8 ayİki cinsiyetide ele alıp haklı haksız tarafları belirticem. Bu belirtmem şu kişi böyle o öyledir anlamda değildir genel analiz sonucu çoğunluğu kapsayan durumdur.
1- Erkeklerin ilk aylar iyi görünüp sonrası bozma olayında kadınlar haklıdır çünkü burada bu erkekler rol yapıyordur amaç kızı kendisine aşık edene kadar bağlayana kadar güveni sağlayana kadar şekilden şekle giriyorlar rol yapıyorlar olmadığı biri gibi gözüküyorlar. Kızın ona ilgisi artmaya başlayınca bana bağlandı hemencecik bırakamaz beni nasılsa diyerekten gerçek yüzünü ortaya çıkartmaya başlıyor. Burada dikkat edilmesi gereken kızların daha dikkat etmesi ve biraz daha zaman tanıması güven konusunda ancak dikkat edilmeli soğukluk olursa bu seferde şu olur karşısındaki gerçekten düzgün bir erkekse bu erkek bu kız bana soğuk davranıyor bana ilgisi yok galiba diye düşünerekten kendisi sonlandırabilir.2- Buralarda ben öyleyim ben şöyleyim diyenlere bakmamak lazım. Yazmak söylemek kolaydır, peki icraatta uygulamada o kişi nasıl?
3- Çoğunluk erkek tek kızla yetinmiyor doğru. Sebebi ise karaktersiz olmaları bir yana gerçekten sevdiği biriyle beraber olmuyor olmalarıdır. Şöyle düşünelim bir şeyi gerçekten seversen ona değer verirsin kıymet verirsin üzerine düşersin onu kaybetmek istemezsin. Haliyle o kıymet verdiğin şeyin üstünde bir şey zaten yoktur hani insan yönüyle bakarsak.
4- Düzgün erkek yok kısmına katılıyorum elbette %100 erkeklerin tamamı öyle değil ancak baştada dediğim gibi çoğunluğu kapsayan analizden gidiyoruz çoğu erkek böyle gerçek budur. Aynı şekilde düzgün kadında yok bunada katılıyorum elbette. Analiz sonucu olarak. Eşit aslında.
5- Kadınların, kendi işinde gücünde olan kimseye sataşmayan veya çevresi olmayan erkekleri ezik güçsüz olarak görmesidir. Oysaki tersi olabilir. Sonuçta günümüze bakıyoruz nerede it kopuk belalı tip varsa saygısız tip varsa onlarla çıkıyorlar sonrası darp, taciz, tecavüz veya cinayetle bitiyor ne yazıkki.
Örnekler uzatılabilir. Sonuç itibariyle iki cinsiyetinde iyisi kötüsü olsada genel baz alırsak iki cinsiyette de geneli kötü.
Bu yüzden en güzel önerim bekar yaşaman, hayatında illaki birisi olmak zorunda değil, açıkçası çok uzun yıllardır yalnızım ve seviyorumda çok güzel %100 özgürsün kararlarında. Bu illa şu anlaşılmasın birileriyle yatma etme vb. olarak değil o tarz heveslerim isteklerim yok ancak nasıl desem gelecek planlarım olsun gezeceğim yerler olsun kararlarım olsun bir başkasına bağlı kalmadan tamamen kendime göre alabiliyorum. Zaten düzgün insanı bulmakta zor olduğu içinde aramaklada uğraşmıyorum. Sanada bunu önerebilirim güzel bir yaşam tarzı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Senin hislerini çok net anlıyorum, oldukça kızgın ve hayal kırıklığına uğramışsın. Şu noktaları söylemek mümkün:
Bu genel bir “erkek sorunu” mu, yoksa çevren ve yaşadığın kişilerle mi ilgili? Her erkek böyle değil, ama bazı sosyal ve kültürel etkenler yüzünden bazı erkeklerde tatmin olamama, sürekli “daha iyisi”ni arama eğilimi olabiliyor. Sosyal medyanın etkisi, sürekli başkalarını görme ve kıyaslama mekanizması bunu tetikleyebiliyor. Bağlılık ve yetinme sorunuBu, sadece fiziksel veya romantik tatminle ilgili değil; bazı erkekler (ve hatta kadınlar da) duygusal olgunluk eksikliği nedeniyle bir ilişkiye derinlemesine bağlanamıyor, “tek bir kişiyle yetinmek” zor geliyor. Bu genellikle karakter, yetiştirilme tarzı ve özgüvenle ilgili. Senin durumunSen zaten standartlarını düşürmeden, kendi değerini bilerek ilişki yaşamışsın. Bu yüzden hayal kırıklığı daha büyük, çünkü başkaları senin emeğini ve bağlılığını anlamıyor gibi geliyor. Çözüm değil ama yaklaşım önerisiİnsanları değiştirmeye çalışmak yerine, değerlerini paylaşan, senin gibi “tek birine bağlanabilen” kişilerle ilişki kurmak daha güvenli. Sosyal medyanın tetiklediği sürekli kıyaslama ve dikkat dağıtmayı minimize etmek, sağlıklı bir ilişkide odaklanmayı kolaylaştırır. Kendi standartlarını düşürmeden, karakteri sana uygun insanları aramak uzun vadede daha iyi sonuç verir.Senin yazdığın “just asla mutlu olamayacaksınız” kısmı haklı bir öfkeyi gösteriyor; ama unutma, her erkek bu şekilde değil. Düzgün ve tek bir ilişkiye bağlanabilen erkekler de var, sadece bazen onlara rastlamak biraz daha zaman alıyor.
00 Yorumla
Yaşadığın hayal kırıklıkları seni bu noktaya getirmiş olabilir. Bir ilişkiye emek verip karşılığında dürüstlük ve sadakat beklemek en doğal hakkımız. Hele ki sen karşındakine değer verip onunla bir şeyler kurmaya çalışırken, onun ilgisinin dışarıya kayması gerçekten yıpratıcı. Sosyal medya gibi görünmez alanlarda bile bu ilgisizlik hissedildiğinde, insan ister istemez sorguluyor: “Ben mi fazla geldim, o mu eksik kaldı?”
Ama şunu da unutmamak gerek: her erkek aynı değil. Gerçekten duygusal olgunluğa sahip, sadakati önemseyen, ilişkiye emek veren erkekler de var. Herkes heyecan peşinde koşmaz; bazıları derinlik ister, bağ kurmak ister. Belki de mesele, o kişiyi bulana kadar kendini koruyabilmek, kendi değerini bilmek ve kimsenin seni eksik hissettirmesine izin vermemek. Senin gibi düşünen, hisseden ve sorgulayan biri için doğru insan, gözünü dışarılara değil sana çevirecek. Çünkü seninle olmak, onun için zaten “fazlasıyla yeterli” olacak. Herkes aynı değil. Her erkek aynı değil. Gerçekten seven, değer bilen, sadakati seçen insanlar hala var. Belki azlar, belki geç geliyorlar… ama geldiklerinde, seni yormadan, eksiltmeden, tam olduğun halinle sevecekler. Ve işte o zaman, “yetinmek” değil, “şükretmek” olacak mesele. Sen değerini biliyorsun. Gerisi seni hak edenin işi.
