Eşim ve annem sürekli tartışıyor ne yapmalıyım?

6 aydır evliyim. Esim surekli annemi bana sikayet ediyor, annem odamiza giriyor diyor, girsin ne olacak diyorum o zmnda bana daraliyor. Annem odaya girdiginde ne oluyor anlamiyor. Taraf tutmuyorum iki tarafida yumusatmaya calisiyorum. Mesela sabahlari esim kahvalti hazirlarken annem esime kiziyor surekli o zmn annemi uyariyorum kizin ustune gitme diye. Ama annem odamiza girdiginde ne oluyor anlamiyorum, esim annemden supheleniyormu, bir kere sadece gece uyurken geldi annem odaya o zmnda kapiyi calmisti onun disindada gormedim annemi. Ama bilmiyorum esim cok titiz sanirim bu konuda.

Bu durumu yasayanlar var mı.

Güncellemeler
1 yıl
Ayrı eve cıkacagız 4 ay sonra. Annem ve kardesim yasiyor zaten evde.
Güncellemeler
1 yıl
Annem gardirobu karistirmis esimde gormus tartismislar. Ben odaya kilit yapicam anahtari sadece bende ve esimde olacak. Annem haksiz, kimsenin kalbinide kirmak istemiyorum. Ayri eve cikincada daha rahat olur esim. Benden bazen cekiniyordu yatakta demek nedeni buydu. Annemin gelmesinden korkuyordu
Güncellemeler
1 yıl
Ayrı eve çıktık
Güncellemeler
11 ay
Annemleri ziyarete gittik annem esimi almadi iceri , esimde geri gitti eve. İkisinide anlamiyorum. Simdide eve koymuyor , onceden evde dursun diyordu simdi de hic gelmesin diyor.
Esim zaten dun morali bozuktu, annemle konustum ustune gitme diye.
Güncellemeler
10 ay
Annem eve gelip yerleri dolaplari halilari masalari mutfagi dagitmis ne yapicam ben. Hicbisey yapmadi esim bende bisey yapmadim
Güncellemeler
8 ay
Cocugumuz oluyorrr😆
Eşim ve annem sürekli tartışıyor ne yapmalıyım?