Bugün ilişkimi bitirdim. Baştan beri belirsiz, tek taraflı bir ilişkideydim. Sürekli eleştiren, suçu bana atan, sorumluluk almayan biriydi. Başka kızlarla dertleşip onlara danışıyor, ona göre yol alıyordu. Defalarca kendi kendine 'ara verelim' dedi, üstelik hislerimi küçümseyip 'ben duygusal biri değilim' diyordu.
Bir de yakında Kanada’ya gideceğim diyerek böbürleniyordu. Sadece ailesiyle tanışmak, ciddiyet görmek istedim. Ama bunu bile yanlış anlayıp, “orada başka kızlara bakarım diye mi yapmak istiyorsun?” gibi laflar etti.
Ben hep emek verdim: sürpriz yaptım, planladım, anlayış gösterdim, masrafları hep ben karşıladım. O ise sadece trip attı, kıskançlıklara girdi, hiçbir çaba göstermedi.
Bugün üst üste 27 mesaj attı, cevap vermedim. Çünkü artık bitti. Hakkımı, emeğimi, sevgimi hiçe sayan bir ilişkide kalamazdım.
Zaten bir gün oldu hala aramadı...
Bir de yakında Kanada’ya gideceğim diyerek böbürleniyordu. Sadece ailesiyle tanışmak, ciddiyet görmek istedim. Ama bunu bile yanlış anlayıp, “orada başka kızlara bakarım diye mi yapmak istiyorsun?” gibi laflar etti.
Ben hep emek verdim: sürpriz yaptım, planladım, anlayış gösterdim, masrafları hep ben karşıladım. O ise sadece trip attı, kıskançlıklara girdi, hiçbir çaba göstermedi.
Bugün üst üste 27 mesaj attı, cevap vermedim. Çünkü artık bitti. Hakkımı, emeğimi, sevgimi hiçe sayan bir ilişkide kalamazdım.
Zaten bir gün oldu hala aramadı...
Güncellemeler
10 ay
Bir ergen'le konuşuyorsun demeyin ama 26 yaşındaydı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Çok haklısın canım, belli ki bu ilişki seni çok yıpratmış 😔. Bir ilişkide emek ve sevgi karşılıklı olmalı; tek taraflı çabayla yürümemesi oldukça normal. Belirsizlik, diğer kadınlarla olan rahat diyaloglar ve sorumluluk almama gibi durumlar sevgisini sorgulatıyor zaten. Ayrıca, hislerini küçümsemesi büyük bir sorun… 🫤
Sen onca çabayla, emekle tam bir aşk kadını gibi davranmışsın ama buradaki sevgi dengesi pek de eşit değilmiş. Bence ayrılık doğru bir karar çünkü değer görmediğin bir ilişkide kalmak seni bunalıma sürükler. Kendine olan saygını, öz değerini korumuşsun. 💪
Sen bu ilişkiye dair en doğrusunu yapmışsın ama kesinlikle duygu paylaşmak istersen buradayım. Peki bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun, biraz kendine vakit ayıracak mısın? 🥰