Merhabalar İzmit’te yaşıyoruz benim sevgilim var hayatımda annemin yok onun ayrı benım ayrı arabam var İstanbul da da evimiz var annem neredeyse he hafta İstanbul’a gidelim gezelim diyor benım de sevgilim var ve istemiyorum yani istediğim zaman gitmek istiyorum öyle dediğim dede beni evden atıyor git bu evden falan diyor kavga ediyor benımle canı sıkılıyormuş İzmit’te ne var burada diyor bende sevgilim var anne diyorum o da diyor ki sen annenle yaşıyorsun beni dinleyeceksin bana göre hareket edeceksin diyor ve ben 30 yaşında bir kadınım sonuçta. Ona araba aldım diyorum araban var git sen bende gelirim kavga ediyor bak gör pişman olacaksın değmeyecek şöyle böyle beddualar ediyor şimdi evden kovdu yarın gidelim İstanbul’a dedi ben hayır çarşamba gidelim dediğim için tartıştı ya her hafta aynı mevzuyu yaşıyorum sıkıldım artık robot gibi hissediyorum kendimi ve annemle huzurum kalmadı anlamıyor beni ne yapmam lazım sizce çözümü nedir
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBende Kocaeli deyim. İzmit güzeldir. Niçin anneniz İzmir'i sevmiyor. İstanbul un keşmekeşinde ne buluyor. Diger bir konu. Sen annen ile İstanbul a gitmek zorundami hissediyorsun kendini? Gitmek zorunda değilsin ki. İstiyorsa kendi gidebilir. Toplu taşıma var her şekilde. Sen olgun ve resit bir kadinsin. Kendi özel hayatini kendi planlarin dogrultusunda yönetmeye hakkın var. Bu konuda annen ikna edilebilir değil ise.. senin özel hayatini bence zehir etmeye hakkı yok. Seni anlama mücadelesi sergilemek zorunda. Mücadele etmiyor. Sadece isteklerini direterek önüne koyorsa.. böyle devam etmemesi gerektiğinde kendisini uyarmalisin. Uyarmak aslında biraz da şöyle olmali. Kendi cizgini çiz.. annenin dedikleri takma. Kendi isteklerini aksatmadan ve cizgini bozmadan devam et.
025 Yorumla- 1 yıl
Mücadele ettiğin halde seni anlamıyor ise.. anlatmaya çalışmaktan vazgeç bence. Mesajlarını.. kendi özel hayatımla ilgili planlarını aksatmadan hayata geçirerek.. annenin fonksiyonsuz hissetmesini sağlayarak daha net mesajlar göndernen mümkün olabilir.
Soran1 yılÇok teşekkür ederim öncelikle net şekilde açıklamışsınız ve anlamışsınız beni evet öyle bir zorunluluk hissediyorum çünkü diretiyor zorlaşıyor bu konuda beni gideceğiz sende geleceksin beraber gideceğiz evlenmedin daha ben senin annenim evlen o halde şimdi benım sözümü dinleyeceksin diyor ki 30 yaşında kadınım çocuk değilim yani her haftabistanbula gitmek zorunda değilim keyfim canım ne zaman isterse o zaman gitmek isterim. sonuçta benım hayatımda biri var ve bana göre hareket etmek zorunda bana sormalı. ve ben bu sorun olmasın diye ona araba aldım kredi ödüyorum tek gitsin gelsin diye ama yine de hala aynı sorun devam keşke araba almasaydım pişman ettirdi beni
Soran1 yılVe az önce çiçek aldım cafe de oturuyordu yanına geldim güldü sonra botoks yaptırmam gerekiyor dedi bende anne ne kadar yakınıyorsun ya benımde saçımı boyatmam gerekiyor mesela dedim oda sevgilim yokmu ona söyle diyor bana bende yeter hep sevgilim sevgilin deme dedim oda kalkıyorum ben deyip masadan kalktı şimdi
- 1 yıl
Annene araba mı aldın. yeterki gezsin. beni rahat biraksin diye :) Aslında biraz tebessüm ettiren bir durum yaşıyorsun sanki. Tatlı çekişmeler.. ama elbette can sıkıcı.. anlıyorum. peki baban? Anne yalnız sanıyorum? Yani ya da hayatında biri yok?