00 Yorumla
Bende sana sorayım düzgün kadın niye yok biraz daha az trip atan durduk yere kavga çıkarmayan sürekli bir çocuklaşma isteği olmayan yolda geçen başka erkeklerin gözlerinin içine bakmayan ya da daha yeni sevgili olmuşken hiç gelecek planı yapmadan her gün evlenelim evlenim diye tutturmayan ya da en önemlisini diyelim erkek kankilerinin niyetlerini bildikleri halde bu konunun bizim canımızı ne kadar sıktığını bile bile aralarını bozmamaları kısaca çoğu kadın bunu hak etmiyor birini doğru yapıyorsunuz kalanını adamın burnundan getiriyorsunuz sonra niye böyle oldu diye ağlıyorsunuz sizde biraz olgunlaşabilseniz bunlar olmayacak ve kriter dediğin şey tam bir zubelik kendini beğenmişlik kendini daha iyi sanıyorsun ama cevabını net bir şekilde almışsın sana karşı sadık kalmalarından ve erkek niye bakar diğer kızlara biliyormusunuz onun için o kadar değerli olamamışsınızdır ya da olmuşsunuz hal ve hareketlerinizden o değeri bitirmişsiniz bak kendin de diyorsun her erkek en az 1 ay iyi olmaya sevgili olduğu kadına adar kendinini * sonradan değişiyor diyorsun sebebi sensin bunun sevgisine layık olduğunu kanıtlasan göstersen aynı özeni kursan her an çocuklaşmasan böyle olmiyacak klasik TC kızı
01 Yorumla
Soran8 ayklasik TC kızımı senin bu ülkede yerin yok boş ver git
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu hissettiğin gerçekten üzücü ve insanı kıymetsiz hissettirebiliyor, seni anlıyoruz. Ancak burada cinsiyetin ötesinde bir mesele var gibi; bazı insanlar sahip olduklarıyla huzur bulma yerine, sürekli dışarıda eksik bir şeyleri arıyorlar. Ama bu, seni veya senin değerini tanımlamaz. Moralini bozma, doğru insanın gelip seni hak ettiği gibi görüp değer vereceğine inanıyoruz 🌟✨ Evet, "düzgünlük" sorunsalı biraz yorucu ama umudunu kaybetme! 😉
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u 8 aydüzgünüm ben
60 Yorumla Aile & Toplum konusunda 684 cevap paylaştı. Düzgün erkekler elbette var; ben ve benim gibi duygusal, efendi, gerçekten kalpten seven erkekler az da olsa mevcut. Toplumun geneline göre bu erkekler genellikle sessiz, sakin, çok ilgi görmeyen ve çoğu zaman “arkadaş” ya da “dost” olarak kalan kişilerdir. Ancak günümüzde birçok kızın ilgisi, “tas kafa” saç kesimli, daha agresif ve gösterişli erkeklere kayıyor. Bu da “efendi erkek sıkıcıdır, gerçek erkek böyle olur” algısını artırıyor ve ardından “neden düzgün erkek yok?” sorusunu gündeme getiriyor.
Bu bir önyargı veya sitem değil; bence bu, birçok kadının içinde hormonel olarak kendisine zarar verecek erkeklere yönelme eğiliminin bir yansıması. Düzgün erkekler barışçıl oldukları için, çoğu zaman “sıkıcı” olarak algılanabiliyor. Aşırı eğlenceli olan erkekler bile genelde “arkadaş” kategorisine atılıyor. Sonuçta, yanlış seçimler ve sosyal medyanın şekillendirdiği popüler erkek algısı nedeniyle, gerçekten düzgün erkekler artık nadir hale geliyor.
Bence düzgün erkekler çöplükteki bir elmas gibidir. Çöpten çöp seçmek yerine elmasa odaklanıldığında, o elmas zaten kendiliğinden parlar.
Konuya tek taraftan bakmamak gerek; aynısı kızlar için de geçerli. Hem sosyal medyanın yanıltıcı etkisi hem de bazı erkeklerin yanlış davranışları derken, doğru düzgün bir kız bulmak da zorlaştı. Tanıdığım 100 erkekten belki 12-13’ü, 100 kızdan ise belki 16-17’si gerçekten “düzgün” diyebileceğim insanlar.
Umarım düşüncemi net şekilde anlatabilmişimdir. Özetle, çöpte çöp aramayı bıraktığınızda, elmas zaten gözünüzün önünde parlayacaktır.32 Yorumla- 8 ay
Acikcasi daha önce ciktigim kisi tas kafa degil hep kendini gelistiren kendine ozen gosteren biriydi buna ragmen gozu disardaydi bunun sebebi nedir
- 8 ay
İnsanların birbirini her zaman sevecek veya beğenecek diye bir durum yok ki. Yani sen mükemmel ötesi birisi olsan bile en düzgün erkek bile belirli sebeplerden ötürü sevmeyebilir. Aldatmak kesinlikle karaktersizliktir. Veya sevgilisi varken başka kızlara bakması yine karaktersizliktir. Bu topa girmeden önce doğru kişi olduğunu ve yarı yolda bırakmayacağını bilerek bir insan sevmeli.
Yani 2 ay konuştuk sarmadı ayrıldık durumu normal sayılabilir ama 2 ay kızla konuşup sonrasında bu durumu devam ettirken başka kişilere bakması karaktersizliktir.
Aslında tek tek örnek vererek açıklamam pek doğru değil bu durumun bir sürü nedeni olabilir. Belki seni sevmedi, belki sıkıldı, belki beklentisini karşılayamadın vs vs. Yani hem ondan dolayı veya senden dolayı bir sürü sebep veya neden olabilir. Konuyu detaylıca bilmediğim için şundan veya bundan diyemem.
Mesela benimde çok güzel bulup kişilik olarak beğenmediğim insanlar oldu. Benim sevdiğim birisi varken başka bir kız bana bayağı koştu ama sevdiğim birisinin olduğunu söyleyip kibarca reddettim mesela. Bu bir olay örneği ve böyle detaylı ve iki tarafında nasıl birisi olduğunu bilmediğim için şöyle veya böyle diyemem.
Yani senin söylediğin şeyin çok fazla nedeni olabilir.
