bir ablam Bir abim var ve benden yasca buyukler, ablam ev hanimi ve cocuklari buyutmus vaziyette.
benimde 2 yasinda bi cocugum var, ve 9 aylik hamileyim. Calisiyordum hamilelik iznindeyim.
Son 2 yildir annem ve babamin saglik sorunlari artti. (70 li yaslardalar). Surekli Ben takipteyim randevularini. Kardeslerime diyince bugunde siz gidin ya da amelyat gibi seylerde beraber gidelim diyince hemen cocuklarini bahane ediyorlar.
mesela, bu Sabah annemin randevusu vardi, ablamda o saate tamda hastanede calisan yegenimi isten alacakti. Sen gotururmusun diyince Yok isten alicam, Yok diger kizi (15 yasinda) evde birakmak istemedigini soyledi. Bende zaten ordasin 30 dk daha fazla dursan nolcak dedim? Ve tartisma basladi herseyi Sen yapiyorsun zaten dedi ve evden cikti. Sadece bu randevu da degil, surekli ayni sey ama bardagi tasiran bu oldu diye bilirim.
bunun uzerine tekrar Ben 2 yasindakini birakip, Ben eslik ettim anneme uykusuz halimle ( cocuk 2 gundur uyumuyor). Dondugunuz de ise zaten ablam da evde yoktu, hastane cikisi markette ugramis. Dedim markette ugruyor gec kaliyor ama randevuya eslik edemiyor?
annem de herzaman ki gibi ablami koruma altina aldi. Iste onceki randevularda ablam Bakmis iki yasindaki cocuguma Bende ona eslik edebilmisim, herzaman cocugu bakiuomus. Iyide zaten o gitse Ben cocuga bakarim bakmasina lazim olmaz degilmi?
hem Bende daha kucuken onlarin cocuklarina baktim, her sekilde yardimci oldum, randevulara gittim. Ama kimse bunu dile getirmiyor ve unutuldu… ve annemler hala onlari hakli buluyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
annenler onları haklı bulmuyor aslında onlarda herşeyin farkındadır ama napsınlar aranız bozulmasın diye işte öyle demek zorundalar
bak ben mesela hiç anne olmadım evlat duygusunu bilmiyorum 🤷🏻♀️ ama senin iki tane evladın olacak ileri de birisinden birisine laf söylettirir misin birbirlerine hayır bence anne babalar genelde savunur çocuklarını ki doğru olan budur
eğer sana gaz verseler sen daha çok alevlenirsin
ablanın yaptığı yanlış ama demek ki o bencil düşüncesiz birisi sen boş ver sineye çek inan bana anne baba duası almak çok önemli onlar hayattayken
Ama iste en azindan deseler Sagol
Sen hep geldin bunu bunu yaptin. Onun yerine ablan cocuga baktida Sen de geldin oluyor…
sen bakalım birazda şey yap hiç ablanları söyleme mesela emin ol o zaman diyecekler
Zaten bu zamana kadar soylemedim, Ama
Artik yoruldum. Hani zaten hastaneye ayni saate gidiyorsun eslik etsen nolur degilmi?
Hani o hamile olsaydi en onde zaten Ben kostururdum hic sormazdim bile direk Ben goturuyorum derdim.
En kotusude 15 yasindakini birakamazmis cunku hic birakmamis dedi, Bense 3.5 aylik bebegimi biraktim annem ameliyat oluyor yaninda olayim, randevusu var yaninda olayim diye.
işte diyorum ya bunları ablanın düşünmesi lazım ama maalesef bazen bazıları bizim kadar düşünceli olamıyorum
benim demek istediğim sen haklısın ama anne babanı suçlama savunuyorlar diye çünkü evlat napsınlar işte
ve hamilesin kendini germe karnındaki de etkileniyor bu şekilde
Tesekur ederim 🥺
üzme kendini 🥺
Iki gundur uyuyamadim birde aglamaktan gozlerim sis 🥺 sancilar hissediyorum sanirim Ama Insallah bununla alakali degildir. Cok tesekur ederim yorumun icin
rica ederim ama bebeğini düşünmelisin 😞
Artik oyle yapicam sanirim, bi daha ki zaman onlar yardim isterse ayni yapicam. Yoksa gercekten yoruldum her yere yetismekten
Belli bi süreden sonra herkes gibi yapmak lazım tek çocuk hayak onlarda yok ki
Hayak nedir anlayamadim ksuura bakmayin
Hayat demek istedim. Onun çocuğu hayatı işleri varsa seninde var o ana baba tek seni doğurmadı ya
Aynen iste ustelik onlarin cocuklari buyuk… Ama hep biz bilmiyoruz, vs vs bahanelerde bulunuyorlar.
Benim çocuklarım küçük ben gidemiyorum de sende içinden çık
Ama ozaman iste kimse gitmicek 😩
Niye gitmesinyer mecbur giderler tek seni mi doğurdu annen baban
Oyle
Ama iste bugun mesela gitmiceklerdi. Ablam
Evden kacti resmen Niye gitmiyosun dedigim icin
E sende kaç kocan bişi demiyor mu