Annemle sürekli kavga ediyoruz?

Merhabalar öncelikle annem sürekli olarak benle tartışıyo 18 yaşındayım yks sınavına hazırlanıyorum derslerimde çok iyi ama tartışmalar çok etkiliyo elbette derslerimi de bana sürekli hakaret ediyor fiziksel şiddete kadar ilerliyor hakaretler hafif veya argo değil namusuma kadar hakaret ediyor bir annenin kızına asla demeyeceği kelimeler hemde her dakika bağırıyor karışıyor baskıcı değil ama yaptığım her şeyle dalga geçiyor tipine bak bu kıyafet ne hiç yakışmamış seni kim sevsin aynaya bakıyor musun vb diye babamı çok seviyorum o da beni korkumaya çalışıyor ama aynı şeyleri babama da yapıyor babam da sesini çıkartamıyor çok sevdiği için ama benim sabrım yetmiyor cevap vermemeye duymamaya çalışıyorum ama elimde de değil umursuyor insan zamanında babamı aldatmıştu yakaladım sesim çıkmayana kadar dövdü çıkaramadım sesimi annem dedim sustum asla konusunu açmadım maddi olarak da ksııtlıyor babama sürekli kitap aldırdığım için yük olmak istemiyorum ama kızım bende sonuçta kıyafet vs ihtiyaç oluyor pahalı şeyler bile aldırmıyorum ama annem her kavga da bunları almamakta tehtit ediyor maaşını alınca 1 tl bile vermiyor bazen sevdiğim insanlarla bile zorbalıyor herkes içinde küçümsüyor eskiden böyle değildi anne kızdık şimdi beni düşmanı olarak görüyor ne yapacağım
Annemle sürekli kavga ediyoruz?