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
8 ayTercih edilmeyenlerin olmadığı sanıyor olaması ne kadar acı.
Kabul etmek , fark etmek , neye inanıp , ne inanmama konusunda kişinin kendine yalan söylememesi çok önemli bir meziyet.
Buna da insan olmak ve akabinde ne istediğini bilmek.
Bir kesim tarafında yapılan tanımlamalara inananlar oluşan durumları kabul etmiyor olmaları yapılanların yanlışların doğru olduğunu göstermeye çalışmamalı.
Etrafına öfkeli birinin yanındakine sakin olmasını beklemek kadar sığ bir düşünce olmaz.
Veya size kötü davranan birinin bunu sizi sevdiği için yapıyor olduğunu düşünülmesi kadar gereksiz bir mantık olamaz.
Bunu yapana da insan deniyor , bunu yapmayana da.
Kararı siz vereceksiniz.00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 1- Düzgününü seçme gibi bir yetiniz yoktur, nerede sıkıntılı var onu tercih edersiniz.
2- Düzgünlerini genelde beğenmiyorsunuz.
3- Düzgün erkeklere göre sizler bulaşılmaması gereken kızlarsınız, onun için de karşınıza çıkmaz.
4- Nedenini açıklayayım, bir çok erkekle sevgili diye takılan kızları düzgün erkekler yüzlerine bile bakmazlar. Devamı da var.
5- Kadınlar her erkeğin zayıf noktasıdır, tamam dersin ki ben güzelim ama niye? Bu da o kişinin nefsi zaafından dolayı, yani doyumsuz. 1 kişi ile yetinmeyi bilmiyor, Allah inancı yok veya çok zayıf.
6- Saydığın Erkekleri savunamam gerçekten de anlattığınızdan daha beterler.
7- Beni de taşlama, bunlar hayatın gerçekleri ve henüz hepsini sıralamadım.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Hayatım boyunca kimsenin duygularıyla oynamadım. Hiçbir ilişkimde yalan söylemedim. Herzaman ciddi ilişki insanı oldum, kimseyi cinsellik ya da başka bir amaç için kullanmadım. Hayatımda biri varken başka kadına dönüp bakmadım bile. Başkasına bakmanın bile aldatmak olduğunu düşünen biriyim. Sevgilisi eşi olan birinin gözü başka kimseyi görmemeli❗
Tanıdığım tüm kız arkadaşlarım beni tanıdıktan sonra dürüst, güvenilir erkeklerde varmış diye düşünerek umutlarını yeşertti. Sence hepimiz aynı mıyız?
Buna rağmen nankörlükten başka bişey görmedim. Siz erkek seçimlerinizi sorgulayın bence❗00 Yorumla
8 ayHocam herkesi genelleme ya. Mesela ben sevdiğim kızın güvenini kazanmak için kimseyi takip etmiyorum. Kapak fotoğrafıma kocaman yazı yazdım, mesajlarım kapalı. Keza İnstagram'dan dershane, üniversite, akraba veya ailem dışında ekli olan tüm herkesi takipten çıkardım. Yani bir erkek gerçekten severse, sevdiği kadının elini tutabilmek için, onun güvenini kazanmak için çabalar, sabreder, emek verir ve gözü asla dışarda olmaz. Telefon rehberimde kadın bile yok. Sadece annem, yengem, eski dershanemden ve üniden birer arkadaşım var. Arkadaşlarım da, sadece sevgilisi veya eski sevgilisi için tarot açılımı yaptırmak isterlerse mesaj atıyorlar.
00 YorumlaBen hic aldatilmadim cumlesini daha once bir kac tane flortu/sevgilisi olan hic bi kadin kullanmamali bence. Çünkü erkeklerin 99%u bu kadar ayniyken bu cumle cok yersiz ve kendini kandirmak olur. Cok iyi rol yapan erkekler var manipulasyon yapiyorlar fena sekilde ve asla yapmaz dedirtirler ama neler neler yaparlar. Neler gördü bu gozler.
54 Yorumla- 8 ay
Çözüm yolu ne peki madem yüzde 99 umuza aynı o zaman çoğu kadın evlenince aldatılacak öyle mi?
- 8 ay
Çözüm yolu olarak kızlarla sevgili olmayı deneyin o halde
Gizli Üye(45 üstü)8 ayTamamen doğru bir tespit yapmissin. Ama şunu soylim kizlar tek bir cantayla yetindigi baska cantalara goz gezdirmedigi bir vakit gelirse iste o zaman belki gozu etrafta olmayan bir erkek gorulebilir. Ama su an icin imkansiz. Bu arada seviyeni istedigin kadar dusur istersen notre dame'ın kamburuyla takil bisey farketmez yine baska kizlara da bakacaktir. Sen hic sal'a'k olan bir zenginin kazandigim para benim zekama fazla bile.. en iyisi daha para kazanmim. bununla yetinim. dedigini duydun mu? Bu da oyle bisey bu kiz benle cikiosa demek diger kizlari da ayarlayabilirim diyip daha cok gaza geliyor. Diger kizlar da bu kiz bununla cikiosa demek bilmedigimiz bi ozelligi vardir diyip o ayiua daha cok dadaniyor. Sonra gel de isin icinden cık bakalim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 aybak güncellemeye bakınca daha da zor duruma düşüyorsun, yazına bakınca !!!
Bunu farketmesek bile sosyal medyada bakıyolar. Lan maymun ben standartlarımı düşürüp seninle çıkıyorum senin gözün dışarlara kayıyo ya da birsürü yalan uyduruyosun.
bu sadece bir bölümü ve hiç bir analiz söz konusu dahi geçmiyor sonrada çevir gazı yanmasın
bu şuna benzedi hiç cinsel ilişkisi olmayan hiç bir erkek ile yakınlaşmayan ama ben analziler yaptım işte bilgi birikimim var diyerek cinsel yaşam fenomeni olmak gibi bir şey
ya da hiç flört dahil ilişki yaşamamış erkek sevgilisi bile olmamış ama ben araştırdım işte ben aşk ilişkilerinde fenomenim
bir başka özel durum halşa karakterinin kişiliğinin oturmadığına adı bu kişi adım gibi emin olduğum kişi fenomen ki ne fenomen daha bana düne kadar abi ben eziğim bene vden dışarı çıkmıyorum hiç bir sosyal tarafım yok diyen kişi
bu işler böyle olmuyor analizler ile araştırmalar ile zor zor biraz zor işte
00 YorumlaYa bence kadınların genel sorunu sinyal görememe ya. Bu ilişki yaşadığın tipler daha ilk konuşmada aslında nasıl biri olduğunun sinyalini vermiştir de genelde kadınlar görmemezlikten geliyorlar ben değiştiririm onu diye. Yapmayın kimseyi değiştirmekle de uğraşmayın. Erkek terbiye edilmez terbiyelisi alınır 😀
21 Yorumla- 8 ay
Aşırı haklısın dediklerini birebir yaşadım
8 ay
Kendini tanri mi saniyorsun insanoglu tanriya bile ihanet etmekten cekinmiyorken kendini bu kadar önemli sanman.
