AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
korumacı ama kısıtlayıcı değil vede bırsey ısterken rıca ederek sankı karısında sınıftan kız arkadasyömıs gıbı konussun benle ve gırmek ıstedıgım ortamlar varsa kısıtlamak yerıne onunla gıtmeme ızın versın
Benim abim mükemmeldir yaa keske 2 3 tane daha olsaydi o derece hic karismaz hatta bn ona karisirim:) 1 erkek kardesim var dusman başına.
Abim Yok Ama Olsaydı Arkadaş Gibi Takılabileceğim Her Sorunumu Rahatça Paylaşabileceğim Bir Abim Olsun İsterdim =)
Abim tam istedigim gibi bir abi😊 her zaman yerine göre davranir. keşke böyle olsaydi dedigim bir şey yok😇. Allah yokluluğunu göstermesin
Abim yok olmasını isterdim nasıl davrNır bilmem bn arkadaşım gibi yeri geldiğindede sert olan bir abi isterdim
Abim yok fakat olmasını çok isterdim. Beni koruyan birinin olması çok güzel bir şey olurdu. Onunla kavga etmemiz eğlenceli olurdu.
beni korusun, birazda kardeşi olduğumu hissettirse dertleşse güvense şu iğrenç şakalarını bıraksa ara sıra konuşsa iyi olurdu
Abim yok ama erkek kardeşim var iyiki abim yok diyorum ben isterdim ki ondan hiç bir şey saklamiyım kapı gibi arkamda dursun düşman catlatalim isterdim
Abimi parçalayarak seviyorum benim yanımda kız lafı edemez üstüne oturur ezerim yok öyle dunyaaa
Şöyle söyliyim nuur nurr diye sesleniyo gidiyorum odasına ışığı kapat dicektim diyo gerisini siz düşünün :)
Tom and jerry = abimle ben. o kadar kavga ediyoruz ki ama ikimizde birbirimizi herşeyden çok severiz bunu biliyorum :)
Abim olsaydı taştan olsaydı keşke :/ kıskansın karışsın azcık didişip duralım ama ben üzüldüğümde o yanımda olsun o üzüldüğünde de ben yanında olayım.
Her şeye müdahale etmemeli.
Gayet iyi anlaşıyoruz.
Keşke yakışıklı bir abim olsaydı her şeyime karışsaydı falan bana mesaj atan dengesiz tipleri döverdi eğlenirdim :Dd Tek çocuk olduğumdan kardeş nedir bilemiyorum
Çokmuçmuşsun sen ya
abim yok ablam da yok kardeşim var :D canım sıkıldıkça dövüyorum jczxckxk
Hassss bende ayni :ADSFSCACA
Abim olmasını o kadar çok isterdim ki anlatamam onunla dertlesmeyi kavga etmeyi beni korumasını ilgilenmesini özenirm abisi olanlara
Abimle keske herseyimi paylasabilseydim.. bana kankam gibi davranmasini isterdim.. ama malesef oyle degil. Keske sır saklayip beni herseyden korusaydi
Fazla asosyal, çevresiyle konuşmaz, mantıksız davranır, sadece evdekilerle fazla konuşur. Onun yerine sosyal ve bana arkadaş olacak birisini isterdim.
Senin abin kesin Dota Lol oynuyordur 7/24 bilgisayar başında pfff
Valla doğa lol ile alakalı değil bence asosyal olması bende lol knight oynuyorum ama gezmeyi spor u aktiviteleride ihmal etmem bence abisini çevresinde kafa yapısına uyan birisi yok
Dota ve Lol kalitesiz bulduğu oyunlardan ve evet alakasız. Oyun oynuyor ama bende oyun oynuyorum buna rağmen sosyal birisiyim. Fakat bunların yanı sıra fazla okur ve araştırır. Ahmet beyinde dediği gibi çevresinde onun gibi insanlar yok bu sebeple yalnız. Ya da tamamiyle karakteriyle alakalı.
Biraz daha ilgili alakali ya :( sanki ben onun ablasiyim herseyi ben soruyorum adam ölsem haberi olmayacak
Canım abim ya cebinde ne kadar varsa paylaşır benimle abilerin en sinirlisi ama aynı zamandada en şefkatlisidir :D
erkek arkadaşımı biliyor ve hatta çok yakınlar ama biz görüştüğümüzde kıyameti koparıyor ya insaf tanıyorsun sen onu neden böyle yapıp huzursuzluk çıkartırsın ki yapma abeyyyyyy :)
2 tane abim var. Allah başımdan eksik etmesin. Kıskançlar ayrıca bana sevgili , dost , arkadaş gibiler. Ama bazen çok bunaltıyorlar da olur o kadar da :)
Iki abim var ikiiside can ne istesem ne desem yapiyorlar hic sikayetim yok valla :)
Abim var ve bazen çok kötü kavga ediyoruz kafama vuruyor :D Ama iyiki de var yani :3
Abim bana cok iyi davraniyo bazen disari cikarken giydime karisiyo ama takmiyom :))
Abım yok. Olsaydı korumacı ve paylasımcı olsn isterdm
görüşlerime saygı duyan yeri geldiğinde de beni frenleyen biri olmasını isterdim.
En çok istediğim şey bir abiydi. Abi olsunda çamurdan olsun tabi fazla abartmamak gerek. :))
Ben bir abiyim ve tamda istediği gibiyim. Nitekim kardeşimin benle beraber tam 3 tane abisi var
Yaslarimiz cok yakin arkadas gibi buyuduk ve oyleyiz de. Yerine gore sert tavrini koyar. Ama cogunlukla eglencelidir. Sirdastir
Ulan millete bak bee abilerine giydiriyolaar resmen :)
aynen :)
benim abim sahsen sürekli bana karısır o her istedigni yapar ama ben yapamam insan biraz dusunmeli kıskancagı yerde kıskanmalı tamam ama suyunu cıkarmamalı
Abimle aramiz iyidir. Ama bazen asiligimden cok sikayet ediyor.
abilik kompleksine girmesine gerek yok kardeşiz sonuçta, o kadar.
konuşup gezebilseydim güzel olurdu , sıkıcı ve soğuk bir abim var
Pimpirikli kokoş karılar gibi herşeye karışıp sık boğaz etmesin yeter.
Gozu ustumde olsun ama cokta sik b9gaz etmesin tabii
3 kardeşiz ve sadece iki abim var. Çok eğlenceliler tam istediğim gibi.
iyi hiç kızmaz halimi hatrımı sorar ve onu abi yapan şey hergün bana çikolata getirir...
Iyi davranmasini isterdim ama öyle davranmio iste:(
Ayy neden oyle yapioo hiç sormadın mi :-)
Sordum cevap vermio:(
Afedersin ama senin abin tam öküz o zaman :-)
Öküz degilde beni korumaya calisio o yüzden öyle:) abiler öyledir
Çok iyidir aramız kendisi benim için iyilik yapsada hep yüzüme vurur
abim olmasin diyen kizlar yedikleri haltlara komse mudahale etmesin ozgur kiz ayagindaki cahil kizlar her kizin bir abiye ihtiyaci var bence
her işime karışmasını istemezdim. örneğin bugün cumartesi okulum yok ancak arkadaşlarımla buluşmaya bile zor izin alıyorum hatta bazen alamıyorum
Onu çooook seviyorum, sinirlendiği zaman onu motive etmeye çalışıyorum oda bende yapar onu :) sadece şakadan pek anlamaz, çok ciddi olur :D
Çok kıskanıyor çok sıkıyor bende kaç yaşına geldim kabullensin artık büyüdüğümü ve arkadaş gibi olsun isterdim
Benim abim bitanedir. Yan yana geldigimizde hic susmayiz herseyi konusur tartisiriz guleriz. Cok anlayisli bir abim var cok sansliyim.
Varlığımdan habersiz gibi
Birazcık çok birşey değil yani azıcık ilgi istiyorum.
hayvan gibi davranıyo davar ASFdsgA:Sfg sabah ona tost yapmadığımda üzerime su dökmeler parfüm şişemin tamamını tuvalete bosaltmalar okul cıkısına gelmeler telefon kurcalamalar A:Sdf
Benim abim var bekarken çok sıkılyordu evlenince rahat bıraktı şimdi rahatım :)
Ne abin var ne ablam var nede kardeşim var hiç biri yok 😄😄
beni eğlendirmesini ve asla karişmamasini isterdim. Ama en büyük benim haahhahahahah :D
Abi 5tane+sut oğlan +kuzenler (2-3 kız var) çekilmiyor
Anlayisli biri, yeri gelir eglenmeye gideriz iceriz. Sevgilim oldugunu biliyor mesela. Oyle
vaay o zaman gerdektede seyircilik yapar
Abim yok ama kuzenlerim abim gibi keske bir abim olsaydi...
Arkadaşım gibi davranıyo, herşeyimi ona anlatabiliyorum
Abim yok olmasnı isterdim ama annem iyiki olmams dedi
3 tane var istersen birini verebilirim:)) hepside birbirinden beter:)
ne abim var ne kardeşim hayat bana güzel pampa tek tabanca ;))) :D
Vardı artk yk. O yuzdn olmasni istemiyrm. kimsede olamaz zaten
Para wermeli. d heryönden anlştrz sdce braz cmri sanrmm abicm