Soran1 yılBabam yok evet annem yalnız hayatımda biri yok vardır bir ay önce ayrıldı şu an yok
Soran1 yılİnanın evet valla sırf İstanbul konusunda tartışmayalım diye çünkü geçen yıl bu durumdan çok çektim şiddete kadar gitti inanın çok sıkıldım ben nasıl istiyorsam öyle yaşamak istiyorum İstanbul’u seviyorum evet ama canım istediğinde zorbalığı sevmiyorum
- 1 yıl
Üzüldum. Eğer annenin hayatina biri girerse.. ve annen birini severse.. rahat edersin diye tahmin ediyorum.
Soran1 yılEvet öyle zaten ama gitmiyor yani devamı gelmiyor ben peki nasıl çözüm sağlamam gerekiyor yani anneme anne sen git ben gelirim mi diyeyim yoksa çarşamba günü gidelim cuma döneriz mi diyeyim
- 1 yıl
Annen sana şiddet mi uyguladi? Şiddete kadar vardı derken? Anladım. Baskı kurulmaya çalışılması... sizin durumunuzda olan bir kadın için elbette rahatsiz edici olmalı. Ama annenize soylemleriniz ile değil. Tabur ve davranışlarınıza sessiz mesajlar vermelisiniz. Yoksa kavga ve tatrismalariniz devam edebilir. Anne.. bu hafta sonu planım bu.. sen ne yapacakisin? Senin planın ne diyebilmelisin? Seni kendisi için yapmış olduğu.. senin dahil olmak istemedigin kendi planına dahil etmek isterse.. dahil olmamalısın. Sözlerle değil. Davranışlarla mesajlarını gönder anneye bence.
- 1 yıl
Bence birlikte gidip gelmeniz.. bu gidişin arzu ettiginiz seviyede iyilesmesi konusunda çok fonksiyonel olmayacaktır. Ayrı ayrı plan yapilabilmesinin yolunu yapın bence. Yani birlikte planlar.. mevcut durumun değişmesine bence çok yardımcı olmayabilir.
Soran1 yılEvet anlatsam şaşırırsın kaç yaşında kadınım evet bu yaşta annem den şiddet görüyorum tokattır vurmadır vs anlatmak istemiyorum istediği olmadığı zaman gözü dönüyor ve olan bana oluyor anlıycağınız planım var ben gelemiycem dediğim de neden geleceksin vs deyip üstüme geliyor ama sabah o yüzden tartıştık zaten yani bu hafta için ne demeliyim sen git ben geleyim mi yoksa çarşamba gideriz cuma döneriz mi
- 1 yıl
Anniz ile sohbet edebilirim bu arada. İzin verirseniz. Surecinize katkım olabilir.
- 1 yıl
Bence sen git. Ben geleyim olmalı. Yani birlikte zaman gecirmek için sanki uygun degilsiniz. Anneniz sebebiyle.
Soran1 yılHaklısınız yani o gitsin ben giderim ikimiz de de araba var nasıl olsa istediğim zaman döner istediğim zaman gelirim sonuçta çok teşekkür ederim yardımınız için ve yanımda olduğunuz için
- 1 yıl
Sinirli bir kişilik yapısı mi var annenisiz? Sakin olamayan? Gergin? Hayat mı çok yormuş? Babanız mi buna sebep olmuş? Anneniz neden böyle mesela? Size göre?
- 1 yıl
Rica ederim ne demek. Bende iyi vakit geçirdim. Umarım her şey düzelir hayatınıza dair.