Aldatani savunmuyorum ama bu kadar bos ego da kasmayalim.
04 Yorumla
Soran8 ay1. si aldatılmadım 2. si ego kasmıyorum kendini bi bok sananlara cevap veriyorum ben ego kassam da gözüm dışarlarda olmadı hiçbir zaman
- 8 ay
Fotoğraflı mesaj nasıl attın dostum?
- 8 ay
@Yuksek_Konsey_ Meslek sirri
- 8 ay
İyi bakalım
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
8 ayBence sen çok fazla üzerine düşüyorsun ondan olabilir. Bunaltma erkeği. Baştan her şeyi konuşacaksın.
Düzgün erkek elbette var ve bir sürü aslında ama sizin gözünüz görmüyor onları. Ya tarzı sana uygun olmaz ya da sana bu bir kesin kanıdır asla istediğin gibi yaklaşmaz. Hele bir de başından uzun ilişkiler geçtiyse anında notunu verir, uzaklaştırırsın onu kendinden..
10 Yorumla Düzgün erkek var. İlişkilerimde hiçbir zaman gözüm dışarı kaymadı sadıktım ve evlilik amaçlı sevgili olmuştum, bu yüzden 3-4 sevgilim anca oldu bu yaşıma kadar. Ama hepsinde yanlış bir şey yapmadigim halde terk edildim. Kızlar bir zaman sonra değişiyor ilişkide. Düzgün kız da yok ya da bize denk gelmedi artık
00 Yorumla
8 aySevgili genç kardeşim 18-24 yaş yazmışsınız Eğer bu grup içinde iseniz bu civarlarda erkekler genellikle zaten dediğiniz gibi daldan dala atlarlar, bir sevgili olsun sadece ona Sadık kalayım gibi düşünmezler kolay kolay. Arada istisnalar Elbette var fakat denk gelmek zordur. Şimdiki gençlik biraz daha özgürlüğüne düşkün... Bu biraz Kadınlarda da var tabii Sadece erkeklere mahsus da değil maalesef.. bazıları da hala düzgün kız yok diyebiliyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayaslında düzgün erkek sizin görmedikleriniz fakir diye dışladıklarınız adam çalmamış çırpmamış namusuyla yaşamış ama siz daha çok parası var diye hırsıza uğursuza namussuza gidiyorsunuz. çalmaması o adamları akılsız yapmaz. bu kafayla gidersiniz hep aynı yöne.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 967 cevap paylaştı.
8 ayBence sorun kadınlarda Kadınlar en iyi yüzde 5 dilimdeki erkekleri tercih ediyor ama yanıldıkları nokta başka kadınlarda o yüzde beşin peşinde hâliyle o zaman o erkekler de çamaşır değişir gibi partner değiştiriyor ve çünkü talep çok. Olaylara bu açıdan bakmak gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla
8 ayErkeğe soruyorsun düzgün kız kalmadı diyor
Kıza soruyorsun düzgün erkek kalmadı diyor
Sahi bu düzgünler nerde? sorsan herkes iyi herkes mükemmel
Elbetteki iyi olmayanlar var ama sen gidip saçma sapan abuk subuk sorumluluk nedir bilmeyen bi erkeğe gönül bağlarsan oda gider ilk kuyruk sallayan kızla aldatır canım00 Yorumla
8 ayValla ben de inanmıyordum. Sevgilim ya çok iyi rol yapıyor ya da harbiden düzgün birisi. 1 senedir birlikteyiz kızlarla hiçbir şekilde muhatap olmuyor. Keşfeti ful araba dolu. En önemlisi 1 senedir sadece ben istersem bana dokunuyor. Nude bile atsam çok güzelmiş diyip ilerlemiyor. Ben isteyince de dünyanın en mutlu kadını yapıyor beni ben anlamıyorum nasıl mümkün bu. Bu istersem dediğim olayı 4 aydır istemedim mesela. Soruyorum hep sen istemedikçe ben evliliğe kadar sabrederim diyor. Demem o ki var olabiliyormuş ya da ağır kandırılıyorum
016 Yorumla- 8 ay
Kandırılıyorsun çünkü adama nude atıyon o düzgün olsa atma derdi
- 8 ay
Nude isteuen erkekden hayir gelmes delirme
- 8 ay
@Sankiskizzzz299 kız çok saf biri valla
- 8 ay
İsteyen biri değil. Ya sizin zihniyetinize göre çocuğun illa benden istemesi mi lazım. Kendi isteğimle attım. O da beni terslememek amaçlı çok guzel falan dedi. Telefonda sordum niye tepki vermedin diye. O da beklemiyordum sana o gözle bakmıyorum dedi. Ben de tepkisini merak ettiğim için atmıştım. Aşık olduğum adama attım o istemedi ne var yani? İlla düzgün olmak için birbirimize hiç dokunmamız mi lazım. İstiyordum ve sevdiğim adamdan bunu istedim birkaç kez. Siz kendinizi zeki sanmaya devam edin
- 8 ay
sen bakma burada ki çoğu insan negatif olmaya bayılıyor. insan anatomisi ve genetik olarak kibir ile kıskançlık hakim. bir çok insan mutlu olan insanı kıskanır ama içten ama direk. ayrıca şu konuyu bir aşamıyoruz, her kadın ve her erkek aynı değil. olamaz da. doğru insanlar da var illa ki bu hayatta. insan sevdiği , değer verdiği kadınla sevişmek de ister, eğlenmek de ister, gırgır da yapar. neyse demem o ki güzel bir enerji varsa onu korumak ve sahip çıkmak lazım.
