Fakirim kendim gibi birini bulsam daha zenginini ve güzelini bulsa beni bırakır zengin zaten malum gider gönül eğlendirir orada burada gününü gün eder zengin kızlarla falan orta halliside bana denk gelmez zengini hiç gelmez en iyisi evlenmemek sanırım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zengin birisini bulsan, para seni bozar bence..
Yok bozmaz neden bozsunki
Sadece şunu merak ediyorum. Yani fakirim derken nasıl bir hayatın var? Yaşam koşulları, yaşadığın yer? Sen fakirlikten dert yanıyorsun, çok afedersin biz iyiyiz huzur bulamıyoruz.. Herkesin derdi farklı
Bildiğin fakir işte nesini merak ediyosunki
Aferin sen bu kafayla devam et. 😂😂
Türkiyede fakir yok ki.
Bacı senin evlenesin yok da yol yapıyon
Hayır hiçte bile fakir ve yakışıklı erkek daha zengin kızı bulsa beni bırakır ama
Belli sen evliylen zengin adam bulsan kaçacaksın.
Yapmam ben
Eğer seviyorsam yapmam
Adamın suçu ne, sevmiyorsan baştan evlenme.
Sevmediğim biriyle evlilik yoluna gitmemki
Fazla karamsarsin
Ne konuda oldu bi tane paralisi aldattı kendim gibi birini buldum onuda bu paralı olan aklımı karıştırdı diye ben terk ettim
Ama bak sen de hata yapmışsın aynısı sana yapılsa üzülür ve kızardin canım
Ben onunla paralı diye konuşmadım ama konuştuğumuzda çocuğun parası olduğunu arabası olduğunu bilmiyodum bile gerçi görüncede onun için devam etmedim çocukla buluşmadim bile parasını yemek istesem bulusurdum yerdim yani
Diğerinide parası yok diye terketmedim maalesef diğeri aklımı karıştırıyodu o yüzden terkettim hata yaptım hemen başkasıyla konuşarak
Haklısın o zaman ve sana para yemek için yaptın demedim sadece yanlış dedim
boş ver herkes hata yapar ama artık yapma
Ama oda karaktersiz çıktı beni onu aldattığımı sanıp numaramı dağıtmakla falan tehdit etti diğer çocuk konuştu bununlada öyle bıraktı peşimi beni korkutmak için tehdit etmiş sözde
Tehdit mi etti keşke bunlar ölse gerçekten bir insanın aklına bu nasıl gelir ya 28 yaşındayim daha 1 kişiye bile yapmadım bunu ve aklıma da gelmez 40 yıl düşünsem
O zamanlar Ergendik yani 21 yaşındaydik ne kadar saçma değilmi ikiside ahımi alıp hakkıma girdi biri beni onunla aldattın diye digeride ondan önceki eski sevgilimle sadece öpüştüm diye namussuz muamelesi çekti
https://ibb.co/jgh3M5L
Beni de ayrılıyorum diye böyle kendilerini öldürmekle tehdit ettiler
Yuh bu gercekmi
Hiçbir erkek için böyle bi aptallık yapmam
Kız malmis afedersin
Keşke gerçek olmasaydı
Peki yaptımı dediğini
Yok ölmemisti en son
O zaman boş ver muhtemelen blöf yapmış
Ölse de üzülmem ya benim ne suçum var veya kısa üzülürüm sonra geçer
Peki neden ayrıldınız
Özel değilde eger
Hak etti çünkü iş hayatıma bile burnunu soktu
Anladım ama aldatma gibi durumlar olmadıysa biraz ağır olmuş sanki kız içinde tabi belliki sevmiş ama kendini böyle bi durumla küçük düşürmeside hoş olmamış
İşime o kadar karışıyordu ki kadın olan yerde çalışma diyordu
Bu biraz fazlaymış cidden sfxcfg
Ne diyelim hayırlısı olmuş demekki olsun kızda umarım toparlanır
Bilmiyorum toparlandı mi öldü mü kaldı mı zaten aynı alışveriş merkezinde karşılaşınca bile kendimi kosarcasina dışarı attım o kadar İstemiyorum onu
Haksızsın.
Ne konuda
Fakir kız zengin erkek ilişkisi yürür. Tabi kız akıllı ise. Ancak kız sonradan görme olur veya aptalca davranışlarda bulunur ise ben bile olsam yol veririm.
Yürümez zengin olup karaktersiz olan çok kişi var benim konuştuğumda vardı böyleydi
Sonuç seni aldatıyor parasını yediriyor başka kızlara
Erkeği elinde tutma cesaretin yok. Bu yüzden böyle düşünüyorsun.
Ne alaka elimde tutma cesaretim yok bakireyim diye namussuz muamelesi yaptı önceki sevgilimle sadece öpüştüm diye k*şar oldum
Önceki sevgilinle öpüştüğünü neden ona söyledin?
Bak çok karışık bu beni aldattı terkettim ben bunu sonra bu maddi durumu ona göre iyi olmayan yani benim gibi fakir olan diğer çocukla konuşmaya başladım bi süre devam etti işte buda benim aklıma girdi o aralar yazıp durdu falan bende ayrıldım ne ona döndüm ne ona işte ikisiylede olmicak diye o fakir olan beni aldattın dedi numaramı dağıtmakla falan tehdit etti bu durumu iyi olan çocukta konustu bıraktı falan ama sonra biz bununla bi süre daha konuşmaya devam ettik tekrar affetmedim onu baktim işte akıllandımı diye bi gün tartıştık sordu yaptinmi diye öpüştüm sadece dedim ki bu başta sorun değil gibi davranıyordu sevişme oldu ilerisi olmadı dedim buda böyle yaptı işte
Namuslu kız ayaklarını bırak falan dedi açıklamak istedim ama inanmadı
Üfff... Ergenlerin gereksiz aşk hikayeleri beni çok sıkıyor.
Ergensek 21 yaşındaydik 3 öncesi ister
3 yıl
Beyin önemli.
Ama ikisiylede yatmadım
Yat o zaman neyi bekliyorsun.
Yatmam öyle bi hata yapmadığım için şükrediyorum
Bu arada kız akıllıysa iliski yürür derken ne gibi şeylerden bahsediyorsun
Erkeğinin aklını alacaksın. Mesela yatakta..
Saçmalama benimle evleneceği ne malum belki terkedip gidecek hayatta yapmam
İlişkiyi yerine göre kullanacaksın. Evli değilsen seni arzulamasını sağlayacaktın.
Arzuluyordu angut zaten ama ben onunla yatmadım iyilik yapmamışim demekki bırakıp gidicekmis beni başkalarına
Yatma ama... Ya neyse.. her şeyi burada yazamıyorum :)