom ben. sen ikizler burcu musun
Kadınlara mustahak hele hele türk kadınına boyle olmamizo siz istediniz bizde evrildik
Kızlar genelde serseri tipli erkeklerden başka erkekleri göremezler
Cinsel açlık ve kendine karşı dürüst olamama sorunu bence
Herkeste kendini bır begenme nedir bu yahu 😂
Canım herkes kendini guzel/yakışıklı buluyor bu normal
Hadı diyelim kı senin dediğin gıbı olsun cok guzelsın de adamın aklı niye Baska kızlara kayıyor bunu anlamadım 😃
Saka bir tarafa karakter meselesi sen tıpınune degıl karaktere bak
Ne duzgun adamlar vardır çirkin dıye begenılmıyor ya da birileri sizden once davranıp kapıyor
Cok esli yapimiz var ama harbi tr de kiz erkek bazi şeylerin suyunu çıkardı herkes
Çok doğru dedin ya bende yetinemiyom. Nedense 3 tane çıktıgım var adana'da
Kızlarda yapıyor. Ben aldatıldım. En iyisi dediğin bile yapıyor. Aşağılık karaktersizler alayı.
O gözle bakınca bu işler olmuyor asgari müştereken buluşmak önemli
Ya bazı şanssızlıkları erkeklerin %100'üne yüklemen doğru mu?
Onları götürdü senin kankalar sen bunlara kaldın artık 😂
yo bi sürü var aslında. sana denk gelmemiştir.
Eşşeğe yüz verip kendini at zannetmesini sağlarsan sonra kendini yarış atı zanneder 🤷♀️
düzgün erkekleri genelde düzgün kadınlar yetiştirir...
İyi erkekler iyi kadınlara
İyi kadınlar iyi erkeklere
Denk gelmediği için bunlar iyilerde bozuluyor
doğru
Şu yanlış doğru sorunneden hoslandiklarim düzgün degil
Haklısın dostum. Aynı şeyi yaşamışlığım var.
Şanslı olmak lazım… 🥲
İstisnayı bulmak için… 🥹
Var canım ama hâk edene😉
Siz her karaktere aşko diye seslenince kaliteli adamlar saklandılar😎
Birisi şu kibir budalası yaratığı kırbaçlasın hayrına
Hep şunu diyorsunuz ama düzgün biri çıkınca da sıkıcı diye istemiyorsunuz
Lan maymun 😂😅🤣 fıstık da veriyon mu maymunlara?
Akşam akşam galiba yine ya öküz ya da şerefsiz olacağım gibi hissediyorum 🤣😂
Varsa sen bulamıyoraun veya denk gelmiyordyr
Erkek ya hepsi domalmış toplar ahlaklı değiller bende erkeğim bende nefret ederim söylediğin insanlar dan
Bu soru ne şimdi? Böyle düzgün erkek nasıl bulacaksınız?
Bulmak istemiyom knk artik
Vallaha hiç gerek yok boş ver
Evet doğrusun zaten bunda çoğumuz haklıyız boş ver bazen diyorum tek kalmak ölene kadar en rahatı değer vermiyorum onlara zaten
Erkekler tipe bakiyor her guzel bulduna kaciyeo duzgun erkek turkiyede yok hepsi katil osmanliya baksana hepsi rus ukraynyali duskunu ne bekliom aklin varsa kac onlardna iki gune seni aldatirlar ben tr yasmaadim halde biliyorum
Bende türkiyede yaşamıyorum ama siz kızlar mükemmel misiniz birazda kendinize baksanız :)
Kadınlar sadık erkeklere sümsük sünepe sıkıcı diyip çapkın erkeklerin kucağına atladıkları için bütün erkekleri kötü zannediyorlar.
Erkekler tatlım rus duskunu onlara kaciyorlat turk kadisn deger vermiyorlar bos yapma
Türk kadını milletin anasından emdiği sütü burnundan getirirse tabi kaçarlad
Teşekkürler çok doğru bir konuya değindin maalesef erkeklerin %90 'ı öyle
Benim de başıma geldi bu durum beni zorla kapalı giyindirip açık kızlara bakıyodu yanımda söyleyince de kavga çıkarıyodu bakmadım diyodu abazalığıyla baş başa bıraktım onu doyumsuzun tekiymis
Bunu bende merak ediyorum sebebini çıktığım kişiler benden daha düşük seviyede oldu ama ciddi düşünen biri bulmakta sıkıntı çekiyorum hani hayatına alan evlilik dusunmeli
Doyumsuzluk olmaya başladı. Biriyle konuşunca özgüveni geliyor kendini diğerine paslıyor
Düzgün erkekler var ama size bakmıyorlar 😅 Kendi seviyenizdekilerle muhatapsınız
Tek bir kızla yetinmek kolay yeterki karşındaki kız biraz ilgili bakımlı olsun bazı kadınlar sanki sabah yataktan kalkmış gibi eşofmanla gidiyor sevgilisinin yanına kdkdk
Yanlış analiz yapmışsın. Kadınlar dediğin gibi.
Kesinlikle haklısın ama bütün erkekler öyle değildir yaaa umarım yaniii...🤔
Değildir değildir canım hem sahiplenici tutkulu tiplerde var sadece biz şanssız kişilerin🤦♀️☺️
Gereksiz bir soru düzgün bir kadın varmış gibi erkeği kaldı sebepleri çok en temel sebep teknoloji ve getirdiği şeyler.
Her şeyi kolaylaştırmak çoğu şeyi de zorlaştırır.
İsmim Ferhat soyismim Düzgün , burdayım varım
Düzgün kızlarla karşılaşmadıkları için yoklar aslında.
Aman napacan erkekleri bekar kal hayatını yaşa çok mu şart erkek
Değil mi hiç mi erkek arkadaşın olsun istemiyorsun
Düzgün her tarafı ayrı oynayan kadın neden yoksa ondan