- 8 ay
@Kiangs23 ya bakmıyorum zaten. Bana saf diyen kızlar beni aşağılıyor çirkinim falan diye soru sormuş. Max liseliler buyuyecekler. Kadınların da bir şeyler yaşamak isteyebileceklerini düşünemiyorlar. Diğer bana avanak diyen de muhtemelen bu güne kadar kadınları kullanmaktan başka sevdiği aşık olduğu için cinsellik yaşamamış birisi
- 8 ay
Birine “saf” ya da “avanak” demek kolay, çünkü duygularını dürüstçe yaşayan insanları anlamak herkesin harcı değil. bizim gibi düşünenler için söylüyorum, kimseyi kullanmadık, kimseyi kandırmadık. Hissettiklerimizi saklamadan yaşadık, çünkü bağ kurmanın değerine inanıyoruz. Kadınların da bir şeyler yaşamak isteyebileceğini görmeyenler, hala duygusal olarak büyüyememiş demektir. Bu farkındalık yaşla değil, olgunluk ve insanlıkla ilgili bence. Eğer bu duruş “saflık” olarak görülüyorsa, varsın öyle olsun. Ama unutmamak lazım, herkes aynı değil. Her erkek aynı değil. Gerçekten seven, değer bilen, bağ kurabilen insanlar hala var. Ve bir gün, bu “saf” dedikleri, en çok ihtiyaç duydukları insanlar olacak. Bu hayatta herkesin farklı öncelikleri var; kimisi sadece anlık heyecan peşinde, kimisi ise gerçekten bağ kurmak istiyor. Kadınların da tıpkı biz erkekler gibi bir şeyler yaşamak isteyebileceğini anlamayanlar, hala duygusal olgunluğa ulaşamamış demektir. Bu, yaşla değil, farkındalıkla ilgilidir. Ayıp mı yani kız arkadaşımdan nude istemek. Ayıp mı yani onunla sevip sevişmek. Ha bunlar karşımda ki insana uymuyorsa o zaman ben kişi ile gerçek bir bağ kuramam ki zaten. Benim diğer arkadaşlarım gibi olur kendisi. Ama özel olmak ve özel hissetmek için ilişkinin sürecinde bu dediklerim gayet normal şeyler.
- 8 ay
@Kiangs23 evet karışıklı isteniyorsa söylediğiniz her söze katılıyorum. 24 yaşındayım yaşamak istiyordum. Sevdiğim adama paylaştım ufak tefek yaşadık, bu kadar. Saçma sapan insanlarla iliski yaşayıp bütün erkekler aynı diyorlar. Yaşadığımız şeyler ileri değildi. Attığım nude açık bile değildi. Millet disarda sutyenle geziyor. Sevgilim benden adım gelmesine rağmen daha sabırla yaklaştığı için takdir ediyordum, bunu paylaşmak istedim. İnsalar neler diyor, komik
- 8 ay
@cglakinin ya allahim çocuğun her şeyi suç oldu. Simdi biz bir şeyler yaşadık ama diğer erkekler gibi olur olmadik istememesi bana garip geldi. Ben de nude attım. O da fotoğrafa sadece çok güzel falan gibj bir yorum yaptı. İş cinsellige kaymadi. Sonra konuşurken neden sadece güzelmiş falan diye tepki verdiğini yükselmediğini sordum. O da zamanı olduğunu ben istemedikçe o sabretmek isteğini söyledi. Bazen ben dayanamıyorum istiyorum diyince olaylar gelişince oluyor bir şeyler. Simdi çocuk sadece sabretmek istiyor diye teşhis mi koyalım? Cinsel isteklerini yatıştırmak için benden bir şey istemiyor şu anlık. Ben fark ettiysen yaşamak isteyene saygı duyuyorum. Nude isteyen veya sevişen erkeklere de laf etmedim. Sadece bana zaman verip bana göre hareket etmesi sabretmesi hoşuma gitti ve evet ilk cinsel deneyimlerimi yasadigimi bilip beni ürkütmeden benim istegimi beklemesi adam gibi adamlık ne var yani bunda?
- 8 ay
- 8 ay
ahahahhah, bu hayatta kimseyi memnun edemezsin, bir yerden tutsan başkası başka bir yerden eleştirir. tabii ki seni eleştirme derdinde değilim, aksine sevgilinin senin sınırlarına saygı duyması çok iyi bir şey ama ne bileyim, sen sonuçta bir şey yollamışsın adam put gibi durmuş, çiçek böcek fotoğrafı atmışsın gibi sadece güzel demiş. o bana tuhaf geldi. birisine karşı arzu duymayı çok günahlaştıran bir kesim var ya.
Gizli Üye(25-29)8 aySeks yoksa orada erkek kalmaz. Seks vermediğin ya da vermiyiceğin erkeğe yanaşma... Her türlü bedenlerin girip çıkıp gezilmediği bir ilişki de ayrılık mutlak sondur hem de yakın zamanda... Değer görmek istiyorsanız bunun anahtarı bedenler. Konuşmak değil. İşi gücü parası olan adam zaten sizle yanaşma olmadan 1-2 hafta konuşur parası az olan belki 1-2 ay... Sonra mesaj gelmez. Kediye mama vermezsen nasıl evden kaçıyorsa erkekte öyledir doyurmadığın erkek evde durmaz.
010 Yorumla
Soran8 ayAbi 18 yaşındayım neyin sevişmesinden bahsediyosun sen ya ayrıca seven insan ilk zamandan bunları düşünmez işi gücü seks olan biri zaten hıyarın tekidir
Cevap sahibi8 aySeks yoksa erkeği istemeye de hakkın yok. Git kedi köpek felan çöz. Erkeklere yanaşma konuşma selam al ne selam ver. Çünkü seks yapmadığın erkeğin zamanını parasını boşa harcamış oluyorsun. Evlen ya da
Soran8 ayBu zamana kadar kimle cıktıysam parasını harcamadım hep alman usülü ödedik veya bana hediye alındığında bende karşılığında aldım. 18 yaşında neyin seksinden bahsediyosun neyin evlenmesinden bahsediyosun abi senin beynin problemli. Bu tür şeyler başlangıçta olacak şeyler değil. Biraz kafa çalıştır. Senin isteğin sadece arzu, zevk beynin calısmıyorr
Cevap sahibi8 ayBu yüzden birini bulamazsın düzgün. Bakış açın karşı tarafla ilişki kurmak değil arkadaş olmak. İlişkiyi böyle düşünerek yalnızca sonlanır.
- 8 ay
Düzgün erkekler sadece seks yapıyor gibi göstermiş ama bu kişinin yazdığı erkek tipi yani sekssiz yapamayan erkekler zaten bu kızın anlattığı erkekler düzgün erkek kafası şeyinde gezmez
Cevap sahibi8 ayPeki niye erkek arıyorsunuz mq? Kız arkadaşınla gez aynı evde yat bilmem ne... Öyle yapsanıza niye erkek istiyorsunuz napıcanız erkeği. Kız kıza takılın iğdiş edilmiş gibi.
- 8 ay
Çünkü erkeklerden hoşlanıyoruz aq sizin kalbiniz yok mu duygunuz yok mu tek yaşayan organınız şeyiniz mi sen kadını obje olarak görmeyi bırak önce aq sizin seks işçiniz yok
Cevap sahibi8 ayBu nasıl absürtlük mq. Hem dondurma severiz diyorsunuz ama yalamayı reddediyorsunuz. Harika çok harika 🥵 Muzu seviyorsanız önce kabuğunu soymalısınız değil mi. Öyleyse ya muzu sevmeyin ya da o muzu soyun. Kadınların kedi kadar aklı yok.
