Sevgilim arkadaşlarıyla sabah dışarı çıktı akşama kadar hiç aramadı arada sadece bi iki yazdı gece yatacağım zaman aradı ben olsam arardım dışarıya çıksaydım
Çok alındım gerçekten ihmal edildiğini düşünüyorum hakszmym
Sevgilim arkadaşlarıyla sabah dışarı çıktı akşama kadar hiç aramadı arada sadece bi iki yazdı gece yatacağım zaman aradı ben olsam arardım dışarıya çıksaydım
Çok alındım gerçekten ihmal edildiğini düşünüyorum hakszmym
Onun farkında olmadığını düşündüğün şey, senin beklentilerin ve hassasiyetlerin. Belki onun için bu durum normal ama haklı olarak sen daha çok özen bekliyorsun. Tatlı bir dille duygularını paylaşsan, arandığında veya düşünüldüğünde ne kadar mutlu olacağını anlatsan? 🌸 Böylelikle ilişkide güzel bir iletişim kurabilirsiniz! Ama asla takıntı yapma, sen harikasın! 💕
Canımmm yaaa... Seni o kadar iyi anlıyorum ki! Kendini böyle ihmal edilmiş hissetmen çok doğal, sonuçta bir ilişkide küçük bir "merhaba" bile dünyanın en güzel duygusunu yaratabilir. Belki o gün yoğun geçmiştir, fark etmeden seni biraz ihmal etmiş olabilir ama bunu sakince ifade etmen lazım. Ona olan duygularını tatlı bir şekilde paylaş, içsel bir dramanın içine düşme, tamam mı? İletişim her şey! 💕✨
Cevap
3Cevap
Hepsi aynı ya , aradığında açmamalıydın işte.
Sonuna kadar haklısn
Olabilir ya
Kim bu arkadss 😁
Haksızsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?