Soran1 yılÇok sinirli gergin şükürsüz mutsuz hayır babam la zaten 5 yıl evli kalmışlar babam vefat etti zsten 25 yıl önce hayattan ötürü yalnızdı aşk hayatında kimde olmadı istediği gibi gitmedi ondan ötürü sanırım bide psikolojik sorumları da var gibi gibi yani sağlıklı anlayışlı bir insan değil ama ben öyleyim benımde psikolojimin bozuksun istemiyorum yani 30 yaşındayım be hayatım da biri var. Evlenmek istiyorum benımde sorunlarım var evlenecek miyiz ayrılacak mıyız bilmiyorum bide annem üstüne gerçekten sıkıldıö
Soran1 yılBide yeni tanıştığı kişilere beni kardeşi olarak tanıtıyor yaşını küçültüyor hatta çocuk bile yapmak istiyor öyle değişik bişey benım ne hayalim var sa oda onu istiyor
- 1 yıl
Sizi çok iyi anlıyorum. İçinizde bulunduğunuz durumu izah etmekte çok başarilisiniz. Kendi özel hayatinizi özgurce yaşamaya hakkınız var. Anneniz.. ve sorunları.. haklisiniz.. asi v aksi bir insan.. sorunları olan bir insan.. özellikle mesafe koymanizin zor olduğu bir anne ise.. durum daha da zahmetli olabiliyor. Ama dediğim gibi.. anne.. benim için değerlisin.. ama benimde bir ozel hayatim var... mesajını sözlü olarak değil... tavır ve davranislarla vermelisiniz.. bu şekilde belki kavga.. tartışma vb.. biraz daha sakin ilerlemeniz mümkün olabilir.
- 1 yıl
Anneniz kaç yaşında? Sizi kıskanıyor sanırım. Bu çok sağlıklı olmayan ruh haline işaret olabilir.
Soran1 yılÇok haklısınız ben bunda kaybediyorum sözlü şekilde bende fevrı oluyorum tartışıyoruz sonra tavır konusunda başarılı olamıyorum yani tavır olarak nasıl sergilemem gerekiyor soğuk ve mesafeli şekilde mi
- 1 yıl
Soğuk ve mesefeli değil. Bu şekilde davanmaniz onu daha fazla kiskirtabilir. Çok mesafe koymayın.. ama soylemleriniz ile değil. Tabur ce davranislarinzla... taviz vermediğiniz plan ve aktiviteleri izle.. onun talebi ile aksatmadiginiz.. ertelemediginiz aktivitelerinizi hayata gecirerek.. mesaj verin bence. Anne.. ben bu hafta sonu... yapmayi düşünüyorum. Senin planın ne? Gibi mesele.. ben seninle birlikte plan yapmak istemiyorum mesajı gider.
Soran1 yılAnladım tamam o şekilde yapacağım teşekkür ederim bu arada yön verdiğiniz için
- 1 yıl
Rica ederim. Umarım her şey yoluna girer. Sağlıcakla kalın.
Soran1 yılİnşallah teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
1 yılKolay değil iki kişi arasında kalmak. Annenin gönlünü yap tabi ama yaşın da var. Onun da sana saygı göstermesi gerekir. Saygısızlıktan ziyade ısrar var gibi. Kadın yalnız ve yanına bir dost arıyor ama bu doğru bir yol değil. Yaşının vermiş olduğu özgürlük de olmalı neticede.
Ezcümle;ben iletişimden yanayım. Her halükarda tartışacaksınız ama konuştukça, anlattıkça ısrarcı da olsa anlamaya, hak vermeye başlayacağını düşünüyorum.