Cevap sahibi8 ayNeyini tartışıyorsun. Yatmadığın erkeği kullanıyorsun dur. Bunda anlamı ak bir şey yok. Gerçekten seven zaten sevdiğine dokunmadan durmaz. Siz sevmeyi bilmiyorsunuz. Seks yaparsanız o adamı gerçekten ruhen bedenen sevmiş olursunuz. Siz erkeğe kullanıp atmak için istiyorsunuz. Başka açıklaması yok. İki yüzlü * sadece.
Gizli Üye(25-29)8 ayBu aldatmak değil diyosun ama aldatmak bildiğin? Seninleyken gözü başkasına kayıyorsa nasıl aldatmak olmuyor anlamadım ayrıca aldatılan kadınlar sadece güzel olmayan kadınlarmis gibi lanse etmişsin yani afedersinde ne afet gibi insanlar aldatiliyor ne ya bu güzel değil bunun nesine sadık dediğimiz kadınlarada gayet sadık kalınıyor bu erkeğin karakteri tamamen güzellik çirkinlik ile ilgili değil maalesef
01 Yorumla
Soran8 ayÖyle mi lanse etmişim abla sen düzgün okumuyosun galiba yorumlara bile yazdım kylie jennerin bile aldatıldığı dünyada yaşıyoruz diye aldatmanın tiple alakası yok sen düzgün okumamışsın yazımı
Gizli Üye(30-35)8 ayOrta doğulu olmamız yüzünden. Erkektir yapar, kadın namuslu olmak zorunda diye dinde bile olmayan şeyleri varmış gibi dikte ediyorlar. Sonra Allah’tan bile korkmuyorlar özetle. Öyle kibirliler ki birkaç kadınla birlikte olmak onlara Zafer gibi geliyor. Eziklik aslında. Gerçek bir bağ kuramayan hayvandan bile aşa bir durumda öyleleri ama asla farkında değiller. Gerçekten vasat… :)
10 Yorumla
8 ayÇoğu erkek kötü ve iğrenç acı gerçek bu maalesef ondan iyi seçim yapmak lazım bunun içinde iyi gözetlemek zorundayız yani hemen sevgili olmamalıyız hemen evlenmemeliyiz onlarla… aklınızla yola çıkın ve kendi değerinizi bilin lütfen kızlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayŞu düzgünlük muhabbetleri artık baydı ne düzgün adama denk gelirsiniz ne düzgün kadına her söylenen yalandır ben düzgünüm sahip çıkarım hepsi dümen böyle dedikten sonra cinayet işleyen bile vardır illaki o yüzden herkes baksın dalgasına düzgün biri de çıkınca maalesef araya 2. Veya 3. Şahıslar girebiliyor kendi ilişkim bu yüzden bitti kız gitmiş hemen yazmış ondan ayrıl diye böyle nankör bir topluluk
00 YorumlaÇünkü dediğin gibi, tip ve karakter olarak ona fazlaysan , diğer daha güzel kızlarında onlara bakabilme ihtimalini düşünüyorlar. Hani boyle kiz baktiysa belki daha guzelide bakar kafasi. Cogu maalesef öyle. Bide erkek iste, doyumsuz. Cok takmicaksin
04 Yorumla
Soran8 ayEVET TAM OLARAK BU
Soran8 ayöyle oluncada bulamıyolar geri dönüyolar
Soran8 ayhepsi komik
8 aySen bir kere hayatındaki insan için "standartlarını düşürerek birlikte olunacak kişi" olarak niteleyen yani saygı duymadığı birini hayatına alan bir kişi olduğun için saygıyı da hak etmiyorsun
02 Yorumla
Soran8 ayof o bana duyuyomu ki ben duyayim yorum yapmak için yorum yapma hadi git
- 8 ay
O zaman neden hayatına alıyorsun? Sen daha baştan onu aşağıda görmüşsün
Düzgün kız da yok ona bakarsan ama belki bir yerlerde düzgünü vardır diye umudu kesmiyoruz. Düzgün adamlar vardı ama onları siz sevmediniz bu yüzden bazısı köşeye çekildi bazısı da artık düzgün olmamaya karar verdi
01 Yorumla
Soran8 ayZaten böyle sorarsak herkes düzgün herkes iyi kimse iyi birini bulamıyo dimi
- Aile & Toplum konusunda 822 cevap paylaştı.
8 ayYakışıklı erkekler bana bakmıyor demek yerine standartlarımı düşürüyorum demen çok komik :D Yakışıklı biri sana yürüyecek sen de kabul etmeyip maymun dediklerine gideceksin öyle mi :D
121 Yorumla
Soran8 aysenin gibi karaktersiz anca böyle düşünebilir yakışıklı olup yazanlar ve cevap vermediklerimde oldu ben karaktere önem veren biriyim sen beni anlayamazsın çünkü sende o erkeklerdensin
Soran8 ayyakışıklı olupta 1000 tane kızla ekleşene cevap verip ne yapayım abi söyle bana bir?
- 8 ay
Belli belli baya karaktere önem veren birisin. Baksana nerde it kopuk varsa bulmuşsun. Baya seçicisin yani.
Soran8 aybi insan sonradan değişebiliyo tecrübeyle görmüş oldum hata kabul edilebilir herkes hata yapar
- 8 ay
Önceden melek olan senden sonra şeytan oluyorsa yine sorunu kendinde aramalısın o zaman
Soran8 aybak sorun da bu zaten zamanla değişmesi. Anlatmak istediğim tamamen bu. Çoğusunda bu var napiym
- 8 ay
Mesela bu erkeklerle nasıl tanıştığını anlat söyleyim ne yapacağını
Soran8 ayOrtak alanlardan tanıştık yani görerek
- 8 ay
Nereden tanıştığını sormuyorum. Nasıl tanıştığını soruyorum. Mesela ne yaptın arkadaşlarınla birlikte buluştunuz tanıştınız mı direkt nasıl geldiniz o aşamaya
Soran8 ayBunların hiç bir önemi yok yakışıklı vs bununda hiç bir önemi yok yakısıklı erkeklerin havalanmış oluyo birden fazla kızla konuşuyolar çoğu böyle illa ki milyonda bir düzgünü vardır ama bana yazan senin tabirince “ yakışıklı “ erkeklerin hepsi birsürü kız ekleyen abazaların tekiydi
- 8 ay
Al işte sen sadece kendini kandırıyorsun. O adamların karakterleri başından beri belli ama görmek istemiyorsun. Nasıl tanıştığınız tabi ki önemlidir. Bir erkek bir kıza hiç emek vermeden birlikte oluyorsa tabi ki bir kızla yetinmeyecektir. Sen bunu görmek istemiyorsun işte.
