Niye düzgün erkek yok?

Ya güzel başarılı kendi orasını kazan dört dörtlük bir kuzum. Çevremde de çok isteyen sarkan oluyor ama hiç düzgün erkek yok evlenecek. Yani ya benden fakir tipsiz düşük kültürsüz erkekler var. Gelmiş 30-35 yaşına düzgün mesleği işi maaşı evi arabası hiçbir şeyi yok sadece sana aşığım seviyorum diye dileniyor. Hani istiyor ki ben de seveyim bedavaya kendimi vereyim ona o da benle bedavadan sınıf atlasın rahat rahat yaşasın köpek gibi onu besleyim. İkinci modelde işi mesleği arabası evi parası olan hani daha Saygin kendine yeten birey olabilmiş model. Bunlar da inanılmaz duygusuz ruhsuz sevgisiz saygısız egolu. Asla kadına bana ayağı sevgileri yok yani hatta sevgililik evlililik istekleri amaçları da yok tek dertleri hayat boyu tek başlarına erkek gruplarıyla eğlenmek gezmek tozmak bencilce tek yaşamak. Aile kurmak asla değil. Güzel genç kızların hepsiyle de takılıp eğlenmek. E onlarla da olmak hoşuma gitmiyor değersiz mutsuz yüzeysel ilişkiler 2-3 buluşmada kesiyorum boş sx yaşamam. Ama ilk grup da mesela çok aşık ilgili sevgili ciddi gibi ama tek nedeni benim paramı yemek ve bedavaya sx yapmak aslında baktığında onların da sevdiği yok sadece parasız ezik oldukları için dilencilik rolüyle aşık rolü yapıyorlar. Ondan yalnızım uzun zamandır bana sarkan asılan çok erkek oluyor ama hiç yüz vermiyorum.

Niye düzgün erkek yok?