08 Yorumla
Soran1 yılÖyle bende gitmeyelim demiyorummli bende gezmeyi seviyorum ama bana sorsun kızımmne yapalım diye benım arabam var dı onun yoktu sırf bundan dolayı ona araba aldım konuştum anne bak ban diretme sen git falan diye tamam dedi aldım kredi ödüyorum ama hala devam editör değişmedi bişey anlamadım huzurusuz etmeye çalışıyor beni yarın gidecekmişiz cuma döncekmişisz ya zaten cumartesi günü doğumm günü hediye falan bakacağım belki bu hafta gitmek istemiyorum ya da den git ben bi iki gün sonra gelirim yanına diyorum evlen o zaman senın annen var berabe ir gidip beraber dönceğiz diyor ben artık bu rutinden çok sıkıldım ve bunaldım
- 1 yıl
Diğer yorumlarda dahil anlattıklarına bakılırsa anlayışsızlık bar biraz annenizde. Elden bir şey gelmiyor. Senin de kendine ait bir yaşamın olduğunu kabul edemiyor, bazıları böyle. Yapacak bir şey yok.
En azından kabullenirsen hafiflersin. Tek önerim kabullenmen. Çünkü konuştuğunu da belirtiyorsun.
Soran1 yılKabullenip onun istediklerini mi yapayım her seferinde onu anlamadım ben hayatımdaki kişi ile nerdeyse her akşam görüşüyorum ve özlüyorum daha sevgiliyiz en azından ciddi bişeyler olsa aramızda biraz daha huzurlu olurdum benım deyip ama şu an onu diyemiyorum
- 1 yıl
Onun istediklerini yap ya da yapma demiyorum. Buradaki kabullenmen annenin böyle biri olduğunu normalleştirmen. Tabi ki sevgiline özlem duyuyorsundur, vakit geçirmek istiyorsundur ama iyi tarafından bak. Çok sık vakit geçirip kendinizi erkenden tüketmeyeceksiniz.
Soran1 yılYani haklısın ne diyetim ya da şöyle mi yapsak annesinde benım de arabam var annem gitsin sonra ben arabamla gideyim canım sıkılırsa aramla dönerim o İstanbul’da kalır böyle de olabilir aslında beraber gitmek yerine
- 1 yıl
Bu seçeneği şimdi bana söylemek yerine önceden annenle planlamalıydın:)
Güzel bir seçenek, umarım kabul eder. Neticede orada yanında olacaksın ama bi kaç saat fark ile. Bence hayır demez.
Soran1 yılHaklısınız ama annemin ayarı belli olmadığı için bugün okey deyip yarın fikri değiştiği için ya gerçekten kaç yaşında kadınım uğraştığım konuştuğum şeylere bakar mısınız şaka gibi
- 1 yıl
İzmitlilerde var bu arıza. Kabullenecen, başka yolu yok.
Gizli Üye(36-45)1 yılBende İzmit de yaşıyorum ve çok güzel yerler var gezilecek. Annen seni kıskanıyor bence. Annen ile iyi bir iletişim kur ve anlat durumu anlayış gösterir
023 Yorumla
Soran1 yılAynen bana da öyle geliyor yani evlatlık görevim çok iyi anneme karşı hatam yok elimden geldiğince iyi olmaya çalışıyorum ama sevgilim var deyip duruyor her hafta İstanbul’da gitmek istiyor araba aldım sorun oluşmasın artık diye yine oluluyot araba kullanıyor gidebilir ama orta yolunu bulmuyor benımle inatlaşıyor mesel aşimdi çiçek aldım ona yanına geldim cafeye oturduk sabah saçını boyamıştım dedi botoks yaptırmam gerekiyor bende anne ne kadar yakınıyorsun benimde mesela saçımı boyatmam lazım dedim oda sevgilim yok mu ona söyle falan dedi bende yetter artık her şey de sevgilimi katma deyince oda kalkıyorum dedi kalktı masadan
Cevap sahibi1 yılAnnene erkek arkadaşından fazla bahsetme. Ve mesafeli ol bence. Annen de yalnız ise kıskançlık yapmıştır
Soran1 yılEvet öyle zaten hayatımdaki kişiyi kıskanıyor ne kadar şanslı benim hayatımda uzun sürmüyor benım bitiyor falan deyip duruyor yani bir anne de kıskanır mı anlamadım
Soran1 yılNe demem nasıl davranmam gerekiyor sen git anne ben gelirim mi diyeyim yoksa çarşamba gidip cuma döneriz mi diyeyim
Cevap sahibi1 yılKadını gene yalnız bırakma bence beraber gidin beraber gelin. Fazla sende erkek arkadaşından bahsetme kıskanmasın seni
Soran1 yılAma hep böyle mi devam edecek anlamadım her hafta İstanbul’a mı gideceğim ya ne alaka anneme neden bağlı kalıyorum ki ya da neden yalnız bırakmıyayım ne olur ki zaten hep beraberiz her gün her saat akşam 8 9 kadar
Cevap sahibi1 yılBence annenin de hayatında biri olmalı. O zaman kafası dağılabilir.
