Sizce haksizmiyim?

bir ablam Bir abim var ve benden yasca buyukler, ablam ev hanimi ve cocuklari buyutmus vaziyette.

benimde 2 yasinda bi cocugum var, ve 9 aylik hamileyim. Calisiyordum hamilelik iznindeyim.
Son 2 yildir annem ve babamin saglik sorunlari artti. (70 li yaslardalar). Surekli Ben takipteyim randevularini. Kardeslerime diyince bugunde siz gidin ya da amelyat gibi seylerde beraber gidelim diyince hemen cocuklarini bahane ediyorlar.

mesela, bu Sabah annemin randevusu vardi, ablamda o saate tamda hastanede calisan yegenimi isten alacakti. Sen gotururmusun diyince Yok isten alicam, Yok diger kizi (15 yasinda) evde birakmak istemedigini soyledi. Bende zaten ordasin 30 dk daha fazla dursan nolcak dedim? Ve tartisma basladi herseyi Sen yapiyorsun zaten dedi ve evden cikti. Sadece bu randevu da degil, surekli ayni sey ama bardagi tasiran bu oldu diye bilirim.

bunun uzerine tekrar Ben 2 yasindakini birakip, Ben eslik ettim anneme uykusuz halimle ( cocuk 2 gundur uyumuyor). Dondugunuz de ise zaten ablam da evde yoktu, hastane cikisi markette ugramis. Dedim markette ugruyor gec kaliyor ama randevuya eslik edemiyor?

annem de herzaman ki gibi ablami koruma altina aldi. Iste onceki randevularda ablam Bakmis iki yasindaki cocuguma Bende ona eslik edebilmisim, herzaman cocugu bakiuomus. Iyide zaten o gitse Ben cocuga bakarim bakmasina lazim olmaz degilmi?

hem Bende daha kucuken onlarin cocuklarina baktim, her sekilde yardimci oldum, randevulara gittim. Ama kimse bunu dile getirmiyor ve unutuldu… ve annemler hala onlari hakli buluyor

Sizce haksizmiyim?