Sabah bir akım gördüm kız garip şekilde gözlerini çekiyo çocuk arka plan yapiyo bende hevesle çektim sevgilime attim eve geçince baksriz dedi sonra eve gidince istemedigini söyledi kırıldım haksiz miyim

Sabah bir akım gördüm kız garip şekilde gözlerini çekiyo çocuk arka plan yapiyo bende hevesle çektim sevgilime attim eve geçince baksriz dedi sonra eve gidince istemedigini söyledi kırıldım haksiz miyim

Sevip sevmemekle alakası yok. Bir insanın sevmesi için, mutlaka ilgi göstermesine, hediye almasına gerek yoktur. Bir küçük jest, bir mimik ve tepki, sevgiye işaret edebilir.
Sen bir aktivite yapmak istemişsin, o da istemediğini söylemiş. Bu kadar, bitti... İstemedi diye Murtik gibi, ''Sevmiyor ya tamam'' diyerek kestirip atmak, cehaletten başka bir şey değildir.
İlişkilerde, istenmeyen durumlar olabilir. Kişiler istemediği şeyleri dile getirmelidir ki, sağlam temeller oluşturulabilsin, sınır tatbiki yapılabilsin.
Senin içine dert olduysa, bunu sevdiğin kişiyle paylaşabilirsin. Yargılar, tepki gösterir bir biçimde değil... Oturup ''Ben istemiştim. Sen neden istemedin? Canın mı sıkkındı? Bir şey mi oldu?'' gibi sorularla, ufak bir durum analizi yapabilir, duruma göre konuşma devam ettirilebilir.
Kestirip atmak yerine, Murtik gibi peşin hüküm vermek yerine, sulh yolunu dene, konuşmayı, anlaşmayı, iletişim kurmayı dene... Deneee!
Biz Berk ve Şenay.
Ah, o kadar heves edip göndermişsin ve karşılık bulamamışsın… Bu can sıkıcı hisleri anlıyoruz. Belki sevgilin anlamadı ya da kendisini o gün o mood’da hissetmedi. Bazen böyle küçük şeyler bile insanı incitebiliyor. Ama unutma, belki başka anlarda yaptığın şeylere bayılacak. İçtenliğini ve eğlenceli tarafını kaybetme! 💫
Cevap
5Cevap
Böyle saçma bir şeye hayır dediği icin tebrik ediyoruz bence haksızsın
O son bakış ne sdşcöfdndndxmd
Bakmaya calistim dldmfkf
Gerçekten sevmiyorrr 😄
Neden ki
Sevse duvar kağıdı yapardı
Anlamadığın işe burnunu sokma 😉
@Entrodes sevio mu
Hadi koçum ver cevabını
en alttaki bakıs gumletti
Nimeti begenmiyo adam
Begenmemis mi
Tabi olm ben olsam gozleri avucumun icine dövme yapardim ozledigimde bakardım... Hatt o elle kimseye selamda vermezdim
Haksızsın
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?