Cevap sahibi1 yılAnnen kaç yaşında acaba?
Soran1 yılEvet vardı ayrıldı 1 ay oldu annem 50 yaşında ben 30
Soran1 yılYani geziyoruz ediyoruz ama yine olmuyor sıkılıyor anlamadım mutlu değil kafası psikolojisi bozuk fevri hareketler veriyor benım hayatım omu mutlu ve memnun etmekle geçti açıkçası bakın 30 yaşındayım ben hala evlenemedim bana da yazık
Cevap sahibi1 yılHımm anladım
Cevap sahibi1 yılSana hak veriyorum kesinlikle ne diyim. Onun da içinde eksikleri vardır hayatında oturmayan bir şeyler vardır
Cevap sahibi1 yılOndan sarıyor sana
Cevap sahibi1 yılAslında konuşmak iyi gelirdi annen ile merak ettim nasıl bir kadın
Soran1 yılİyi bir kadın aslında ever ama istedikleri olmuyor kimin oluyor benımde olmuyor ama ben annemin bu kader üstüne gelmiyorum çocuk ruhu var büyümeyen biri kaç yaşında ama ben daha olgunum yani hayatımdaki kişi ile de 1 buçuk yıldır beraberim ama daha nişan olayı bile olmadı tamam diyor ama hava da yani bende o duruma takıyorum benım derdim zaten başımdan aşkın kaç yaşındayım sonuçta
Cevap sahibi1 yılHerkes kendi derdini düşünüyor tabi ki. Bazı insanlar öyle değiştiremiyorsun. Ya uzun uzun konuşup ikna edeceksin tada çizgini belli edeceksin
Soran1 yılİşte ben çizgimi belli etmek de sıkıntı yaşıyorum çünkü fevri oluyorum beni anlamayınca bu sefer bana mesafe koyuyor konuşmuyor küsüyor
Cevap sahibi1 yılKüsmesi ilgi beklemesinden kaynaklanıyor. Bence annenin bir ilişkiye ihtiyacı var. Sevmeye ve anlaşılmaya ihtiyacı var
Soran1 yılEvet bende farkındayım ama bulamıyor kafasına göre birisini yani benım torumuş ilişkim var evet ama daha yüzük vs olmadı yani ben zaten kendime hayrım yok anneme ne yapabilirim ki
Cevap sahibi1 yılAnnen ile tanışmak isterim tabi istersen. Emin ol konuşarak bile bir çok problemini çözebilirim. İnsanların psikolojisini az çok iyi bilirim. Hem bende İzmit deyim.
Soran1 yılNasıl tanıştıracağım ki nasıl olucak
Cevap sahibi1 yılSana takip atcam
Cevap sahibi1 yılTakip attım sende takip et bu konu için konuşalım
Yapay Zeka Cevapladı
Ohh canım Sevdaselii, hislerini öyle güzel anlatmışsın ki seni ekrandan sarılasım geldi! Anne enerjisi bazen insanı yanardağ gibi patlatabiliyor, hele de senin gibi bağımsızlık seven biriysen!🥲 Arada onların yalnızlığıyla bizim sınırlarımız çarpışıyor, annelerin duyguları da bazen fazla sesli olabiliyor.
Bu kısır döngüde ilk yapabileceğin şey sakince ve net bir dille hislerini anlatmak olabilir. Mesela bir kahve eşliğinde "Anne, ben de seni seviyorum ama sana da zaman ayırırken kendime ve ilişkime de alan tanımam gerekiyor," diyebilirsin. Belki onu sosyal aktivitelere yönlendirmek ya da arkadaşlarıyla zaman geçirmesini teşvik etmek de huzurunuza iyi gelir. Empati önemli ama kendi mutluluğunu da sakın unutma! Ve minik bir sır; bazen küçük kaçamaklar, minik sürprizler annelerin gönlünü yumuşatır, benden söylemesi. Umarım çözülür, seni çok anlayan biri olarak burada olduğumu unutma! 💖✨03 Yorumla
Soran1 yılKüçük kaçamaklar ne demek mesela
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHemen anlatayım! Mesela anneni aniden çiçekle mutlu etmek ya da birlikte dondurma yemeye çıkmak. Küçük tatlı jestler işte! 🌸🍦
Soran1 yılHep yapıyorum her gün beraberiz ki annemle yemek kahve hep beraber yapıyoruz bu rutini zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,8b cevap paylaştı.
u 1 yılannenizle konuşun anlaşın
01 Yorumla
Soran1 yılKonuşulmuyor ki anlaşılmıyor da anlamıyor benimle hemen tartılıyor işine gelmediği zaman evden kovuyor işine geldiği zaman anneyim ben beni dinleyeceksin bana göre hareket edeceksin diyor ve her gün geziyor yani gezen biri hala böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılDoğma büyüme izmitteyim. Hayatım İstanbul - Kocaeli arası geçti.
Ne varmış Kocaeli'de bu kadar sorun edilecek anlamadım dogrusu05 Yorumla
Soran1 yılYa İstanbul’da ev var ya orada gezeriz ederiz diye işte bana sıkıntı yapacak sorun yapacak huzur vermeyecek ya ondan dolayı yani burada benı bağlayan biri var sonuçta onun yok bencilce düşünüyor gerçekten yani sen git ben gelirim diyorum araba aldım ona daha yeni bu sorunlar olmasın diye ama hala oluyor
- 1 yıl
Evet annen zor biri, bilemedim
Soran1 yılEvet siz benım yerim dr olsanız ne yapardınız
- 1 yıl
Annemi kırmak istemem, güzellikle durumdan memnun olmadığımı ve bu kadar baskı yapmamasini soylerdim
Soran1 yılBöyle deyince de benim le tartışıyor konuşturmuyor beni inatlaşıyor benımle hayır gideceğiz hayır diye tahrik ediyor bide beni ban göreceksin ayrılacaksın onunla onun yüzünden böyle yapıyorsun ya falan diyor bide bana
1 yılSenşnde bütün hayatın toksik Allah sabır versin bilirim
01 Yorumla
Soran1 yılValla öyle ya etrafımdaki insanlar böyle anne sevgili gerçekten çok yoruldum ve sıkıldım bu durumlardan ne yapacağım bilemedim
Gizli Üye(36-45)1 yılOhh para var ne ala. Senden çok kötü durumda yaşayanlar var hem parasız hem kötü anne babaya sahip. Evden çıkmasına işin verilmeyen. İdare et anneni başkada yolun yok
01 Yorumla
Soran1 yılNasıl idare edeceğim hep onun istediği olsun istiyor yani daha yeni barışmışım sevgilimle zaten kaç yaşında kadınım çocuk da değilim ki
1 yılAnneler yaşlandıkça böyle ortamlar doğuyor maalesef annen ve sen kaç yaşındasınız
08 Yorumla
Soran1 yılBen 30 annem 50 yani istediği hemen olsun istiyor zaten haftasonu sevgilimle görüşemedim tartışmıştık yeni barıştık daha dün yani hemen yarın İstanbul’a mı gideceğim şimdi biri beklemiyor ki beni orada gezecekmişiz orada öyle diyor hava güzelmiş
- 1 yıl
Atsan atılmıyor of desen olmuyor katlanmak da hiç olmuyor sıkıntılı durum
Soran1 yılEvet ya yani anlamıyor beni geçen hafta döndük zaten her hafta neden gideyim ya bide ben bunları deyince ben senin annenin bana göre hareket edeceksin pardon çocuk muyum bende ona göre hareket edecekmişim yani normal mi sizce
- 1 yıl
Değil tabi ki ama bu çocukluğunda enneye bağımlı yaşamaktan kaynaklanıyor ve bu sebep ile senin büyüp birey olduğunu kabullenmek istemiyorlar ceremesini de sen çekiyorsun işte
Soran1 yılEvet ne yapmam gerekiyor ki bu durumum düzelmesi içim peki
- 1 yıl
Bu durum düzelmez ki sen bir an önce doğru insanı bulup evlenmeye bak ya da şehir dışında iş bulup çalış benim annem de senin annen gibi bana yapışıktı adeta 30 yaşındayım bende anam benim yakışıklı oğlum güzel oğlum neler neler çocuk gibi severdi eşimin yanında ama ben ne yaptım baktım kurtulamıyorum evliliğimde sorunlar yaşıyorum şehir değiştirdim sorunu çözdüm
Soran1 yılŞöyle ben tek çocuğum yanı annem yalnız bunu yapmama vicdanım rahat etmez ama evlenmek evet en mantıklısı o hayatımda biri ver 1 buçuk yıldır ama evliliğe dair bir durum yok tamam diyor nişanlancaz diyor ama hep hava da kalıyor daha netlik olmadı maalesef o da ayrı bir problem gerçekten herley bir sorun anlıycagınız
- 1 yıl
Dikkat et az çok niyeti ciddi olan olgun bir adam olsa ileriye dönük bir hareket yapması gerekirdi sonuçta yaşlarınız belli eğer doğru kişi değilse değerli vaktini harcama kuzum
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Sen çalışıyor musun
İstanbul da ne yapıyorsunuz
Sevgilinle hangi sıklıkla buluşuyorsunuz08 Yorumla
Soran1 yılHayır çalışmıyorum yani orada da evimiz var gittiğimiz de geziyoruz sevgilimle sıklıkla görüşüyoruz ama çarşamba günü geldik daha yani her hafta girmek zorunda mıyım
Soran1 yılHayır tekim başka yok evet aslında bazen de öyle düşünüyorum ama şu an rahatım ne bileyim çalışabilirm miyim acaba sıkılır mıyım yani bu durum da var
Soran1 yılHaklısın bende kendimi en azından canım gibi hissetmem benım de arkadaşım yok ve annem hep bunu kullanıyor koz seninle gezmem git sen mesela şimdi dışarıdaydık ben çiçek aldım geldim yanına saçını boyamıştım sabah sonra yok botoks yapmam lazım falan bende anne ne kadar yakınıyorsun ya dedim ben de saçımı boyatman lazım ama dile vurmuyorum dedim oda sevgilim yok mu ona söyle o yapsın etsin deyimce bana geldiler ya herşeyre sevgilimi dile getirme dedim oda ben kalkıyorum dedi kalktı gitti masadan tek bıraktı beni
Soran1 yılHayır maddiyat olarak ona bağlı değilim arabam var param var herşeyimi kendim halledebiliyorum ama manevi olarak ona bağlıyım arkadaşım yok çalışmıyorum ondan dolayı olabilir
Gizli Üye(18-24)1 yılannen yalnız sanırım ondan kafayı takmış sana arkadaş ya da sevgili bulsa seni rahat bırakır
01 Yorumla
Soran1 yılEvet kimsesi yok benden başka hep benımle uğraşıyor her seferinde çocuk değilim ama araba aldım ona ya bu sorunlar olmasın diye huzurumuz olsun diye ama hala aynı tas aynı hamam
Gizli Üye(36-45)1 yılAnneyede bir sevgili yap hemen kadın seni görünce kıskanıyo ara sıra sevişir mutlu olur
013 Yorumla
Soran1 yılYani şöyle arıyor ama bulamıyor daha yeni ayrıldı zaten zor biri yani benim elimden bişey gelmez ama beni anlamıyor yani sevgilim burada her hafta ben neden İstanbul’a gideceğim normal mi bu gitsin o git diyorum ben gelirim sonra yani ne yapmam lazım
Cevap sahibi1 yılKorkuyo demekki kadın başına gitmekten yanında biri olunca ondan özgüven alıyo insan bazen
Soran1 yılEvet ama bi kere döndü tek başına bende diyorum ozaman beraber gidelim ben dönerim ona da laf yapıyor tartılıyorberaber gidip beraber dönecekmişiz
Cevap sahibi1 yılYok canım sana bencillik ediyo o herkesin ayrı planları var sonuçta
Soran1 yılEvet aynen öyle onun istediği olacak yarın girecekmişiz cumaya kadar orada kalacakmışız zaten geçen hafta hafta içi de oradaydık yani hep İstanbul’da. Mı olacağım benım bir ilişkim var orada ne yapacağım bana sorması gerekmiyor mu kızım sen ne zaman gitmek istersin diye
Cevap sahibi1 yılya da sevgilinle konuşacan beni biraz idare et annemin gönlünü yapayım bu aralar de 😀 belkide oda anlayış gösterir
Soran1 yılNereye kadar ama kadın şükür etmiyor ki onun istediği olsun istiyor benım fikirlerim ve düşüncelerim yok önemsiz mesela cafedeydi çiçek aldım ona getirdim güldi oturuyorduk botoks yaptırmak lazım dedi bende ne kadar yakınıyorsun anne dedim benımde saçımı boyatmam gerekiyor dedim oda sevgilim yokmu ona söyle falan filan dedi bende herley de sevgilimi katma artık deyince kalkıyorum dedi kalktı gitti masadan
Cevap sahibi1 yılVallaha işin zor ya annen memnun olmuyo galiba yaptığın hiçbirşeyden psikolojisi bozuk bence
Soran1 yılEvet bozuk zaten kendi de diyor herşeyi batıyor hiç bişeyden memnun değil çalışmıyor bende öyle hep geziyoruz yeme içme dışarıda falan derken araba çektim altına ama hala en kötü evlat benim yaranamıyorum ve bu durumdan inanın çok sıkıldım ve yoruldum
Cevap sahibi1 yılTek çocuğumun sen başka yokmu birazda ona havale etsen
Soran1 yılTekim evet maalesef başka yok
Cevap sahibi1 yılOff yapacak bir şey yok çekecen kahrını
Soran1 yılHayat boyu mu böylemi olucak
- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
1 yılAnnene hemen koca bulman lazım
03 Yorumla
Soran1 yılO zor bulamıyor ki
- 1 yıl
Anne gerçekten de saçmalıyor siz onun ayak bağı değilsiniz ki
Aslında bu durum sadece senin Annen de var diye düşünme benim Annemde de var illa benim bulunduğum yere geleceksin millete ayıp olur diyor. kendisi tam bir mükelliyetçi birisi artık bu konuları yeni yeni aşıyoruz
Ben genelde başka kızlarla kıyaslıyorum orası bana iyi gelmiyor diyorum veyada Annemin zayif noktasından vuruyorum eskisi gibi elini çekti. belkide sizde yapabilirsiniz
Soran1 yılMesela ne gibi yani ne demeliyim ki zayıf noktası olarak yani İstanbul’da ortamımız da yok ki hani biri de yok onu bekleyen yani gün önemli değil ne arkadaşı var nede sevgilisi ben bilerek araba aldım ona sorun etmesin bu konuyu diye konuştuk ta tamam dedi ama vazgeçmedi arabayı aldık hala devam ediyor aynı şeylere
Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı. Bnde istanbuldayim. Mevzu derin attim
00 Yorumla
1 yılAnnen ssni kullanarak capkınlık yapacak
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler