Sizce haksizmiyim?

Biraz uzun olacak ama çok doluyum anlayın diye yatıyorum …Eşim benim aileme saygi göstermiyor hoşuna gitmeyene biseyde hemen pat diye laf söylüyor.: kendi ailesi Türkiye’de biz yurtdışında yaşıyoruz benim ailem vize yakın olduğundan hafta bir iki kez görüşürüz gördüğü o iki saatte bile önden veya arkalarından laf söyler 😒 ben evlendim ilk aylarım kendi ailesiyle geçti 7/24 ben yanlarindaydim kendisi çalışıyordu. Ben duymadığım saçma şeyler kalmadı annesi herseye karşılıyordu babası ayrı bir konu. Ben idare ettim. Kendisi bütün gün birlikte olmamdigi halde bana idare et diyor kendi iki saat idare edemiyor 🫤 neyse bu sene izine gittik ailesinde kaldık 1,5 hafta ben izine gelmişim isterdim ayrı bir evde bari kalmak onu bile yapmadı halbuki imkanı da vardı. Sonra hasta oldum ishal kötü. Beni misafirlere heryere götürdüler gitmesem dedim olmaz ayıp olur orada tuvalet yokmuş dediler 😏 kendileri olsa gelirmiyidi acaba? Heryerde rezil oldum hastalık bu tabii … şimdi yilbasindada gidermiyiz diyor 🫣 yooo dedim Ben alacağımı aldım dedim sen gidersin ama diyorum ailenle vakit geçir işine gelmedi. Vallah Banane benim izinimi mahvettiler … kendisi gider

Sizce haksizmiyim?