Eşim ve Annem tartışması?

Bugün annem babamı zorla arttırıp eşime laf söylemiş dün ki anlattığım konular konular için işte biz kızımızi alırız kimse kızından vazgeçmez sanki kötü bişey var gibi ortada aklım almıyor cidden ben de sıkıntıdan fenalaştım hastaneye gittik eşimle doğumuma 1 ay kaldı bebeğimin kafasını 1 hafta ilerde büyük olduğunu söylediler canım daha çok sıkıldı neyse serum takıyorlar bı yandan annem de aradı neden bana haber vermiyorsun ben doğurdum seni diye bağırıp kapattı zorla bize geleceksin 3 gün bizde kalacaksın itiraz istemiyorum bende dedim ne diyorsun beni şu an daha çok strese sokuyorsn bu ne demek dedim sinirim hat safaya çıktı hastanede işimiz bitince yanına gelicez dedim eşim gitmek istemedi ikna ettim gittik bı odaya geçtim annemi alıp dedim amacın nedir ne yapmaya çalışıyorsun eşim hatası varsa seninde hataların var kabullen tek taraflı değil vsvs içimi döktüm eşim geldi içeri atıştilar konunun üzerine erkek kardeşim de 17 yaşında sanki dövecek gibi ayakta sinirli sınırlı duruyor eşimde ne oluyor ben sizin düşmanınızmiyim dedi annemde işte benim çocuklarım çok değerli ben sık sık gider gelirim bu konuda itirazın olmasın çocuklarım için dünyayı yakarım hâlbuki ciğerimi yakıyor haberi yok ben de yeter artık dedim ikinizde beni düşünmüyorsunuz eşime lütfen dedim ağladım eşime elini öp Annemin barışın dedim eşimde benim için öptü neyse bizim için konu kapandı fakat annem burun kırın yapmaya devam etti zaten 20 dk falan oturup eve geldik şimdi de eşim canını sıkıyor ben hatalı duruma düştüm bişey yapmadan zoruma gidiyor bu hep böyle devam edecek ben çok çaresizim diyor kesin çözüm olarak bişey yapmak istiyorum ama bulamıyorum?
Eşim ve Annem tartışması?