Soran8 ayHaklısın belki de. Biraz iyi niyetli düşünüyorum her şeyi. Konuştuğum herkes güzelliğime iltifat etti ama biriside kalbin güzel vs demedi belki 1-2 tane ancadır. Herkes güzellik övüyor başka bişey yok.
- 8 ay
Etrafınızda sizin için çabalayan erkekler vardır ama siz onları genelde görmezsiniz. Bakış açını değiştirirsen bulursun.
Soran8 ayOnlarada yüz vermediğimizden çabalıyolar elde edince puffff 😀✋🏻
- 8 ay
Sapık gibi peşinde koşturanlardan bahsetmiyorum. Onlar da maymun iştahlıdır bugün senin peşinde koşar yarın başkasının. Neyse bir gün karşılaşırsan anlarsın :)
- 8 ay
@Prekursor Senin fikrini soran olmadı
- 8 ay
Bunu diyen erkek cok komik siz erkekelr sadece guzellike bakiyonuz tek derdiniz guzellik bos yapma burada bizimda hakkimiz tipe bakmaya
- 8 ay
@Sankiskizzzz299 Tipe bakmaya hakkınız yok diyen olmadı. Sen onu yakışıklı erkekleri bu beni aldatır diye korkarak istemeyip kendini aldatmayacağını düşünerek çirkin dediği erkeklerle birlikte olup kendi özgüvensizliklerini "biz tipe bakmıyoruz" diye yansıtmaya çalışan yukarıdaki kızlara söyle. Daha okuduğunu anlamıyorsun.
- 8 ay
Siz erkeklerde kartlasip guzel kiz armaayin yaslanip paara bulunca gencler goz diken sapiklar herkesle yatip kendini duzgun sanan baskalari kizi yuz vemreyince adini cikaran piskler
- 8 ay
@Sankiskizzzz299 Ablacım sen bunları git ölüp bittiğiniz serseri erkeklere söyle bana değil. Bu arada torbacının adresini söyler misin lütfen, bu kafaya ihtiyacım var.
Birde ben düzgünum diyen incel tayfa var onlar en beteri geçen ay bir tanesine şans verdim onlarda sapık
21 Yorumla
Soran8 ayevet cidden
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayMerhaba,
Yaşın kaç başın kaç? 😅
Kaç erkek tanıdın ki? 😅
Düzgün erkekte kadında var. Denk gelmek sıkıntı! 😅
Yollu olduğu için yol verdiğim çok oldu. 😅
Günümüz de çok basit gün içinde her şey olup bitiyor...00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 8 ayMerhaba, şahsen her yönüyle kafama, gönlüme yatan bir sevgilim olsa gözüm başkasını görmezdi ama genel olarak öyle bir problem var günümüz ilişkilerinde evet. Umarım düzgün birine denk gelirsiniz veya başkaları da gelir en hayırlı zamanda :)
00 Yorumla Senin ve çevrenin çektiği erkek tipi budur belki. Söylediğin gibi değil hepsi. Tek tip erkekleri beğenip sevip seçiyorsunuz sonra hepsi aynı diyorsunuz. Ben çok sadık ve güvenilir erkek tanıdım. Size denk gelmemiş
06 Yorumla- 8 ay
o da sadece sana denk gelmiş o mantıkla o zaman aldatma oranları bile ortada iyimserliğe gerek yok boş yere
- 8 ay
istatistiklere göre erkeklerin yarısı aldatıyor aldatmayanlarında bi kısmı asla yakalanmasaydım aldatırdım cevabını veriyor
- 8 ay
@DünyayıYokEdenİnsan kadınlar da aynı şekilde. Çoğu aldatıyor artık. Erkeklerin hepsi aldatıyor diyerek bu olayı bir nevi meşrulaştırdığınızın, kadınlar zaten aldatmaz veya daha az aldatır diyerek aldatmayan kadınların değerinin ve kıymetinin bilinmesine gerek olmadığı düşüncesini yaydığınızın, aldatan kadınlara karşı ise aldatan erkeklere beslenmediği kadar büyük bir kin ve öfke beslenmesini sağladığınızın farkında bile değilsiniz. Genellemeleriniz ve ön yargılarınız hastalıklı bir psikolojinin ve yanlış gözlemlerin işaretidir.
- 8 ay
gözlem değil araştırma senin aksine duygularla düşünmüyorum anlattığın şeyde konuyla alakasız ben kimin kime kıymet ya da değer verdiğinden bahsetmedim bu düşünceyi destekleyen bişide yazmadım bu olayı çevirmek olur
- 8 ay
kadınlarda çoğu aldatıyor demişin kadınla aldatmıyor herhalde o da ama erkekleri hepsi öyle değil diyip savunmuşun çifte standart
8 ayÖncelikle onlar kalitesiz ve basit erkekler. Onlarda aşağılık kompleksi var ve her kadının onlara bajabileceğini düşünür. Bu düşünceyle giderler , sonra umduğunu bulamayınca onu her zaman sevenin yanına dönerler. Aklı başında erkek kadının değerini bilecek, akılsız olanlar gözü dışarıda...
10 Yorumla
8 ayErkeklerin psikolog gibi kişilik analizi yapmaları. Sorsan düzgün kızlara bir gün olsun adam yurduna değil enayi yurduna koyduklarına eminim. Düzgün davranınca canım sanılıyoruz. Daha karşınıza çıkana düzgün davranamıyolar bide düzgün kızı arıyolar.
01 Yorumla- 8 ay
Düzgün davranınca s. lak sanılıyoruz
Valla bende düzgün kız bulamıyorum ne yapcaz benim ilişkim bile olmadı kızlar hep sıkıntılı tiplere bakıyor anlamıyorum çene yapmaları mı onları çekiyor anlamdım
00 Yorumla
8 ayAslında kadınlar olarak bizde hata, ne olursa olsun evlilik dışında kimseyle görüşmesek onlara da gün doğmaz, nasıl olsa o olmazsa öbürü olur deyip elindekiyle doymuyorlar sonra, maymun iştahlı çoğu özellikle tipsiz olanları, yüz vermeyince de hemen laf sayıp engelleniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayDoğrusunu söylemek gerekirse erkekler konusunda haklısın ama kadınlar da o kadar mükemmel değil erkeğinize onun istediği kadar cinsellik yaşatıyor musunuz bir erkek neden gözü dışarıda olur çünkü onları sadece finansal bir araç olarak görüyorsunuz
02 Yorumla
Soran8 ayAynen sizde seks aracı olarak görüyosunuz tamam anladık
Soran8 ayboş yaptın git şimdi
- Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
8 ayAcaba bende bir eksiklik var mı diye düşündün mü hiç? 2-3 ayda erkeğin gözü dışarıya kayıyorsa belki sende de iten bir şeyler vardır, ne dersin?
00 Yorumla
8 ayEvet, buy üzülerek böyle, ama, şahsen şunu söyliim, ben, bir bariz hata hariç, hep, karşımdakine ciddi şans verdikten sonra yanlkış tarafa döndüm. Hep sebebim vardı
00 YorumlaHayatım boyunca 1 ilişkim oldu o da 1 ay sürdü, sürmedi. Yani neredeyse 28 senedir 0 kızla yetindim. Öyle genelleme yapıp sallamayın, atnı şey kadınlae içinde geçerli diyebilirim ozaman 🙂
00 YorumlaHepiniz aynı bir kaç erkeği dönüyor olabilir misiniz? Bir düşün bakalım.
Soru şu; senden önce onca kızda durmayan adamın sende duracağını nereden çıkardın?
00 Yorumla
8 ayhaklisin aslinda. can sıkıcı bir durum.. ama artık kızlardada durum aynı gibi. yani sadece erkekler degil. sende bak bakiyim ne diycek erkek arkadaşin. yani önce empati yapmalari gerek
00 Yorumla
8 ayBu bir karakter sorunudur düzgün erkeklerin olmadığı gibi düzgün olmayan kadınlar da var buradaki asıl esas karakterdir. İnsanlar helale harama dikkat etmez teşhircilik adi altında şuna bakiyim buna bakiyim derken nice ilişkiler heba oluyor. O yüzden de düzgün insanlar ve Mümin olanlar Allah'ın yasaklarını uygulamaya calisanlar izole bir şekilde olduklarindan dolayı hep dışarıda gördüğünüz tipler düzgün olmayabiliyor durum bundan ibaret.
00 Yorumla
8 ayAlakası bile yok bende senin gibi düşünüyordum ama hayatıma bu erkek girene kadar ya daha ilk başta düzgün erkek olduğunu hissetmiştim ve öylede çıktı yakında evlenicez bir yıl sevgili kaldık asla tüm erkekler aynı değil ama geneli aynı bunda hem fikirim
00 Yorumlabu şekilde genelleme yapmak için daha önce bir kaç ilişki değil bir kaç bin ilişki yapmış olman gerek
03 Yorumla
Soran8 ayHayır gerekmez. Dipnot geçtim sadece bende değil çevremdekilerdende örnek alarak konuşuyorum burada.
- 8 ay
Tr haberler bakinca gerje kalmiyor birini tanimaya
- 8 ay
@Sankiskizzzz299 bu da herkesi katil yaptı :d var mı başka genelleyen :d
Gizli Üye(30-35)8 ayGaliba hepimizin derdi bu evde kalan bütün kızların diyelim👍 çok çok haklısın oysaki çok bişey istemiyoruz sevgi, saygı ve sadakat ve güven. Çok zor olmasa gerek, ben bu kriterlere uygun olmayan biri ile asla evlenmem
11 Yorumladunya boyle bir yer direk duzgun insan az, %10luktur karsina cikma ihtimali dusuk hepsini kotu sanman normal
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayAllahtan korkan, zinaya yaklaşmayan ve hayatındaki kadına saygı duyan erkek çok 👍 onlardan birini bul.
10 Yorumla Armudun iyisini ayılar yedi çünkü bizede çöpleri kaldı😂
20 Yorumla
8 ayİki cinsiyette de böyleleri var, cinsiyet değil karakter meselesi.
01 Yorumla
Soran8 ayolabilir
8 ayDüzgün erkekler var ve çoklar, sen onlardan birini çekecek yeteneğe sahip değilsin, senden uzak duruyorlar hepsi bu.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 934 cevap paylaştı. Lan maymun ben standartlarımı düşürüp seninle çıkıyorum diyor ya bir de..
Egoyu kes mk😏🙄
00 YorumlaBulmak sıkıntı ve onu da etkilemek öyle eğer elinde tutmak istersen onu doyurman gerek ger konuda
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 aysize öylesi denk geldi diye herkes aynı değil. aldatan bir sürü kadında var ben herkese aynı gözle bakmamayı tercih ediyorum.
00 Yorumla
8 aytakılmalık kız görürse bunu yapar bakire değilse bir kız
04 Yorumla
Soran8 ayne alaka abi temiz biriyim
Soran8 aysen pis düşüncelisin bence
Soran8 aysöylediğin şeyin takılmalıkla alakası yok
Soran8 ayerkekler genel olarak beyinsız
- Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.
8 ayAllah seni iyi olana saklıyordur belki bilemezsin, nasip işte
07 Yorumla- 8 ay
@Ragnar25 ne diyorsun?
- 8 ay
@Ragnar25 bu konulara benimle girme hiç ahshsj
Soran8 ayAdını çıkarıyo derken kimseyle yakınlaşmam vs olmadı bu zamana kadar temiz düzgün biriyim boş yapma
- 8 ay
Adının çıkması için her kesle yatmış olman gerekmiyor her kesle yakınlaşırsan bu sefer ors... Pi oluyorsun çok fazla kişi ile çıkman birinin seninle doğru düzgün bir ilişki yaşamanı engelliyor zaten genelde kaç erkekle konuştuğunu bilirler sen istediğin kadar bir şey yapmadım de ayrıldığın veya senden ayrılan erkekler de eminim arkandan ter temiz ayrıldık diyorlardır bunları göz önünde bulundur ve git kendinime adam bak sokağın süslü itini değil
Cevap yok bu soruya. Anlayan anladı ne demek istediğimi
01 Yorumla
Soran8 ayzaten bulamazsın
Bir taraf der düzgün erkek yok
Diğer taraf der düzgün kız yok
Bakalım bunun sonu nereye varacak 😄00 YorumlaDaha doğuştan insani özellikleri ikiye bölüyoruz yetersiz bireyler olarak çıkıyoruz ortaya kimse kimseden hoşlanmıyor böylece
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 767 cevap paylaştı. Aslında kendi halinde erkek de çok ama belki de onlarin aurasi size yeterli gelmiyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayErkeği peşinden koşturacaksın yani süründüreceksin, ona her şeyinle teslim olmayacaksın ama bunu fark ettirmeden gerçekten meşgul ve kendi hayatına odaklanmış biri gibi senin de hayatının olduğunu hissettirmen lazım. Bol şans.
00 Yorumla- Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat