Kızlar abinizin size nasıl davranmasını isterdiniz? Abiniz size nasıl davranıyor?
Cevabın nedir?
+1 yılBenim abim yok ve hayatım boyunca bunun eksikliğini yaşadım. Eğer bir abim olsaydı onunla her şeyimi rahatça paylaşabilmeyi isterdim. Benim fikirlerime ve hislerime önem vermesini ve aynı şekilde onun da benimle paylaşabileceği bir şeylerinin olmasını isterdim. En çok güvendiğim erkek olmalıydı o ve ben ona sırtımı yaslayabilmeli, arkamda abim var diyebilmeliydim. Insanin kendisini desteklediğini bildiği birinin olmasi ne güzel şeydir kim bilir. Eğer bir kız kardeşin varsa ona sahip çık, koruyup kolla ve onun fikirlerine, hislerine önem ver. Aynı zaman da sev de onu... Hissettir. Ben babam dahil hayatımdaki hiçbir erkeğin sevgisini, korumasini hissedemedim. Sonuçları çok acı oldu ve hala da öyle. Zaten genelde kızların ilk aşkları ya babaları ya da abileridir.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok yardımcı oldun kardeşim.
- +1 yıl
Iyi bir abi olacaksın :)
Soran+1 yılBabalık provası yapacağım üzerinde :D
- +1 yıl
Aman ha çok abartma :D her şey dozunda iyidir
Soran+1 yılEn çok tayt ve etek giymesi yüzünden kavga ediyoruz. Ne düşünüyorsun?
- +1 yıl
Bana göre bir erkek kadının hareketlerini, özgürlüklerini kısıtlayancagina çevresindeki erkeklere kendini göstermelidir. Böylece kızın kendine de sana da güveni artar. Karşına alıp sakince konuşmaktan çekinmemelisin. Dünyanın nasıl bir yer olduğunu anlatmalısın. Fazla kavga etmeyin yarın öbür gün hatırlayınca üzülüyor insan :D
En İyi Cevaplar
+1 yılTam bana sordun bu soruyu ya biraz olgun olsun
724 Yorumla- +1 yıl
Sirf kendi dedigini yaptirmak icin siddet uygulamasın gereksiz gicikliklar yapmasin birax empati kursun başkalarını da düşünsün
- +1 yıl
Dertleşme konusunda iyi olsun yargilamasin destek olsun adam olsun anneme karsi gelmesin bir suru şey çocukluktan ciksin biraz
- +1 yıl
Ve de korusun
- +1 yıl
Ama yinede kardeşim beni deli ediyo bazen yani cogu zaman
- +1 yıl
Ama kardeş işte
- +1 yıl
Yani abi aramızda 1 yas da olsa
- +1 yıl
Haa bide hakkımı yemekten vazgecsin yiyecek icecek olur sömürüo herseyi
Soran+1 yılÇok tatlısın ya :D kusmuşsun resmen içindekileri :D
- +1 yıl
Thanks;))
- +1 yıl
Yaa bugün beni deli etti zaten annemi de hic olgun degil ne zaman akillancak askere gidip gelse onu da bedelli yapacam dio gıcıklık midr nedir sanki paramiz var da bu arada saol:)) ama abi dedigin olgun olmali
Soran+1 yılSenin gibi kardeşim olsun isterdim her derdimi dökerdim sana, seninde her derdini dinlerdim :) Çok iyi bir abi olurdum :D
- +1 yıl
:D kardeşin yok mu
Soran+1 yılVarda o benden bende ondan nefret ediyorum. Onun uzlaşılacak bir yanı yok küçük olanı seviyorum ama o daha 6 yaşında :D
- +1 yıl
Uf ya benim sevgilim yazardı böyle cevap vermedi beklemeden :( en çok sevdiğim yönü buydu :(
- +1 yıl
@ahmetGrgh katılıorum.)
- +1 yıl
@akomako ya ben kötülemişim de o kadarda kötü degildir iyi yanlarıda var kardeşim o bmm aslinda neyse...
- +1 yıl
- +1 yıl
He bir de ota boka karisio karışmasın erkek arki vs
Soran+1 yılKız kardeşimi seviyorum. şu an üni için şehir dışındayım. Çok özlüyorum onu sarılmak, kardeşim demek istiyorum ama eve gidince hemen moralimi bozuyor. Gideyim de kurtulayım şundan diyorum.
- +1 yıl
Old deme ya napioki.
Soran+1 yılHiç halden, laftan anlayan biri değil. Eşek hoş laftan ne anlar sözü onun için söylenmiş. Anlamıyor hoş laftan. Sürekli tartışıyoruz, nefret ettiriyor kendinden.
+1 yılDaha 4-5 yaşındaydı kız kardeşim bende 15 falan sabah kahvaltı yaparken bir baktım bu iki elini masaya koymuş abiiii dedi efendim dedim siz şimdi kız arkadaşınız falan olcak ya hani onları gezdirceksiniz ya eeeee dedim neriye bağlıycak çok merak ediyodum benide alcaksın dimi yanına dedi içim bir değişik oldu o yaşta neleri planlıyodu ama her zaman dediğini yaptım onuda yanıma aldım hatta bir keresinde kavron yaylasına çıkarken kamyonun arkasına atladık inekler falanda vardı üstü başı pislik içinde kaldı ama sesini çıkarmadı şu an üniversite okuyor ve herşeyini paylaşır iyi ki var.
91 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde kiz kardeşim var.
Yanlış insanla beraber olmasini istemem ama.
Bir gun takip eder. Erkek arkadasini ogrenir ve onu takip ederim huyu suyu nasil diye.
Bide kardesimi seviyomu diye koseye ceker o kardesime bir zarar gelirse kafani keserim diyerek korkuturum.
Cok anlayisli bir abiyim ;)10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
205
Cevap
20Cevap
Abim yok ama olsaydı eğer "ben erkeğim" gibi kendini bir şey sanan laflar ederek bana isteklerini yaptırmaya çalışmasını, hizmetçi gibi kullanmasını istemezdim.(Onu getir, bunu götür)
Erkek olduğu için doğuştan var olan gücünü bana karşı kullanmasını istemezdim. Beni korumak için kullanabilir ona sözüm yok:P
Onunla ilişkilerim hakkında konuşabilmek isterdim bana kızıp sinirlenince ondan gizli bir şekilde ilişki yürütmeme sebep olurdu ve iyi biriyle miyim kötü biriyle miyim bir erkek olarak bana samimi bir şekilde akıl vermesini isterdim. Aynı şekilde bende ona kızlar hakkında fikirler verebilmek isterdim. Temiz olmasını isterdim pis biriyse zaten anlaşmamız mümkün olmazdı onunla. Kafamdaki abi imajı bu :D31 Yorumla
+1 yılAbinin hasini ablanin tasina sahip oldugumdan kucuk kardes ne demek bilirim. Psikolojik olarak cok kotu bir his. Ayaklarimin uzerinde durmaya baslama ragmen her seyde bir soz sahibi oldugunu sanmasi herseye genel olarak karismasi cok sinir bozucu. Abi dedigin arkadadin gibi olacak kotu seylerden seni arkadasini korudugu gibi koruyacak. Sert olmak cozum degil. Kardesi uzaklastirir. Her sirri paylasabilmelisin kardesinle. Onunla disari cikip gezebilmeli karsilikli iki sigara icebilmelisin. Yeri geldiginde korkup yeri geldiginde beraber eglenebilmelisin. Malesef bende bu hic mumkun olmayacak ama cikmadik candan umit kesilmez. Kolay gelsin arkadasim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDışarıya gayet modern görünümlü ama ev içerisinde her şeye karışan bir maçoya dönüşebilen bir abim var maalesef. Hem benden hiçbir şey saklama der , hem de söylersem yasaklar koyar
Sevgili olaylarıma karışmaz ama buluşmaya gidiyorum dersem izin vermez :D Böyle de tuhaf :D annemde aynı sevgilimi bilir ama buluşmaya izin vermez. dumanla haberleşcez :D Kıyafetlerime inanılmaz karışır. Hatta annemi de bu konuda kışkırtır ki en deli olduğum huyudur. Emir vermeye, kendisi kusursuz bir insan gibi anca öğüt vermeye bayılır. En sinir olduğum şey annemi ve beni hizmetçisi sanması evle ilgili en ufak birşeyle ilgilenmezken beni tembellikle hatta evlenince koca dayağı yiyecek bir tip olmakla suçlar. ne derse he diycen karşı çıkarsan, istediğini yapmazsan tokat dahi atabilir. Ancak sosyal medyada kadına şiddete kesinlikle karşı, modern anlayışlı, kişi haklarına, özgürlüğe saygılı bir erkek olarak görünür ki bu beni resmen çıldırıyor.01 Yorumla
Soran+1 yılahahahha Bütün kız kardeşler aşağı yukarı bu dertten muzdarip :D
- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılAbisi olmayan kızlar! Yanındaki abinin gücünü asla bilemeyecekler yazık :)
Kardeşi olması hele ki abisi olmak farklıdır.
Biz neden mi sinirliyiz? Hem cinsimizi sizden iyi tanıyoruz size zarar gelmesin istiyoruz.
Nadir sinirlenip kardeşinin yanında bir güç olarak durmak bambaşka bir duygu.
Eklemek istedim (:40 Yorumla 1-fazla konuşmucan
2-arkadaş ortamında gereksiz yere tartışma yaratmıcan.
a) efendilik başta gelir.
b) yerine göre esprini yapıcan ama gülmücen.
3-saça başa önem vermicen (paçoz da olmayacaksın, sakal varsa kirli bırakcaksın )
4-dürüst ve bilgili olacaksın (en başta yazmam lazımdı)
5- sadece dh de geyik yapacan reelde geyikle falan işin olmayacak
6-kimseyle fazla içli dışlı olmican. kimseye sırrını vermeyecen
7-gizemli takılıcan
8-üzerinde mutlaka montla dolaşacan kadifede olabilir deride hiç farketmes
9-elinde sallayacağın mutlak bir takım şeyler olacak. heryerde sallamayacan ama.
10-doğuştan gelen bir olgu olarakta gözüksede sonradanda kazanılacağına inandığım lider ruhlu olma özelliğin olacak. topluma kanıtlamalısın kendini.02 Yorumla
+1 yılHer seye karismicaksin. Arkadasca yaklasicaksin derdini sana dokebilecek mesafede olcaksin. ben abiyim triplerine girmiceksin. Erkek arkadasina musade ediceksin ama cocukla yakindan ilgilenceksin :D izin gununde bir yemege sinemaya goturceksin ki baskalariyla gitmeye mecbur olmasin.
50 Yorumla
+1 yılBenim abim tam kararında ya. Erkek arkadaşım olduğunda ilk ona söylerim, bir şey istediğimde, bir derdim olduğunda falan. Arkadaş gibiyiz, bu yakınlığıyla da hayatımdaki her şeyi biliyor ve aklına yatmayan bir durum oldu mu beni geç olmadan kurtarıyor diyebilirim :)
10 Yorumla
+1 yılBen abime ilk defa erkek arkadaşım var dediğimde bana soordu fotolarına baktı nasıl bırısı dıye sordu 3 yıldır cıkıyoz dıyınce ohaa nasıl sakladın o kadar dedı ve sevgılımın d. gününe 1 hafta kalmıştı bana kredı kartını verdı hedıye almam için güzel bişey al karsısında küçük düşme demişti canım abim benim her zaman yanımda oldu
10 Yorumlaabi dedigin olgun olur anlayisli olur benim abim anlayisli ve olgundur onunla gurur duyuyorum mesela sevgilim konusunda y ada evlenecegim erkek arkadsim konsuunda istedigin kisile evlenmelsiin diyor ayni zamanda normladede iyi guzel davraniyor bir sorunum oldunda venimle paylas diyor bir derdi nsikintin var mi diyo
10 Yorumla
+1 yılHer yaptığıma laf eden, aşırı kıskanç , aşırı odun ve beni sahiplenmek yerine genelde eşyalarımı sahiplenen ama kıskançlığı yüzünden hala sözlerini tutmayan bir abim var. Nasıl olmasını isterdimm kıskançlık dozunda olsa abim değilde arkadaşım gibi olsa , beni aşağılamasa , değer verse , kardeşi olduğumu asla aklından çıkarmasa iyi olur aslında :) :/
11 YorumlaCanım abim benım <3 Annemgilin bana verdiği en güzel hedıye hayatımın sonuna kadar karşılıksız koruyup sevebılcek tek kişi sanırım. Herşeyını severım ben onun tek bı sorunumuz var dertleşemıyoruz o anlatmaz o anlatmayınca bende anlatamam. Tek kusurumuz bu
10 Yorumlaarada canı sıkılınca, beni severken veya kızarken yapıştırır bir tane :D Bende ona ama hafif dokunuşlarla :D Geçen yapıştırdı yine sevmek amaçlı ama eli çok ağır bende ona yapıştırdım. elinde kahve varmış meğer. bir bakışı vardı.. biraz daha sakin olmasını isterdim :D
00 YorumlaBence en onemlisi baskici olmamali.
Arkadas gibiyiz biz hatta sevgili sanan bile var bizi :)
Cocuk gibiyiz yanyana gelince bogusmalarimiza hastayim :)
Herseyimi bilir hersey hemde erkek arkdasim ilk bilen odur ne kadar uyuz da olsa belli etmesemde cok severim korumasi sahiplenmesi nazar degmesin
Tek kelimeyle CAN dır !00 Yorumla
+1 yılaslinda bir abim olsaydi fena olmazdi :((
kardesim var iki yas kuck bnden. bazen ne bazeni cogu zaman abim gibi davraniyo.. ondan ideal abi olurdu.. laflarsin. derdini anlatrsin. dogru duzgundr.. sevgiline karismaz 'bi yere kadar tabi ". seviyorum kardesimi ❤00 Yorumla
+1 yılÇocuk gibi gelip beni sinirlendiriyordu. Sabah soğuk su dökerek uyandırıyor mesela :D Çok kavga ediyoruz ama 5 dakika sonra yine iyiyiz. Ciddi konulara gelince de -mesela geleceğim gibi- o zaman ciddileşiyor. Bir şey oldumu sarılıp beraber ağlıyoruz ya da bana sarılıyor ve konuşarak beni rahatlatmaya çalışıyor. Ve abimin bana hep böyle davranmasını her zaman aramızın böyle olmasını isterim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılErkek kardeşim var.
Benimle sohbet ederken pek hoşlaşmamaya başladım, eskisi gibi değil maalesef. Telefonla ilgileniyor, akıllı telefonlar ve aptal insanlar... Sonra benim kusurlarımı sayıyor, bir sohbet havası olmuyor maalesef. Sürekli her konuşmada kendi kusurlarını duymak, bir süre sonra sıkıyor.00 Yorumla Benim abim birtane ya! Ne olursa olsun ne söylersem söyliyim hemen yapar koşturur benim için sağolsun. Her derdime derman herşeyi onunla Paylaşabiliyorum herşeyimi anlata biliyorum. Abimle ilişkimiz çok iyi bu hep böyleydi yani yeri gelince bana arkadaş olur yer kelince kahraman ve abi işte. Iyiki hayatımda var ya kurban olduğum!
00 Yorumla
+1 yılAbim var yeri gelir abim yeri gelir dostum gibidir.. Ondan bişey saklamam oda benden saklamaz. Yanlış yaptığım yerlerdede uyarmasını bilir. çok sık boğaz eden biri değildir. Sen iyiyi kötüyü biliyosun tuğçe her seferinde uyarmama gerek yok der. Her akşam sigara kahve muhabbet ederiz iyiki abim var binlerce şükürler olsun
00 Yorumla
+1 yılAbim yok ama olmasını çok isterdim bana karışmasını kurallar koymasını. Ama çoksa abartmayacak yani kıskançlık gibi bir durum olacak. Ne yaptığım şeylere engel olacak nede seni boş bırakacak. Dertlerini anlatabilecen ve anlayayış bekliyecen. çok da bir anlayış değil aslında çok büyük bir olaysa tavrını koyacak ama çok abartmayacak sana yapman gerekeni söyliyecek sana yol gösterecek bir abi..
00 YorumlaEn çok istediğim şeylerden biri de bir abimin olması. Keşke olsaydı da sıkıca sarılabilseydim ona doyasıya. Herkes ben senin abin olurum diyor ama kimseye öyle sarılamadım. Ne de olsa erkek, ve abi dediğim insanların bir süre sonra açılması falan iğrenç geliyor. ah be bir abim olsaydı herşey çok farklı olurdu. Duygulandım l*n 😢
00 Yorumla
+1 yılabimle annemden ve babamdan daha yakin oldugumu soyleyebilirim. aramizda 5 yas var annemi babami dinlemedigim zaman o arar beni oyle ikna olurum herseyimi bilir ve her turlu sorunuma yardimci her zaman. cogu yere kendisi getirir goturur beni birbirimize olan baglarimiz kopmiycak sekilde cok kuvvetli. eger abim olmasaydi ve bana kardesmi ablami abimi istersin diye sorsalardi hep bir abim olsun isterdim. ona sahip oldugum icin cok sansliyim. zaman gectikce dahada iyi anlasiliyor bu
26 Yorumla- +1 yıl
tesekkurleer abiler bitanedir (Y)
- +1 yıl
abilerin degeri zamanla anlasiliyo :)
- +1 yıl
yani olabilir :D
Ben abime sevgilim olduğunu söylemiştim. Lol oynuyordu, bişey söyleyeceğim dedim kulaklığın bir tanesini çıkardı. Sevgilim var deyince yanında duran şişeye garip şekiller verdi. "Delirtme kızım beni" dedi, kulaklığını tekrar taktı ve oyununa döndü 😂😂
50 YorumlaÇok sıkmayacaksin hocam hele sevgilisinin olmasına karismayacaksin giydiği kıyafete cok karismayacaksin güveneceksin karşılıklı güven her şeyin anahtaridir bu arada kiz kardeşim 18 yasinda
52 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYav arkadaslar siz manyakmisiniz acaba hic olmayan biseyi ozluyo millet okuyom altta. Abi demek iki misli ev isi demej evi dagitir seni bakkala cakalla yollar arada bir para verir ya da senden otlanir bisey yapar ustune atar. Sevgili yasak acik sacik giymek makyaj hersey onun kontrolunde abin. Kapiya yakisikli arkadaslari gelir vazen ergenlikte sapsal sapsal aaaagbiii arkadaslarun geldeeeee diye bagirirsin arada bir sarilir oda bisey isterse
Ama korur kollar20 YorumlaAbim diğer abiler gibi değil. Benden 6 yaş büyük olmasına rağmen her şeyimi anlatıp anlayabildiğim abim. Hiçbir şeyime karışmaz ama yanlışım olduğunda her zaman uyaran bir abim var. Ve beni her zaman koruyan bir abim. Diğer abilerin yaptığı baskıdan başka bir şey değil bence.
00 Yorumlaannemle konuşmaya çekindiğim şeyleri bile onla konuşabiliyorum. beni dinliyor yorum yapıyor destek oluyor. beni sahipleniyor. sırrımı saklıyor. bana değer verdiğini hissettiriyor. bana karşı hem arkadaş hem baba hem anne gibi. hayatta en çok değer verdiğim insan abim. :)
11 Yorumla- +1 yıl
çok şanslısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbin var ama çok rahat hiç birsey ime karışmaz ama kısa elbise giydim zaman der ki yuch o* gibi giyinmesen iyimiş. Sevgilim var ve onunla gayet iyi anlaşıyor beraber oyun falan da oynuyorlar. Bazı zaman isterim daha sertbolsun ama asıl gayet memnunum :)
01 Yorumla
+1 yılBenim 21 yaşında bir kız kardeşim var. Doğduğundan bu yaşına kadar bir kere bile tokat vurmadım. hiç bir zaman küfür etmedim. Şiddet uygulamadır. Ona karşı tek kusurum hala onu çok seviyorum. Belki onu fazla sevdiğimden diyemidir bilmiyorum evlenirsem kızım olsun istiyorum. Ama yinede takdir Allahın dır.
00 YorumlaBenim abim işini biraz gizli hallederdi yani beni korurdu kollardı ama bunu belli etmezdi arkadasları biyerde gorsun hemen abime haber verirdi abimde hic haberi yok gibi aksam naptn bugun derdi sanki bilmiyosun hic onunla oturup konusamazdm nezman askere gidip geldi abim resmen bir melek olmus oturup derdini anlatr beni bıkmadan dinler. Abilere askerlik şart :)
10 Yorumla
+1 yılAbimle arkadaş gibiyim. Hatta gibi değil, o benim hem arkadaşım hem dostum hem sırdaşım hem yoldaşım hem de abim. Bir abi nasıl olmalı sorusuna cevap benim abimdir. Bir abi benim abim gibi olmalıdır. Abi gibi abi.
02 Yorumla- +1 yıl
Bekar ve evli olup olmamasıyla alakası yok. Benim abim değişmez. Dediğim gibi bir abiden çok, dostuz biz.
+1 yılAbim beni stres topu olarak kullaniyor :D cani sıkılınca benimle ugrasiyor, sinirlerimi bozuyor :( ama genelde beni benden cok dusunur, kiskanir, bazen bagirir ve kavga ederiz ama sabahlari uyandirmaya gelir :)
mukemmel olmasi gerekmiyor zaten :)10 YorumlaAbilerim bana istediğimden çok daha iyi davranıyolar. Hiçbir şeyimi eksik etmezler. Gerek maddi gerek manevi. Koruyup kollarlar. Çok seviyorum seni bitanem sözünü asla eksik etmezler. Onlar benim canımm :))
00 YorumlaAbim benim biricik askim herseyim kucuk kardesim babam cocugum gerçekten herseyim ona herseyimi anlatıyorum sevgiliymis suymus buymus hiç kızmaz banaKurban olurum ben ona onu cok cokcok seviyorum :)
10 Yorumla
+1 yılAbim yok, olsaydı da aynı benim kafa yapımda olsun, en yakın arkadaşım olsun isterdim. Öyle asarım keserim triplerini çekemem ben, maço ve ataerkil bir abim olsa hayatta anlaşamazdık.
10 YorumlaBenim abim gerçekten abartı değil dünyanın en iyi abisi. Karşılıklı tartışabiliriz, o beni dinler ben onu dinlerim. Fikir alışverişi yaparız. Birde her istediğimi her zaman yapınca :D ondan iyisi olmuyor :)
00 Yorumla"Abazan Aklı:
1) Ciddi bir soru sor
2) Gizliden sor
3) En iradesiz kızı seç
4) Yavşa
5) karşılık verirse yavşamaya devam et
6) karşılık vermezse bas küfürü."10 YorumlaBeni biraz anlasn. Abim bana cok kotu davraniyor. Bana hizmetci gibi davraniyor. Karsi geldigindeyse vuruyor. Tek istedigin olgun olup ve iyi davranmasi.
10 Yorumla
+1 yılYakın davranmasını isterdim. Normal bir abi kardeş gibi olmak isterdim. Bir şey yaptigimda ona derdimi açmayı isterdim. Babam yok abla falan da yok mecbur abi var o da sana yakın davranmıyor ama başka insanlara başka kızlara hediyeler alır yakın davranır. Beni annemi falan da siz hiç bir bok bilmezsiniz siz hicbir ise yaramiyosunuz diye azarlar asagilar. Bu yuzden kurtulmak istiyorum evden
00 YorumlaAbilerimle aram çok iyi yani oturup bazı konularda dertleşebiliyorum beni koruyup kolluyolar onların arkamda hep bir destek olduğunu hissediyorum küçüklüğümden beri belkide bu yüzden kendime güvenim tam
00 Yorumlasevgilimden sonra hep eleştirir olmuştu beni. önce hep yanımda olurdu sonra tehditlere başvurdu ama hepsinide beni düşündüğünden yapmıştı. biraz daha yumuşak olabilirler
00 Yorumla
+1 yılbenim abim yok ama arkadaş gibi falan olan bir abim olsa güzel olurdu bence ama baskıcı sert benle kavga edecek biri olmasındansa hiç olmasın zaten yok sadece bir kız kardeşim var iyi böyle
00 Yorumla
+1 yılAbimle biz aynı odadaysak eğer, kesinlikle müzik vardır. Nefret ederiz birbirimizden. Ama konu müzik olunca düet bile yapıyoruz. Şarkı bitince dağılırız. Onun olduğu ortama hayatta girmem. Gelirse giderim. Neyse sevmeyiz birbirimizi hiç.
00 YorumlaAbim bana kötü davranıyor ya ev hapsi uygulayacak utanmasa biraz olgun olsun derdimi anlatabileyim istiyorum o da bana anlatsın dertleşelim istiyorum erkek arkadaşımla tanışsın iyi çocuğa benzetirse devam edeyim benzetmezse etmeyeyim yani eve geç geldiğimde kızması normal ona bişi diyemiyorum :)
00 Yorumla
+1 yılAbim var. keske olmasaydi iyiydi. Su zamana kadar bizimle bir kere dahi oturup sohbet etmemis (yasi 24 ben 20) Bizi kardesi olarak gormuyo isi dustugunde bizle muhattap olur o kadar. Abi-kardes iliskilerini gordugumde o kadar cok ozeniyorum ki.. Keske olmasaydi diyorum.
00 Yorumla
+1 yılabimle aramda iki yaş var ve abim idolüm. bir sarılmışlığımız bile yok ama her zaman yanımda oldu ne kadar tekmelemelerini dövüşlerimizi kafama boncuk sıkmalarını hatırlasam da hiç bir şeye değişmem
00 Yorumla
+1 yılAbim olmasini isterdim şöyle abim diye boynuna sarilirdim ona guvenirdim yeri geldiğinde birbirimizi korur kollardik beraber yapardik herseyi maca falan giderdik pes oynardik :(
01 Yorumla- +1 yıl
Abin oluyım;)
Ne istenebilirki anlayışlı olsun kâfi fazlasına gerek yok adam sevdiği konuştuğu kızı aldı ben konuştuğumuz evlenmek isteyince kıyameti koparıyor. Tam bir türk abisii
00 Yorumlavar bir tane çok korumacıdır bana sürekli şaka yapıyo tipe bak diye vallahi sinirim bozuluyo kahvaltıda isek yemeğimden alıyo abim ailemizde ki olmayan elitlik seviyesini eksilere düşürüyo
02 Yorumla- +1 yıl
Aha benim abim
Eskiden abim ile cok iyidik. Ama evlendikten coluk cocuga karistiktan sonra batiyor herseyim ona ve esine. Kaybettim abimi yasarken
10 Yorumla
+1 yılSOSYAL MEDYA HESAPLARIMA GİRMESİN !!
sevgilimle arama girmesin,
tanımadığı insanlarla küfürlü konuşmalar yapmasın arkamdan iş çevirmesin bu kadar10 Yorumla
+1 yılAbimle yillarca kus kaldim. Universite kazanip gidince de aramizdaki tek iliski geldiginde hosgeldin, giderken hoscakal oldu.
10 YorumlaAramız iyidir.
Yaş farkı olmasına rağmen anlaşmakta zorlanmıyoruz.
Agresif bir yapısı vardır, bir bakışı ile anlarım ne demek istediğini..
Diğer abim daha duygusaldır hiç kıyamaz ama her zaman takiptedir asdfjjk
Çok seviyorum onları.00 Yorumla
+1 yılAbim yok ama olsaydi beni sahiplenmesini, korumasini ama hicbir zaman hicbir sekilde el kaldirmamasini isterdim bu devirde hep duyuyorum erkekler kiz kardeslerini dövüyorlar
00 Yorumlakeske abim olsaymis arkadasim gibi olsun ama yinede korusun kollasin beni gezmeye götürsün baskalarina muhtac etmesin
00 Yorumla
+1 yılAbim olsaydi keske, her seyime karisabilirdi.
Tatli soz yilani deliginden cikarir derler ortak bir yol bulurduk muhakkak. Eksikligini yasiyorum gercekten bazen00 Yorumla
+1 yılsavunmacı korumacı davranıyo abicim ya çok iyi oluyo kızdırıyo sinir ediyo bazen ama severim ya şebek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılerkek kardesım var
benı hayata bağlayan tek kısı o
ne ısterse onu yapsın02 Yorumla
Soran+1 yılAblalar candır. Üzmesin seni. Hep bir ablam olsun istemişimdir.
- +1 yıl
sağ ol :))
Derdimi tasamı beni herşeyden koruyan eglenmeye bile beraber gidebilcek aynı kafadan olgun bir abim olmasını çok isterdim
00 Yorumla
+1 yılAbim benim herşeyim ya arkadaşım, sırdaşım , dostum , düşmanım yeri geldiği zaman hem annem hem babam o kocaman yüreği olan güçlü bir adam sevilmez mi hiç bu abi :))
00 Yorumla
+1 yılAbim var ve onu çok seviyorum :) Bana karşı hep koruyucudur. İhtiyacım olduğunda hep yanımda olur. Ondan yardım isteyim yeter :)
00 Yorumla- Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kızlar abinizin size nasıl davranmasını isterdiniz? Abiniz size nasıl davranıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler